Vlagajte v teh 5 najboljših kriptovalut, ki vam lahko leta 2021 omogočijo bogastvo

Bi radi obogatili leta 2021? Nato vlagajte v teh 5 najboljših kriptovalut

Se sprašujete, kateri je danes najboljši način za pasivni dohodek? Brez pomisleka gre za naložbe v kriptovalute. Z razvojem tehnologije veriženja blokov je kriptovaluta danes vroč trg, saj se njena cena povzpne na najvišje in včasih nizke vrednosti. Vlaganje v kriptovalute je dobra izbira, če veste, katere najboljše kriptovalute lahko zdaj kupite za zagotovitev bogate prihodnosti.

Najboljših 5 kriptovalut za nakup, da bi si ustvarili bogastvo leta 2021

Megla zmede, ki danes obkroža vlagatelje, je, kam vlagati in kateri je najboljši kripto z dolgoročnim delovanjem na trgu. Da bi to razjasnili, je tukaj 5 najboljših kriptografskih datotek, ki vam lahko pomagajo zagotoviti bogato bogastvo leta 2021.

# 1: Bitcoin (BTC)

Bitcoin je februarja 2021 dosegel najvišjo vrednost, letos pa se povzpne na seznam priljubljenih vlagateljev. Ta kriptovaluta s svojimi naložbami izkorišča velike puške na trgu, kot sta Square in PayPal, vlaga in prodaja Bitcoin svojim uporabnikom. V prihodnjih letih bo več finančnotehnoloških podjetij prepoznalo pomen tega prostora in vlagalo vanj, zaradi česar bo sčasoma ena izmed najboljših kriptovalut, ki jih lahko zdaj kupijo za vlagatelje.

Edinstvenost Bitcoina ne izhaja samo iz dejstva, da je prva kriptovaluta, ki se pojavi na trgu. Namesto tega je uspelo ustvariti svetovno skupnost in sprožiti povsem novo industrijo kripto navdušencev, ki ustvarjajo, vlagajo v kriptovalute, jih uporabljajo in trgujejo z njimi..

Bitcoin je zavarovan z algoritmom SHA-256, zaradi česar so njegove transakcije varne in varne.

Z izkoriščanjem strelovnega omrežja Bitcoin omogoča njegovo izvajanje v decentraliziranih aplikacijah in različnih platformah za e-poslovanje, zaradi česar je to izvedljiva možnost za vlagatelje. Z naložbami Micro Strategy in Teslovo naložbo v višini 1,5 milijarde dolarjev ima Bitcoin sijočo priložnost.

Preberite več: Zakaj bo Bitcoin eksplodiral leta 2021

# 2: Ethereum (ETH)

Ethereum je s svojimi lastnostmi postal eden najbolj priljubljenih kriptos na trgu, ki ga najbolje kupujejo. Poleg tega, da je Ethereum kriptovaluta, je tudi platforma za številne druge kriptovalute. Je platforma za izvajanje decentraliziranih pametnih pogodb. Z Ethereumom, ki je 18. februarja 2021 dosegel rekordnih 1926,30 ameriških dolarjev, je ena najboljših kriptovalut, ki ste jih lahko kupili letos.

Domnevni cilj Ethereuma je ustvariti en računalnik za ves svet. ‘ Njegov cilj je biti globalna platforma za decentralizirane aplikacije, ki uporabnikom po vsem svetu omogoča pisanje in zagon programske opreme, odporne na izpad, cenzuro in prevare..

Prehod Ethereuma, da spremeni svoj soglasni algoritem iz Proof-of-Work v Proof-of-Stake, bo povečal njegovo povpraševanje v kripto svetu. To bo zmanjšalo transakcijske stroške, po drugi strani pa povečalo hitrost transakcij. Z izboljšanimi hitrostmi transakcij in povečanjem vrednosti Etra si je Ethereum že zagotovil svoje mesto na seznamu favoritov vlagatelja.

Preberite več: Ali je Ethereum dobra naložba in ali lahko zaslužite na ETH leta 2021??

# 3: Litecoin (LTC)

Litecoin, ki je bil uveden leta 2011, je za Bitcoinom druga najbolj priljubljena čista kriptovaluta. Po stopinjah Bitcoina je bil imenovan “srebro za zlato Bitcoin”. Z izkoriščanjem vseh odličnih lastnosti Bitcoina je bil Litecoin učinkovitejši za obdelavo hitrejših, varnejših in poceni plačil. Ko gre za uporabljeni algoritem zgoščevanja, trdno omejitev, čas transakcije bloka in nekatere druge dejavnike, se LTC razlikuje od BTC. Generiranje blokov Litecoins je veliko hitrejše v primerjavi z Bitcoini, zaradi česar je ena izmed najboljših kriptovalut, ki jih lahko kupite zdaj.

Litecoin je 19. decembra 2017 dosegel rekordnih 375,29 ameriških dolarjev. Bil je prva kriptovaluta, ki je maja 2017 izvedla transakcijo Lightning Network in je pridobila pomembno popularnost. Uspeh LTC lahko pripišemo njegovi enostavnosti in jasnim koristim. Litecoin za razliko od drugih kriptovalut uporablja ‘Scrypt’ kot dokaz o delu in temelji na odprtokodnem globalnem plačilnem omrežju. Noben osrednji organ ne nadzoruje tega omrežja.

Več kot 2000 trgovcev in trgovin po vsem svetu zdaj sprejema Litecoin in je ena najpogosteje sprejetih kriptovalut od januarja 2021. V državah, kjer odločanje o najboljši kriptovaluti temelji na proviziji za transakcijo, je Litecoin dobra alternativa Bitcoinu. Ker so provizije za transakcije zanemarljive in je potrditev transakcij le nekaj minut, so Litecoini res dobra izbira za vaš naložbeni portfelj.

Preberite več: Kaj je Litecoin? Začetniški priročnik za Litecoin in nasveti za vlaganje v LTC

# 4: valovanje (XRP)

XRP je kriptovaluta, ki ima v prihodnosti ogromen potencial. Ripple, znan kot “kralj bančne infrastrukture”, želi odstraniti visoke stroške medbančnih nakazil. Pridobiva jo, upravlja in upravlja Ripple Labs, njen ustanovitelj in ne širša skupnost. Ustvarjena je bila kot bolj razširljiva, hitra in cenejša kriptovaluta, zaradi česar je ena izmed najboljših kripto valut za nakup.

Številne finančne institucije uporabljajo to digitalno valuto kot alternativo omrežju SWIFT, ki XRP daje resnično aplikacijo. Ripple ni zgolj digitalna valuta, temveč tudi učinkovit plačilni sistem. XRP s svojo tehnologijo veriženja blokov omogoča hitrejša in varnejša mednarodna plačila, zaradi česar je vabljiv cilj med trgovci.

Dejstvo, da z njim upravlja in upravlja Ripple Labs in ne katera koli druga širša skupnost, daje XRP svobodo pri pogajanjih z velikimi bankami, zmožnost hitrega sklepanja poslov in nadzor politik. Poleg tega ima XRP priročno nizko ceno na kovanec, zaradi česar je neizogibna možnost za strokovnjake in vlagatelje.

Preberite več: Ripple Price Napoved

# 5: Cardano (ADA)

Za razliko od drugih kriptovalut, ki so na voljo na trgu, je Cardano na svoj način edinstven. Izhajajoč iz protokola Proof-of-Stake, znanega kot Ouroboros. To je bilo narejeno z edinstveno mešanico matematično preverjenega mehanizma in inteligentne tehnologije z odtenkom vedenjske psihologije in ekonomske filozofije, ki so bili dovolj razširjeni. Cardano je res eden najboljših kriptos za nakup, saj ima prostor za nove izume, ideje in rast za doseganje trajnostne in etične rasti.

Z največjo ponudbo 45.000.000.000 kovancev ADA in ponudbo naklade 31.112.484.646 kovancev ADA narašča do novih višin. Več kmetijskih podjetij uporablja Cardano tudi za sledenje svežih pridelkov od polja do vilic. ADA je bil ustvarjen z vizijo, da bo sodeloval pri ustvarjanju bolj varne, pregledne in poštene družbe. Mehanizem Ouroboros zagotavlja, da je ADA štirikrat bolj energetsko učinkovit kot Bitcoin, pri čemer porabi relativno manj energije.

Z vzpostavljanjem decentraliziranih finančnih produktov in zagotavljanjem rešitev za goljufije volivcev, interoperabilnost verige in pravno sledenje pogodb namerava Cardano v prihodnosti postati finančni operativni sistem sveta..

Preberite več: Zakaj bo Cardano eksplodiral leta 2021

Najboljše kriptovalute za nakup: Za zaključek

Kripto trg je hitro rastoč, nestanoviten prostor, kjer lahko tako poberete milijon dolarjev kot se spopadete z več ovirami. Toda to je del igre in je nedvomno eden najboljših virov za zagotovitev bogate prihodnosti. Vlagatelji, ki želijo igrati varno, morajo biti vedno pozorni na spreminjajoče se trende in stopnje. Teh pet omenjenih kripto valut je najboljših kriptovalut za nakup, da spodbudite vaše sanje o bogati prihodnosti.

eToro – najboljša platforma za nakup kriptos

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Preberi več:

15 najboljših kriptovalut, ki jih je treba poznati in opazovati leta 2021

Kripto napovedi za leto 2021: kam vlagati

Kakšna je prihodnost tehnologije Blockchain?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me