7 najboljših zalog v Združenem kraljestvu, ki jih je treba iskati v letu 2021 in pozneje

7 najboljših zalog v Združenem kraljestvu, ki jih je treba dolgoročno opazovati leta 2021

Ali želite vstopiti na britanski delniški trg leta 2021? Ali želite odkriti, v katere največje delnice Združenega kraljestva je vredno investirati v novem letu in v dolgo pot? Na voljo imamo najuspešnejše igralce iz Združenega kraljestva, ki jih boste morali upoštevati v letu 2021 in v prihodnosti.

Preden si podrobneje ogledamo te najboljše zaloge v Združenem kraljestvu za leto 2021, tukaj je naših najboljših izbir:

1. AO World Plc (LON: AO)

2. Vodafone Group Plc (LON: VOD)

3. Premier Foods Plc (LON: PFD)

4. Taylor Wimpey Plc (LON: TW)

5. Burberry Group Plc (LON: BRBY)

6. JD Sports Fashion (LON: JD)

7. Ocado Group Plc (LON: OCDO)

Vse te najboljše zaloge v Veliki Britaniji, pa tudi številne druge, lahko kupite pri eToro in plačate 0% provizije!

O tem ni dvoma, leto 2020 je bilo leto, v katerem nihče ni mogel predvideti.

Glede na letošnje pomembne izzive in uničujoče izide leto 2021 ni samo za vogalom, temveč ga sprejemajo z odprtimi rokami, saj naj bi postalo leto vrnitve za podjetja po vsem svetu.

Čeprav je delniški trg tu in tam vajen presenečenj, saj tako trgovcem kot vlagateljem po vsem svetu prinaša pozitivne in negativne novice, je bil ta dejavnik presenečenja leta 2020 velik.

Letos sta imela ogromno vlogo dva dejavnika, eden očiten in tisti, ki je naš svet obvladal, kot ga nepričakovano poznamo, Covid-19.

Skupaj z drugim ključnim dejavnikom, ki je vključen v Združeno kraljestvo in britanski delniški trg, je Brexit.

Ko gremo v novo leto, bosta oba ključna dejavnika igrala vodilno vlogo v letu 2021, saj se bodo podjetja tako kratkoročno kot dolgoročno prilagajala novim spremembam..

Podjetja, ki so se lahko prilagodila novim običajnim ukrepom, ki jih je vsilil Covid-19, vključno z blagovnimi znamkami, ki so bile finančno dosegljive potrošnikom, so bila leta 2020 seveda najbolj uspešne delnice v Združenem kraljestvu..

Toda glede na novice o cepivih naj bi se leto 2021 vrnilo v podjetja, ki so bila izjemno prizadeta v vseh panogah, saj britansko gospodarstvo začne težko pričakovani postopek zdravljenja..

Vendar še nismo na jasnem.

Začetek leta 2021 bo po vsej državi dodatno omejen zaradi varnostnih ukrepov Covid-19, morebitnih nadaljnjih obdobij zapiranja in naraščanja odpuščanj po vsej državi, saj bo svet priča množičnim cepljenjem.

Ko se Združeno kraljestvo približuje dogovoru o brexitu, tudi podjetja porabljajo svoj čas za obravnavo učinkov, s katerimi se trenutno soočajo ali se bodo spopadali, skupaj s tem, kar je prineslo leto 2020.

Skupaj z upanjem na pozitivne novice o smrtonosnem virusu, ki ga nadzira novo cepivo, je Združeno kraljestvo doživelo tudi druge pozitivne dejavnike. Podjetja po vsej državi so v svojih letnih poročilih izkusila in pokazala uspešne številke in napovedujejo, da bodo nadaljevala svoje zgodbe o uspehu, ki vodijo v leto 2021 in pozneje.

Torej, pojdimo naravnost k raziskovanju sedmih najuspešnejših zalog v Združenem kraljestvu do danes in od leta 2021 naprej.

7 Najbolj uspešnih britanskih delnic za leto 2021 in pozneje

Letos je bilo skupaj s trgovinami na drobno eno leto za tehnološko industrijo, industrijo e-trgovine in trg nepremičnin, če naštejemo tri.

Toda, ko se potopimo v najboljše britanske delnice, ki imajo močno poslovno ozadje, je kljub letošnjim izzivom tudi večina najuspešnejših delnic v Združenem kraljestvu premalo uspela, tudi teh delnic ne izključujemo, saj te delnice dobivajo zagon in se dobro znajde v prihodnosti.

Začnimo s sedmimi najboljšimi zalogami v Združenem kraljestvu, ki jih bomo leta 2021 vključili v svoje potencialne zaloge, ki jih lahko dodate v svoj portfelj, hkrati pa ohranite te velike blagovne znamke v bližnji prihodnosti..

Najboljše zaloge v Veliki Britaniji v letu 2021:

 1. AO World PLC (LON: AO)
 2. Vodafone Group Plc (LON: VOD)
 3. Premier Foods Plc (LON: PFD)
 4. Taylor Wimpey Plc (LON: TW)
 5. Burberry Group Plc (LON: BRBY)
 6. JD Sports Fashion (LON: JD)
 7. PLC Ocado Group (LON: OCDO)

1. AO World PLC (LON: AO)

AO World Plc Stock

Za tiste, ki morda še niso slišali za AO World, je zdaj čas, da se seznanite s tem britanskim trgovcem z električno energijo.

S sedežem v Boltonu v Manchestru, ki ga je leta 2000 ustanovil John Roberts, je bil od takrat uvrščen na Londonsko borzo in je vodilni igralec znotraj FTSE 250.

S tržno kapitalizacijo 1,93 milijarde funtov in prihodki od moči do moči ta elektronski prodajalec ne dokazuje samo sposobnosti, da postane eden najmočnejših elektronskih trgovcev v sedanjosti, temveč vodi tudi v leto 2021 in naprej.

Ker je največji spletni prodajalec elektronske in bele tehnike v Veliki Britaniji, postavlja standarde visoko in za vse konkurente, ki želijo priti v enačbo, bodo morali ponuditi nekaj posebnega, da bodo v isti kategoriji kot ta znamka.

Poleg blagovne znamke, ki deluje znotraj Združenega kraljestva, skupaj z nagrajeno skupino za pomoč strankam, pa deluje tudi v Nemčiji.

Druga edinstvena prodajna točka in velika atrakcija za podjetje je, da podjetje s svojim delom prispeva k bolj okolju prijaznemu okolju, saj je lastnik evropske prefinjene tovarne za recikliranje hladilnikov.

V vmesnem poročilu družbe FY21 je bilo potrjeno, da je rast podjetja rasla z izjemnimi rezultati.

Od aprila do 30. septembra je družba zabeležila 53,2-odstotno povečanje skupne rasti prihodkov na 717,0 milijona funtov, kar je v primerjavi z letom 2019 v istem obdobju 468,2 milijona funtov..

Fantastičen rezultat povpraševanja potrošnikov iz Velike Britanije in Nemčije glede na nedavne dogodke.

In tam se ni ustavilo za žarečo družbo.

Družba je poročala tudi o dobičku skupine pred obdavčitvijo, ki je znašal 18,3 milijona funtov, kar je posledica izgube 5,9 milijona funtov leta 2019.

V finančnem zlomu je družba na nemškem trgu pokazala 85,2-odstotno gibanje prihodkov, kar se je izkazalo za neustavljivo silo.

John Roberts, ustanovitelj in izvršni direktor, je izrazil svoje misli o letošnjih rezultatih in zanašanju na prihodnost:

»To je pol leta, kot nobeno drugo. Verjamem, da se je naš trg posledično za vedno spremenil. Splet je zdaj prevladujoč maloprodajni kanal tako za kupce kot za proizvajalce, in navdušen sem nad tem, kako so se naši AOerji znašli pred izzivom tega strukturnega premika v vedenju. ”

Nadaljnji dodatni komentarji so izrazili, da je skupina naredila “velike korake naprej” pri določanju in krepitvi svoje evropske prisotnosti.

Ker se je evropska stran poslovanja zdaj postavila na glavo v dobičkonosno platformo, ki naj bi “pospešila rast” po vsej Nemčiji in se nadaljevala po vsej Veliki Britaniji in morda tudi zunaj nje..

Ker je cena delnic družbe v porastu, poleg spektakularnih letošnjih rezultatov, ki jih je treba končati, to podjetje pomeni eno delnico v Združenem kraljestvu, ki jo je treba odkupiti do leta 2021, vendar se zadrži, ko raste v prihodnosti..

2. Vodafone Group Plc (LON: VOD)

Britanska večkulturna telekomunikacijska družba, katere prisotnost je čutiti na različnih celinah, vključno z Azijo, Afriko, Evropo in Oceanijo, je na poti, da pridobi več priznanja, ki si ga zasluži.

Vodafone je v preteklih letih imel vzpone in padce, letos pa za podjetje ni nič drugače.

Toda stvari se v letu 2021 potencialno spreminjajo na boljše in dolgoročno za podjetja zaradi številnih privlačnih razlogov.

Cena delnice družbe je bila v preteklih letih dokaj nizka, toda od leta 2021 je potencialni prostor za rast za britansko telekomunikacijsko družbo velik..

V prvem finančnem poročilu podjetij je telekomunikacijska skupina v šestih mesecih, ki so se končala 30. septembra, poročala o prihodkih v višini 19,2 milijarde funtov (21,4 milijarde evrov)..

Poročali so, da je 3 milijarde EUR prihodka podjetja prišlo z britanskega trga, preostalo pa z drugih celin, kjer podjetje trguje.

Ker se je letos svet hitreje in s hitro hitrostjo preselil v digitalni svet, je bilo povpraševanje očitno s strani potrošnikov, ki so se počasi prilagajali prisilnim ukrepom od doma.

Zaradi novih ukrepov naj bi se število strank, ki sklepajo mobilne pogodbe, povečalo za skoraj 145.000.

Velika ambicija podjetja je “izboljšati milijardo življenj in prepoloviti vpliv na okolje do leta 2025”, na kar si podjetje pridobiva moč za arhiviranje te ambicije.

5G je zadnji dodatek k telekomunikacijskim podjetjem, za katerega je podjetje prejelo izjemne ocene, saj je eden izmed najboljših in najmočnejših ponudnikov omrežij za dodatek 5G.

Ob upoštevanju letošnjih izzivov je Vodafone od začetka leta do avgusta prihodke povečal za 3%, EBITDA za 2,6%, prosti denarni tok podjetja pa za 4,7% na 5,7 milijarde EUR.

Ko se pripravljamo na leto 2021, analitiki podjetju napovedujejo dobre rezultate za naslednje leto, ki se bodo v prihodnjih letih potencialno še bolj okrepili, vse dobro.

Čeprav Vodafone kaže nestanovitnost, je še vedno veliko pozitivnih strani, ki jih je treba odvzeti in biti del njih.

Z dosegljivimi ambicijami podjetja, povečanjem prihodkov in pozitivnim povpraševanjem na različnih celinah je Vodafone britanska delnica, ki izstopa kot del dolgoročnih prizadevanj.

3. Premier Foods Plc (LON: PFD)

vrhunska zaloga hrane

Premier Foods je dom nekaterih najbolj priljubljenih in najbolj priljubljenih britanskih blagovnih znamk, med katerimi so gospod Kipling, Angel Delight, Bird’s Custard in številne druge vrhunske blagovne znamke..

S tako vrhunskimi blagovnimi znamkami pod svojim okriljem Premier Foods krasi FTSE 250 z neprekinjenim prihodkom med letom, ko se prodaja posamezne znamke pod imenom.

Leto 2020 je bilo leto za bistvena maloprodajna podjetja, saj se je prodaja povečala in še povečuje, kar je pokazalo, da so se prihodki močno povečali, PFD pa je bil eden najboljših.

Ker je država vstopila v več nacionalnih in lokalnih zapor, bo končni rezultat prihodkov skupine presenetljiv, saj so srednji rezultati že pokazali porast.

Septembra so se prihodki znamke v prvi polovici leta povečali za 18,6% na 367 milijonov funtov. Sledi neverjetna številka 40 milijonov funtov, ki je bila obračunana iz neto bremenitve podjetja, ki zdaj znaša 429 milijonov funtov.

Ker več ljudi po vsej državi še vedno peče in kuha v udobju svojih domov, je imel blagovno znamko “izjemen” pozitiven učinek, je dejal izvršni direktor Alex Whitehouse.

Ker se negotovost še nadaljuje v letu 2021, bo povpraševanje po priljubljenih izdelkih še vedno enako priljubljeno kot letos, saj bodo strogi varnostni ukrepi morda še nekaj časa veljali..

Whitehouse je o rezultatih ob koncu leta za družbo spregovoril: “Predvidevamo, da bo dobiček od prodaje v celotnem letu pred trenutnimi pričakovanji na trgu”.

Medtem ko posredniki in analitiki pričakujejo, da se bo priljubljenost blagovne znamke še naprej povečevala, bo prepričanje, da bodo veljavni ukrepi še vedno veljali (vsaj za začetek leta), izboljšalo ne le letne rezultate podjetja, temveč tudi dolgoročni potencial rasti.

Ker cena delnice znaša 102.20, je to ena zaloga hrane v Združenem kraljestvu, ki se kupuje v letu 2021 in dolgoročno pričakuje fantastično rast, saj se stranke še naprej prepuščajo priljubljenim živilskim blagovnim znamkam, ki jih imamo radi..

4. Taylor Wimpey Plc (LON: TW)

Ena panoga do leta 2020 je poleg vaših očitnih poslov eno leto za gradbena podjetja v nepremičninski industriji, skupaj s trgom nepremičnin.

Skupaj z Persimmonom je imelo Taylor Wimpey tudi zahtevno leto, vendar ima podjetje trdno podlago s pozitivnim finančnim stanjem in si obeta dolgoročno svetlo prihodnost..

Letos je bila cena delnice Taylor Wimpey poceni za nakup, začenši s spodnjih 100, ki so se do danes zaradi povpraševanja v nepremičninski industriji zvišale na 161,50.

Ker je povpraševanje po domovih očitno po vsej državi, in ker ni na voljo, vključno z nizkimi obrestnimi merami in počitnicami, ki veljajo do marca 2021, si prizadeva, da bi v letu 2021 nadaljeval s svojim velikim potekom in dolgi rok.

V prvi polovici leta je Covid-19 ustavil vse panoge in ustavil vse operacije, zaradi česar je velika večina industrij, vključno z nepremičninsko, doživljala žalostne suhe uroke..

Ko so se tedni razvijali in so se vladni ukrepi začeli nekoliko olajšati po vsej državi, se je nepremičninska industrija počasi premikala.

Medtem so se hipotekarne stopnje z roko v roki znižale na zgodovinsko najnižjo ceno, ko je vladno obvestilo o potrditvi počitnic začelo videti močno.

V najnovejšem poročilu podjetja o trgovanju je močna bilanca stanja in denarni tok. S pričakovanim neto denarnim saldom med 500 in 750 milijoni funtov.

Ker sta povpraševanje in izterjava v drugem četrtletju prevladovala v nepremičninski industriji, presega vsa pričakovanja.

Podjetje že želi doseči vrh tržnih pričakovanj s prihodki podjetja.

Glede na povpraševanje po stanovanjskem trgu, ki se bo povečeval, je podjetje v prihodnjih 12-18 mesecih pričakovalo tudi povečanje njihove parcele za približno 10 tisoč parcel.

Poleg močne prisotnosti na britanskem nepremičninskem trgu so graditelji stanovanj prisotni tudi v Španiji, ki se počasneje okreva zaradi prepovedi in omejitev mednarodnih potovanj..

Vendar pa ga podjetje išče glede na normalizacijo v novem letu glede na novice o cepljenju.

Ocenjuje se, da bo stopnja zapletov 85-90%, določena za leto 2021, skupaj z močno knjigo naročil, ki se bo v novo leto preselila z nenehnim povpraševanjem kupcev, dokazuje, da Taylor Wimpey v letu 2021 in v prihodnjih letih načrtuje velik uspeh..

Zato je TW ena izmed največjih britanskih delnic za nakup na dolge razdalje.

Skupaj s Taylorjem Wimpeyjem je Persimmon tudi najuspešnejša zaloga v Združenem kraljestvu, ki je postavljena za močno leto 2021.

Tu smo razčlenili in razdelili pozitivne podatke o nepremičninskih podjetjih iz tega leta, ki naj bi prineslo dobre rezultate v prihodnosti, skupaj z 9 drugimi najbolj uspešnimi zalogami v Združenem kraljestvu, ki jih želite kupiti v letu 2021.

Vse imamo pokrito in na vašem potovanju z delnicami v Združenem kraljestvu ne ostane nobenega kamna.

5. Burberry Group Plc (LON: BRBY)

Burberry, luksuzna modna maloprodajna blagovna znamka, ki še naprej v prihodnosti črpa prihodke po vsem svetu, tudi v negotovih časih.

Čeprav modna znamka najmanj ni imela bleščečega leta, tako kot mnoga podjetja po vsem svetu napredujejo v leto 2021 in glede na dokazane izkušnje podjetij, je to razlog, da je ta zaloga na seznamu ena kot ena najboljših britanskih delnic za nakup v letu 2021 in pozneje.

Priljubljena modna blagovna znamka ne samo, da ima veliko povpraševanje v Združenem kraljestvu, temveč ima dolgotrajno povpraševanje na azijskem trgu znamke..

Kljub svetovni krizi pandemije je moda ena izmed panog, ki nikoli ne izpade iz mode. Kar zadeva ikonsko zasnovo blagovne znamke, se je skupina Burberry izkazala za priljubljeno med vsemi delavskimi razredi.

S tržno kapitalizacijo 7.397 milijonov funtov želi skupina Burberry rasti s svojo trenutno strategijo, kot sta ji svetovala predsednik podjetja, dr. Gerry Murphy in izvršni direktor Marco Gobbetti.

Iz letnega letnega poročila družbe 2019/20 je razvidno, da je letošnje leto zaradi izbruha Covid-19 močno vplivalo na podjetje.

Družba je znašala 2,6 milijarde funtov prihodkov, kar je za 3% manj, poročali pa so, da se je marca dobiček iz poslovanja zmanjšal za 57%.

Do danes družba zaradi pandemije še vedno zaostaja pri tem, kje so želeli biti.

Toda v začetku leta, ko se je večina sveta začela ukvarjati s strožjimi ukrepi za zapiranje, sta se celinska Kitajska in Južna Koreja začeli znova odpirati in po letnem poročilu doživeli “pozitivno rast”.

Medtem ko si svet prizadeva za bolj digitalnost, ima Burberry močno povpraševanje po svoji spletni prisotnosti, ki je poleti ohranila, da je njihova zaloga spomladi / poletja na voljo dlje, kot je bilo pričakovano, da lahko kupci kupijo te sezonske modele prek spleta, da nadoknadijo izgubljeno prihodkov.

V začetku novega proračunskega leta želi Burberry nadaljevati z razvojem in širjenjem svoje britanske unikatnosti na različnih celinah. Z nenehnim uspehom na azijskem trgu.

Z upanjem, da se bo normalno stanje vrnilo leta 2021, se Burberry s svojo prodajo želi povzpeti nazaj po lestvici, pri čemer velik del prodaje blagovne znamke prihaja od potujočih potrošnikov.

Zaradi česar je znamka britanska delnica, ki jo je mogoče kupiti in biti del nje v letu 2021 in v prihodnosti.

6. JD Sports Fashion (LON: JD)

JD Sports, britanski trgovec s športno modo, ki ima žareče leto, kljub učinkom, ki jih je Covid-19 povzročil na maloprodajo.

Športna trgovina na drobno ni prinašala le rezultatov v okviru svoje blagovne znamke, temveč si prizadevajo tudi za širitev obzorja za razširitev svojega imena, saj so bili nedavno povezani z morebitnim nakupom modnega trgovca Debenhams.

Dokler se pogajanja niso končala v začetku decembra zaradi večjega opustošenja skupine Acadia, ki je padla v upravo, ki je imela in igrala ključno vlogo v prihodkih skupine Debenhams.

Kar se je izkazalo za preveliko tveganje športnega podjetja.

S tržno kapitalizacijo 7,65 milijarde funtov in delnicami, ki so se medletno gibale na približno 7,30%, blagovni znamki sploh ne gre slabo, če upoštevamo.

Delnice JD so se v zadnjem letu zvišale za 147%, čisti prihodek športnih znamk pa se je zmanjšal za 6%. Prihodki športnih znamk pa so se v letu 2020 z 4,72 milijarde USD na začetku leta povečali na 6,11 milijarde GBP.

Opazno je, da je cena delnice JD ena izmed tistih, za katero se ve, da je visoka, zagotovo pa ima prostora za dvig.

V luči britanske vlade, ki je po vsej državi odpravila lokalne ukrepe za zapiranje, lahko vidimo, da je ta priljubljeni športni prodajalec pokazal še večje rezultate, ko smo se približali prazničnemu obdobju.

Ker se prodajalne odpirajo po vsej državi in ​​po svetu, ki vključujejo več kot 600 trgovin po vsem svetu in ne smemo pozabiti na močan digitalni dohodek podjetja, je ta maloprodajna znamka ena zaloga, ki jo je treba kupiti in držati blizu leta 2021.

7. Ocado Group PLC (LON: OCDO)

Zadnji na našem seznamu je Ocado Group PLC, britanski spletni supermarket, ki se ponaša z “netradicionalnim supermarketom”.

Spletni prodajalec pošilja pošiljke naravnost iz skladišč podjetja, ne da bi njegovo prisotnost v supermarketih občutili v verigi trgovin po vsej državi..

Spletno živilsko podjetje je zaznalo znaten dvig svojih prihodkov, kar je bilo dokumentirano v njegovem najnovejšem poročilu, ki je končalo do 29. novembra.

Maloprodajni prihodek v višini 579,6 milijona funtov je bil večji od 100.000 funtov glede na lanske rezultate v višini 430,0 milijona funtov.

Leto 2020 je bilo za podjetje verjetno prebojno leto, ne zato, ker je v preteklosti poslovalo slabo, ampak je v luči letošnjega dogajanja postalo bolj znano potrošnikom s prilagodljivimi ukrepi Covid-19.

Zagotavljanje svoje edinstvenosti z izdelki, ki prihajajo neposredno iz skladišč podjetja, postaja e-trgovina, na katero moramo biti pozorni, ko gremo v novo normalno.

Ker se je cena delnic družbe zadrževala z impresivno hitrostjo, čeprav je imela trenutke nestanovitnosti in se je prodaja še okrepila, ni čudno, da vlagatelji budno spremljajo to cvetočo britansko delnico..

Ker je Brexit za vogalom, vlagatelji naravno skrbijo. Ne samo znotraj te panoge, ampak tudi kot kolektiv.

Kakšen vpliv pa bo imel Brexit na PLC Ocado Group?

Brexit bo sicer dolgo in kratko vplival na podjetje, vendar bo v primerjavi s podjetji iz drugih panog morda le kratkotrajen.

Ko v skladišča iz različnih držav sveta prihaja sveža proizvodnja, bi to lahko zdržalo ali pa bi se rast podjetja upočasnila zaradi pomanjkanja proizvodnje in tudi čakanja, da bi lahko prispela v svoja skladišča.

Toda iskreno povedano, podjetju dolgoročno več kot verjetno ne bo povzročalo velikih težav, realno pa je podjetje več kot verjetno korak naprej s to potencialno težavo, ki bi lahko povzročila zamudo.

Kot že omenjeno, svet iz dneva v dan bolj postaja digitalno voden. Kar je za dolgoročni vpliv, fantastično za to rastoče podjetje, saj se svet prilagaja novi naravi priljubljenega digitalnega sveta na zahtevo.

Ne samo, da je podjetje vodilno s svojo prisotnostjo digitalnih e-trgovcev, znamka je sodelovala tudi z M&S, eno največjih britanskih podjetij za luksuzno hrano, ki je avgusta rast podjetja povečala za 52%.

Ker se obetajo dolgoročne briljantne perspektive, bo ob letošnjih briljantnih rezultatih prihodkov to podjetje eno izmed podjetij, ki vodi v novo prihodnost, in zagotovo eno, ki bo del njega leta 2021.

Še ena priljubljena britanska zaloga za ogled leta 2021

PLC Boohoo Group (LON: BOO)

zaloga skupine boohoo

Boohoo, spletni modni prodajalec, je vse leto imel mešanico, vključno s ceno delnice, ki je skoraj dosegla najvišji razpon.

Modni prodajalec je priljubljen med večino generacij, ki ponujajo najnovejše sloge in trende ter svojo ključno atrakcijo, cenovno ugodno modo znamke.

Na začetku leta je modna znamka na začetku pandemije zadela hit, vendar je blagovna znamka kmalu dobila zagon in postala vodilna digitalna izvajalka, saj so ukrepi zaklepanja posameznikom omejevali nakupovanje v trgovinah..

Čeprav je cena delnice Boohooja lahko nepredvidljiva, je družba v zadnjih petih letih zrasla in v letu 2021 naj bi se še povečala s spektakularnimi rezultati, ki jih vlagatelji napovedujejo.

Cena delnice družbe trenutno znaša 311,80 na delnico, kar analitiki svetujejo, da gre za krajo, saj je potencialni prostor za rast, ki ga bo podjetje v prihodnosti arhiviralo, motivacija ne le za nakup, temveč tudi za ohranitev te zaloge. vaš portfelj.

Kljub medijski reakciji, ki je letos obkrožala tovarne blagovne znamke v Leicesterju, zaradi česar je bila družba postavljena v središče pozornosti in označena z zanemarjanjem in premalo plačevanjem osebja.

Generalni direktor podjetja Mahmoud Kamani je nagovoril poročila in dodal, da se osredotoča na uspešnost Leicesterja in ne na razširitev blagovne znamke na druge celine..

Po avgustovskih poročilih se je podjetje kljub globalni pandemiji in preiskavam etničnega porekla znamke medletno povečalo za 44,54% na 408,25 milijona funtov..

Skupaj s prihodki podjetja, njegovimi neto prihodki, neto spremembami v denarju in vsemi drugimi finančnimi področji znotraj blagovne znamke, vse trenutno stoji v zelenem.

Zaradi finančnih številk blagovnih znamk, ki kažejo pot do podjetja, skupaj s pozitivnimi povratnimi informacijami analitikov in privlačno ceno delnice Boohoo naredi delnico za nakup leta 2021 in želi dolgoročno zagotoviti rast.

Najboljše zaloge v Združenem kraljestvu za nakup leta 2021 – razsodba

Tukaj je, sedem najboljših britanskih delnic, ki vam bodo prinesle svetlejšo prihodnost do leta 2021 in pozneje, kar bo tudi dobro razširilo vaš razširjeni portfelj.

Poleg pozitivnih strani je pomembno omeniti, da vsa podjetja prihajajo s svojimi tveganji, saj pri naložbah ni nobenega jamstva.

Želimo vlagati v največje zaloge Združenega kraljestva za prihodnost?

Po preučitvi 7 najboljših britanskih vrhunskih delnic, ki naj bodo del za leto 2021 in pozneje, je zdaj čas, da se začnete vključevati v akcijo, ki traja le nekaj minut, da postanete del tako vznemirljivega in koristnega trgovanja potovanje.

Preden začnete svojo naložbeno pot, je nujno, da veste, da pri vlaganju denarja ni nič zagotovljeno. Zato je pametno izvesti in opraviti čim več raziskav na vseh področjih, kjer razmišljate o vložitvi denarja.

Svojo trgovsko pot lahko začnete iz udobja svojega doma z vso pomočjo in navodili na dosegu roke.

Kot prvi korak do trgovanja z delnicami v Združenem kraljestvu morate vzpostaviti trgovalni račun in poiskati posrednika, ki je primeren za vas.

Čeprav je na voljo veliko spletnih platform za trgovanje, ki jih lahko raziskujete na spletu, je najbolje, da izberete pametno in se prepričate, da ima platforma, ki jo izberete, zahtevane licence skupaj z licencami za posredovanje..

eToro, vodilna svetovna družabna in trgovska platforma ponuja vse to v prostem času. Spletna platforma za trgovanje vam olajša začetek trgovanja z delnicami, brez stresa, učinkovito in hitro.

Odpiranje računa eToro lahko opravite v nekaj minutah, skupaj z odprtjem posredniškega računa, ki svetuje, naj vaš denar ostane ločen od vaših vsakdanjih računov.

Ko odprete svoj račun in izberete posrednika, ki ustreza vašim potrebam, je zadnja točka nakazilo denarja za začetek vašega trgovanja z delnicami.

Časovna omejitev ni, lahko si vzamete toliko časa in opravite toliko raziskav, preden vložite denar v karkoli, saj je vedno pametno vedeti, v kaj se spuščate.

Vključno z vsemi ugodnostmi, ki jih ponuja eToro, vključno z 0% provizija, dostop do vseh vodilnih zalog in še več, eToro ponuja tudi izobraževanje o trgovanju, da boste razumeli in začeli svojo pot v trgovanje z delnicami.

Brez zagonskih stroškov se lahko preprosto brezplačno prijavite in izkusite iz prve roke, da vidite, kako izgleda in deluje trgovalni račun, tako da boste pri resničnem poslu bolj samozavestni, kako trgovati.

Ne glede na to, ali ste začetnik zalog ali začetnik vlaganja, se lahko s to enostavno, neposredno naprej in sodobno platformo naučite vseh trikov v trgovini..

eToro – Kupite najboljše delnice v Združenem kraljestvu brez provizije

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden na borzi – priporočamo, da ga preizkusite.

Vaš kapital je ogrožen. Lahko se zaračunajo druge pristojbine

Ključni zajtrki

 • Najboljših 7 najboljših delnic v Združenem kraljestvu ima izjemne pozitivne učinke, vendar je uravnoteženo z lastnimi dejavniki tveganja.
 • Poleg zgoraj omenjenih najboljših delnic v Združenem kraljestvu bodite pozorni tudi na britanski delniški trg, saj obstaja več izjemnih podjetij, ki bi lahko leta 2021 “razcvetala”.
 • Pred vlaganjem je pametno nadalje raziskati izbrane zaloge.
 • Vadba je popolna in je odličen način za razumevanje in učenje trgovinskega sveta, preden naložite svoj denar.
 • Vedno vlagajte pametno, poenostavljeno povedano vlagajte s svojimi sredstvi.

Če ste uživali v branju 7 najboljših zalog v Združenem kraljestvu, ki jih je treba iskati v letu 2021 in pozneje prosim delite s kom drugim, za katerega menite, da bi ga zanimalo.

Prosimo, upoštevajte: Pretekla uspešnost ni pokazatelj prihodnje uspešnosti. Vrednost naložb se lahko znižuje, pa tudi navzgor. Vsa mnenja, novice, raziskave, analize, cene ali druge informacije, ki jih vsebuje to spletno mesto, so predstavljene kot splošni tržni komentar in niso investicijski nasvet. Trading Education ni odgovoren za kakršno koli izgubo, ki bi izhajala iz kakršne koli naložbe, ki temelji na priporočilih, napovedih ali drugih informacijah.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me