Prednosti in slabosti naložbe v Ripple, bo to ustvarjalec milijonarjev?

Prednosti in slabosti naložbe v Ripple, ali je dobro vlagati v Ripple?

Preberite več o prednostih in slabostih naložbe v Ripple, ki vas potiska naprej, če želite vedeti, ali je dobra naložba v Ripple.

Ripple je morda manjkajoči del vašega naložbenega portfelja. Evo, zakaj bi lahko razmislili o vlaganju v Ripple, prednosti in slabosti ter kaj natančno iskati.

Pred naložbo v Ripple je nujno, da razumete, v kaj se spuščate. Ripple ni le druga oblika valute, kot sta Litecoin ali Bitcoin, temveč nova vrsta plačilnega protokola, namenjenega poenostavitvi mednarodnih in čezmejnih plačil po vsem svetu.

Ripple ni vaša povprečna kriptovaluta. Namesto tega ponuja nekaj povsem drugega kot katera koli druga vrsta digitalne valute. In čeprav to predstavlja dobro naložbeno priložnost, je ključnega pomena, da razumete, kaj je Ripple, kaj počne in morebitne rdeče zastave, na katere morate biti pozorni kot špekulant.

Če želite hitro ali enostavno kupiti ali vlagati v Ripple XRP, s 0% provizija, odjava Izmenjava eToro!

Kaj je valovanje?

Valovanje

Ripple je tehnologija, ki deluje kot kriptovaluta (XRP) in digitalno plačilno omrežje za finančne transakcije. Ustanovili so ga računalniški programerji Chris Larsen in Jed McCaleb, leta 2012 pa so ga izdali s sedežem v ZDA, Ripple Labs Inc.

Sistemi, ki obdelujejo finančna plačila, so pogosto preveč zapleteni in razdrobljeni. To pomeni, da so plačila lahko draga, dolgotrajna in nezanesljiva. Ripple ponuja alternativno platformo, ki lahko olajša čezmejna plačila, ki so 100% varna, takojšnja in praktično brezplačna. Poleg tega lahko Ripple olajša plačila za vse vrste denarja, vključno s kriptovalutami.

Pripravljen vlagati v Valovanje?

Samo leto po izdaji XRP so raziskovalci na univerzi MIT Ripple Labs uvrstili med 50 najpametnejših novih podjetij, ki velja za eno najboljših zasebnih raziskovalnih univerz na svetu..

Nato so leta 2013 banke in druge finančne organizacije začele kazati zanimanje za uporabo plačilnega sistema Ripple. Pet let kasneje je več kot 100 finančnih inštitutov sprejelo nekaj Rippleove tehnologije. Danes napredno verigo blokov RippleNet uporablja rastoča mreža več kot 300 ponudnikov v 40 državah na 6 celinah.

Med največjimi uporabniki Ripple-jev so American Express, Santander in ameriško podjetje za nakazilo denarja MoneyGram / Še več, obstajajo šepeti, da VISA in Western Union resnično razmišljata o prehodu na platformo Ripple v ne tako oddaljeni prihodnosti..

Za številne kripto in finančne analitike lahko Ripple nadomesti SWIFT kot omrežje številka ena za varna, standardizirana in zanesljiva globalna plačila. Pravzaprav, točno to si prizadevajo ustanovitelji podjetja Ripple. V intervjuju v začetku letošnjega leta je soustvarjalec Ripple Chris Larsen dejal:

"XRP je lahko nadomestilo za ta neučinkovit sistem (SWIFT) … Trajalo bo nekaj časa, včasih se bo zdelo frustrirajoče, vendar mislim, da bomo prišli tja. “

Tukaj so prednosti in slabosti naložbe v Ripple, da boste lažje sprejeli premišljeno odločitev o svoji naslednji potezi na trgu.

Prednosti vlaganja v valovanje

prednosti valovanja

Kakšne so prednosti vlaganja v Ripple?

Veliko kriptoanalitikov in špekulantov misli, da ima Ripple veliko prihodnost, zaradi česar je privlačna možnost za nove in uveljavljene trgovce. Tukaj je hiter pogled na prednosti vlaganja v Ripple.

Ugodno je

Trenutno Ripple trguje po ceni 0,26 USD na kovanec. Z drugimi besedami, poceni je v primerjavi s prejšnjo visoko ravnjo leta 2018! Resno količino valovanja lahko poberete za manj kot nekaj sto dolarjev. medtem ko bi vam že majhen punt v višini 50 dolarjev prinesel več kot 200 kovancev.

Ripple je leta 2018 dosegel najvišjo vrednost nad 3,10 USD, vendar nekateri tržni analitiki verjamejo, da bo v naslednjih 10 letih presegel mejo 1000 USD. Druge napovedi so veliko bolj optimistične. Torej je glede na nizko ceno in vse bolj privlačno privlačnost, nakup Ripplea relativno nizko tvegana možnost z možnostjo velike donosnosti naložbe.

✅ Rešuje težave in ustvarja priložnosti

Ripple rešuje težave za velike finančne institucije. Pospeši tudi pretok kapitala, kar je za gospodarstvo odlično. Toda Ripple bi lahko delal tudi za lastnike malih podjetij. Če bo široko sprejeta, bo platforma Ripple milijonom samostojnih podjetnikov in podjetnikov zagotovila dostop do svetovnega gospodarstva.

✅ Tržna meja Ripple

S tržno kapitalizacijo 25,9 milijarde dolarjev je Ripple tretja največja kriptovaluta na svetu. Velika tržna omejitev je močan znak zaupanja vlagateljev in naredi sredstvo bolj odporno na nestanovitne tržne cikle ali padce.

Ip Ripple ni le še ena kriptovaluta

Ripple je več kot le kriptovaluta ali tehnologija; to je polnopravno podjetje. Ripple Labs Inc ima več kot 500 redno zaposlenih, vključno s strokovnjaki za odnose z javnostmi in trženjem, ki tehnologijo promovirajo bankam, vlagateljem, novim uporabnikom in javnosti..

Ne zamudite: Katerih 10 kriptovalut bo eksplodiralo leta 2021?

Proti vlaganju v valovanje

slabosti valovanja

Kot vsaka naložba tudi vlaganje denarja v Ripple ni varno. Tukaj je tisto, kar bi morali vedeti o tveganjih pri vlaganju v Ripple.

New Ne bo več novega Ripplea

Kdajkoli bo samo 21 milijonov Bitcoinov. In čeprav je količina Ethereuma neomejena, se bo proizvodnja sčasoma upočasnila. Ta omejena ponudba bi lahko v prihodnosti povečala povpraševanje, kar bi povzročilo velika povišanja cen in večje dobičke za zgodnje vlagatelje. Valovanje je drugačno. Vsi kovanci XRP so predhodno kovani in že v obtoku.

Ripple je lastnik velikega deleža XRP

Predsednik Ripple Chris Larsen je lastnik približno tretjine vseh XRP. Tudi predsednik uprave Ripple Brad Garlinghouse ima znaten znesek, tako kot drugi starejši člani upravnega odbora. Če je toliko XRP zgoščenih v samo nekaj rokah, obstaja verjetnost, da bo cena prenapihnjena.

Ni decentralizirano

Za blockchain puriste XRP ni “prava” kriptovaluta. Mnogi trdijo, da gre v nasprotju z načeloma decentralizacije in ekonomske avtonomije. Za razliko od Bitcoina, ki ga minirajo in nato anonimno izmenjujejo med uporabniki, je bil Ripple posebej zasnovan za bančno in finančno industrijo. Njegov glavni namen je reševanje vprašanj v bančni industriji, ne pa revolucija načina, kako navadni ljudje izmenjujejo ali hranijo vrednost.

Dodelitev Altcoinov

V nasprotju z Ethereumom in Bitcoinom so vsi Rippleovi kovanci XRP v ospredju, kar pomeni, da na trg ne bo več sproščeno več kovancev. To je povzročilo, da imajo njegovi razvijalci v lasti precejšen odstotek (predsednik Ripplea Chris Larsen ima trenutno skoraj tretjino vseh XRP), kar je zaskrbljujoče, saj je v nasprotju z zamislijo o decentralizaciji, ki je jedro filozofije kriptovalut..

❌ Močno rivalstvo

Največji tekmec Ripple je SWIFT, trenutno največja mednarodna plačilna mreža in prednostna izbira približno 11.000 finančnih institucij. Ripple bo moral prepričati razvpiti bančni sektor Luddite, da njegovi plačilni protokoli ponujajo boljšo, hitrejšo in varnejšo rešitev kot SWIFT.

Zaključek: Tudi Ripple je dobra naložba?

Večina naložb se nanaša na dejavnik tveganja in koristi. Z drugimi besedami, ali morebitne koristi odtehtajo možne posledice tveganj?

Ripple zagotovo vsebuje nekaj dejavnikov tveganja. Ustanovitelji imajo veliko število kovancev, še vedno je daleč od izziva svojega glavnega tekmeca na trgu in to ni najbolj priljubljena tehnologija za blockchain puriste.

Ste razmišljali, da bi vlagali vanje Valovanje?

Po drugi strani pa Ripple postaja vedno bolj mainstream in ima podporo nekaterih večjih finančnih institucij.

Poleg tega je trenutna cena nizka ovira za vstop kripto novincev in dobra priložnost za uveljavljene vlagatelje, da diverzificirajo svoj portfelj, ne da bi iz drugih sredstev odnesli veliko vrednost.

Preprosto povedano, Ripple je naložba z majhnim tveganjem z veliko potencialnimi koristmi. To bi morali vsekakor raziskati, preden ga dodate v svoj portfelj.

Resnično vprašanje naložbe v Ripple potem res deluje? Če ste pripravljeni vložiti čas in energijo, bi to lahko storili tudi vi.

Bo Ripple ustvarjalec milijonarjev?

V nekem smislu že je – XRP ima v času pisanja knjige 33,33 milijarde USD in, kot smo že razpravljali, ta še naprej narašča, ko se širše sprejema uporaba njegovih plačilnih protokolov.

Kot omejen vir se bo vrednost Ripple verjetno še povečala, saj pomanjkanje ponavadi spodbuja rast cen. Ne pozabite, da vsaka naložba vključuje nekaj tveganja. Zato vlagajte le tisto, kar si lahko privoščite, in opravite čim več raziskav, preden sprejmete končno odločitev.

Zdaj poznate prednosti in slabosti naložbe v Ripple. Če se počutite dovolj navdihnjeni, da začnete vlagati v XRP, ali če je ta članek podal nekaj vpogleda v vaše obstoječe znanje o trgovanju, boste morda z veseljem vedeli, da eToro ponuja možnost trgovanja s kripto sredstvi in ​​CFD-ji na več kot 90+ kriptovalutah.

eToro – Kupite Ripple XRP z 0% provizije

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Če ste uživali v branju Prednosti in slabosti naložbe v Ripple članek, prosim, dajte mu všeček in ga delite s kom drugim, za katerega menite, da bi ga lahko tudi zanimal.

Nadaljnje branje:

Napoved cene valovanja: koliko bo vredna valovanja v letu 2021 in pozneje?

Je Ripple dobra naložba in ali naj vlagam v Ripple?

Najbolj priljubljene kriptovalute v Veliki Britaniji

10 kriptovalut, ki jih je treba upoštevati leta 2021

Ethereum VS. Ripple: Kateri naj bo v vašem portfelju?

Najbolj priljubljene kriptovalute v ZDA

Izjava o omejitvi odgovornosti: kriptovalute so zelo nestanovitne.

Viri:

[1] https://strategictechinvestor.com/acq/pros-cons-investing-ripple/

[2] http://money.cnn.com/2018/01/02/technology/what-is-ripple-cryptocurrency/

[3] https://www.bitcoinmarketjournal.com/top-10-altcoins/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me