Napoved napovedi cen pomišljajev – Koliko bo pomišljaj vreden leta 2021 in pozneje?

Napoved napovedi cen za Dash (DASH):

Koliko bo vreden pomišljaj po letu 2021 in pozneje?

Bo Dash šel gor ali se zrušil? Preberite našo napoved cene pomišljajev 2021 – 2025

Iščete napoved cene Dash 2021 – 2025? Ali pa ste se trudili odgovoriti na vprašanje, ali je Dash dobra naložba? Na pravem ste mestu. Delili bomo najvišjo napoved cen Dash za leto 2021 in pozneje. pogledamo Dash, da ugotovimo, kaj bodo strokovnjaki povedali o njegovi prihodnji uspešnosti in koliko bo Dash vreden leta 2021 in pozneje.

Kot boste morda lahko uganili po njegovem portmanteauju, je Dash (DASH) kriptovaluta z enim jasnim poudarkom: digitalni denar. Čeprav je namen skoraj vseh kriptovalnic olajšati spletna plačila, številna velika imena (vključno z Bitcoini) niso primerna za vsakodnevne transakcije. Številni dejavniki, ki pomenijo, da ta sredstva niso optimizirana za preproste nakupe, od visokih provizij za obdelavo in počasnih transakcijskih časov do popolnega pomanjkanja anonimnosti.

Tu nastopi Dash. S tržno kapitalizacijo 782.438.183 USD (v času pisanja tega članka) je Dash 28. največja kriptovaluta na svetu. Mogoče se ne sliši preveč impresivno, vendar mnogi vlagatelji verjamejo, da so zaradi svojih edinstvenih lastnosti močan kandidat za njihov portfelj.

V tem članku bomo raziskali, ali se bo cena Dash v letih 2021–2025 verjetno zvišala ali znižala. Vzeli smo nekaj najbolj prepričljivih kriptovalutnih napovedi, da bi poskusili odgovoriti na vprašanje „ali je Dash dobra naložba?“, Zato preberite, če želite izvedeti več.

Če želite hitro ali enostavno kupiti ali investirati v Dash z 0% provizije, si oglejte Izmenjava eToro!

Kaj je pomišljaj (DASH)?

Preden se poglobimo v naše napovedi cen Dash, si poglejmo podrobneje zgodovino in značilnosti te kriptovalute. Ugledni ameriški kriptograf Evan Duffield je prvič predstavil Dash kot XCoin leta 2014. Prvotno je bil trda vilica Litecoina in je bil hitro preimenovan pod imenom Darkcoin. Tudi to ime ni trajalo dolgo – marca 2015 je Duffield izbral ime DASH, da odraža osredotočenost valute na digitalna gotovinska plačila. (“Dash” je ime platforme, “DASH” pa je njegova domača valuta).

Dash je bil zgrajen z uporabo iste kode kot Bitcoin. Torej, v čem je tako poseben? Kot večina kriptovalut druge in tretje generacije je tudi Dash imel prednost nazaj. Evan Duffield in razvijalci sredstva so naredili nekaj ključnih sprememb v Bitcoin kodni bazi, da bi bila njihova valuta učinkovitejša.

To je nekaj najpomembnejših lastnosti Dash:

 • Dash lahko transakcije obdela zelo hitro, celo ponuja funkcijo InstaSend, ki uporabnikom omogoča pošiljanje valute v samo 1,5 sekundah. Povprečni čas transakcije platforme je 2,5 sekunde – približno 4-krat hitrejši kot Bitcoin.
 • Platforma ima decentraliziran sistem financiranja, ki uporabnikom omogoča, da se prijavijo za financiranje in ustvarijo svoje lastne projekte Dash
 • Dash je popolnoma anonimen. Ena ključnih značilnosti Bitcoina je njegova preglednost, in čeprav se to pogosto šteje za pomembno prednost, je za ljudi, ki ne želijo, da bi drugi lahko natančno videli, koliko so porabili in za kaj, lahko izjemno neugodna. To še posebej velja v državah s strogimi vladami, ki bi lahko sistem izkoristile za spremljanje plačil državljanov.

Zahvaljujoč tem funkcijam je Dash postajal vse bolj priljubljen po vsem svetu. Na primer v Venezueli je zdaj več kot 800 trgovcev, ki sprejemajo plačila DASH. To je zato, ker se je kripto pojavil kot veliko bolj stabilna alternativa valuti v državi, venezuelskemu bolívarju. Medtem tudi zimbabvejski zagon KuvaCash, ki je pridobil sredstva v decentraliziranem sistemu financiranja družbe Dash, prav tako uporablja DASH kot alternativo nacionalni valuti svoje države.

V Ameriki je platforma financirala tudi Alt Thirty Six, platformo, ki omogoča plačila za ameriško industrijo konoplje. V nakupovalnih središčih v Londonu se celo začnejo pojavljati bankomati Dash – zato je jasno, da ta kriptovaluta spreminja globalni trg.

Napovedi kratkoročne pomišljajne cene: 2021

Napoved cene pomišljajev za leto 2021

Kaj kripto strokovnjaki napovedujejo za Dash leta 2021?

Zdaj, ko smo povzeli, kako natančno deluje Dash, začnimo s pregledom napovedi cen DASH za leto 2021. Ne glede na to, ali ste sredstvo že dodali v svoj portfelj ali razmišljate o naložbah v prihodnost, odkrijte, kaj nekateri najboljši kripto analitiki verjamem, da se lahko kratkoročno zgodi cena DASH.

Po navedbah italijanske kripto platforme Predhodni Bitcoin, Vlagatelje v DASH čaka nekaj zelo dobrih novic leta 2021. Njegov algoritem je napovedal, da bo cena DASH dosegla 100 USD pred koncem leta 2020 in se od tam šele povzpela, do januarja 2021 bo dosegla 120,6339 USD, v preostalem delu leta pa bo naraščala:

napovedi cen pomišljajev 2021

Če so napovedi Previsioni Bitcoin pravilne, je odgovor na vprašanje “ali je Dash dobra naložba” dokaj prepričljiv – vsaj za obdobje 2021. Ta graf napoveduje osupljivo stopnjo rasti, cena DASH-a pa se je decembra povzpela na 656.6958 USD. Najvišjo stopnjo rasti bomo videli v drugi polovici leta. Previsioni Bitcoin je pravzaprav napovedal, da se bo Dash v zadnjih šestih mesecih leta 2021 povečal za skoraj 480 dolarjev.

Glede na to, da Dash še ni dosegel 100 dolarjev, je to zagotovo drzna napoved. Se torej drugi analitiki strinjajo s trditvami Previsioni Bitcoin? Se bo cena DASH dvignila do te mere? Na žalost, LongForecast.com ne misli tako. Platforma je podala naslednje napovedi cen za leto 2021:

tabela cen pomišljajev

Čeprav se LongForecast.com strinja, da bo cena DASH pred koncem leta 2020 dosegla 100 ameriških dolarjev, tako da bo leto zaključila z vrednostjo 116,2 ameriških dolarjev, ne deli navdušenih napovedi Previsioni Bitcoin za leto 2021. Večino leta novice niso ni slabo – platforma verjame, da bo DASH do sredine septembra večinoma ostal nad 100 USD. Toda od tega trenutka naprej prihodnost ni videti zelo svetla in LongForecast.com meni, da bi Dash lahko končal leto 2021 s ceno, ki je nižja od trenutne vrednosti 79,69 USD..

V skladu s temi napovedmi se bo večina vlagateljev bodisi odločila, da bo prenašala medvedjo nevihto, in gledala naprej do leta 2022 in pozneje (do tega bomo prišli kasneje) ali pa poskušala izkoristiti kratkoročna nihanja cen. To zagotovo niso nebesne napovedi, ki smo jih videli iz Previsioni Bitcoin!

Prihaja naslednja napoved Dash za kriptovalute, ki si jo bomo ogledali WalletInvestor. WalletInvestor je s pomočjo lastnega algoritma za izvedbo tehnične analize prišel do naslednje napovedi:

gibanje cen pomišljajev

Kot lahko vidimo iz grafa WalletInvestorja, se platforma približno strinja s Previsioni Bitcoin in LongForecast.com, ko gre za ceno DASH v začetku leta 2021. Dejansko, čeprav vse tri platforme verjamejo, da bo cena naraščala Januarja je WalletInvestor podal napoved višje od ostalih. Meni, da bi Dash lahko dosegel 200 dolarjev, kar je skoraj dvakrat več od vrednosti, ki so jih napovedovali konkurenti.

Vendar se zdi, da ta trend verjetno ne bo trajal. WalletInvestor predvideva močan padec skozi vse leto 2021, ko se bo do marca cena strmo znižala na približno 100 dolarjev, nato pa v naslednjih nekaj mesecih še naprej padala. Kratek ponovni oživitev maja in junija ne bo odprl poti k bolj bikovskemu koncu leta, DASH pa bo leto 2021 zaključil s približno 40 USD. Njegova enoletna napoved uvršča vrednost Dash na samo 39 704 USD, kar je razočaranje za vse, ki se sprašujejo, ali je DASH dobra naložba za leto 2021?

Pripravljen vlagati v ČRT?

vlagajte v pomišljaj

Dolgoročne napovedi cen pomišljajev: 2022-2025

Kaj kripto strokovnjaki napovedujejo za Dash v letu 2022 in pozneje?

Kripto vlagatelji želijo vedeti, kaj bi lahko v prihodnjih petih letih prihranilo za ceno Dash.

Ker je kriptovaluta lahko tako nestanovitna, napovedi cen nikoli ni lahko narediti in normalno je, da med napovedmi opazimo ogromne razlike. Napovedi cen pomišljajev, ki smo si jih ogledali za leto 2021, so neverjetno spremenljive in se gibljejo od 39,704 do 656,6958 dolarja! Da bi se odločili, kateri od teh obetov je bolj verjeten, poglejmo naprej v obdobje 2022–2025 in poglejmo, kakšna bi bila prihodnost za ceno DASH.

Začeli bomo z vrnitvijo v Previsioni Bitcoin. Kaj verjame platforma po napovedih cen Dash za nebo 2021 za leto 2021 za leto 2021? Odgovor je morda nekoliko razočaran, če ste v svoj portfelj dodali DASH, čeprav napovedi Previsioni Bitcoin še vedno niso tako mračne kot nekatere tiste, ki smo jih videli za leto 2021. Po napovedih platforma verjame, da se bo cena DASH znižala 2022:

napoved cene pomišljajev 2022

Kot lahko vidimo iz grafa, bo Dash na začetku januarja 2022 presegel 700 ameriških dolarjev, vendar se bo vrednost od te točke naprej hitro zmanjševala. Do februarja bo DASH vreden 577.1668 USD, to število pa bo še naprej padalo do aprila. Maja bi se lahko cena DASH znova zvišala na 497,2268 USD in se gibala okoli 500 USD, dokler med oktobrom in novembrom še enkrat močno ne pade pod 340 USD. Previsioni Bitcoin pričakuje, da bo sredstvo zaključilo leto na 417,2868 USD – več kot petkrat več od njegove trenutne cene, vendar manj kot dve tretjini vrednosti najvišje vrednosti leta 2021.

Kljub temu, da je bil Previsioni Bitcoin opazno optimističen za leto 2021, bi lahko bile njegove napovedi za leto 2022 nekoliko preveč medvedje. Oboje Coinswitch in Novice BTY so dali neverjetno visoke napovedi za obdobje 2022–2025, pri čemer je prvi napovedal, da bi DASH do konca leta 2025 lahko stal 2822 ameriških dolarjev, drugi pa še dlje. Po poročanju BTY News naj bi Dash leta 2025 dosegel 12.733,88 USD!

To bi bilo skoraj desetkrat višje od DASH-ovega najvišjega najvišjega obdobja (ATH) v višini 1.441 ameriških dolarjev, kar je cena, ki jo je kriptovaluta dosegla med letoma 2017 in 2018. Razumljivo je, da so številne druge platforme in analitiki skeptični do izjemnih vrednosti, ki sta jih napovedovala Coiswitch in BTY News. Vendar se zdi, da je vse več soglasja, da je DASH nekaj let pred začetkom leta 2025..

DigitalCoinPrice.com tudi pričakuje, da se bo cena DASH v letu 2025 zvišala, čeprav po vrsti bolj medvedjih let:

grafikon predvidevanja cen pomišljajev

Njegova splošna napoved je, da je Dash dobra naložba, saj se zdi, da se bo cena zvišala. Ta graf ne prikazuje najvišjih napovedi o kriptovalutah, ki smo jih že dolgo videli, vendar pa mora njegov trend naraščanja (preprečiti slabo leto in pol med julijem 2022 in januarjem 2024) še vedno spodbuden znak za vlagatelje, ki se sprašujejo ali se bo cena DASH zvišala.

Po napovedih bi lahko DASH do septembra 2025 dosegel najvišjo vrednost skoraj 290 dolarjev, kar je več kot štirikrat več od trenutne vrednosti. Nekateri vlagatelji morda celo padec leta 2022–24 vidijo kot potencialno pozitivno. Oblika, ki jo lahko vidimo na grafu, bi lahko bila dvojno spodnje preobrat, bikovski vzorec, ki ga lahko uporabimo za napovedovanje prihodnje rasti pri izvajanju tehnične analize. V tem primeru je lahko padec, ki ga lahko opazimo sredi polovice leta 2026, začasen premik v močnem naraščajočem trendu – kar kaže na napovedi, da bodo napovedi 1000 dolarjev + morda v dosegu..

Kot dolgoročna naložba načrtuje, da bi Dash lahko izvajal zelo dobro. V skladu z napovedmi bi se lahko vrednost žetonov Dash do konca leta 2020 povzpela na 120 USD, leta 2021 na 250 USD in leta 2022 na 650 USD in do leta 2025 dosegla povprečno ceno 3200 USD.

Zaključek: napoved napovedi cen pomišljajev

Spodnje številke napovedi opisujejo nekatere Potencial visoka in najnižja napoved napovedi cen Dash v letih 2020, 2021, 2022, 2023 in 2025+, ki jih ponujajo tehnični analitiki in industrijski strokovnjaki.

Leto Visoko Nizko
2020 170 dolarjev 70 dolarjev
2021 450 dolarjev 110 dolarjev
2022 1500 dolarjev 320 dolarjev
2023 3300 dolarjev 550 dolarjev
2025+ 6500 USD 950 dolarjev

Kako se je sčasoma spremenila cena pomišljaja?

Za izdelavo najbolj natančnih napovedi Dash-a je eden najpomembnejših korakov analiza pretekle uspešnosti Dash-a.

Odkar je DASH vstopil na trg leta 2014, je njegova cena doživela številna dramatična nihanja. Na tem grafikonu od Nomije, vidimo, kako se je vrednost DASH spreminjala skozi čas:

graf cen pomišljajev

Čeprav se zdi v primerjavi s hitrim napredkom v letih 2017–2018 skromen, je prvi velik skok cen Dash prišel leta 2014, kmalu po tem, ko je prišel na borze kriptovalut. Med aprilom in majem se je njegova cena zvišala z 0,847417 na 5,9679 dolarja – kar je precejšen skok, ki je odražal ogromno zanimanje za zgodnje vlagatelje. Njegova rast je bila v preostalih letih 2014, 2015 in 2016 precej počasnejša, cena pa se je na splošno gibala med 2 in 10 USD..

Za razliko od mnogih drugih kriptoslog je DASH skoraj v celoti zabeležil skoraj vse leto 2017. Januarja je bila njegova cena 13,82 USD. Do septembra se je povzpel na neverjetnih 330,49 dolarja, a tudi to je bilo bledo v primerjavi s hitrim rastom, ki ga je čakal. Ko je trg kriptovalut kot celota začel doživljati stopnje izjemne inflacije, Dash zagotovo ne bo ostal za seboj. Med oktobrom in decembrom 2017 je njegova cena z 293,50 dolarja narasla na 1141 dolarjev ATH – preden se je decembra 2018 znižala na 77,26 dolarja..

Dash se ni nikoli vrnil na stopnje pred letom 2017, ki so bile večinoma pod 10 USD. Čeprav je po padcu svetovnega koronavirusa doživel izgubo vrednosti, pri kateri so cene skoraj vseh večjih kriptovalut začele padati, ko je naraščala negotovost vlagateljev, je vseeno dosegla dobiček na ceni leta 2019. Njegova najnižja vrednost leta 2020 je doslej znašala 68,84 USD, kar je za več kot 20 USD višja od najnižje najnižje vrednosti v letu 2019 s 46,69 USD..

Pripravljen za nakup ČRT?

vlagajte v pomišljaj

Kateri dejavniki vplivajo na ceno pomišljaja?

Kot vsaka kriptovaluta je lahko tudi cena DASH odvisna od različnih dejavnikov. Če upate, da boste odgovorili na vprašanje ‘ali je Dash dobra naložba?’, Je pomembno vedeti, kateri so ti dejavniki – ali raje kriptovaluto držite več let ali raje izkoristite kratkoročna gibanja cen. Tako boste veliko lažje napovedovali kriptovalute in se odločili, katere napovedi cen Dash so po vašem mnenju najbolj natančne.

Ponudba in povpraševanje

Cena Dash-a ali katere koli kriptovalute je popolnoma odvisna od razmerja med ponudbo in povpraševanjem. Če želi več vlagateljev kupiti DASH kot prodati, to pomeni, da bo povpraševanje večje od ponudbe in cena se bo povečala. Če je ravno nasprotno, bo ponudba večja od povpraševanja – kar pomeni, da bo cena začela padati. Na to razmerje močno vplivajo dejavniki, ki smo jih navedli spodaj.

Uporaba platforme Dash

Kot smo že omenili na začetku tega članka, platforma Dash financira in poganja vrsto decentraliziranih aplikacij. Priljubljenost teh aplikacij, kot je KuvaCash v Zimbabveju, je ključni dejavnik, ki povečuje povpraševanje po DASH in posledično povečuje njegovo ceno. Ker zanimanje za dApps še naprej narašča, bi to lahko v naslednjih nekaj letih povečalo zanimanje za osnovno tehnologijo Dash.

Povečana sprejemljivost kriptovalut

Dash je med kriptovalutami poseben, saj olajša vsakodnevna plačila. Dejstvo, da se je v državah, kjer se je domača valuta začela propadati, izkazalo za izvedljivo sredstvo, močno priča o njeni uporabnosti – tako kot dejstvo, da so se v Londonu pojavili bankomati DASH. Ko kriptovalute postajajo bolj razširjene in se zaradi pandemije koronavirusa povečuje naše zanašanje na brezstična plačila, lahko vidimo povpraševanje po rešitvah, kot je Dash, po vsem svetu..

Napoved napoved cene pomišljajev – ključne točke

 • S tržno kapitalizacijo 782.438.183 USD (v času pisanja) je Dash 28. največja kriptovaluta na svetu
 • Dash lahko transakcije obdela zelo hitro, celo ponuja funkcijo InstaSend, ki uporabnikom omogoča pošiljanje valute v samo 1,5 sekundah
 • Dash je bil sprejet kot alternativna valuta v Zimbabveju in Venezueli, kjer so domače valute nestabilne
 • Previsioni Bitcoinov algoritem je napovedal, da bo cena DASH pred koncem leta 2020 dosegla 100 ameriških dolarjev in se od tam šele povzpela, do januarja 2021 bo dosegla 120,6339 ameriških dolarjev, ves preostali del leta pa bo naraščala.
 • LongForecast.com meni, da bi Dash lahko končal leto 2021 s ceno, ki je nižja od trenutne vrednosti 79,6 USD
 • WalletInvestor predvideva močan padec skozi vse leto 2021, ko se bo cena do marca strmo znižala na približno 100 dolarjev, nato pa v naslednjih nekaj mesecih še naprej padala.
 • Dolgoročne napovedi so veliko svetlejše, saj nobena napoved ne trdi, da bo DASH padel pod trenutno ceno
 • Najbolj optimistične napovedi prihajajo iz BTY News, ki meni, da bi Dash lahko leta 2025 dosegel cene v višini 12.733,88 USD.
 • Dashov ATH je decembra 2017 znašal 1.141 ameriških dolarjev
 • Ključni dejavniki, ki vplivajo na ceno DASH, so ponudba in povpraševanje, priljubljenost platforme Dash in splošno sprejemanje kriptovalut

Ne glede na to, ali ste obstoječi ali potencialni vlagatelj, upamo, da vam je ta članek pomagal odgovoriti na vprašanje „ali je DASH dobra naložba?“. Čeprav so napovedi cen Dash za obdobje 2021–2025 mešane, se zdijo dolgoročni obeti za Dash pozitivni, saj noben analitik ne verjame, da bo valuta v letu 2025 vredna manj kot zdaj.

Kljub temu je lahko zelo težko dati zanesljive napovedi o kriptovalutah, saj je panoga neverjetno nestanovitna. Vedno opravite lastno skrbnost in se prepričajte, da imate učinkovito strategijo upravljanja tveganj, preden v svoj portfelj dodate novo kripto valuto. Kot smo že videli, se trg lahko hitro premika – in zagotovo bomo videli, da se bo to ponovilo.

Če so vam vaše raziskave dale dodatno samozavest, ki jo potrebujete za začetek trgovanja z DASH, boste morda z veseljem vedeli, da eToro ponuja možnost trgovanja s kripto sredstvi (vključno z DASH) in CFD-ji do 90+ kriptovalute.

eToro – Kupite DASH z 0% provizije

vlaganje v pomišljaj

Prijavite se za eToro in začnite trgovati z DASH ali kopirati najboljše vlagatelje v DASH brez doplačila. Pri tem ni provizije za upravljanje ali drugih skritih stroškov.

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

75% računov malih vlagateljev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji

Napovedi cen pomišljajev – pogosta vprašanja

Je Dash boljši od Bitcoina?

Kar zadeva hitrost transakcij in provizije, je Dash zagotovo boljši od Bitcoina. Povprečni čas transakcije njene platforme je le 2,5 sekunde, kar je 4-krat hitreje kot čas Bitcoinov.

Bo Dash dosegel 1000 dolarjev?

Po nekaterih napovedih bi lahko videli, da cena DASH doseže 1000 USD pred koncem leta 2025. BYT News celo verjame, da bi lahko en kovanec DASH do leta 2025 stal 12.733,88 USD.!

Koliko kovancev Dash je?

Skupno je 18 milijonov kovancev DASH. Po trenutnih stopnjah naj bi kriptovaluta dosegla celotno ponudbo okoli leta 2030.

Če vam je bil naš članek všeč Napoved napovedi cen pomišljajev: Koliko bo pomišljaj vreden leta 2021 in pozneje, prosimo, delite s svojimi kolegi trgovci.

Nadaljnje branje:

Najbolj priljubljene kriptovalute v Veliki Britaniji

10 kriptovalut, ki jih je treba upoštevati leta 2021

Ethereum VS. Ripple: Kateri naj bo v vašem portfelju?

Najbolj priljubljene kriptovalute v ZDA

Kako zaslužiti s kriptovaluto – dokončen vodnik

Nasveti in napake za vlaganje kriptovalut, ki se jim je treba izogniti

Kako zaslužiti od povečanja trga kriptovalut

Izjava o omejitvi odgovornosti: Dash v katerem koli kripto je zelo nestanoviten. Vaš kapital je ogrožen in pretekla uspešnost ni pokazatelj prihodnjih rezultatov. Napovedi in analize odražajo stališča različnih zunanjih in notranjih analitikov kadar koli in se lahko kadar koli spremenijo. Poleg tega ne morejo predstavljati zaveze ali jamstva s strani Trading Education.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me