Napovedi cen ETH – Ali lahko Ethereum doseže 50.000 $?

Digitalna valuta je prinesla ogromne dobičke rastočim vlagateljem, vendar lahko Ethereum doseže 50.000 USD? Oglejmo si napovedi cen strokovnjakov.

Ethereum (ETH) je dosegel nove najvišje točke v tretjem tednu februarja 2021, vendar v zadnjem tednu istega meseca ni uspel ohraniti bikovskega zagona. Zaradi velike razprodaje vlagateljev in padca v obliki nadrejenega kripto, Bitcoin, ki je vplival na celotno kripto stratosfero, je cena Ethereuma padla in njegovo trgovanje po trenutni ceni 1.558 USD se je v zadnjih 24 urah povečalo za 23,43%.

Potem ko je Bitcoin februarja prvič prestopil 50.000 dolarjev, mnogi vlagatelji in strokovnjaki menijo, da mora ETH doseči enako višino. Z drugimi altcoinsi, kot je Binance Coin (BNB), ki močno tekmujejo v decentraliziranem finančnem prostoru, bo Ethereum drugi kripto, ki bo dosegel 50.000 USD?

“Ethereum bo utrdil svoje mesto kot prihodnji substrat svetovnega digitalnega gospodarstva s prevzemom svetovnih pogodb leta 2021” so bile besede kriptoanalitika Andrewa Keysa decembra 2020. Analitik Bitcoin (BTC) šteje za digitalno zlato in Ethereum ( ETH) kot digitalno olje. Zdi se, da so bile njegove napovedi natančne, saj je BTC prestopil 50.000 dolarjev, Ethereum pa 2.000 dolarjev februarja 2021 s svetlo prihodnostjo zaradi tržnega potenciala.

Ethereum je pred težkim tednom, vendar je bil tak scenarij pričakovan, ko se je kripto sredstvo dvignilo na nove mejnike cen. Digitalna valuta je prinesla ogromne dobičke rastočim vlagateljem in izkušenim trgovcem, pa tudi vlagateljem začetnikom, ki so ETH kupili pred meseci ali leti kot del preizkusa kripto trgovanja, da bi nekoč kriptovaluta zrasla v stotine dolarjev.

Vsak vlagatelj ima svoj cenovni cilj, pri katerem je pripravljen naložbo izpustiti. Na srečo teh vlagateljev je skok cene Bitcoin (BTC) skupaj z nenasitnim zanimanjem trgovcev v zvezi z decentraliziranimi financami (DeFi), njihova cena ETH presegla 2000 USD.

Mnogi od njih so zlato uporabili kot predlogo za dezinvestiranje, saj je kovina prav tako prešla 2000 dolarjev in se 7. avgusta 2020 poravnala po najnižji ceni 2067,15 dolarja in od takrat trguje pod mejnikom cen. Ko je bil dosežen ta cenovni cilj (2.000 USD), je bilo najbolje, da se sredstvo opusti, ko je njegovo povpraševanje ali obresti daleč naokoli preseglo potrebo, da se zaradi nepredvidljive prihodnosti še vedno zadržite na njem kripto prostor.

Padec Ethereuma v bikovski obliki so pripisali velikemu razprodaju na trgu. Očitno je v intervjuju za Bloomberg Television, izvršni direktor menjalnice kriptovalut Kraken, Jesse Powell poudaril, da “več kot 50-odstotni padec cene Etra ni bil posledica okvare trgovinskega motorja, temveč izjemna prodaja”. Dodal je, da obstaja velika verjetnost, da se je večkratni imetnik Etra, ki ni mogel verjeti, da mu je prinesel ogromen nepričakovani Ethereum, odločil, da ga bo prodal, pretvoril v fiat valuto in nadaljeval s svojim življenjem. “.

Razprodaja novega kovanca Vitalika Buterina, ki se uporablja pri transakcijah na platformi Ethereum, trgovcem zapira um, tako da pozneje odreže trgovska čustva ali občutke FOMO (Strah pred izginotjem) zaradi velikega skoka cen. Prodajalec se je osvobodil naknadnega padca cen, ki bi lahko privedel do vprašanja, zakaj tega nisem pustil takoj, ko sem bil takoj?

“Ne glede na to, kaj so v zadnjih treh delovnih dneh trgovanja naredili s kripto prostorom v smislu brisanja ogromnih dobičkov, vlagateljev ni odvrnilo niti malo,” pravi Lynn Thomasson iz Bloomberga. Zakaj se bodo ljudje bali v strahu, ko so v zadnjih nekaj mesecih močno zaslužili z naraščajočimi cenami kripto? Njene pripombe je potrdil g. Powell iz borze kriptovalut Kraken, ki je petkrat povečal število novih strank, ki so začele podpirati digitalna sredstva na njegovi platformi.

Na splošno morate kot vlagatelj temeljito raziskati in razumeti, kaj je tehnologija veriženja blokov in njeni protokoli, preden se odločite, da boste vložili veliko vsoto svojega denarja, da ne boste utrpeli velikih izgub. Čeprav je trg v zadnjem tednu februarja po tako močnem začetku meseca videti nekoliko navzdol, je v tem kripto trgovanje..

Vsak vlagatelj, ki je šokiran nad udeležbo dogodkov (dobički danes in nato izgube naslednji dan), že dolgo ne sledi vzorcu naložb digitalnih sredstev. S kripto se trguje v špekulacijah in “pravi čas” je vse, kar morate vedeti kot vlagatelj.

Recimo, da velika korporacija v zadnjih februarskih dneh napove, tako kot Elon Musk in Tesla z naložbo v Bitcoin (BTC) v višini 1,5 milijarde dolarjev, sredstvo, ki sta ga sprejeli za uporabo kot dodatno možnost plačila za svoje izdelke. in to se bo razširilo po celotnem finančnem sektorju.

Takšno širjenje dokazuje stopnjo zaupanja trgovcev v digitalni kovanec. Če več organizacij, ki so si pridobile poslovno podlago, vrže ogromne vsote denarja v kovanec, to pomeni, da v tej kriptovaluti obstaja potencial, s katerim (kot majhni trgovci) eksperimentirajo. To spremeni vzorce cen sredstva in kmalu bodo izgube takoj izbrisane.

Trenutno “prodajalci nadzorujejo trg, saj so pripravljeni prepustiti sredstva po ceni, ki bo ustrezala njihovim finančnim ciljem”, pravi Nick Cawley iz Daily FX. To sledi zakonom povpraševanja in ponudbe, pri čemer večja kot je ponudba izdelka (ETH), manjše je povpraševanje po njem (pri tisti prodajni ceni 2000 USD ali več), kar ima za posledico padec njegove cene (trgovanje med 1.400 USD) in 1.600 USD). Glavni kovanci so zaradi medvedjih obetov na kripto trgu izgubili več kot 20% vrednosti.

Ker je takšen trend videti negativno za ljubiteljske vlagatelje, je izjemno pozitiven za izkušene trgovce. Ko cene padajo do korekcijskih točk, se bodo digitalna sredstva relativno pocenila za nakup. Povpraševanje po ETH kot del 210 protokolov DeFi, ki se izvajajo na njegovi verigi blokov, skupaj s pristojbinami za plin za transakcije Ether, ki je doseglo novo najvišjo vrednost 39 USD, bo dolgoročno zabeležilo več dobička. To bo postavilo verigo blokov z največjim številom protokolov DeFi na poti, da doseže različne mejnike s 50.000 USD kot glavni cilj.

https://trading-education.com/is-ethereum-a-good-investment-this-year

Kaj določa ceno Ethereuma?

Ethereum je za razliko od Bitcoin BTC, ki običajno vidi, da cene določajo sile povpraševanja in ponudbe (ne glede na ceno, ki so jo ljudje pripravljeni plačati), omrežje pametnih pogodb močno odvisno od več dejavnikov, kot je trgovanje z novim žetonom “eter”, ki je uporablja za plačilo pristojbin za plin, potrebnih za obdelavo transakcij.

Poleg tega Ethereum kot del decentraliziranega financiranja (DeFi) nadzoruje 94,6% celotnega prostora z 210 projekti, ki se izvajajo v njegovem omrežju. Med njimi so priljubljene decentralizirane finančne borze (Uniswap in SushiSwap), decentralizirana zavarovalna platforma (Nexus Mutual), decentralizirano posojanje (sestavljeno), agregator donosa (letno financiranje) in ponudnik plačilnih rešitev in storitev (mreža Celer).

V času pisanja je bilo na podlagi podatkov, pridobljenih iz Etherscan, število transakcij, uspešno obdelanih v omrežju v zadnjih 24 urah, 1.303 mio. V aplikacijah za decentralizirano financiranje (DeFi) in celotnem digitalnem gospodarstvu Ethereum je bilo zaklenjenih več kot 37 milijard ameriških dolarjev na podlagi podatkov, pridobljenih iz analitičnega protokola DeFi “DeFi Pulse”.

Ethereum si prizadeva za diverzifikacijo svojih protokolov, ki ima “velik interes uporabnikov” glede na obseg trgovine. Padec cene enega sredstva ne pomeni, da bo celotno omrežje Ethereum kmalu prešlo v način izumrtja.

Očitno je v zadnjih 24 urah Index Coop. , ki ima več kot 116,1 milijona dolarjev zaklenjenih sredstev, se je trgovalo po 23,31 dolarja, saj je v zadnjih 24 urah izgubilo 4% vrednosti.

Druga sredstva niso doživela usode Index Coop-a in v zadnjih 24 urah se je Aave zvišal za 13% pri 387,65 USD, Compound se je pocenil za 443,73 USD za 19%, Maker je zrasel za 17% in trguje pri 2.355,45 USD, Nexus Mutual (NXM) se je povečala za 7,5% in je trgovala pri 62,62 USD, Yearn Finance pa se je z 29,882,97 USD povišal za 6,47% na 35 133,32 USD. Decentralizirane borze SushiSwap so se povečale za 6,94% in so se trgovale po 14,75 USD, medtem ko je Uniswap po 24-urnih najnižjih cenah zrasel za 7% in trenutno trguje pri 26,31 USD..

Ker planet Zemlja deluje po pogodbah in Ethereum prek svoje verige blokov omogoča, da pogodbe preidejo v digitalno obliko, bodo vsa vlakna svetovnega gospodarstva kmalu digitalizirana. Ethereum v tem scenariju ima v ne tako oddaljeni prihodnosti odlično priložnost za nadgradnjo celotnega svetovnega gospodarstva in ne le enega samega premoženja.

Začetek prodaje Ethereum 2.0 ponuja več funkcij glede razširljivosti (prek točke vloga), ki v sekundah obdela več transakcij, zapletenost (kar poveča varnost) in interoperabilnost pametnih pogodb.

Smo na robu, da bomo videli eksplozijo rešitev 2 plasti, ki bodo celoten prostor verige blokov odpeljale v drugo igro v finančnem svetu. Na srečo boste kot trgovec z ETH imeli pomembno vlogo v celotnem postopku.

Svetovno vezivno tkivo so pogodbe in če zdravniški recepti, sprejemi na fakultete, zavarovalne police, prodajne pogodbe, ponudbe za zaposlitev in sporazumi o nerazkritju podatkov temeljijo na tehnologiji veriženja blokov, potem Ethereum ne bo revolucioniral le telekomunikacij, pravnih, socialnih medijev, zdravstva, izobraževanje in elektronsko poslovanje, ampak celotno transakcijsko gospodarstvo. To postavlja ETH na pot, kjer bo kripto sredstvo preseglo BTC, da bo postalo digitalno olje in zlato digitalnih financ ter preseglo mejnik cen 50.000 USD, ki ga ima matični kripto, Bitcoin.

Preberite več: Kaj bo vodilo v ceno Ethereuma leta 2021?

Napovedi cen: Ali lahko Ethereum doseže 50.000 USD?

Ethereum bo pripravljen doseči številne mejnike cen. David Grider, strateg za Fundstrat Global Advisors LLC, je dejal, da je “Ethereum najboljša igra naložb v kripto / tveganje”. Njegova stališča izhajajo iz številnih funkcij, ki jih Ethereum opravlja tam, kjer se za določanje celotne cene digitalnega sredstva ni treba zanašati na svoj novi žeton “eter” ali en sam protokol. G. Grider predvideva, da se bo Ethereum povzpel več kot sedemkrat na 10.500 ameriških dolarjev, potem ko je v tretjem tednu februarja 2021 dosegel rekordne vrednosti.

Simon Dedic, ki je soustanovitelj Blockfyrea in upravni partner pri Moonrock Capital, ocenjuje, da bo “Ethereum v ne tako oddaljeni prihodnosti vreden več kot 9000 USD”.

Rahul Pagidipati je v članku, objavljenem na Times of India, ki ga je močno spremljal Trading Education, izvršni direktor podjetja ZebPay, dejal, da “Ethereum običajno sledi Bitcoinu”. Pri razlagi svoje izjave gospod Pagidipati vidi, da se cena ETH povečuje do višine BTC, saj drugi altcoini sledijo isti smeri kot njegov starejši kripto brat v bikovskih tekih in medvedji upada. Dodal je, da je bilo “skoraj 3 milijone ETH, ki so predstavljeni v fiat valuti kot 3,8 milijarde dolarjev, zaklenjenih za dolgoročno vložitev in jih tako odstranili iz dobavljive ponudbe”.

Vlog je postopek, pri katerem imetniki kovancev (v tem primeru ETH) aktivno sodelujejo v postopku imenovanem preverjanje transakcije kar je podobno kot pri rudarjenju na verigi verificiranih dokazov. V okviru take verige blokov so izbrani imetniki kovancev, ki izpolnjujejo minimalne zahteve določene kriptovalute in imajo pravice za potrjevanje transakcij..

Morda ste imeli še eno definicijo vložka (stave, igre na srečo ali stave), vendar ste se obširno poučili o “vložku” kot izrazu pod okriljem kripto trgovanja in vlaganja. Odstranjevanje kupljive ponudbe prihaja do višjih cen, saj povpraševanje presega ponudbo.

Ethereum bo dosegel določene mejnike cen, preden bo dosegel 50.000 USD. James Todaro iz Blocktown Capital meni, da “bo nekega dne vrednost Ethereuma presegla 9000 USD”. Analiza Todara je osredotočena predvsem na osnove, ki bi lahko pokazale, da blok-veriga pametnih pogodb postane druga kriptovaluta, ki je preko svojih protokolov, ki imajo ogromno uporabniško bazo, presegla znamko tržne kapitalizacije v višini 1 bilijona dolarjev..

Glavni izvršni direktor BuyUcoina, Shivam Thakral meni, da se »Bitcoin konsolidira in je to glavni razlog, da se Ether dotika vrednotenja rekordov. Vlagatelji gledajo na ETH kot na drugo najbolj priljubljeno in po tržni kapitalizaciji dolgoročno veliko donosnost svojih naložb. “.

Brian Schuster je ustanovitelj podjetja Ark Capital in je prepričan, da bo “Ethereum zaradi nadzora nad svetom DeFi in potenciala revolucije v digitalnem svetu do leta 2024 dosegel 100.000 USD..

Slika: Prime XBT

Član Crypto Valley, Prime XBT je poročal, da bo v naslednjih nekaj letih prišlo do ogromnih dobičkov, medvedja sezona, kakršna se je zgodila BTC-ju, pa bo prišla tudi na ETH-je in bo kripto skočila v nebo, kolikor trgovci nikoli niso mislili, da.

Po navedbah trgovske družbe bi lahko cena Ethereuma ob koncu leta 2021 znašala 25.000 ameriških dolarjev, se leta 2022 povečala na 27.000 ameriških dolarjev, preživela medvedje obdobje in padla na 52-tedenskih najnižjih 7.200 ameriških dolarjev leta 2023. Z znižanjem cene bo ETH padel v ravni cen več vlagateljev in večje povpraševanje po najbolj prevladujoči verigi blokov v prostoru DeFi bo videlo svojo hitrost in v letu 2025 doseglo nov mejnik 100.000 USD.

V tem procesu bo postala prva kripto, ki je dosegla ta podvig, in postala največja kripto s tržno kapitalizacijo zaradi svoje omejene ponudbe, ki je več kot petkrat večja od ponudbe Bitcoinov.

Ne zamudite: napoved cene Ethereuma

Je zdaj pravi čas za nakup Ethereuma?

Ni boljšega časa. Veliko je trgovcev, ki pogledajo trenutno ceno BTC in si zakopljejo obraz v roke. Kako je to mogoče? Zakaj sem se odločil, ko sem marca 2020 trgoval okoli 3.800 USD? Obstajajo začetniki, polprofesionalci, profesionalci, razredni trgovci in zapustni (strokovni) trgovci, nekateri pa so, čeprav so s svojimi naložbami ustvarili velik dobiček, tu in tam potočili solze..

Ethereum je kralj decentraliziranih financ (DeFi) in ker bo v bližnji prihodnosti na njegovo platformo dodanih več protokolov, ki imajo močno bazo uporabnikov, kar se bo odražalo v številnih obsegih trgovanja, se bo cena kripto sredstva v tem procesu izjemno povečala.

Že leta obstajajo številni blockchains Layer One (1), ki so bili razviti in se na žalost za tiste amaterske razvijalce tržijo kot “Ethereum Killers”. Številni taki blockchaini so obljubljali hitrejšo in dovršeno platformo pametnih pogodb, vendar so izginili v vetru, saj zasnova in izvedba ideje nista enaki.

Za naprej bodo številni razvijalci in vlagatelji radi sodelovali in izkoristili številne priložnosti, ki jih ponuja Decentralizirano financiranje (DeFi). Seveda bo Ethereum izgubil majhen odstotek prihajajočih projektov. Kot pravi Andrew Keys iz CoinDesk, “četudi se okoli teh drugih protokolov pojavijo novi odprtokodni ekosistemi, bodo vse ceste vodile nazaj v Ethereum kot osnovno poselitveno plast”.

Z uspešnim zagonom Ethereum Futures leta 2021 na največji borzi izvedenih finančnih instrumentov na svetu (Chicago Mercantile Exchange) postane digitalno sredstvo šele drugo kripto blago, registrirano pri Commodity Futures Trading Commission, kar v ne tako oddaljeni prihodnosti očisti pot za Ethereum Exchange Traded Fund.

To je pravi čas za nakup Ethereuma, saj trguje po ravni cen, zaradi česar je cenovno ugoden. Po besedah ​​Briana Schusterja iz Ark Capital bo digitalno sredstvo zaradi nadzora nad svetom DeFi in možnosti revolucije digitalnega sveta do leta 2024 doseglo 100.000 dolarjev..

eToro – najboljša platforma za nakup Ethereuma

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Kje lahko vlagam v Ethereum?

Bill Gates je nekoč rekel: “Če vaše podjetje ni na spletu, potem vaše podjetje kmalu ne bo več”. Kljub številnim vprašanjem, ki so si jih ljudje zastavili v zvezi z vodenjem podjetij prek spleta, je eden najbogatejših mož že zgodaj vedel, da se prihodnost sveta s pomočjo digitalizacije usmerja v splet..

Obstajajo številni posamezniki, ki so preveč običajni, da bi sprejeli spremembe in menijo, da je kripto naložbe mogoče gledati samo v načinu brez beleženja zgodovine ali na naslovu internetnega protokola, ki mu ni mogoče slediti. Na žalost v tej izjavi ni nobene vode, saj se s kripto lahko trguje na več spletnih borznoposredniških družbah, ki so prejele poslovna potrdila in dovoljenja za delovanje vlad v ZDA, med drugim v Združenem kraljestvu..

Eno takšnih posrednikov, ki vam ga pri podjetju Trading Education priporočamo za vas, je eToro. Platforma ponuja finančne storitve in storitve trgovanja s kopijami od leta 2006 in ima blizu 1000 zaposlenih. eToro ima pisarne v Avstraliji, Združenem kraljestvu in ZDA.

Ustvarjanje računa in prvi nakup Ethereuma na eToro je razmeroma lažji postopek v primerjavi z drugimi platformami.

V prvi vrsti, “VPIŠI SE“Je izraz, ki se uporablja v spletu pri ustvarjanju profila.

Naslednji korak je, da navedete svoje polno ime, e-poštni naslov in telefonsko številko, ki so OBVEZNI PODATKI potrebno za nastavitev računa. Prepričajte se, da podatki, ki jih posredujete, potrjujejo vašo identiteto, saj več anonimnih posameznikov poskuša ogroziti visokofrekvenčne platforme za trgovanje v obliki vdorov. Preverjeni boste temeljito.

Kot del politike podjetja boste po tem, ko boste navedli ustrezne podrobnosti, preusmerjeni k nalaganju dokumentacije, ki dokazuje informacije, ki jih vnesete v sistem podjetja. Ta postopek se imenuje “Spoznavanje svoje stranke” (KYC) in vsa posredniška podjetja, kot tudi stavna mesta, se zanašajo na ta postopek. S tem želimo zagotoviti, da ne bo prišlo do goljufij s kreditnimi karticami ali ogrožanja računov strank, ki so za nalaganje sredstev uporabljale sisteme spletnih plačil, kot so PayPal, Skrill, Neteller in Rapid Transfer..

Po uspešno opravljeni fazi preverjanja je naslednji korak DEPOZITNI DENAR (fiat valuta) na vaš račun. Prednostni načini plačila so kreditne / debetne kartice, PayPal, Neteller, Skrill, hitri prenos, iDeal, bančništvo Klarna / Sofort, bančno nakazilo in lokalno spletno bančništvo.

Ko je polog uspešno zaključen, preprosto pojdite na Stran Ethereuma in NAROČITE SVOJ PRVI ETH ki bodo obdelani in položeni na vaš račun.

Pripravljen vlagati v Ethereum ETH?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me