Naložbe v Bitcoin Cash: kaj bo spodbudilo ceno Bitcoin Cash leta 2021?

Analitični vodnik za vlaganje v Bitcoin Cash v letu 2021

Kam bo šla cena Bitcoin Cash BCH leta 2021?

Kaj se bo zgodilo s ceno Bitcoin Cash leta 2021? Kriptovalute so pridobile izjemno priljubljenost. Vendar pa so se vlagatelji vedno spraševali, kaj v resnici vodi ceno Bitcoin Cash?

Zlasti v tem času, ko piše članek, kriptovalute beležijo izjemno rast, pri čemer je Bitcoin na vrhu skoraj podrl svoj rekord iz leta 2017.

Če želite hitro in enostavno kupiti Bitcoin Cash, s 0% provizija, odjava Izmenjava eToro!

Toda kaj v resnici vodi ceno Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash Price temeljijo predvsem na treh dejavnikih:

 1. Povpraševanje in institucionalna zavest
 2. Korelacija z Bitcoinom
 3. Možnost postati vodilno orodje za spletno plačevanje

Tukaj pri Trading Education smo analizirali te tri dejavnike in spodaj vam bomo podrobneje pokazali, kaj smo ugotovili.

Če se želite podrobno informirati o napovedovanju cen Bitcoin Cash, si oglejte to podrobno napoved napovedi cen za Bitcoin Cash.

Zakaj Bitcoin Cash?

Zakaj bi vlagatelji razmislili o vlaganju v Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash na nek način spada v skupino novih kriptovalut, ker je izšel 24. junija 2017. Torej ravno v letu razcveta kriptovalut.

Bitcoin Cash je vilica Bitcoina, kar pomeni, da je na začetku izšel kot druga različica Bitcoina. Njegova lansirna cena je bila 543 dolarjev, kar je po petih mesecih doseglo najvišji rekord v svoji zgodovini, 3556 dolarjev.

Čeprav je Bitcoin Cash vilica Bitcoina, to ne pomeni, da se njihove cene gibljejo na enak način. Bitcoin Cash, drugače znan kot Bcash, se je leta 2018 razdelil leta Bitcoin Cash in Bitcoin SV.

Bitcoin Cash se uvršča na 5. mesto največjih kriptovalut takoj za Tetherjem, ki je na 4. mestu. Njegova tržna kapitalizacija je za zdaj 5.151.746.834 USD.

V času pisanja tega članka je Bitcoin Cash drastično povečal vrednost, medtem ko se je v zadnjem času splošna cena kriptovalut povečala. Cena Bitcoin Casha je trenutno 345,21, strokovnjaki pa napovedujejo nenehno povečanje kovanca, zaradi česar je dobra naložbena možnost za vlagatelje.

grafikon cen bch

Ves čas grafikona cen Bitcoin Cash. Vir: Coinmarketcap

Bi razmislili o vlaganju v Bitcoin Cash BCH?

Kaj poganja Bitcoin Cash Price?

Kriptovalute zdaj veljajo za sredstvo varnega zavetja ali digitalno zlato, saj je bila leta 2020 velika institucionalna naložba s Paypalom na čelu, ki se je odločil za ponudbo kripto valut in kupuje Bitcoin v velikih količinah.

“Ker centralne banke še naprej tiskajo več denarja, da bi ublažile finančni upad, vlagatelji iščejo sredstvo, ki služi kot varovanje pred tveganji, in bitcoin je odgovor,” je za Konstantin Anissimov, izvršni direktor londonske borze kriptovalut CEX.IO. Neodvisno.

Nekateri strokovnjaki trdijo, da kriptovalute zdaj preživijo.

A poglejmo, kaj v resnici vpliva na ceno Bitcoin Cash?

3 dejavniki bodo vplivali na ceno Bitcoin gotovine leta 2021

Faktor 1: Povpraševanje in institucionalna zavest

Namen Bitcoin Cash kot blockchain je postati vodilno orodje za spletno plačevanje. Torej, kot veliko bolj kompetenten blockchain kot sam Bitcoin, Bitcoin Cash najde večjo uporabo v praksi. Bitcoin Cash transakcije obdela hitreje kot Bitcoin in z nižjimi provizijami.

Ker je kot tak popoln, obstaja možnost, da ga različna finančna podjetja sprejmejo v še večji meri, s čimer vplivajo na njegovo ceno in povečajo njegovo vrednost. Ker, kot pravi osnovno pravilo ekonomije; s povečanjem povpraševanja narašča tudi cena.

Faktor 2: Korelacija z Bitcoinom

Altcoin so v korelaciji z Bitcoinom in posledično, ko se cena Bitcoinov spremeni, vpliva tudi na ceno altcoinov. Bitcoin Cash je eden izmed altcoinov, ki je večinoma povezan z Bitcoinom. Če za primer vzamemo obdobje, je april-junij 2019 Bitcoin Cash pokazal korelacije med 74% in 82% z Bitcoinom.

Korelacija med Bitcoinom in altcoini od aprila do junija 2019. Vir: Cointelegraph

Ugledne kriptovalute, kot so Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, NEO, Monero in XRP, so vedno zelo povezane z obnašanjem Bitcoina. Tako bodo vlagatelji Bitcoin Cash v bikovih časih obravnavali kot primerno naložbo, ker obstajajo dobre možnosti za visoke donose.

Faktor 3: Potencial vodilnega spletnega plačilnega orodja

Ali lahko Bitcoin Cash postane glavni blockchain za spletna plačila?

Kot že omenjeno, je Bitcoin Cash bolj kompetenten blockchain kot sam Bitcoin, s hitrejšimi transakcijami in nižjimi provizijami. Zato lahko Bitcoin Cash postane glavna veriga spletnih plačil.

Zanimivo je, da je tisto, kar je potisnilo hard fork, razdelitev razvijalcev v dve skupini. Ena skupina je želela uvesti 8-odstotni davek na rudarjenje Bitcoin Cash s ciljem, da se 8 odstotkov prerazporedi za financiranje razvoja protokola.

Bitcoin Cash Node ideje ni podprl, zato je dobil več podpore in je postal zmagovalni blockchain, ker se ni odločil za obdavčitev svoje skupnosti. To bo verjetno vplivalo na ceno, ki jo bo dvignila, saj bo kovancev pripravljenih kupiti več ljudi.

Čeprav je Bitcoin Cash sporen, ima svoj klub navijačev, ki v zadnjem času deluje in promovira kovanec.

Pripravljen vlagati v Bitcoin Cash BCH?

Kako vlagati v Bitcoin Cash za leto 2021

Glede na zgoraj omenjene dejavnike lahko sklepamo, da bo gibanje cen Bitcoin Cash odvisno od povpraševanja in od resničnega potenciala njegove verige blokov, da bo v bližnji prihodnosti postalo glavno spletno plačilno orodje.

Tudi Bitcoin Cash zna presenetiti. Če se vrnemo v prvo četrtletje 2019, je Bitcoin Cash v šestih mesecih zabeležil več kot 200-odstotno rast. V tem obdobju je Bitcoin Cash izjemno zrasel, ko je bil široko sprejet, njegova infrastruktura pa se je okrepila.

grafikon cen denarnih sredstev Bitcoin

Trgi Bitcoin cash (BCH) so se v prvih šestih mesecih 2019 povečali za 213%. Vir: Bitcoin.com

Nekatere borze, na katerih Bitcoin Cash najbolj trguje, so Binance, Digifinex, Hitbtc, Coinbase, Bitstamp in Bitforex.

Koliko pa bo šla cena Bitcoin Cash leta 2021?

“Razlogi, da sem leta 2011 začel vlagati v Bitcoin, so popolnoma isti razlogi, da danes vlagam v Bitcoin Cash”, Roger Ver, soustvarjalec Bitcoin Cash tvitnil leta 2018, kar namiguje na dejstvo, da bi lahko Bitcoin Cash v prihodnjih letih doživel nekaj podobnega kot Bitcoin.

Ver je bil optimističen glede Bitcoin Cash in poudarjal, da bi lahko bila njegova veriga blokov resnično glavno orodje za spletna plačila.

Obstajajo različne misli o napovedovanju cen Bitcoin Cash. Ver na primer verjame, da se bo cena Bitcoin Cash podvojila in bo do novembra 2021 dosegla 500 USD.

Poleg tega, Digitalcoin je še bolj optimističen in napoveduje, da bo cena Bitcoin Cash januarja 2021 presegla 1000 USD.

grafikon napovedovanja cen bitcoinov

Napoved cene Bitcoin Cash za leto 2021. Vir: Digitalcoin

Glede na te napovedi, ki so resnično optimistične, lahko varno rečemo, da je Bitcoin Cash dobra naložbena možnost za vlagatelje v letu 2021.

Če se želite podrobno informirati o napovedovanju cen Bitcoin Cash, si oglejte to podrobno napoved napovedi cen za Bitcoin Cash.

Cena gotovine Bitcoin po letu 2021

Bitcoin Cash bo po napovedih po letu 2021 deloval drugače. Dolgo napoved napoveduje, da bo Bitcoin Cash do konca leta 2023 dosegel 75 USD, kar kaže na pesimistično dolgoročno napoved Bitcoin Cash.

Toda dolgoročno gledano Digitalcoin bolj optimistično napoveduje, da bo cena Bitcoin Cash decembra 2026 dosegla celo 1.401,82 USD..

tabela cen denarnih sredstev Bitcoin

Cena Bitcoin Cash bi lahko decembra 2026 dosegla 1.401 USD. Vir: Digitalcoin

Bistvo: Ali je Bitcoin Cash dobra naložbena možnost za vlagatelje?

No, v skladu z zgoraj omenjenimi napovedmi bo Bitcoin Cash leta 2021 šel skozi fazo navzgor, da bo takoj po istem letu šel navzdol. Potem pa bo dosegel nove višine do leta 2026. Torej lahko sklepamo, da je Bitcoin Cash dobra naložbena možnost za vlagatelje, ki imajo potrpljenje do HODL.

Naučite se vlagati v Bitcoin Cash

Ker gremo skozi fazo, ko kriptovalute rastejo hitreje, je zelo pomembno, da se trgovanja naučimo kot veščine, saj so lahko koristi v bližnji prihodnosti ogromne. Kot je dejal Warren Buffett: “Bolj ko se naučiš, več zaslužiš”.

Z institucionalnim sprejetjem, ki bo nastopilo, ne bo presenetljivo, da bodo kriptovalute v prihodnosti ključni del svetovnega gospodarstva. Zato smo tukaj pri izobraževanju za trgovanje naše tečaje pripravili tako, da vas pripravimo z najboljšimi možnimi znanji, da boste imeli koristi od trgovanja in vlaganja v kriptovalute. Pridružite se veliki trgovinski akademiji tukaj na Trading Education in se opremite z najboljšim znanjem in veščinami za trgovanje.

Tukaj si oglejte naše tečaje kripto trgovanja.

Začnite vlagati v Bitcoin Cash z eToro

V tem času, ko se kriptovalute drastično povečujejo, se je pojavilo veliko borz kriptovalut. Kljub temu je težko najti takšnega eToro ki pri trgovanju izpolnjuje vse pogoje.

Zdaj veste, kateri dejavniki lahko vplivajo na ceno Bitcoin gotovine leta 2021, če se počutite navdihnjeni, da začnete vlagati v Bitcoin Cash BCH, ali če je ta članek podal nekaj vpogleda v vaše obstoječe znanje o trgovanju, boste morda z veseljem vedeli, da etoro ponuja sposobnost trgovanja s sredstvi Crypto, vključno z Bitcoin Cash, in CFD-ji do 90+ kriptovalute.

eToro – Nakup Bitcoin Cash z 0% provizije

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Bitcoin Cash Price – ključne točke

 • Bitcoin Cash je izšel leta 2017 in je vilica Bitcoina.
 • Bitcoin Cash se uvršča na 5. mesto največjih kriptovalut takoj za Tetherjem.
 • Trije dejavniki, ki vplivajo na ceno Bitcoin Cash, so povpraševanje in institucionalna ozaveščenost, povezava z Bitcoinom in možnost, da postanejo vodilno orodje za spletno plačevanje.
 • Cena lansiranja Bitcoin Casha je bila 543 USD, kar je po petih mesecih doseglo najvišji rekord v svoji zgodovini, in sicer 3556 USD.
 • Bitcoin Cash je bolj kompetenten blockchain kot sam Bitcoin in lahko postane glavni blockchain za spletna plačila.
 • V prvem četrtletju 2019 je Bitcoin Cash v šestih mesecih zabeležil več kot 200-odstotno rast.
 • Po poročanju Digitalcoina bi lahko Bitcoin Cash januarja 2021 presegel 1000 USD.
 • Longforecast napoveduje, da bo Bitcoin Cash do konca leta 2023 dosegel že 75 dolarjev.
 • Digitalcoin napoveduje, da bo cena Bitcoin Cash decembra 2026 dosegla 1.401,82 USD.
 • Bitcoin Cash je dobra naložbena možnost za vlagatelje, ki imajo potrpljenje do HODL in dobiček dobijo do leta 2025–2026.

Upamo, da vam je ta članek pojasnil, kje bi bila vrednost Bitcoin Cash usmerjena v vrednost. In nazadnje, če ste uživali v branju tega članka, ga delite, ker morda obstaja kdo drug, ki mu lahko koristi.

Preberi več:

Prednosti in slabosti naložbe v Bitcoin Cash

Ali je Bitcoin Cash dobra naložba?

Izjava o omejitvi odgovornosti: kriptovalute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me