Katerih top 15 zalog bo eksplodiralo leta 2021?

Teh top 15 zalog, ki bodo eksplodirale leta 2021, obeta zanimivo leto

Najboljše zaloge za vlaganje v letu 2021

Načrtujete vlaganje v delnice v letu 2021? Bi radi ostali v koraku z zalogami? V katere zaloge bi morali vlagati leta 2021? Bo leto 2021 dobro za naložbe v delnice? Katere delnice bodo leta 2021 najboljše donosnost naložbe? Kaj lahko pričakujemo od borze v letu 2021? Oglejmo si!

Vsi vemo, da je bilo leto 2020 precej burno za borzo, in mnogi od nas smo zaskrbljeni nad tem, kaj bi lahko imelo leto 2021.

Z našim popolnim vodnikom po 15 najboljših delnicah smo olajšali naložbe do leta 2021.

Začetniki imajo težave pri iskanju najboljše zaloge v letu 2021. Vsi smo bili v tej situaciji, zato ne skrbite! razumemo, kako zmedeno je pri iskanju novih delniških naložb. In zato je tukaj na voljo izobraževanje o trgovanju.

Če se na začetku leta ozrete na članke o “zalogah, ki jih je treba vlagati do leta 2020”, nihče ne bi mogel napovedati najhujše pandemije v zadnjih 100 letih bi vsa naša pričakovanja razsula v prah.

Prihodnost zalog ni nikoli gotova, zato je napovedovanje zalog lahko zapleteno – še posebej, ker so obdobja nestanovitnosti po pandemiji koronavirusa. Dobra novica pa je, da so nekateri strokovnjaki za borzo trdili, da bi lahko bilo leto 2021 leto borze.

In zdaj, ko se veselimo leta 2021, je nemogoče prezreti dejstvo, da so se stvari zelo spremenile.

V tem članku si bomo ogledali potencialno nekaj najboljših 15 delnic, ki jih bomo upoštevali v letu 2021! Pa tudi, zakaj so pomembni in kaj jim daje vrednost.

15 najboljših zalog, ki jih je treba upoštevati leta 2021

Preden si podrobneje ogledamo najboljše zaloge leta 2021, je tukaj naših 15 najboljših izbir:

 1. Tesla
 2. Nikola
 3. Povečava
 4. Netflix
 5. Disney
 6. Beyond Meat
 7. PayPal
 8. ServiceNow
 9. eBay
 10. Google
 11. Facebook
 12. Alibaba
 13. Amazonka
 14. Apple
 15. Microsoft

Vse te vrhunske delnice, pa tudi številne druge, lahko kupite pri eToro in plačate 0% provizije!

Volja Koronavirus bo leta 2021 vplival na zaloge?

In to je vprašanje, ne izjava!

Koronavirus je slon v sobi – ne moremo si privoščiti, da ne bi govorili o tem, ko bomo razpravljali o stanju na trgu zalog leta 2021.

To je razprava, ki se mora zgoditi, ne glede na to, kako pogosto jo slišite, ne glede na to, kako bolna so vaša ušesa od te prekletine besede.

Strokovnjaki napovedujejo, da se bo koronavirus verjetno nadaljeval pozen 2021, kar pomeni, da nas čaka zelo groba zima 2020/2021 (še posebej, če opazimo več blokad!).

Obstaja pomembna iluzija, ki jo morate očistiti iz misli.

Nehajte misliti na koronavirus kot na slabo stvar in začnite o tem razmišljati kot o nečem, kar se dogaja, dogodku. Zdaj je gotovo.

Trgovci z najboljšimi delnicami ne skrbijo, ali trg deluje neverjetno ali slabo, pomembno je, če obstaja kaj za trgovanje, smer, po kateri se je treba držati.

Največja sprememba je v tem, da boste morali kot trgovec z delnicami prilagoditi svoj pristop k trgovanju leta 2021, da se boste izognili zalogam, ki bi bile v letih 2021 in f nepredvidljive.fokus na vzhajajoče zvezde.

Torej, morate imeti v strahu virus strahu, s katero koli zalogo se boste odločili trgovati leta 2021.

Kljub temu bi morali imeti v mislih tudi nasprotno. Čeprav so možnosti veliko manjše, bi morali tudi vi pripravite se na to, kaj bo prišlo po koronavirusu prav tako.

Najboljših 15 zalog, ki bodo eksplodirale leta 2021!

Tu je naš seznam 15 najboljših zalog, ki bodo eksplodirale leta 2021! Pazite zanje! Prihodnje leto jim bo morda uspelo izjemno dobro.

VELIKO spletnih mest boste videli, ko v Google vtipkate zaloge, ki jih želite kupiti leta 2021, in zelo zanimivo je opaziti, da jih nima veliko enakih možnosti.

To je lahko od številnih razlogov.

Potencialno na situacijo gledajo zelo različno, imajo različne informacije, vedo bolj ali manj o nekaterih panogah, potem pa obstajajo nekateri, ki so dejansko kupili delnice, ki jih potiskajo prek spleta (pri Trading Education tega ne bi nikoli storili! Popolnoma neetično! ).

Torej, res morate biti previdni pri tem, s čim želite trgovati. Ne osredotočajte se preveč na nasvete ljudi, si oglejte lestvice in sami sprejmite zaključke!

Gremo naprej! Tu je top 15 delnic Trading Education, ki bodo eksplodirale leta 2021!

1. Tesla (TSLA)

Tesla mora biti ena najbolj kul delnic v zadnjih nekaj letih. Ljudem je resnično približal možnost lastništva delujočega električnega avtomobila, zaradi česar je bil naš prvi vpis na naš seznam 15 najboljših delnic eksplodiran leta 2021.

In ne samo to, ampak iz same ideje o električnem avtomobilu so naredili tudi “kul” koncept, medtem ko prej preprosto ni imel enake pritožbe.

Ta pritožba se deloma nanaša na Elona Muska, ki je tudi izvršni direktor podjetja SpaceX in ustanovitelj družbe The Boring Company.

Toda borzni trgovci, ki trgovina Tesla čeprav je treba bodite zelo previdni z Elonom Muskom, nenavadno vedenje jih je že večkrat spravljalo v težave.

Je velik uporabnik Twitterja in vsakič, ko tvitne kaj spornega, vedno obstaja verjetnost, da bi to lahko škodilo Teslini ceni.

Ste razmišljali o nakupu delnic Tesle?

2. Nikola (NKLA)

Leta 2021 o Tesli ne moremo govoriti, ne da bi govorili o njihovem največjem in najnovejšem tekmecu Nikoli, ki je prav tako skočil v industrijo električnih avtomobilov.

Nikola, ki so se tudi poimenovali po legendarnem izumitelju Nikoli Tesli hitro postaja alternativa mošusni Tesli za avtomobile brez emisij, ki bodo v letu 2020 pridobili veliko pozornosti.

Podobno kot pri Tesli poskušajo tudi električna vozila narediti ‘kul’, čeprav se zdijo s poudarkom na tovornjakih na vodikov pogon kot športnih avtomobilih.

Nikola je za zdaj še vedno slabši igralec na trgu električnih vozil, toda cbi se moral zelo dobro varovati pred Teslo, zaradi česar je leta 2021 potencialno ena izmed top 15 staležev, ki bodo eksplodirale.

Ste razmišljali o nakupu zalog Nikola?

3. Povečava (ZM)

Če se bo kakšno podjetje večina od nas spomnilo, ko se bomo v prihodnjih letih ozirali na leto 2020, bo to zagotovo Zoom.

Čeprav obstajajo že od leta 2012, je podjetje resnično vdrlo v življenje vseh leta 2020 kot alternativa drugi programski opremi za video konference, kot je Skype, ki je v zadnjih nekaj letih padla.

Trgovci z delnicami morajo razmisliti, če verjamejo, da bo Zoom preživel pandemijo.

Ko se bomo vsi končno vrnili v pisarno, bomo na Zoom še vedno gledali kot na izbrano orodje za videokonference? Ali pa bo preprosto izginilo? To vprašanje bo opredelilo, ali bo Zoom ena izmed 15 najboljših delnic, ki bodo eksplodirale leta 2021.

Druga ključna stvar, ki jo morajo trgovci z delnicami upoštevati pri Zoomu, je že zgodaj strokovnjaki za varnost so opazili ranljivosti s katerimi bi lahko manipulirali.

Če teh ranljivosti ne bomo pravilno odpravili in se kaj zgodi, bi to lahko močno škodilo ceni delnic Zooma.

Ste razmišljali o nakupu zalog Zoom?

4. Netflix (NFLX)

Res ni presenetljivo, da je Netflix na tem seznamu, še preden je bila pandemija Netflix izjemno priljubljena. Začela se je zlata doba spletnega pretakanja, kakršno poznamo.

Čeprav lahko mnoga druga podjetja ustvarijo svoje storitve pretakanja, je Netflix že močno uveljavljen s široko paleto vsebin iz številnih različnih virov, vključno z lastnimi izvirnimi vsebinami.

Zaradi najrazličnejših vsebin in izkušenj na trgu je verjetno, da bo to ena najboljših 15 delnic za vlaganje v letu 2021.

Ampak, tako kot Tesla, Netflix v tej panogi ni več sam. Tekmeci prihajajo debelo in hitro, med njimi so številna znana televizijska in filmska podjetja, kot so HBO in Disney (glej spodaj).

Nobena pa ni tako velika kot največji tekmec Netflixa – Amazon Prime Video, ki ima približno 150 milijonov naročnikov (menda 11% svetovnega trga) in veliko vsebine, ki je na voljo le njim.

Ste razmišljali o nakupu delnic Netflix?

5. Disney (DIS)

Zelo pomembna stvar, ki jo je treba upoštevati pri Disneyju, je, da ne snemajo samo filmov, kar je bilo v letu 2020 seveda zelo moteno.

So tudi ogromna pretočna storitev, ki je Disney + začela novembra 2019, in z obilico priljubljenih filmov in televizijskih oddaj za predstavitev.

Ne samo, da pretakajo Disneyjevo vsebino, ampak tudi od partnerjev, kot so National Geographic, Marvel in Pixar, če naštejemo le nekatere. Verjetno je bilo to njihovo varčevanje, saj je leto 2020 preprečilo, da bi bilo res težko leto.

Poleg tega pa seveda zaslužijo tudi od trgovskega blaga, ki je izjemno priljubljeno pri majhnih otrocih.

To pa jih je naredilo pomembni tekmeci Netflixa. Medtem ko ima Netflix na voljo več raznolikih vsebin za pretakanje, je Disney zelo bogat in bi lahko sčasoma to premagal.

Ampak, ni razloga, da ne bi mogli trgovati z obema če imate dober vpogled v panogo.

Zaradi tega je Disney odlična možnost za varovanje pred Netflixom in potencialno ena izmed top 15 delnic, ki bodo eksplodirale leta 2021.

Ste razmišljali o nakupu založbe Disney?

6. Beyond Meat (BYND)

Beyond Meat je zanimiva izbira za leto 2021 in bo zagotovo izstopala na tem seznamu. Oni specializirani za alternativne mesne izdelke iz rastlin, večinoma posnemajo piščanca, govedino in svinjino.

Pohvalili so jih zvezdniki, ki so resnično povečali njihovo priljubljenost in sklenili partnerstva z Dunkin ’Donuts, Tesco v Veliki Britaniji in drugimi v Kanadi..

Beyond Meat je dobil tudi pohvalo, da je okolju prijazen, s pomembnim poudarkom na trajnosti.

Če bo trg veganske / vegetarijanske hrane v prihodnjih letih še naprej naraščal, bo verjetno tudi Beyond Meat še naprej rastel.

Zaradi tega je Beyond Meat potencialno ena najboljših rastnih zalog za leto 2021 in potencialno ena izmed 15 najboljših zalog, ki bodo eksplodirale leta 2021.

Vendar pa je pri vseh zalogah treba paziti in tudi Beyond Meat ni nič drugačen.

Tam so bili zaskrbljenost glede varnosti hrane kot tudi nekaj zaskrbljenosti glede „zelo predelana narava njihove hrane tudi.

Torej, ne pozabite raziskati tega, ko razmišljate o Beyond Meat.

Ste razmišljali o nakupu zaloge Beyond Meat?

7. PayPal

Morda ni preveč presenetljivo, PayPal je imel resnično izvrstno leto 2020 in verjetno gre za pandemijo koronavirusa, omogoča, da deluje kot alternativni način pošiljanja denarja ljudem, ki jih ne morete doseči.

Njegova plačilna storitev je ljudem veliko olajšala pošiljanje denarja med zaklepanjem in omejitvami potovanja, kar je za nekatere uporabnike postalo pomembna rešilna bilka.

Primerjava uspešnosti delnic PayPala s samo tremi leti je res osupljiva. To je velik napredek, ki bi lahko pomenil, da bo leta 2021 eden največjih delnic, ki bo eksplodiral.

Ljudje ga bodo lahko še naprej uporabljali, če jim bo po pandemiji lažje, omeniti pa moramo tudi, da ttu je vse več spletnih plačilnih storitev, ki lahko ukradejo grmenje PayPala izpod njih, od katerih so mnogi verjetno bolj prilagojeni potrebam potrošnikov.

Ste razmišljali o nakupu zalog PayPal?

8. ServiceNow (ZDAJ)

ServiceNow je verjetno podjetje, za katerega še niste slišali, za nekatere pa je morda preveč tehnično, da bi ga razumeli.

Skratka, so a podjetje za računalništvo v oblaku, ki zagotavlja upravljanje IT storitev številnim podjetjem.

Kot si lahko predstavljate, podjetja, kot je ServiceNow, vedno bolj povprašujejo podjetja, ki jim pomagajo pri ravnanju z njihovo IT-infrastrukturo, ki je vedno pomembnejša.

ServiceNow v zadnjih nekaj letih vztrajno raste, v zadnjih treh letih je padlo le nekaj večjih delniških tečajev.

Na splošno velja, da so vedno navzgor in navzgor, kot ste že uganili, tudi imeli odlično leto 2020 in dosegli najvišjo točko doslej.

Vse to pomeni, da je ServiceNow verjetno ena najboljših rastnih zalog za leto 2021 in morda ena izmed top 15 zalog, ki bodo eksplodirale leta 2021.

Čeprav je treba omeniti, da v areni računalništva v oblaku, imajo tekmece, in njihova vrednost jim lahko daje predvsem služba upravljanja.

Ste razmišljali o nakupu zaloge ServiceNow?

9. eBay

eBay je bil v začetku 2000-ih glavni igralec e-trgovine in je od takrat izgubil veliko priljubljenosti, toda koronavirus mu je dal prednost, ki je morda le začasna, vendar je vsekakor vredna poskusa trgovanja.

eBay verjetno ne bo premagal velikega tekmeca Amazona, saj je vreden le majhen delček njihove vrednosti, vendar bi vseeno lahko imel možnost donosnega lepega dobička leta 2021.

Kljub temu eBay in Amazon ne delujeta na popolnoma istem trgu.

Ker je Amazon naraščal, se običajno bolj osredotoča na nove izdelke eBay se bolj osredotoča na rabljene predmete in zbirateljske predmete, kar mu daje nišo ki prevladuje.

Zaradi teh edinstvenih stvari je eBay potencialno ena najboljših 15 delnic, ki bodo eksplodirale leta 2021.

Ste razmišljali o nakupu delnic eBay?

10. Google (GOOG)

Google (tehnično znan kot abeceda) je bil vedno dobra zaloga za trgovanje, čeprav je v preteklosti imel nekaj strmih vzponov in padcev, zaradi česar bi morali biti nekoliko previdni.

Trgovci z delnicami bi se morali tega zavedati Google ima širok spekter aplikacij, čeprav imajo včasih hudo bitko z alternativci.

Vse to še naprej uvršča Google med 15 najboljših delnic, ki bi lahko leta 2021 eksplodirale.

Google je tudi lastnik Androida, ki poganja številne naše pametne telefone in ohranja velik nadzor nad aplikacijami, ki jih lahko prenašajo uporabniki Androida.

V zadnjih nekaj letih se je njihova priljubljenost nekoliko zaznamovala, ker nekaterim ni všeč, kako pridobivajo podatke o uporabnikih in njihovih monopol kot spletni iskalnik.

Veliko se govori tudi o razpadu podjetja v ZDA da bi bil trg pravičnejši, Google pa je zaradi pomanjkanja davka, ki ga plačujejo, v drugih delih sveta dobil nekaj težav.

Ste razmišljali o nakupu Googlovih delnic?

11. Facebook (FB)

Facebook je bil zelo pomemben delniški zalogaj že od svojih zgodnjih dni in bo verjetno še v prihodnjih desetletjih, zaradi česar je verjetno ena najboljših 15 delnic, ki bo eksplodirala leta 2021.

In res ni težko razumeti, zakaj.

Facebook dominira v večjem delu Evrope, Afrike, Bližnjega vzhoda, Severne in Južne Amerike, Oceanije in Južne Azije kot najpogosteje uporabljena platforma za družabne medije.

Prave konkurence nimajo, razen v Rusiji in nekaterih nekdanjih sovjetskih državah, kjer obstajajo številne alternative, na primer Vkontakte in Odnoklassniki ter QZone na Kitajskem, na primer.

Ampak bili so valovi škandalov ki v preteklih letih niso pomagali Facebookovi podobi.

Kljub temu je Facebook zelo vajen škandalov in zdi se, da nimajo več velikega učinka.

Čeprav so pred nekaj leti povzročili manjši upad uporabe med mladimi, je danes skoraj tako, kot da vsi pričakujemo škandale in vseeno še naprej uporabljamo storitev, ki jo nudijo.

In tako kot Google tudi v Facebook obstaja nekaj nezaupanja kako pridobivajo in uporabljajo podatke, ki jih pridobijo o uporabnikih.

Ste razmišljali o nakupu delnic Facebooka?

12. Alibaba (BABA)

Če za Alibabo še niste slišali, so Amazonov glavni tekmec na trgu e-trgovine, z močnim zadrževanjem Kitajske in naraščajočo prisotnostjo po Evropi in tujini, zaradi česar so leta 2021 potencialno ena izmed top 15 zalog, ki bodo eksplodirale.

Alibabo vodi Jack Ma, izredno znan serijski podjetnik in filantrop na Kitajskem.

Še naprej ostajajo ena najboljših rastnih zalog za leto 2021 in odlično varovanje pred Amazonom.

Rob, ki bi ga lahko imela Alibaba pred Amazonom, je to zaradi razmerja s prodajalci lahko na trg dajo več izdelkov kot Amazon.

Medtem ko Amazon kupuje in preprodaja izdelke pri prodajalcih, Alibaba deluje le kot posrednik, ki povezuje kupce in prodajalce. To znatno zmanjša tveganje.

Do zdaj so imeli izjemno uspešno leto 2020 in ta uspeh se bo verjetno nadaljeval tudi do leta 2021, vendar morajo trgovci z delnicami bodite pozorni na trgovino med ZDA in Kitajsko kar bi lahko motilo cene delnic Alibabe.

Ste razmišljali o nakupu Zaloga Alibaba?

13. Amazon (AMZN)

Amazon ima na našem seznamu 15 najboljših delnic leta 2021 veliko tekmecev, ne samo Alibaba!

So tudi tekmeci Netflix in Disney v pretočnem poslu, eBay v elektronskem poslovanju in Google, ServiceNow in Microsoft (SPOILER OPOZORILO! Do njih bomo prišli v sekundi!) Na področju računalništva v oblaku.

Res imajo čim več prstov v čim več pitah, kar pri mnogih podjetjih ne deluje prav dobro, a nekako zelo dobro deluje pri Amazonu.

In da bodo stvari bolj nore, Leto 2020 je bilo eno najboljših Amazonovih let Jeff Bezos, najbogatejši človek na svetu, še bogatejši.

Torej, res ni presenetljivo, da so visoko na našem seznamu 15 najboljših delnic, ki bodo eksplodirale leta 2021.

Ste razmišljali o nakupu zalog Amazon?

14. Apple (AAPL)

Apple izstopa nad svojimi konkurenti po svoji inovativnosti, pogosto vodi na številnih področjih, začenja tehnološke trende, nato pa jim daje veliko vrednost in jim prinaša drugo najvišje mesto na našem seznamu top 15 delnic leta 2021 eksplodirati.

In tega tudi ne smemo pozabiti Apple je bil prva družba z dvema milijardama dolarjev, dosegel ta veličasten trenutek leta 2018.

Res zanimiva stvar pri Appleu, zaradi katere je ena najboljših delnic za nakup za leto 2021, je imajo navado odkupovati zaloge s trga, kar lahko dvigne ceno.

Tako kot vse druge zaloge na našem seznamu 15 najboljših zalog, ki bodo eksplodirale leta 2021, je imel Apple tudi resnično odlično leto 2020, čeprav je bilo tu in tam nekaj močnih padcev, vključno z enim večjim padcem avgusta.

Zelo verjetno je, da Apple leta 2021 ne bo le ena izmed največjih zalog, ampak verjetno preostanek desetletja.

Ste razmišljali o nakupu zalog Apple?

15. Microsoft (MSFT)

Microsoft je na vrhu našega seznama 15 najboljših delnic, ki bodo eksplodirale leta 2021! In ko zares pomislite, sploh ni presenetljivo, saj ima še naprej monopol nad operacijskimi sistemi.

Ko Microsoft primerjate z Appleom, ki je njegov glavni tekmec, Microsoft ima ogromno prednost glede uporabnikov. Nazaj leta 2017 poročali, da Microsoft je imel približno štirikrat več uporabnikov kot Apple.

Medtem ko naj bi Apple imel okoli 100 milijonov uporabnikov, naj bi jih imel Microsoft okoli 400 milijonov, menda pa bi lahko bilo tudi do milijarde naprav, ki jih poganja Windows.

Poleg tega, Microsoft ima izjemno veliko aplikacij, ki lahko pokrijejo večino poslovnih potreb in so veliko cenejši.

Mnoga podjetja lahko delujejo izključno na Microsoftovih aplikacijah, tako za poslovne potrebe, kot za potrebe strank. Postali so standard.

Plus, kot smo že omenili, postali so tudi tekmec za Amazon, ki je s storitvijo za računalništvo v oblaku Azure prešel v računalništvo v oblaku, druga panoga, ki postaja vse pomembnejša.

In končno, tako kot Apple, Znano je, da Microsoft odkupuje zaloge kar je res dobro, saj lahko vsake toliko dvigne tudi ceno.

Ste razmišljali o nakupu Microsoftovih delnic?

Kako izbrati najboljše zaloge leta 2021?

Kot smo rekli na začetku tega članka, res dobro razumeti, kako je koronavirus vplival na zaloge, za katere menite, da so dobra trgovina.

Morda bodite letos previdnejši kot v prejšnjih letih, saj so okoliščine nekoliko manj predvidljive kot prejšnja leta.

Upoštevati morate tudi, da so zlasti vlade med tovrstnimi izrednimi razmerami lahko nekoliko nepredvidljive, njihova reakcionarna dejanja pa lahko močno vplivajo na stalež.

Recimo, da ameriška država Kalifornija naloži vsakemu delodajalcu, da ga za nekaj časa zapre, kar bi lahko močno vplivalo na tehnološka podjetja s sedežem v Silicijevi dolini in takoj, ko se delo ustavi, bi lahko cena njihovih delnic dramatično padla.

Poleg tega, zapomniti si morate tudi vse, kar ste že vedeli o trgovanju z delnicami. Ne dovolite, da vaše veščine izginejo v neznanih situacijah.

Ogledate si lahko tudi podobne gospodarske razmere in ugotovite, kako so se trgovci z delnicami znašli kot vredni posli.

Zaradi krize ne zavrzite tistega, kar veste o zalogah, če sploh kdaj, jim morate slediti natančneje kot kdaj koli prej..

Na koncu, biti pozoren na tveganje se vedno izplača!

Ta trg ne bo trajal večno!

Nekatere zaloge se lahko zaradi virusa res dobro obnesejo, toda po virusu lahko njihovo povpraševanje izgine in o njih slišimo manj.

Pomembno je torej, da opazite pravi trenutek za izhod, ko še lahko.

Na primer, Zoom je med pandemijo postal izjemno koristen, po pandemiji pa bo še vedno enako uporaben?

Mnoga podjetja se bodo vrnila nazaj v pisarno in ko se to zgodi, se lahko število uporabnikov povečave drastično zmanjša.

Deluje tudi obratno.

Trenutno zaradi koronavirusa prihaja do velikega upada proizvodnje. Samo v ZDA je ocenjujejo, da se bodo prihodki od proizvodnje zmanjšali za približno 10% za leto 2020.

Videli smo ga tudi na trgu surovin, pa tudi povpraševanje po kovinah in drugih materialih, ki se običajno uporabljajo v proizvodnji, je manjše. Če teh materialov ni nihče, ki bi jih delal, jih podjetja ne bodo kupovala.

Ko pa pandemija mine, bomo verjetno videli, kako se bo proizvodnja spet vrnila na normalno raven.

Pripravljen za potop v Borza?

Še zadnji komentar o naših top 15 zalogah, ki bodo eksplodirale leta 2021

Ne pozabite, zaloge, ki smo jih izpostavili v tem članku, so tiste, v katere verjamemo, na situacijo lahko gledate zelo drugače in s tem ni nič narobe.

Izvajanje lastnih raziskav je zelo priporočljivo!

Kako kupiti najboljše delnice leta 2021 z 0% provizije

Zdaj veste, kakšnih je 15 delnic, ki bodo eksplodirale leta 2021, imate trdno podlago za začetek vlaganja svojih delnic. Naslednji korak je iskanje uglednega borznega posrednika

Če vas zanima naložba v enega ali nekatere izmed najboljših delnic leta 2021, ki so navedene na tej strani – predlagamo, da preverite eToro. Ta spletni posrednik vam omogoča dostop do več kot 1.700+ delnic (vključno s 15 izbori, navedenimi na tej strani) – vse je mogoče kupiti na brez provizije podlagi.

Medtem ko je eToro zelo priljubljen v Združenem kraljestvu, Avstraliji in večini celinske Evrope, posrednik doživlja tudi naraščanje števila registracij iz ZDA..

Tukaj je tisto, kar morate storiti za nakup zalog eToro:

1. korak: Odprite račun pri eToro danes – plačajte 0% provizije za zaloge

Za nakup delnic prek spleta boste morali odpreti račun pri zaupanja vrednem in reguliranem posredniku. Če uporabljate eToro, postopek registracije traja nekaj minut. Preprosto morate navesti nekaj osebnih podatkov in naložiti kopijo osebnega dokumenta.

2. korak: Depozitna sredstva

Izbrane delnice boste kupovali s pravim denarjem – zato boste morali nekaj sredstev položiti na svoj račun eToro. To znaša najmanj 200 USD in imate na izbiro več načinov plačila. Če želite takoj kupiti delnice – najbolje je, da uporabite debetno / kreditno kartico ali e-denarnico, kot je Paypal.

3. korak: Poiščite delnice

iskanje delnic

Ko bo vaš račun eToro financiran, boste morali poiskati delnico podjetja, v katero želite vlagati. Nato boste morali klikniti gumb »Trgovanje«, da greste naravnost na naložbeno stran izbrane delnice..

4. korak: oddajte naročilo za nakup brez provizije

amazonske delnice, najboljše delnice za nakup

Na koncu boste morali oddati naročilo za nakup, da dokončate postopek nakupa delnic. To je enostavno – saj morate v eToro navesti samo znesek, ki ga želite vložiti.

Ni pomembno, ali kupujete delnice podjetja, kot je Google ki ima zalogo v tisočih dolarjev – saj eToro omogoča, da vlagate že od 50 dolarjev. To je znano kot „delno vlaganje“, saj boste kupili „delček“ delnice.

Ko potrdite naročilo za nakup, bodo delnice dodane v vaš portfelj eToro. Če zadevne delnice izplačajo dividende, bo to prikazano na vašem računu eToro, ko in kdaj bodo izplačane. Delnice lahko prodate kadar koli – dokler so trgi odprti.

Če želite investirati na borzi in razmisliti o najboljših delnicah, ki jih lahko danes kupite, ni boljšega mesta za to kot eToro. Preprosto kliknite spodnjo povezavo, da se prijavite še danes!

eToro – Nakup vrhunskih zalog s št provizija

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden v tej panogi – priporočamo, da jih preizkusite.

Vaš kapital je ogrožen. Lahko se zaračunajo druge pristojbine

Ključne točke

Če se spomnite česar koli iz poglavja Katerih top 15 zalog bo eksplodiralo leta 2021, navedite te ključne točke.

 • Tesla in Nikola se še naprej borita za industrijo električnih vozil. Nikola bi se lahko dobro zavaroval pred Teslo.
 • Beyond Meat zaloga bi lahko bila zelo zanimiva izbira 2021. Prav rastlinski nadomestki za meso bi se lahko v prihodnjih letih izkazali za velikega zmagovalca.
 • Amazon ima veliko tekmecev v različnih panogah. Kljub temu še vedno močno napreduje.
 • Microsoft in Apple sta dve izmed njih 15 največjih zalog, ki bodo eksplodirale leta 2021. Oba še naprej kažeta veliko moči v prihodnjem letu.

Če ste uživali v branju Katerih top 15 zalog bo eksplodiralo leta 2021?, Prosim delite s kom drugim, za katerega menite, da bo zanimiv.

Prosimo, upoštevajte: Pretekla uspešnost ni pokazatelj prihodnje uspešnosti. Vrednost naložb se lahko znižuje, pa tudi navzgor. Vsa mnenja, novice, raziskave, analize, cene ali druge informacije, ki jih vsebuje to spletno mesto, so predstavljene kot splošni tržni komentar in niso investicijski nasvet. Trading Education ni odgovoren za kakršno koli izgubo, ki bi izhajala iz kakršne koli naložbe, ki temelji na priporočilih, napovedih ali drugih posredovanih informacijah.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me