Katerih je 10 najboljših Altcoinov, ki bodo eksplodirali leta 2021?

10 najboljših Altcoinov za vlaganje v letu 2021

Z nedavnim kripto razcvetom se gotovo sprašujete, kateri so najboljši altcoin za vlaganje v letu 2021. Z več kot 7000 že izumljenimi kriptovalutami izbira najboljših Altcoinov za vlaganje v letu 2021 ni lahka stvar. Ne bojte se, pri podjetju Trading Education smo leta 2021 postavili seznam najboljših Altcoinov, ki jih je treba upoštevati.

Kriptovalute so v začetku leta 2021 deležne posebne pozornosti, ker so v teku z biki. Bitcoin je vodilni in je v dveh tednih prejel največ pozornosti z 20.000 na 30.000 dolarjev, kar se še nikoli v zgodovini ni zgodilo.

Na Twitterju se veliko širi od kripto navdušencev in analitikov, ki so bili nekoliko presenečeni nad nedavno rastjo, ki jo kriptovalute doživljajo v zadnjem času. Čeprav moramo reči, da je bilo precej napovedano.

Če se želite hitro in enostavno potopiti na kripto trg, si oglejte Izmenjava eToro!

Tu smo pri Trading Education natančno spremljali vse, kar se je v kripto svetu zgodilo leta 2020, je bilo zanimivo leto, vendar naj bi bilo leto 2021 še bolj razburljivo.

Čeprav Bitcoin dobiva veliko pozornosti, analitiki verjamejo, da bi se altcoini lahko znatno povečali v vrednosti leta 2021. Spodaj vam predstavljamo 10 najboljših altcoinov, ki bi jih morali upoštevati letos.

Upoštevati morate tudi to nakup najboljših Altcoinov ni dovolj za uspešen kripto trgovec.

10 najboljših Altcoinov, ki bodo eksplodirali leta 2021:

1.. Ethereum

2.. Litecoin

3.. Bitcoin Cash

4.. Valovanje

5.. IOTA

6.. Cardano

7.. Tezos

8.. ČRT

9.. TRON

10.. NEO

Katerih 10 najboljših Altcoinov bo eksplodiralo leta 2021?

Ta seznam se bo vedno spreminjal, ko Altcoini prihajajo in odhajajo. Vsi Altcoini ne morejo prestati preizkušnje časa, čeprav jih je leta 2021 zagotovo nekaj.

Tukaj je pogled na 10 najboljših Altcoinov, ki jih je treba upoštevati leta 2021:

1. Ethereum (ETH)

grafikon cen ethereuma

Ethereum, ki ga je leta 2013 ustanovil Vitalik Butterin, je druga največja kriptovaluta za Bitcoinom. Ethereum je simboliziran z decentraliziranimi aplikacijami (dApps). Zato Ethereum ni le digitalna valuta, temveč se tudi njegova blockchain uveljavlja. Pred kratkim je Microsoft sprejel Ethereumov blockchain za avtorski honorarji za igre na srečo kar je bila velika novica za ETH in zagovornike njegove tehnologije veriženja blokov.

Ethereum se je 4. januarja povzpel nad mejo 1.000 dolarjev in dosegel najvišjo raven po 2. februarju 2018. V trenutku pisanja cene Ethereum znaša 1.041 dolarjev.

Trenutno nekateri najvidnejši dApps delujejo na verigi Ethereum, kot so Aragon, Auger, MakerDAO, gnoza itd..

Po uvedbi Ethereum 2.0 in po sprejetju njegove tehnologije veriženja blokov še več analitikov verjame, da bi Ethereum lahko dosegel nove višine leta 2021. Kripto navdušenec in analitik Ivan On Tech je napovedal ceno za Ethereum dne Twitter in po njegovih besedah ​​obstaja možnost, da bi Ethereum do konca leta 2021 dosegel 6000 USD.

2. Litecoin (LTC)

grafikon cen litecoin

Litecoin je peta največja kriptovaluta po tržni kapitalizaciji. Ustanovil jo je Charlee Lee leta 2011. Lee je hotel nekaj izboljšati Bitcoin, vendar je namesto tega odšel ustvariti nov trdi vilic, kopiral je kodo Bitcoina in naredil nekaj sprememb, s čimer je ustvaril nov altcoin, imenovan Litecoin.

Z uporabo mehanizma dokazil o delu (PoW) je Litecoin podoben Bitcoinu, saj želi postati alternativna valuta za fiat v prihodnosti. Litecoin ima prednost v primerjavi z Bitcoinom, saj uporablja verigo blokov, imenovano “scrypt”, ki je hitrejša in učinkovitejša.

Litecoin je najvišjo vrednost 360 USD dosegel 19. decembra 2017. Potem ko se je Bitcoin povišal ceno Litecoina, se je od decembra decembra več kot podvojila in znaša 153 USD.

Poleg tega je Litecoin nedavno na kratko preusmeril Ripple (XRP) kot četrti največji kripto med Ripple-SEC spat, kot poroča Cointelegraph.

Cena Litecoina naj bi zrasla leta 2021. Longforecast napoveduje, da bi lahko Litecoin do novembra 2021 narasel na 496 ameriških dolarjev. Kripto analitiki dejansko menijo, da je to konzervativna napoved, saj bi lahko cena še višja.

Ali ste razmišljali o vlaganju v Litecoin?

3. Bitcoin Cash (BCH)

grafikon cen denarnih sredstev Bitcoin

Bitcoin Cash je še en altcoin, na katerega je treba biti pozoren leta 2021. Bitcoin Cash je nastal leta 2017, ko se je ločil od Bitcoina, zato je še ena vilica Bitcoina. Leta 2020 je Bitcoin Cash ustvaril počasne donose v višini samo 42%. Toda na drugi strani je altcoin pokazal stabilnost, saj se cena ni močno znižala.

Trenutno cena Bitcoin Casha znaša 422 USD. Ker obstaja bikovski kriptosistem, naj bi Bitcoin Cash leta 2021 stalno naraščal. Po poročanju Walletinvestorja bi se lahko cena Bitcoin Cash do konca leta povzpela na 498 USD. Glede na to, da ta napoved cen ni predaleč od trenutne cene, lahko rečemo, da bi bilo to lepo stalno povečanje za altcoin.

Ali ste razmišljali o vlaganju v Bitcoin Cash?

4. valovanje (XRP)

grafikon cen valovanja

Ripple se je začel leta 2012 s ciljem revolucije v finančnem sistemu s povezovanjem valut v transakcijah na globalni plačilni mreži RippleNet. Postopek pretvorbe valut velja za oviro večjih finančnih institucij, Ripple pa je odlična alternativa, saj tega postopka ne uporablja.

Ripple lahko pospeši vse čezmejne transakcije med valutami, vključno s fiatom in kriptovalutami.

Ripple je 7. januarja 2018 dosegel najvišjo vrednost v višini 3,40 USD, čeprav je Ripple ves čas svojega obstoja bil altcoin, ki je vlagateljem prinesel precejšen dobiček, leto 2020 za XRP ni bilo tako prijazno.

Ripple je imel nekaj dobrih obdobij v letu 2020. Šele novembra je doživel 126-odstotno povečanje in vse je bilo v redu za altcoin, dokler Komisija za vrednostne papirje in borzo (SEC) ni razkrila pritožbe proti Rippleu in družbi zaračunala nezakonito izdajo vrednostnih papirjev v obliki prodaje za XRP.

Po novicah je Ripple izgubil podporo in ga številne borze začele nenavajati. Njegova cena se je v 24 urah po objavi zrušila za 42%. Ripple si je prizadeval za uvrstitev med drugo kriptovaluto na seznamu Coinmarketcap, ki tekmuje z Ethereumom, vendar je zaradi obtožb zdaj zdrsnil na peto mesto.

Trenutno Rippleova cena znaša 0,22 dolarja. Čeprav altcoin trenutno ne preživlja dobrega časa, če Ripple dobi primer s SEC, potem obstaja možnost, da se stvari spremenijo in da se njegova cena spet dvigne.

5. IOTA (MIOTA)

grafikon cen iote

IOTA je eden najbolj obetavnih altcoinov tam zunaj. Njegova veriga blokov ni podobna tradicionalni. IOTA uporablja model usmerjenega acikličnega grafa (DAG). S tem modelom se namesto da se transakcija postavi v blok na verigi, postavijo in povežejo v splet, imenovan Tangle.

Ta sistem je veliko hitrejši in učinkovitejši, kar je pravzaprav tisto, kar je značilno za IOTA, in ko gre za internet stvari (IoT), je IOTA vodilna.

Leta 2020 IOTA ni pokazala nobene opazne rasti. Trenutno cena IOTA znaša 0,35 USD. Vendar se cena konsolidira od novembra 2020 s počasnim, a nenehnim zvišanjem.

Leta 2021 analitiki verjamejo, da bi se lahko cena IOTA povečala. Digitalcoin optimistično napoveduje, da bo cena IOTA do decembra 2021 dosegla 1,05 USD.

6. Cardano (ADA)

grafikon cen kardano

Cardano je ena najvidnejših kriptovalut. Na seznamu Coinmarketcap je na sedmem mestu. Cardano je leta 2017 ustanovil soustanovitelj Ethereuma Charles Hoskinson. Medtem ko Bitcoin uporablja Proof of Work (PoW), Cardano uporablja Proof of Stake (PoS) tehnologijo, ki je po mnenju mnogih boljša, saj je učinkovitejša.

Cena družbe Cardano je bila leta 2020 stabilna, brez pomembne rasti in upada. Toda cena altcoina je začela naraščati januarja 2021. Trenutno Cardano znaša 0,26 USD. Kripto analitiki verjamejo, da bi se cena Cardano-a lahko leta 2021 občutno zvišala.

Po navedbah Kriptobriefing Cardano trenutno sedi na stabilni podpori pred morebitnim dvigom leta 2021 in izstopa “iz podaljšanega obdobja konsolidacije, ki se je začelo novembra 2020”. Po njihovi napovedi bi lahko Cardano leta 2021 dosegel mejo 2,00 USD.

7. Tezos (XTZ)

graf tezos

Tezos je še en altcoin, na katerega bi morali biti pozorni leta 2021. Ustanovljen je bil leta 2018 in je odprtokodna veriga blokov. Za Tezos je značilno upravljanje v verigi, kjer lahko vse zainteresirane strani glasujejo za predlagane posodobitve omrežja.

Ugled Tezosa se je povečal, ko je na svojem ICO uspešno zbral 232 milijonov dolarjev, kar je bilo takrat v resnici ogromna ponudba.

Leto 2020 za Tezos ni bilo slabo. Alcoin je dosegel najvišjo vrednost v višini 4,44 ameriških dolarjev 13. avgusta istega leta. Potem je Tezos znižal cene.

Ker pa Bitcoin še naprej gre navzgor, mu sledi tudi večina altcoinov, vključno s Tezosom. Ta zagon je Tezos potisnil čez mejo 2,30 USD in trenutno Tezos znaša 2,36 USD.

Leta 2021 večina napovedovalcev napoveduje, da bi se Tezos lahko znatno podražil. Previsionibitcoin napoveduje, da bi lahko Tezos do decembra 2021 dosegel mejo 9,63 USD.

vlagajte v tezos

8. ČRTILKA (DASH)

grafikon cen pomišljajev

Dash je še ena bitcoin vilica, ki se je začela leta 2014. DASH vodijo masternode, ki so podskupina uporabnikov, ki tvorijo decentralizirano avtonomno organizacijo (DAO)..

DASH je bil predstavljen kot "Xcoin" avtor Evan Duffield, potem pa je bil predmet špekulacij s črpanjem in odmetavanjem. Kasneje se je altcoin preimenoval v DASH, nato pa se ni več uporabljal na temnih trgih.

DASH je 20. decembra 2017 dosegel najvišjo vrednost v višini 1.493 ameriških dolarjev. Leta 2020 se DASH giblje okoli 100 dolarjev in trenutno njegova cena znaša 90,63 dolarja..

DASH se leta 2021 ni začel dobro, saj je bil 1. januarja izključen iz borze Bittrex, zaradi česar so bili milijoni izbrisani s svojega trga. Vendar Digitalcoin napoveduje, da bi DASH lahko dosegel 265,79 USD že marca 2021.

9. TRON (TRX)

tron grafikon cen

Tron je leta 2017 ustanovil Justin Sun. Gre za decentraliziran sistem, ki temelji na blockchainu. Njegova domača kriptovaluta je TRX. Leta 2018 je Tron postal popolnoma neodvisen, saj je svoj protokol iz žetona ERC-20 na vrhu Ethereuma spremenil v avtonomno omrežje peer-to-peer.

TRON je 5. januarja 2018 dosegel najvišjo vrednost v višini 0,231 USD. V trenutku pisanja TRON znaša 0,029 USD.

TRON ima veliko potenciala za prihodnost, saj je njegova veriga blokov zelo cenjena. V zadnjem času je BitGo začela zavit Bitcoin in Ethereum na Tron’s Blockchain. Leta 2021 naj bi Tron podražil. Trading Beasts napoveduje, da bo Tron lahko dosegel 0,047 do decembra 2021.

10. NEO (NEO)

grafikon cen neo

NEO je decentralizirana aplikacija z odprtokodno blockchain, ki sta jo ustanovila Da HongFei in Erik Zhang leta 2014, katere namen je uporabljati pametne pogodbe in upravljati digitalna sredstva.

NEO deluje na decentraliziranem bizantinskem mehanizmu soglasja do napak (dBFT), ki je zelo cenjen, saj lahko obdela do 10.000 transakcij na sekundo.

NEO je najvišjo vrednost rekordnih 198,38 USD dosegel 15. januarja 2018. Trenutno cena NEO znaša 17,86 USD. Analitiki menijo, da bi se lahko leta 2021 cena NEO povečala. Po navedbah Liteforexa bi lahko NEO leta 2021 dosegel celo 54,31 USD. Ob upoštevanju potenciala glede razširljivosti NEO platforme bi lahko rekli, da je NEO morda prava izbira za vlagatelje leta 2021.

Začnite vlagati v Altcoins z eToro

Če želite preprost način vlaganja v kriptovalute, razmislite o vlaganju z eToro.

eToro je začel svojo poklicno borzo kriptovalut, imenovano eToroX, ki podpira vse zgoraj omenjene altcoinse in več.

eToro – Kupite najboljše Altcoine leta 2021 brez provizije

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Ključne točke

 • Z nedavnim tekom Bitcoinov bikov so sledili tudi altcoini, ki so naraščali v cenah.
 • Analitiki menijo, da bi lahko bilo leto 2021 leto altcoinov.
 • Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash, NEO, Tron, IOTA, Tezos, Cardano in Ripple; To so naši najboljši Altcoini za leto 2021.
 • Po navedbah Ivan On Tech bi Ethereum lahko do konca leta 2021 dosegel 6000 USD.
 • Litecoin je po tržni kapitalizaciji peta največja kripto valuta, po podatkih Longforecast pa bi lahko leta 2021 njegova cena dosegla celo 496 dolarjev..
 • Ripple je izgubil podporo in ga številne borze začele uvrščati na seznam obtožb Komisije za vrednostne papirje in borzo (SEC) zaradi nezakonitega izdajanja vrednostnih papirjev v obliki prodaje za XRP.
 • Če pa Ripple dobi primer s SEC, obstaja možnost, da se stvari spremenijo in da se njegova cena spet dvigne.
 • IOTA je eden najbolj obetavnih altcoinov tam zunaj. Njegova veriga blokov ni podobna tradicionalni, saj IOTA uporablja model usmerjenega acikličnega grafa (DAG).
 • Digitalcoin napoveduje, da bo cena IOTA do decembra 2021 dosegla 1,05 USD.
 • Tron je leta 2018 postal popolnoma neodvisen, saj je svoj protokol iz žetona ERC-20 na vrhu Ethereuma spremenil v avtonomno omrežje peer-to-peer.
 • Trading Beasts napoveduje, da bo Tron lahko dosegel 0,047 do decembra 2021.

To je bilo naših 10 izbir za altcoin, ki jih bomo leta 2021 vložili tukaj, pri Trading Education. Če se vam je ta članek zdel koristen, ga delite z drugimi, saj bi lahko bil kdo drug, ki bi ga želel izkoristiti.

Izjava o omejitvi odgovornosti: kriptovalute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen

Analiza trgovanja ni zanesljiv kazalnik sedanje ali prihodnje uspešnosti, saj se okoliščine sčasoma lahko spremenijo. Pred kakršnimi koli naložbenimi odločitvami se posvetujte z neodvisnimi finančnimi svetovalci.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me