Najboljši Altcoins za trgovanje v letu 2021: (poglobljen pregled)

Trgovinsko izobraževanje izbere 5 najboljših Altcoinov za trgovanje leta 2021

Najboljši Altcoins za razmislek leta 2021

Se sprašujete, kateri so najboljši altcoini, ki jih je treba gledati leta 2021? Niste sami!

Kriptoindustrija je kot tobogan vzponov in padcev, s tisoči kovancev. Ni presenetljivo, da bi bila izbira altcoina za trgovanje leta 2021 morda zahtevna naloga, zlasti za začetnike. Kot bi našli pot iz labirinta!

Medtem ko so nekatere kriptoslike, kot je Bitcoin, dobro znane po vsem svetu, druge kljub potencialu ostajajo podcenjene. Tako boste lažje uživali v vožnji do uspeha pri trgovanju s kripto, mi v podjetju Trading Education izberemo pet najboljših altcoinov za trgovanje v letu 2021.

Poleg tega ponujamo različne tečaje kripto trgovanja, ki vas lahko vodijo na vaši trgovski poti v nenehno spreminjajočem se svetu kriptovalut.

Ali ste pripravljeni potopiti se v navdušujoče vesolje kripto trgovanja?

Če se želite hitro in enostavno odpraviti na trg Altcoins Izmenjava eToro!

Najboljši Altcoins za trgovanje v letu 2021:

1.. Litecoin (LTC)

2.. Ethereum (ETH)

3.. Valovanje

4.. Tezos (XTZ)

5.. IOTA (MIOTA)

Zakaj bi moral vlagati v Altcoins leta 2021?

S tem turbulentnim letom se je končno končalo, Številni trgovci s kriptovalutami se sprašujejo, kaj bi lahko imelo leto 2021 za svet kripto trgovanja. Kateri altcoini bodo eksplodirali leta 2021? Katerih altcoinov naj se trgovci izogibajo? Ne pozabimo, da je trajajoča pandemija povzročila visoko stopnjo brezposelnosti, finančno negotovost in propadajoča gospodarstva, zato je vlaganje v zapletene kovance preprosto nerazumno.

Ampak ni več treba skrbeti! V podjetju Trading Education smo tu z najboljšimi izbori za leto 2021.

Najprej pa razložimo, zakaj je vlaganje v kriptovalute najprej dobra ideja. Kripto trgovanje je vznemirljiv finančni podvig, ki lahko sčasoma privede do visokih dobičkov. Ni čudno, da je – kljub visoki nestanovitnosti v svetu kriptovalut – po Statisti več kot 50 milijonov aktivnih trgovcev po vsem svetu.

Trgovanje s kriptovalutami trgovcem ponuja tudi priložnost za učenje novih veščin in strategije ter diverzificirajo svoje portfelje.

Nenazadnje moramo priznati dejstvo, da veliko altcoinov temelji na blockchain tehnologiji, ki lahko revolucionira svet daleč zunaj finančnega sektorja. Kot primer lahko med trajajočo pandemijo uporabimo tehnologijo, ki temelji na verigi blokov, za pregleden prenos resničnih zdravstvenih podatkov.

Blockchain tehnologija se lahko tudi spremeni igralništvo, glasovanje in dobavne verige do točke, ki se ne vrne.

Ob tolikem številu aplikacij se naložba v altcoine leta 2021 vsekakor splača, se vam ne zdi ?! Kateri pa so najboljši altcoini za trgovanje leta 2021?

Najboljših 5 Altcoins za razmislek o trgovanju v letu 2021

Številni kriptotrgovci se ob obstoječih tisočih altcoinov sprašujejo, kateri so najboljši altcoini za trgovanje v letu 2021.

Če ste novinec v svetu trgovanja s kriptovalutami, najprej začnimo z osnovami. Altcoins so kovanci, ki so višinapojma Bitcoin, zato se imenujejo altcoins. In kot vemo, je Bitcoin prva in najbolj priljubljena kripto za trgovanje, s tržno kapitalizacijo 343.941.459.923 USD, po CoinMarkerCap.

Čeprav Bitcoin velja za kralja vseh kriptoslov, imajo številni altcoini obetavne funkcije in posebne funkcije. Kot rezultat, trgovci s kripto postajajo vse bolj zainteresirani za trgovanje z altcoin-i.

Preberite več: Altcoins vs Tokens: Kakšna je razlika?

Za pomoč pri izbiri altcoina vam predstavljamo podjetje Trading Education pet najboljših altcoinov za trgovanje leta 2021.

1. Litecoin (LTC)

Ko gre za dobro znane altcoine za trgovanje leta 2021, bi morali to priznati Litecoin je odlična naložbena možnost. Litecoin je ena prvih alternativ Bitcoin-u, ki jo pogosto imenujejo srebro za zlato Bitcoin-a, in je glavni igralec – ena izmed 20 največjih kriptovalut po tržni kapitalizaciji.

Zanimivo je, da je Litecoin leta 2011 nastal kot trda vilica Bitcoina z omejitvijo ponudbe 84 milijonov kovancev, kar je štirikrat več kot Bitcoin.

Omeniti moramo tudi, da Litecoin uporablja mehanizem soglasja za dokazovanje dela, imenovan scrypt, ki je učinkovitejši od algoritma, ki ga uporablja Bitcoin. Litecoin je tudi cenejši in hitrejši, kar lahko pomaga, da Litecoin postane vodilni v industriji v prihodnosti.

Če vas zanima trgovanje z Litecoinom, morate vedeti, da je od novembra 2020 ena LTC 128 USD, s 24-urnim obsegom trgovanja 6.550.578.125 USD. Glede na nekatere cenovne napovedi bi se lahko njegova cena zvišala, kar bi lahko leta 2021 postalo dobra naložba.

Ste pripravljeni na trgovino Litecoin?

Litecoin sorodni članki:

Kako trgovati z Litecoin – končni vodnik za trgovanje z LTC

Kaj bo spodbudilo ceno Litecoina v letu 2021?

Ali je Litecoin dobra naložba?

2. Ethereum (ETH)

Morda niste presenečeni, ko vidite Ethereum na našem seznamu. Ethereum je zagotovo eden najboljših altcoinov, ki si ga je treba ogledati leta 2021. Čeprav se Ethereum sooča z močno konkurenco v primerjavi z drugimi altcoin-i, kot sta EOS in NEO (znani kot Kitajski ethereum), nihče ne more zanikati dejstva, da Ethereum je drugi največji kovanec za Bitcoinom.

Za razliko od Bitcoina je Ethereum več kot le virtualni kovanec. Ekipa, ki stoji za Ethereumom – z očarljivim Buterinom na čelu – meni, da ima tehnologija veriženja blokov številne aplikacije, ki presegajo kripto trgovanje. Ethereum podpira uporabo pametnih pogodb in decentraliziranih aplikacij (z lastnimi žetoni), ki ima široko paleto prednosti na različnih področjih, vključno s trgovanjem z blagom, znanostmi in podjetji.

Tu moramo opozoriti, da je bil Ethereum leta 2016 razdeljen na Ethereum (kovanec ETH) in Ethereum Classic (kovanec ETC), zato vedno dvakrat preverite simbole kovancev, ki jih želite kupiti in prodati..

V času pisanja je en ETH 750 USD, nekateri strokovnjaki pa so optimistični glede njegove prihodnje rasti. Čeprav je ETH veliko manjši od Bitcoina, bo Litecoin leta 2021 še vedno imel mesto enega najboljših altcoinov za trgovce.

Ste pripravljeni na trgovanje Ethereum?

Članki, povezani z ethereumom:

Koliko bo vreden Ethereum po letu 2021 in pozneje?

Prednosti in slabosti naložbe v Ethereum

Ali je vredno vlagati v Ethereum leta 2021?

Kako trgovati z Ethereumom 2021

3. valovanje (XRP)

Medtem ko je cilj Bitcoinov in mnogih altcoinov nadomestiti naš finančni sistem z odpravo potrebe po centralnih bankah in tradicionalnih plačilnih omrežjih, je Ripple edinstven altcoin, katerega cilj je spremeniti dejanski sistem na mestu.

Rippleov XRP je bil zasnovan tako, da deluje kot most med valutami, tako fiat kot kripto, da bi olajšal čezmejna plačila. Samo predstavljajte si njegov potencial! Medtem ko ima sedanji sistem SWIFT, ki ga uporabljajo velike banke po vsem svetu, dolg čas transakcij in visoke provizije, lahko Ripple v nekaj sekundah opravi mednarodna nakazila.

Ker je glavni namen Ripplea olajšati transakcije čez meje, so njegovi glavni uporabniki velike finančne institucije. Pa vendar, čedalje več kripto trgovcev se zanima za trgovanje s tem revolucionarnim altcoinom. zaradi česar je dragocen altcoin za prihodnje leto in pozneje.

Bi razmislili o trgovanju Valovanje?

Članki, povezani z valovanjem:

Koliko bo vredna valovanja v letu 2021 in pozneje?

Je Ripple dobra naložba

4. Tezos (XTZ)

Tezos je še ena obetavna altcoin, ki jo je treba investirati v letu 2021. Kaj je to posebno? No, Tezos je morda najbolj prilagodljiv altcoin doslej; gre za demokratični projekt veriženja blokov, ki se osredotoča na upravljanje na verigi in boljše soglasje. Navsezadnje je upravljanje ključnega pomena za izboljšanje uporabnosti, odločanja in razvoja kovanca skozi čas.

Zamislite si, če bi lahko predlagali tudi spremembe kovanca, ki vas zanima, ne da bi se bali trdih vilic, ki otežujejo prevzem altcoinov. Zagotoviti, da o spremembah razpravlja skupnost kot celota in izboljšati stabilnost uporabnikov, Tezos se osredotoča na decentralizirano avtonomno organizacijo.

Tezos se zanaša tudi na dokazilo o deležu in formalno preverjanje, da bi zagotovil pravilnost transakcij oziroma pametnih pogodb.

Glede na svoje edinstvene značilnosti je Tezos tu, da ostane. Kljub izzivom in grobemu začetku, povezanemu z razvpito začetno ponudbo kovancev (ICO), ni dvoma, da je Tezos eden najboljših altcoinov, ki ga je treba upoštevati.

Bi morali trgovati Tezos?

Članki, povezani s Tezosom:

Koliko bo XTZ vreden v letu 2021 in pozneje?

Kaj je Tezos XTZ in ali je vredno vlagati v Tezos leta 2021?

Kaj bo Tezos poganjalo leta 2021?

5. IOTA (MIOTA)

Nenazadnje pa analizirajmo IOTA – enega najboljših altcoinov za trgovanje v letu 2021. Čeprav večina kriptoslov temelji na tehnologiji blockchain, je IOTA drugačna.

Prvič, IOTA je usmerjeni aciklični graf (DAG), ne blockchain. Pomen? No, namesto da transakcije postavlja v verigo, IOTA transferje postavi v splet ali tako imenovani Tangle.

Po mnenju strokovnjakov ta struktura olajša transakcije in čas obdelave ter zagotavlja visoko razširljivost celotnega ekosistema interneta stvari (IoT). In glede na to IOTA lahko vzpostavi ogromno mrežo medsebojno povezanih naprav IoT, njen potencial je preprosto impresiven. Zaradi tega je IOTA eden najboljših altcoinov, ki jih lahko vlagajo za tiste, ki se želijo diverzificirati stran od tradicionalnih in priljubljenih altcoinov.

Čeprav je IOTA-jeva MIOTA pogosto spregledana, v podjetju Trading Education verjamemo, da je MIOTA eden najperspektivnejših altcoinov za trgovanje prihodnje leto. Dejansko lahko na podlagi napovedi cen MIOTA doseže potencialno najvišjo vrednost 7,10 USD v primerjavi s trenutno vrednostjo 0,3019 USD..

Ste pripravljeni na trgovanje IOTA?

Drugi Altcoins za trgovanje v letu 2021

Medtem ko je pet zgoraj analiziranih kovancev naš najboljši izbor, moramo priznati, da je kovancev, ki jih lahko kupimo in gledamo, veliko več. Drugi znani altcoin-i, s katerimi se trguje v letu 2021, so Bitcoin Cash, EOS, Cardano, Tether, TRON in ChainLink.

1. Bitcoin Cash:

Bitcoin Cash je vilica Bitcoina, ki se je začela leta 2017. Njegov cilj je pospešiti in lažje transakcije. Kot rezultat, mnogi uspešni vlagatelji v Bitcoin podpirajo trgovanje z BCH leta 2021 s trenutna cena 255 dolarjev in 24-urni obseg trgovanja v višini 1.614.271.051 USD.

2. EOS:

EOS je impresivna platforma pametnih pogodb, katere cilj je olajšati transakcije in izboljšati učinkovitost. Čeprav je torej en EOS veliko manjši od enega ETH (2,78 USD v času pisanja), mnogi verjamejo v to EOS lahko leta 2021 preseže Ethereum.

3. Vezava:

Tether je še en priljubljeni altcoin, ki narašča. Ker je Tether stabilni denar, pri čemer je en USDT enak 1 USD, je vlaganje v Tether idealno v času finančne negotovosti. Pravzaprav po CoinMarketCap, Tether je po skupni tržni omejitvi na tretjem mestu.

4. TRON:

TRON je še en inovativni altcoin, ki lahko naredi metode hudourništva in izmenjave vsebin bolj varne in učinkovite. Dobra novica je, da imajo uporabniki popoln nadzor nad svojimi podatki in kovanci, zato ne preseneča več kot štiri milijone uporabnikov TRON. Od novembra 2020 je TRX na 16. mestu lestvice največjih kriptoskupin po tržni kapitalizaciji.

5. ChainLink:

ChainLink je še en altcoin, ki ga je vredno vlagati v letu 2021. Je decentralizirano omrežje preročij, ki lahko premosti vrzel med pametnimi pogodbami in podatki iz resničnega sveta. Glede na njegove edinstvene značilnosti ni presenetljivo, da POVEZAVA, Digitalni žeton sredstev ChainLink je po tržni kapitalizaciji med najboljšimi kriptovalutami.

eToro – najboljši posrednik pri trgovanju z Altcoins

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Kako izbrati Altcoin za trgovanje leta 2021?

Trgovanje s kriptovalutami je hkrati privlačno, spreminjajoče se in tvegano, zato je izbira altcoina za trgovanje v letu 2021 resna naloga.

Medtem ko imajo zgornji predstavljeni altcoin-i nekaj impresivnih zmogljivosti, vedno raziskujte in upoštevajte morebitna tveganja, preden začnete trgovati s kriptovalutami.

Tu moramo opozoriti, da so likvidnost, obseg, tržna omejitev in nestanovitnost nekateri glavni dejavniki, ki jih je treba upoštevati pri izbiri altcoina za trgovanje, skupaj s tržnimi naravnanostmi in tehnološkimi inovacijami. Ne pozabite, da lahko kripto novice igrajo ključno vlogo pri popularizaciji ali demonizaciji altcoinov, zato vedno sledite novicam, da ostanete na tekočem.

Na koncu bodisi bodite pozorni na Bitcoin in njegova nihanja cen, ne glede na to, ali se odločite za vlaganje v kovanec za zasebnost, kot je Monero, ali stabilcoin, kot je Tether..

In tega ne pozabite pravilno izobraževanje o kripto trgovanju in samodisciplina sta bistvenega pomena za lažje obvladovanje umetnosti kripto trgovanja. Vlagajte v tečaje, seminarje in knjige, če želite izvedeti več o najbolj priljubljenih altcoin-ih za trgovanje v letu 2021 na poti, da postanete uspešen kripto trgovec.

Seveda, ko pridobite dovolj strokovnega znanja, se ne pozabite seznaniti s predpisi o kripto v državi, v kateri imate sedež. Navsezadnje, ne glede na to, ali trgujete s polnim ali krajšim delovnim časom, je kripto trgovanje resna finančna podjetje, ki bi lahko bilo predmet obdavčitve in drugih pravnih predpisov – ne le hobi.

Najboljši Altcoins za trgovanje v letu 2021: ključne točke

  • Trgovanje s kriptovalutami je privlačna naložbena možnost leta 2021.
  • Čeprav je tam zunaj na tisoče kripto, so nekateri altcoini tukaj, da ostanejo še dolgo.
  • Nekaj Najpomembnejši altcoin za trgovanje v letu 2021 so Ethereum, Ripple, Litecoin, Tezos in IOTA.
  • Drugi zanimivi altcoin-i za trgovanje prihodnje leto so Bitcoin Cash, EOS, Tether, TRON in ChainLink.
  • Preden izberete altcoin za trgovanje, vedno raziščite in bodite pozorni na Bitcoin.
  • Pravilna izobrazba in samokontrola so tudi bistvenega pomena za pomoč pri trgovanju z altcoini v letu 2021.

Ali želite izvedeti več o trgovanju z altcoin? Mi v podjetju Trading Education smo tu, da vas vodijo na kripto trgovalni poti in vam pomagajo izbrati najboljše altcoine za trgovanje v letu 2021.

Ali menite, da so nekateri altcoini boljši od Bitcoinov? Bi razmislili o trgovanju z altcoin-i? S katerim altcoinom bi se odločili za trgovanje leta 2021?

Če vam je bil všeč naš članek Najboljši Alcoini za trgovanje v letu 2021 | Izobraževanje o trgovanju izbere 5 najboljših Altcoinov za trgovanje v letu 2021, pritisnite gumb za delitev.

Pogosta vprašanja

Ali je kriptovaluta dobra naložba v letu 2021?

Čeprav je trgovanje s kriptovalutami lahko tvegan podvig, so mnogi strokovnjaki optimistični glede trgovanja s kripto valutami in njegovega potenciala leta 2021. Kot primer nekateri menijo, da se lahko vse večja uporaba tehnologije, ki temelji na verigi blokov, med trajajočo pandemijo na področjih zunaj finančnega sektorja spremeni družbeni odnos do kriptovalut in privabljajo vedno več navdušencev nad kripto.

Katere kripto datoteke bodo eksplodirale leta 2021?

Čeprav številni dejavniki vplivajo na svet kripto trgovanja, vključno s povpraševanjem in ponudbo, tehnologijo in razpoloženjem na trgu, strokovnjaki verjamejo, da so nekateri največji kripto, ki bodo eksplodirali leta 2021, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Ripple, TRON, Cardano, Tezos in IOTA.

Kaj se bo zgodilo z Bitcoinom leta 2021?

Kljub vse večjemu številu altcoinov je Bitcoin – kralj vseh kriptos – tu, da ostane. Številni strokovnjaki menijo, da bi lahko dosegel najvišjo raven, kot je dejal Forbes. V času pisanja je en BTC 33.100 ameriških dolarjev in mnogi pričakujejo, da bo kmalu Bitcoin postal zaloga vrednosti, ki bo veliko pomembnejša od zlata.

Omejitev odgovornosti: Nič ni zagotovljeno

Naši izbori “so tisti, ki se nam na podlagi naših raziskav zdijo najbolj zanimivi ne priporočila za vsakega posameznika. Tega ne smemo jemati kot nasvet za nakup ali trgovanje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me