Zakaj bi bil Ethereum dobra naložba leta 2021?

Ko je cena Bitcoina (BTC) konec leta 2020 naglo naraščala in leta 2021 dosegla nove najvišje točke, je druga kriptovaluta po tržni kapitalizaciji glavni vlagatelj kot glavna stvar v naložbenem prostoru..

Ethereum (ETH) ima od 17. februarja 2021 drugo največjo tržno kapitalizacijo na svetu, ki znaša 208,87 milijarde USD. Ethereum se imenuje pametne pogodbe ali DAPPS (decentralizirane digitalne aplikacije). Je odprtokodna veriga blokov za izvajanje transakcij in je več kot le digitalni denar. Varna Ethereumova tehnologija veriženja blokov bi lahko pomagala pri revoluciji v industriji izobraževanja, e-trgovine, socialnih medijev in telekomunikacij, pravne in zdravstvene dejavnosti..

Ethereum že nekaj let igra drugo glasbo za Bitcoin, vendar postopoma valovi ne le v kripto svetlobo, temveč tudi v celotno naložbeno pokrajino. Trenutno njegova priljubljenost pomeni, da vlagatelji kripto začetnikov ne smejo v prvi vrsti uporabljati BTC kot svojega prvega preizkusnega eksperimenta na kripto trgu, saj je cena BTC-ja nad poskusno ceno, na katero je navajeno več vlagateljev začetnikov..

Največji gonilniki Ethereuma so njegovi oboževalci, ki menijo, da bi bila ta tehnologija veriženja blokov osnova za internet v ne tako oddaljeni prihodnosti. Zato ni presenetljivo, da obstaja več Bitcoinov, ki so bili zaviti v omrežje blockchain Ethereuma.

Če bi celo svojega primarnega konkurenta Bitcoin združil s pametnimi pogodbami, bi uporabniki zlahka odklenili in ustvarili tradicionalne instrumente, kot so zavarovanje in posojila. Številne prihodnje aplikacije bi se izvajale na blokovni verigi Ethereuma, zato bi moral vsak vlagatelj, ki bi želel doseči ogromne dobičke, razmisliti o dodajanju kripto sredstev v svoje portfelje..

Za razliko od drugih kriptovalut, ki ponujajo zgolj digitalni denar, je Ethereum odprt za ustvarjanje sistema, ki drugim omogoča uporabo njihove verige blokov in, kar je še pomembneje, zagotavlja, da se človeška plat posameznikov lahko v celoti izrazi v spletu.

Ali bo Ethereum šel gor leta 2021?

cena ethereuma

Ethereum je pred kratkim doživel izjemno bikovski tek. Šele septembra 2020 so Ethereum temeljito raziskovali in takrat je bila njegova tržna kapitalizacija pičlih 43,9 milijarde USD s ceno 390,30 USD in 112.450.000 v obtoku.

Trenutna cena, ki jo uživa kripto, prihaja po zaslugi tega, kar je Bitcoin naredil v zadnjih mesecih, zato je dobil posebno pozornost več posameznikov (začetniki in izkušeni trgovci), ki menijo, da lahko postane naslednje varno zavetje za vlagatelje.

Kolikor je ta izjava močna, obstajajo tudi drugi dejavniki, ki potrjujejo, da bi Ethereum lahko leta 2021 narasel in prestopil več cenovnih meja, tako kot to počne njegov kripto brat..

Dejavniki bi lahko leta 2021 še povečali ceno Ethereuma:

  1. Inovacije na svoji platformi

  2. Uvedba Ethereuma 2.0

Hitrost inovacij na svoji platformi je ogromna

Ethereumova tehnologija je prihodnost interneta, načrtujejo pa se tudi načrti, ki bodo tako trenutni splet dvignili s 2.0 na nove višine v spletu 3.0 Skoraj vse dejavnosti, ki se odvijajo v kriptovalutah, se dogajajo na Ethereumu. Po besedah ​​soustanovitelja Dharme Brendana Forsterja je bil leta 2018 v pisarnah več verig v San Franciscu srečanje, na katerem so razpravljali o prihodnosti digitalne valute. Presenetljivo je, da se je vseh 150 ljudi, ki so se zbrali na sestanku, strinjalo z eno skupno temo, “decentralizirane finance (DeFi)”.

Leta 2020, ko je pandemija postavila borzo na kolena, so se začela pojavljati številna novoustanovljena podjetja z uporabo modela DeFi, kar je pot Ethereuma potrdilo kot drugo največjo verigo blokov po tržni kapitalizaciji, ampak kripto, ki je bila doslej dovolj obstojna preživeti in biti v celoti sprejet.

Cilj decentraliziranega financiranja je odrezati srednjega človeka (banke) in uvesti sistem enakovrednega financiranja, ki ga omogočajo decentralizirane tehnologije, zgrajene na blokovni verigi Ethereum. S tem lahko uporabniki s pomočjo pametnih pogodb vlagajo, izposojajo in izposojajo prek protokolov in finančnih instrumentov, kot so Yearn Finance, Compound in Aave. DeFi-ju, kot vsem oblikam zagonskih podjetij, je izredno tvegano zaupati, vendar to nikakor ni ustavilo vlagateljev.

Po navedbah Forbesa je bilo od januarja 2021 v projekte DeFi vloženih približno 20,5 milijarde dolarjev. Poleg tega lahko uporabniki kupijo tudi zavarovalno kritje, da bi zaščitili svoj delež. Nexul Vzajemno zagotavlja kritje pametnih pogodb in to ščiti uporabnike pred nenamerno uporabo njihovih kod pametnih pogodb. Uporabniki lahko na svojih kripto imetjih ustvarijo tudi dodaten prihodek s svojimi “eter žetoni”.

Uvedba Ethereum 2.0 je Blockchainu dodala varnost in razširljivost

Nadgradnja se je povečala jeseni 2020 in je platformo naredila izjemno prijetno za uporabo. Njegov glavni cilj je povečati hitrost, učinkovitost in razširljivost omrežja Ethereum z lajšanjem ozkih grl in obdelavo več transakcij.

Ethereum 2.0 uporablja mehanizem dokazovanja deleža (PoS), medtem ko je Ethereum 1.0 uporabljal mehanizem dokazila o delu (PoW).

Omrežje v Ethereum 2.0 podpira 100.000 transakcij na sekundo, medtem ko omrežje v Ethereum 1.0 podpira do 30 transakcij na sekundo. Poleg tega je večina omrežij PoS zmanjšala varnost omrežja, ker ima majhen nabor validatorjev, zaradi česar je bolj centralizirano. Toda nova nadgradnja je zaščitena, ker je decentralizirana in zahteva najmanj 16.384 potrjevalcev.

Ethereum ni samo digitalna valuta, temveč ponuja platformo, ki bo gostila svetovne finance. Glede na dejstvo, da se je marsikdo naveličal psihološkega nadzora in jim je bilo onemogočeno svobodo, da s svojim denarjem delajo, kar hočejo, bodo decentralizirane finance postopoma postale nova norma, ali kot pravi sopredsednik Global Fintecha Lex Sokolin: “Mi smo oddaljeni le streljaj stran iz svetovne finančne industrije, ki deluje na skupni programski infrastrukturi. ” Ethereum ima svetlo prihodnost in se bo zbral na podlagi lastnih dosežkov in ne na podvigih starejšega brata ali sestre (BTC).

Ali je Ethereum dobra naložba?

Cena Ethereuma se je v zadnjih nekaj mesecih zvišala in bo še naprej naraščala v prihodnjih mesecih. Cene kovancev, kot so zaloge, surovine in kovine, uspevajo v skladu z zakoni povpraševanja in ponudbe. Ko se več ljudi izobražuje o finančnih možnostih veriženja blokov in kripto, bo več naložb namenjenih decentraliziranim financam prek tržnih menjalnic..

Ker je Ethereum druga največja blockchain platforma, strokovnjaki za Crypto menijo, da je ETH dobra naložba v primerjavi z drugimi kripto in sredstvi. analitiki menijo, da bi lahko cena Ethereuma dolgoročno še rasla.

Eden od dejavnikov, ki bo vplival na ceno Ethereuma, je vse večja uporaba tehnologije veriženja blokov, ki privablja vedno več uspešnih kripto vlagateljev.

Drugi razlog, zaradi katerega je Ethereum dobra naložba, je Ethereum 2.0, druga ponovitev Ethereuma. Ethereum 2.0 se bo namesto rudarjenja osredotočil na energetsko učinkovitost in vložke.

Odličen primer tega lahko pripišemo Uniswapu, protokolu, ki temelji na Ethereumu, in ki trgovcem, razvijalcem in ponudnikom likvidnosti daje moč na finančnem trgu, ki je dostopen in odprt za vse. Decentralizirana borza Uniswap je v ponedeljek, 15. februarja, dosegla 100 milijard dolarjev prometa. To je prva decentralizirana borza (DEX), ki je dosegla to neverjetno številko. Januarja 2021 je Uniswap prvič dosegel 20 milijard dolarjev mesečnega obsega.

To je izjemno pomembno za vlagatelje, ki razmišljajo o dolgoročnem vlaganju v Ethereum. To je zato, ker je obseg trgovine eden pomembnih trgovinskih elementov, ki ga ne smete zamuditi. Medtem ko obseg trgovanja ni edino orodje, doda neprecenljiv vpogled v vašo odločitev o naložbi. Kot pravi Dan Moskowitz iz podjetja Investopedia, “ko več denarja premika delnice, kripto, blago ali kovine, pomeni, da je po tem sredstvu več povpraševanja”.

Napovedovanje cene ethereuma leta 2021

Trenutna cena Ethereuma se giblje med 1700 in 1842,88 USD. Februarja 2021 je doslej največjo novico ali izjavo podal izvršni direktor Tesle Elon Musk, ki je spregovoril in v ponedeljek, 8. februarja 2021, kupil 1,5 milijarde dolarjev Bitcoina, o čemer je poročal Wall Street Journal.

G. Musk je bil eden od zagovornikov uporabe kriptovalut. Družba (TESLA) je nadaljevala z izjavo, da “gre strankam, da strankam omogočajo plačilo njenih izdelkov s kriptovaluto”. Glede na to, da imajo skoraj vse kriptografije neko obliko zveze z Ethereumom zaradi njegove napredne programske opreme, to pomeni, da vsaka naložba v en kripto neposredno pozitivno vpliva na ceno Ethereuma.

Tako kot je glavno ime v tehnološkem sektorju dalo krepko izjavo v enem kripto, bo temu sledilo tudi več vlagateljev, in ker je Ethereum drugi najbolj priljubljeni kripto, hkrati pa ima tudi drugo največjo tržno kapitalizacijo, je naslednji na vrsti, da postane varno zavetje za vlagatelje.

V naslednjih mesecih bo Ethereum nadaljeval z izjemno obljubo, da bo naložba in tehnologija. Mnogi strokovnjaki, kot je James Todaro iz Blocktown Capital, menijo, da bi bil “Ethereum vreden tudi do 9000 ameriških dolarjev.”

Njegova stališča temeljijo na temeljni analizi, v kateri Ethereum močno napreduje s svojim trendom decentraliziranih financ (DeFi) in bi lahko bil drugi kripto, ki je dosegel mejnik tržne kapitalizacije v višini 1 bilijona dolarjev, saj rally Bitcoin (BTC) pomeni, da bo zagotovo prvi. Tega pojma se strinja tudi direktor družbe Moonrock Capital in soustanovitelj Blockfyre Simon Dedic, ki tudi ocenjuje, da je Ethereum leta 2021 vreden 9000 ameriških dolarjev na kovanec.

Preberite več: Napovedi cen Ethereuma 2021-2025

Kako vlagati v Ethereum?

Ko kriptovalute postajajo priljubljene, obstaja več borz, kjer lahko vlagate. Na podlagi izkušenj in enostavnosti uporabe, eToro ponuja odlično platformo, kjer lahko kupujete in vlagate v Ethereum.

Kot prvi korak pri ustvarjanju računa v spletu je najprej PRIJAVITE SE. Poskrbite, da so podatki, ki jih navedete, verodostojni.

Drugi korak je PREVERJANJE RAČUNA. Za zagotovitev varnosti svojega računa in kot del KYC (Poznavanje vaše stranke) boste morali naložiti vozniško dovoljenje ali potni list) in dokazilo o naslovu (internetni račun in izpiski na banki ali kreditni kartici), da boste lažje dokazali svojo identiteto..

Tretji korak je DEPOZITNA FIAT VALUTA. Po uspešno opravljenem postopku preverjanja lahko sledite navodilom in položite fiatno valuto (USD, GBP ali EURO), kar je nujen korak za omogočanje nakupa ETH.

Zadnji korak je NAROČITE PRVI NAKUP ETEREUMA. S sredstvi na računu preprosto pojdite na stran »Ethereum« in vaš prvi nakup je na poti.

eToro – najboljša platforma za nakup Ethereuma

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v kripto industriji – priporočamo, da jih preizkusite.

Navidezne valute so zelo nestanovitne. Vaš kapital je ogrožen.

Zaključek

Ethereum bi se lahko razširil in utrdil svoj status na drugem mestu po priljubljenosti in tržni omejitvi, ko bi se mnogi vlagatelji izobraževali o obsežnih storitvah, ki jih ponuja na internetu. Ethereum ni samo digitalna valuta, temveč je njegova tehnologija prihodnost interneta, kjer bi trenutni Web 2.0 premaknil na nove višine v spletu 3.0.

Z radikalnimi kripto, kot je hrepenenje. Finance (YFI) so se od julija 2020 znižale z manj kot 1000 USD na avgust 2020 na več kot 30 000 USD in februarja 2021 z 42 700 USD, kar so spodbudile sprostitve yInsure Finance, hrup vodilnih v industriji in rast decentraliziranega financiranega sektorja, cena Ethereuma naj bi se močno povečal, kar bi do konca leta 2021 povečalo njegovo ceno in tržno kapitalizacijo.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me