11 najboljših zalog konoplje leta 2020

Najboljše zaloge konoplje

Ali želite vstopiti na trg konoplje leta 2021? Bi radi vedeli, kateri najboljši izvajalci na borzi konoplje gredo v novo leto? Oglejmo si največje zaloge konoplje v letu 2020 in postavljamo pot do leta 2021.

Če se sprašujete, ali dobro preberete to, da, zaloge konoplje obstajajo in so zakonite za trgovanje in vlaganje. Pravzaprav je ta trg z leti vse bolj priljubljen med vlagatelji, zato si oglejmo razloge, zakaj ta vznemirljiva panoga pritegne pozornost mnogih.

V Kanadi je marihuana zakonita tako za rekreacijsko kot medicinsko uporabo, znotraj ZDA pa so le nekatere države, ali natančneje 12, legalizirale rekreacijsko uporabo marihuane ali “lonca”, kar je ime, ki ga najpogosteje imenujejo. Za preostale države pa je še vedno nezakonita in je na voljo samo za medicinsko uporabo. Tudi v Združenem kraljestvu je tako in v celotni državi je nezakonito, le marihuana je omejena na medicinske namene.

Toda v čem se lahko vprašate zaloge konoplje?

V odgovor na vprašanje obstaja in je bilo veliko zanimanja vlagateljev po vsem svetu znotraj tega sektorja zaradi pomembnih sprememb v ameriški in kanadski zakonodaji v različnih državah, ki so marihuano postale zakonite. Povpraševanje potrošnikov po vsem svetu je visoko in medicinska uporaba še vedno zahteva skupno ustvarjanje najučinkovitejših zdravil, kar je razlog, zakaj so se zaloge v panogah od leta 2018 znatno povečale.

Vendar pa je od leta 2018 do nedavnega z novico o zmagi Joeja Bidena, ko je postal novi predsednik ZDA, sprožilo upanje, da bo ta sektor očitno spet kmalu spet v središču pozornosti in bo potrdil, ali bodo zakoni o marihuani nadalje razvijati, tako za medicinsko kot rekreacijsko uporabo v različnih državah ali tako, da bo zakonit po vsej državi.

Medtem ko priznana podjetja nenehno trkajo na vrata teh držav, kjer ovire postavljajo strogi zakoni o uporabi marihuane, bo rezultat tako ali tako močno vplival na trg konoplje..

Države, vključno z New Jerseyjem, Arizono in Montano, so volivce 3. novembra 2020 glasovale za odobritev rekreacijske uporabe marihuane, ki naj bo legalizirana znotraj njihovih držav, Mississippi pa je odobril, da se marihuana legalizira samo za izključno medicinsko uporabo..

Letošnje cene delnic konoplje so se morda nekaterim dobro znašle, toda drugim se je še vedno odlično odrezalo, saj so se izzivi leta 2020 pojavili med nami ali pa so se nekateri zaradi različnih dejavnikov poslabšali. Eden od glavnih dejavnikov so volitve v ZDA, drugič pa so podjetja, ki vlagajo v svoje podjetje, da bi pospešila postopek izdelave in distribucije z nakupom opreme, ki bo hitreje prinašala prihodke. Vendar pa so se po ameriških volitvah cene zalog konoplje v najkrajšem možnem času zvišale za različna podjetja, v upanju na nove spremembe, ki naj bi prišle v leto 2021 v industriji konoplje..

Če se sprašujete, kaj so zaloge konoplje, bo vaše razumevanje postalo jasno, ko se bomo odpravili v naslednji odsek.

Kaj so zaloge konoplje?

Industrija konoplje je skozi vsa leta napredovala daleč, saj se je v Amsterdam, kjer je rekreacijska uporaba marihuane že vrsto let legalizirana, zgrinjalo na tisoče ali skoraj celo milijone turistov, medicinsko gledano pa je marihuana cenjeno zdravilo za pomoč pri različnih bolezni, ki jih je treba stabilizirati.

Kaj pa je zaloga konoplje?

Zaloge konoplje so preprosto zaloge, ki jih lahko kupite v legaliziranih konopljinih podjetjih, ki konopljo ustvarjajo za medicinsko uporabo, in zdaj, ko postaja legalizirana za rekreacijsko uporabo, tako zasebnih kot javnih podjetij.

Toda hype, ki ta izdelek obdaja po vsem svetu, povzroča znatno povišanje cen delnic. Ker naraščajoče število posameznikov podpira legalizacijo tega izdelka, je to povzročilo hitro rast javnih in zasebnih podjetij, zaradi česar so vlagatelji pozorno spremljali to hitro razvijajočo se industrijo, zaradi katere so številni vlagatelji postali del novo svežo, dinamično, rastočo industrijo, ki se kaže in ima potencial, da izredno dobro deluje v sedanjosti in na dolge razdalje.

In dokazi so vidni, saj naj bi od leta 2018 industrija konoplje ustvarila 13,8 milijona dolarjev tako od javnih kot od zasebnih podjetij. Letos se bo industrija z rahlim nazadovanjem začela razvijati do leta 2021 v obsegu, ki bo lahko presenetil vlagatelje in posameznike, ki ne vlagajo, zato je zdaj pravi čas, da se spoznate z novostmi cvetoče industrije in poglejte najboljše zaloge konoplje, ki so se leta 2020 dobro obnesle in naj bi se uvrstile v leto 2021 in pozneje.

Najboljše zaloge konoplje v letu 2020

Od vzponov in padcev panoge, ki jo je doživela v zadnjih letih, ni dvoma o tem, kako se prihodnost premika za razvijajočo se industrijo konoplje..

Po podatkih naj bi se industrija marihuane do leta 2025 povečala na industrijo, vredno več kot 38 milijard dolarjev, zato te priložnosti, da bi bila del tako hitre rasti, ne gre zamuditi.

Zdaj pa ne zapravljajmo več časa in si oglejmo najboljših 11 izvajalcev konoplje leta 2020, ki se bodo leta 2021 še razstrelili.

Najboljših 11 zalog konoplje, ki nastopajo za vas v letu 2021:

 1. GW Pharmaceuticals (GWPH)
 2. Canopy Growth Corporation (CGC)
 3. Aphria (APHA)
 4. Scotts Miracle-Gro (SMG)
 5. ETFMG Alternative Harvest ETF (MJ)
 6. Novartis ADR (NVS)
 7. Green Thumb Industries (GTBIF)
 8. Laboratoriji Cresco (CRLBF)
 9. Konoplja Aurora (ACB)
 10. Cronos (CRON)
 11. Žetev, zdravje & Rekreacija (HRVSF)

1.. GW Farmacevtski izdelki (GWPH)

grafikon tečajev delnic gw pharmac

Prvo podjetje, ki je prišlo na seznam, je GW Pharmaceuticals (GWPH). Britansko podjetje, ki je svoje ime trdno postavilo v panogo, je izdelalo dva izdelka iz konoplje, ki sta znana in distribuirana v več kot 30 držav po vsem svetu, na voljo za medicinsko uporabo.

Nabiximols, ki je bila prva proizvedena naravna rastlina konoplje, je dobil odobritev in odobritev ne samo znotraj Združenega kraljestva, temveč po vseh državah, kjer je na voljo distribucija marihuane za medicinsko uporabo, in drugi Epidiolex, ki je postal drugi izdelek, ki je bil nedavno odobren ameriških skrbnikov za hrano in zdravila naj bi bil nadaljnji uspeh podjetja, ki ima dovoljenje za zakonito uporabo.

Specializiralo se je za raziskovanje in razvoj zdravil na osnovi konoplje na recept za bolezni, kot je multipla skleroza, po kateri je GWPH svetovno znan, in nadaljevanje raziskav o iskanju uspešnega zdravila za redke in katastrofalne oblike otroške epilepsije.

Biofarmacevtsko podjetje s tržno kapitalizacijo v višini 4 milijarde dolarjev naj bi bilo na poti k nadaljnjemu uspehu, saj je bilo potrjeno, da je podjetje od junija 2020 prineslo 442 milijonov dolarjev prihodka, medtem ko si podjetje želi voditi do leta 2021. oglejte si morebitne neverjetne številke iz najnovejše medicine in novih izdelkov, ki so na obzorju.

Čeprav podjetje še ni ustvarilo številk, ki jih je sprva napovedovalo in predvidevalo za letos, naj bi podjetje v primerjavi z letom poprej še za 25%..

Z novimi medicinskimi izdelki, ki nastajajo, ni dvoma, da gre za dolgoročni nakup z veliko donosnostjo.

2.. Canopy Growth Corporation (CGC)

Grafikon tečajev delnic CGC

Canopy Growth Corporation, kanadsko podjetje za konopljo, ustanovljeno leta 2013 s sedežem v kraju Smith Smith, Ontario v Kanadi.

CGC je trenutno eno podjetje, ki ga vlagatelji pozorno spremljajo po volitvah in potrjujejo, da je Joe Bidden, ki naj bi bil novi predsednik Združenih držav, privedel do tega, da mnogi verjamejo ali ugibajo, da bi lahko legalizacija marihuane legalizirala večina ZDA, kot je podpredsednica Kamala-Harris izrazila in podprla legalizacijo uporabe konoplje.

Čeprav je letos vodilna organizacija s tržno kapitalizacijo približno 10 milijard dolarjev upadla, je podjetje v luči nedavnih dogodkov odpustilo zaposlene in zapiralo različne rastlinjake, da bi zmanjšalo njihove izdatke, saj je družba poročala o 1,3 milijarde dolarjev čiste izgube. zaradi pomembnih prenov v podjetju, saj se je po koncu obrata videla svetloba na koncu predora.

Vendar se je kanadsko podjetje v pozitivnem smislu letos povečalo za 38% in se glede na globalne učinke dobro počuti in je celo imenovano kot največja “zaloga na trgu”, septembra pa je družba z Čista prodaja 1,32 milijarde USD.

Z novimi delničarji Constellation Brands in novim izvršnim direktorjem Davidom Kleinom, ki vodi prenovljeno podjetje, se bo ta uspeh uspešnih blagovnih znamk nadaljeval v novem letu in naprej..

3.. Aphria (APHA)

graf cen delnic apha

Še eno kanadsko podjetje za konopljo, ki je leta 2020 popravilo seznam najuspešnejših podjetij s konopljo, in eno za nakup ali ohranitev je Aphria.

Aphria je v Kanadi uvrščena na prvo mesto med prihodki, večina pa izvira iz rekreacijske uporabe marihuane. Podjetje, ki ima trenutno 1,29 milijarde ameriških dolarjev tržne kapitalizacije, prednjači z neto prodajo, ki presega večino ali vse konkurente, kar kaže na 16-odstotno rast v primerjavi z enakim obdobjem lani in je na 12. mestu med 240 medicinsko-farmacevtskimi zalogami.

Kanadska farmacevtska družba je tudi letos zaznala slabe strani, v prvem četrtletju je izgubila 5,1 milijona dolarjev, vendar je bila med svojimi konkurenti še vedno ena izmed uspešnejših podjetij zaradi izgub, ki jih je vsako podjetje prevzelo leta 2020.

Med kanali Aphria in Canopy Growth so te kanadske blagovne znamke dale veliko svetlobe v primerjavi z drugimi, da bi ugotovile, kdo bo prišel bolje z novim letom, toda resničnost je, da sta obe enako močni podjetji..

Čeprav je rast krošenj bolj uveljavljena, so tržni deleži CGG večji in prihodki rastejo hitreje, Aphrie ni treba spregledati, saj je to podjetje zelo uspešno in se je do zdaj izkazalo.

4.. Scotts Miracle-Gro (SMG)

SMG je eno največjih ameriških proizvodnih podjetij, ki je po vsem svetu bolj znano po svojih izdelkih za zatiranje trav in škodljivcev in zdaj hitro prehaja v industrijo konoplje.

Zaradi nedavnih letošnjih dogodkov so milijoni po vsem svetu omejeni, da ostanejo doma, in je s svojimi izdelki znatno povečal prodajo.

V zadnjem času se je podjetje prebila v industrijo konoplje in postaja tista, ki jo je treba opazovati, saj njihovi hidroponski proizvodi, ki so ključnega pomena za gojenje številnih rastlinskih proizvodov, še posebej pa konoplja, vodijo v prodaji.

Ne preseneča, da se podjetje postavlja za veličino, saj so Scotts že leta 2018 prevzeli nov dodatek k rastoči organizaciji Sunlight Supply, ki je znatno narasla in od septembra 2020 poročala o 59-odstotnem povečanju.

Podjetje s tržno kapitalizacijo v višini 9,6 milijarde ameriških dolarjev naj bi v prihodnjih letih naraščalo in se je izkazalo za bolj priljubljeno pri profesionalnih posameznikih, ki rastejo konopljo, in podjetjih, ki si pridobivajo lastno rast konoplje, zaradi česar je to podjetje del poti v prihodnost.

5. ETFMG Alternative Harvest ETF (MJ)

Grafikon tečajev delnic MJ

Če poznate industrijo konoplje, boste nedvomno že slišali ali naleteli na ETFMG Alternative Harvest EFT (MJ).

MJ je ameriški borzno-trgovski sklad, ki naj bi sledil podjetjem, ki bodo verjetno imela koristi od različnih vrst uporabe konoplje. Z velikimi 569,69 milijona dolarjev čistega premoženja pod pasom organizacija dobro ve, kakšno podjetje vidi, vključno z dvema kanadskima podjetjema, ki sta se uvrstili na seznam Canopy Growth group in Aphria, sta na lestvici MJ top 10.

Sklad išče konopljina podjetja, ki naj bi se po vsem svetu uvrstila v panogo, in podjetja, ki zakonito poslujejo s pravilnimi dovoljenji in licencami. Poleg družb s konopljo MJ išče tudi podjetja, ki lahko dejansko razširijo svoje poslovanje na tem področju.

Z nekaj najbolj uspešnimi igralci konoplje v industriji konoplje pod pasom je ta organizacija nedvomno velika sila v industriji

6.. Novartis ADR (NVS)

Grafikon tečajev delnic NVS

Novartis International je švicarsko farmacevtsko podjetje s sedežem v Baslu v Švici.

Podjetje, ki proizvaja zdravstvene izdelke, distribuirane po vsem svetu, je eno največjih farmacevtskih podjetij tako s tržno kapitalizacijo kot z neto prodajo, ki se je izkazalo za neustavljivo silo v industriji..

S tržno vrednostjo do danes 200,9 milijarde ameriških dolarjev je povezava z marihuano sklenjena s sporazumom, ki je bil leta 2018 podpisan s partnerji Tilray s prvim globalnim partnerstvom blagovnih znamk, da bi delili svoj cilj “hitrejše širitve na več trgov”.

NVS je, tako kot druga podjetja, enakomerno posloval z letošnjim letom -3,2%.

Z zdravili, v katerih želi farmacevtsko podjetje proizvajati, in z njihovim sodelovanjem v industriji konoplje vodi do tega, da je to podjetje med najboljšimi v letu 2020 in išče uspeh še vrsto let.

7. Industrije zelenega palca (GTBIF)

Zaloga GTBIF

Green thumb Industries (GTBIF) je ameriška družba s konopljo s sedežem v Chicagu v državi Illinois. Podjetje, ki v ZDA proizvaja konopljo za medicinske in rekreacijske namene.

Prisotnost GTBIF-a v ZDA je v porastu, saj trenutno njihov cilj je poskusiti vzpostaviti in postaviti trgovino na drobno v vsaki državi, ki naj bi rekreacijsko marihuano postala zakonita. Tako kot v državah, kjer je plevel trenutno legaliziran, je do danes 12 držav tudi blagovna znamka svojo prisotnost jasno izrazila z operativnimi ranami za javnost.

Medtem ko so njihove zaloge v zadnjem tednu trenutno narasle za 1,74%, ob potrditvi novic pa naj bi se v Rise Kendall na Floridi odprla 50. trgovina.

To podjetje s konopljo je eno najbolj uspešnih v letu 2020, po videzu pa je eno podjetje, ki naj bi ga leta 2021 začelo veliko več.

8. Cresco Labs (CRLBF)

Zaloga CRLBF

Cresco Labs, drugo podjetje za marihuano s sedežem v Illinoisu, je naslednje na lestvici najboljših izvajalcev z bleščečim letom, kljub dejstvu, da imajo letos približno 20% manj delnic, še vedno delujejo briljantno in so celo premagale nekatere vodilne kanadske družbe za marihuano..

Ne samo, da je to ameriško podjetje pametno prevladovalo na tem področju, obeti, ki si jih podjetje postavlja za novo leto, ki je pred nami, se v prihodnjih letih že briljantno načrtujejo.

Družba poleg tega, da trenutno poganja kolesa, postavlja strateški načrt, da se trgovine nahajajo znotraj držav, ki so glasovale za legalizacijo rekreacijske marihuane..

Govorite o tem, da bi bili korak naprej, saj še vedno obstaja nevarnost, da te države ne bodo dobile pooblastil.

Z dobrimi prihodki, doslednimi prihodki in načrtom napredovanja je to podjetje že na poti v prihodnost.

9.. Konoplja Aurora (ACB)

Diagram cen delnic ACB

Kanadsko podjetje za proizvodnjo marihuane Aurora Cannabis, ki se je v letih od ustanovitve leta 2013 bistveno razvilo.

Čeprav se je tako kot številna druga medicinska podjetja tudi letos začelo leto zahtevno in tudi to podjetje ni nobena izjema, saj so se njegove delnice zmanjšale za približno 60%, vendar se je z volilnimi novicami financiranje ACB povečevalo in še vedno povečuje. pot do nove razburljive poti leta 2021.

Novi izvršni direktor podjetja Miguel Martin, ki je letos prevzel vodstvo, trdno gleda na to, da bo ACB postalo vodilno podjetje v tej panogi in dejal: “Dokazati želimo, da je Aurora lahko donosna, usmerjena v rast in vodilna na trgu kanabinoidov.”.

Z novim izvršnim direktorjem ACB in privlačnimi obeti podjetja se to podjetje ni uvrstilo med najboljše v letošnjem letu, temveč naj bi uspelo doseči v letu 2021.

10.. Cronos (CRON)

Grafikon tečajev delnic CRON

Ena ključnih točk, ki jo je treba omeniti pri tej delnici, je, da ima njen veliki imetnik lastniškega kapitala Altria veliko vlogo pri strateškem načrtovanju podjetij, kar se je izkazalo ne le za velik del, ampak tudi za poslovanje podjetja..

Konec septembra je Cronos presegel številko iz leta 2015 in dosegel 11 milijonov dolarjev, kar je dvakrat več, kot je podjetje v tretjem četrtletju ustvarilo prejšnje leto.

Z dobrim bilančnim prihodkom se podjetje osredotoča tudi na druga področja, vključno s ponudbo izdelkov za dobro počutje in zdravje, kar omogoča večjo rast pod eno od njihovih blagovnih znamk.

In na koncu omenimo, da je Cronos podpisal tudi pogodbo z Ginkgo Bioworks, ki je biotehnološko podjetje, ki uvaja seve konoplje, ki se bo uporabljalo za medicinsko uporabo.

11. Žetev, zdravje & Rekreacija (HRVSF)

Zaloga HRVSF

Žetev, zdravje & rekreacija je vertikalno integrirano podjetje za konopljo, ustanovljeno leta 2007 v Arizoni v ZDA.

HRVSF je največje medicinsko odobreno podjetje za konopljo v Arizoni in pred kratkim so volivci glasovali za to, da država podeli zakonodajo za rekreacijsko uporabo izdelka, ki bo za podjetje velik generator.

Za to družbo je bilo napovedanih 225 milijonov dolarjev, da bo konec leta ustvarilo prihodek in z upanjem, da bodo dodane novice o rekreacijski uporabi, ustanovilo Arizonsko družbo, ki vodi v leto 2021, večjo rast..

Najboljše zaloge konoplje – Povzetek

In tam imate nekaj najboljših izvajalcev konoplje do leta 2020. Čeprav je več podjetij, ki naj bi arhivirale uspeh v prihajajočem letu, je vedno treba paziti na druga podjetja, ki so v prihodnosti in prihajajo..

Kot vemo, je vse mogoče in tudi v kratkem času.

Zdaj, ko smo ugotovili, kdo so bili najboljši igralci leta 2020, se moramo zdaj naučiti, kako vlagati in biti del tistih najboljših zalog konoplje..

Kako vlagati v zaloge konoplje?

Če želite vlagati v zaloge konoplje, morate imeti čas, razumevanje industrije konoplje in razumevanje vsakega podjetja, ki vas zanima, da se naučite in vidite, kaj to podjetje ponuja in njegovo ozadje, vključno s pozitivnimi in tveganja, ki jih obkroža vsak, preden začnete vlagati v katero koli podjetje. Zato je poraba časa za učenje in raziskovanje ključnega pomena pri naložbah v katero koli panogo.

Prvič, kot že veste, obstajata dve vrsti izdelkov iz marihuane, medicinska in rekreacijska marihuana, zato je to točka, pri kateri se morate sami poravnati, po kateri poti se želite spustiti. Raziskovanje industrije po priporočilih in pozitivnih in potencialnih tveganj podjetij so vaša prva in najpomembnejša izhodišča.

Ko opravite vse potrebne raziskave in se počutite prepričani v svoja spoznanja, je naslednji korak odpreti posredniški račun. Ni vam treba skrbeti, če ste začetnik ali vlagatelj, ki želi trgovati v industriji konoplje, eToro spletna trgovalna platforma vam lahko pomaga od začetka.

Od odprtja posredniškega računa do tega, da ste na razpolago, ko ste pripravljeni začeti potovanje z zalogami konoplje, skupaj z raznolikim portfeljem nekaterih najbolj uspešnih zalog medicinske marihuane, ki bodo del. eToro ima tudi dostop do ameriškega trga, kar vam bo omogočilo vlaganje v nekatera najuspešnejša podjetja v ZDA.

Ko odprete svoj račun, je potrdil posrednik, lahko začnete svoje razburljivo potovanje v vlaganje v zaloge konoplje. Ni potrebe po paniki, medtem ko med brskanjem po najboljših nakupih dobite tudi opis izbranega podjetja, ki ga iščete, ki vam bo pred vstopom zagotovil resničnost podjetij, statistiko, kot so ocene posrednikov in izplačilo dividend, vse informacije bodo na voljo spredaj, kjer boste lahko kadar koli dostopali.

eToro – vrhunski borzni posrednik, kupujte delnice z 0% provizije

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden na borzi – priporočamo, da ga preizkusite.

Vaš kapital je ogrožen. Lahko se zaračunajo druge pristojbine

Ključni zajtrki

 • Vedno izvedite nadaljnje raziskave izbranih zalog
 • Opomba – Obstajata dve vrsti izdelkov iz marihuane, medicinska in rekreacijska marihuana
 • Prepričajte se, da razumete tveganja vlaganja v industrijo marihuane (skupaj z drugimi zalogami)
 • Previdno in pametno vlagajte v zaloge marihuane
 • Nazadnje si vzemite čas.

Izjava o omejitvi odgovornosti: Te informacije se ne sme razlagati kot potrditev terminskih pogodb, delnic, ETF-jev, CFD-jev, opcij ali kakršnega koli določenega ponudnika, storitve ali ponudbe. Na to se ne bi smeli zanašati kot na naložbeni nasvet ali si ga razlagati kot kakršnega koli priporočila. Trgovanje s terminskimi pogodbami, delnicami, ETF-ji in opcijami pomeni znatno tveganje izgube, zato niso primerni za vse vlagatelje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me