Najboljših 15 delnic s srednjo kapico za nakup v letu 2021

Najboljše zaloge srednjega kapitala, ki jih je treba vlagati leta 2021

Iščete zaloge, ki lahko ponudijo najboljše iz obeh svetov? To vam lahko zagotovi ravnotežje in varnost s potencialom finančne rasti? Potem so te najvišje delnice s srednje kapitalizacijo namenjene nakupu leta 2021.

Ko se leto 2020 bliža koncu, je varno reči, da je za podjetja po vsem svetu izziv le ena beseda, kako opisati letošnje leto zaradi vpliva koronavirusa, ne samo v osebnem življenju ljudi, ampak tudi zaradi virusa je imel tudi v poslovnem smislu.

Letošnje leto je pokazalo bolj kot katero koli drugo leto, da ne glede na velikost podjetja, velikega, srednje velikega ali majhnega, vsi imajo enako pozitivne in škodljive učinke kot drug drugega.

COVID-19 je močno prizadel podjetja po različnih panogah po vsem svetu. Uvedba prepovedi potovanj za mednarodna in nacionalna potovanja, ki so pustila veliko luknjo na letalskem trgu zaradi letov, ki so bili tedni do nekaj celo mesecev in zdaj zaradi pomanjkanja povpraševanja potrošnikov zaradi trajnega širjenja koronavirusa puščajo oklevanje mnenja potrošnikov.

Za zaprtje in prijavo stečaja uveljavljenih podjetij, kot je ameriška živilska družba Friendly’s, je bila restavracija FIC, ustanovljena leta 1935, 1. novembra v stečaju, vendar je bila na njihovo srečo prostovoljna in naj bi ostanite odprti, za razliko od tisočih velikih in majhnih organizacij po vsem svetu.

Ko si gospodarstvo prizadeva, da bi se leta 2021 trdno postavilo na noge (upajmo), vidi, da vlagatelji po vsem svetu vlagajo svoje naložbe na sredino v delnice s srednjo kapitalizacijo, ki postavljajo pot naprej, ki vodi v leto 2021 po upadu leta 2020, upanje na potencialno rast in donose, katere zaloge s srednje veliko kapitalizacijo so kot nalašč za pridobitev rasti in finančne stabilnosti.

“Kaj so delnice s srednje veliko kapitalizacijo? Kako lahko vlagam v delnice s srednje kapitalizacijo za leto 2021? Ali so delnice s srednje kapitalizacijo tvegane? Katera podjetja so najboljše delnice srednje velikosti za nakup v letu 2021? ”

Imamo vse vaše odgovore na vaša vprašanja in še več, saj si ogledamo in se potopimo v 15 najboljših delnic s srednjo kapitalizacijo, ki jih lahko naložimo v letu 2021.

15 najboljših delnic s srednje veliko kapico za nakup leta 2021

 1. Skechers (SKX)
 2. Deckerji (KROV)
 3. Peloton Interactive (PTON)
 4. Rdečeplavuta (RDFN)
 5. Aecom (ACM)
 6. Delavnica iger (GAW)
 7. Helena iz Troje (HELE)
 8. FreshPet (FRPT)
 9. Coty
 10. Hill-Rom (HRC)
 11. LendingTree Inc. (DREVO)
 12. Diamondback Energy (FANG)
 13. Nordstrom (JWN)
 14. Vtič (vtič)
 15. Pet spodaj (PET)

Niste prepričani, kaj so delnice s srednje veliko kapico? Pojasnimo.

Kaj so zaloge s srednje veliko kapico?

Zaloge srednje kapitalizacije ali drugače znane kot srednje kapitalizacija je opredelitev podjetij s tržno vrednostjo (tržna kapitalizacija) med 2 in 10 milijardami dolarjev.

Da, kot ste si morda mislili, obstajajo tudi podjetja z velikim in majhnim kapitalom, ki bodo glede na trenutno vrednost podjetja padla v svojo stopnjo tajnosti. Vendar pa se lahko vrednost podjetja, kot je vse, sčasoma spremeni, saj je večina podjetij na poti k rasti.

Zaloge s srednjo kapitalizacijo so za vlagatelje izjemno privlačne, še posebej še bolj v tem trenutku, ko je gospodarstvo v taki negotovosti, tudi s potrditvijo cepiva za preprečevanje smrtonosne koronavirusne bolezni. Zaloge s srednje kapitalizacijo vam omogočajo, da kot investitor dobite najboljše iz obeh svetov, dajo vam svobodo potencialne rasti, vendar s stabilno stabilnostjo na poti.

A po tem, se zavedajte, da vlaganje v delnice s srednjo kapitalizacijo predstavlja nekaj tveganj, saj so zaloge lahko spremenljive.

Za investitorje se sliši predobro, da bi bilo res, kajne? No, to je pravzaprav to, zakaj so delnice s srednje kapitalizacijo priljubljene za nakup in še bolj privlačne, ki vodijo v leto 2021. Zaloge z majhno kapico vam morda ne bodo zagotovile finančne varnosti, kolikor lahko zagotovijo delnice s srednjo kapitalizacijo, in velika kapitalska zaloga vam bo prinesla nekoliko manjši porast v primerjavi z delnicami s srednje veliko kapitalizacijo.

Razloge za to bomo podrobneje raziskali.

Razlike med Zaloge z majhnimi, srednjimi in velikimi kapicami.

Če ste šele začetnik vlaganja in delnic, se morda ne zavedate v celoti razlik med tremi tržnimi kapitalizacijami, zato smo povlekli nazaj na začetek.

Podjetje začne z vsemi osnovnimi prednostnimi nalogami, nato pa nastopi najpomembnejši del poslovanja. Ko podjetje enkrat začne s procesom poslovanja, gre predvsem za rast. Kako priljubljeno in povpraševano postaja podjetje med potrošniki in vlagatelji, pokritost, ki jo prejema od ust do ust, prisotnost medijev, pregledi in svetovno priznanje, bo podjetje seveda postavilo v določeno kategorijo in prostor za nadaljnjo rast..

Toda običajno večina podjetij začne z omejenim kapitalom in raste naprej po lestvici.

Majhna kapica – tržna kapitalizacija manj kot 2 milijardi dolarjev

Majhna kapica je tista, kjer vsa nova podjetja najprej začnejo in od tod postopoma in upamo rastejo, toda za začetek imajo tržno kapitalizacijo manj kot 2 milijardi USD, zato začnejo z majhno kapico.

Dejstvo: Amazon (AMZN) in Tesla (TSLA) sta začeli kot delnici z majhno kapitalsko rezervo.

Toda kot vsako novo podjetje, ki začenja, da tudi pri naložbah obstaja tveganje, saj ne veste, kako dobro bo podjetje poslovalo, to je neznano. Vendar pa zato majhna kapica lahko in se šteje za nestanovitno in vam ne ponuja finančne varnosti toliko kot srednja ali velika kapica..

V letu 2020 so se podjetja z majhno kapitalsko kapitalizacijo večina dobro odrezala, saj je donosnost močna zaradi padca medvedjega trga. Kar je privedlo do tega, da so vlagatelji želeli biti del manjših podjetij, ki vodijo v leto 2021, kljub temu, da se zavedajo, da imajo manjša podjetja večje finančne izgube kot delnice s srednjo kapitalizacijo, je ključnega pomena.

Toda za dolgoročno naložbo s finančnimi tveganji so zaloge z majhno kapitalizacijo vaša rešitev.

Opredelitev medvedjega trga

Medvedji trg je takrat, ko na trgu dlje časa pade cena in običajno, ko naložbe padejo za vsaj 20%.

Zaloge srednjega kapitala – tržna kapitalizacija od 2 do 10 milijard dolarjev

Kot smo že omenili, so delnice s srednje veliko kapitalizacijo mogočna podjetja, ki zelo dobro uspevajo v poslovanju s tržno kapitalizacijo med 2 in 10 milijardami dolarjev, vendar jih še ni treba uvrstiti v kategorijo velikih kapitalskih naložb.

Podjetja s srednjim kapitalom dobro poslujejo, saj vam kot vlagatelju zdaj ponujajo veliko pozitivnega in napredujejo, poleg tega pa ponujajo veliko razmerje med tveganji in koristmi. So že uveljavljeni, vendar bodo vsi verjetno arhivirali in si prizadevali za večjo veličino, s tem pa prinašajo dodatne koristi finančne varnosti in spodbujajo večjo rast, in če imate srečo, ne bodo le delnice srednje kapitalizacije in jih bodo lahko dolgoročna naložba, vendar vam dajo tudi najboljše od vsega.

Dejstvo: Domino’s Pizza in ameriška družba Bed, Bath in Beyond so glavni primeri podjetij Mid-Cap.

Velika kapica – tržna kapitalizacija 10 milijard dolarjev in več

Nazadnje preidemo na velike igralce znotraj panog, podjetja, za katerega je večina ljudi že slišala, saj so se ta podjetja izkazala za izjemno uspešna v svoji panogi ali pa se nekatera podjetja celo širijo v različne panoge..

Ta podjetja nimajo omejitev, ko gre za večjo veličino, rasla so, še nekoliko rasla in se še bolj razvijajo v svoji rasti, na kakršen koli način lahko. Kot investitorju, če ste bili srečnež, ki je padel v oči podjetju, ko je šlo za manjše podjetje, vam gre zelo dobro, da ste zdaj na vrhu.

Podjetja, kot so Apple, Microsoft in Amazon, ki so bila prej omenjena, so začela delovati na trgu z majhno kapitalsko ponudbo in so vse to potisnila in presegla in še vedno napredujejo.

Toda pri velikih podjetjih, saj so že dosegle velike stvari, lahko večjo rast dejansko presežejo manjše ali srednje velike družbe, saj so ti veliki igralci že na najvišji ravni. Finančni dobiček je seveda jasen, rast pa tudi, vendar lahko vidite, da manjša podjetja s srednjim kapitalom pričakujejo nadaljnjo rast.

Če povzamemo delnice z velikim kapitalom, velja, da so najbolj varne, seveda, saj so vsa uveljavljena podjetja z manjšim tveganjem za neuspeh v primerjavi s podjetji s srednje veliko ali majhno kapitalizacijo. Toda več kot verjetno ne boste dosegli visokih finančnih donosov v primerjavi z drugimi podjetji z manjšimi omejitvami.

Z jasno razčlenitvijo, kaj so delnice s srednje kapitalizacijo, je zdaj čas, da si ogledamo, katere najboljše delnice s srednjo kapitalizacijo lahko kupimo za leto 2021. Z vsakim od teh dobro uveljavljenih podjetij smo dali vpogled v to, kaj jih določa podjetja, razen ostalih, ki se pomikajo naprej v leto 2021, skupaj z nekaterimi dejstvi in ​​koristmi, ki jih ponuja vsako podjetje, zaradi česar bodo leta 2021 kupila.

Seznam najboljših 15 delnic s srednjo kapico, ki jih je mogoče kupiti leta 2021

1. Skechers (SKX)

logotip skechers

Prvi na seznamu je Skechers. Svetovno priznana znamka obutve, ki jo je leta 1992 ustanovil Michael Greenberg, je zdaj uveljavljeno podjetje, ki trguje po vsem svetu in je s svojo modno, udobno in cenovno ugodno obutev zelo uspešna tako pri mlajši kot pri starejši generaciji..

Ne glede na to, ali ste osebni oboževalec blagovne znamke, ne gre zanikati, da se je podjetje letos, tako kot vsako drugo podjetje, vozilo z vlakom, vendar je mednarodna širitev letos glavni vir prihodkov. poročali so, da je družba v prvih 9 mesecih prodajo zmanjšala le za 16%, glavni vir dohodka pa je bila mednarodna prodaja.

Glede na vpliv, ki ga je imel koronavirus na svet, se to ne zdi tako slabo. Dejansko naj bi se plat elektronskega poslovanja v primerjavi s predhodnim letom povečala za 172% v primerjavi s spletnimi prihodki.

Dva glavna dejavnika, ki izstopata pri nakupu tega podjetja v letu 2021, sta:

Blagovna znamka Skechers je sicer mednarodni trg, hkrati pa tudi cenjeno podjetje v ZDA, vendar je mednarodni trg močan za blagovno znamko, saj če ne bi šlo za mednarodno širitev, podjetje ne bi bilo tam, kjer sedijo. zdaj v letu 2020, kar je dobro mesto v letu 2021 za arhiviranje nadaljnje rasti.

Drugič, finančni direktor podjetja John Vandemore je potrdil, da bo Skechers še naprej vlagal. V prihodnjem letu in v nadaljnjih nekaj letih se podjetje odloča, da bo svoje stranke še bolj povezalo s ponovnim zagonom svoje spletne strani, nove sveže mobilne aplikacije in naj bi uvedlo program zvestobe za svojo zvesto bazo strank..

Z obema ključnima dejavnikoma v mislih kaže, da znana blagovna znamka pripravlja načrte za ustvarjanje dobre rasti v letu 2021 in pozneje, saj se svet počasi odpira, kar bo trgovinam omogočilo več posnetkov skozi vrata, pa tudi nadaljuje s svojo prevladujočo spletno prodajo in prisotnostjo, ni čudno, da je Vandemore optimističen za prihodnost, kot je dejal.

Ker so delnice blagovne znamke od začetka leta trenutno pod 20%, je to podjetje, ki ga želi kupiti.

Ne zamudite tega, Skechers je srednji model, ki naj bi zrasel leta 2021.

2. Deckers Outdoor Corp (DECK)

krovni diagram

Podjetje Deckers Outdoor, ki se bo v letu 2021 odločilo za modno in maloprodajno trgovino s čevlji, je treba imenovati in uvrstiti na seznam 15 zalog s srednje veliko kapico..

Obutev Deckers je elegantna, udobna in je svetovno priznana s svojimi blagovnimi znamkami obutve, vključno s čevlji uggs, Teva in Hoka One One. Vse znamke so pod eno streho in po razmeroma dobrih in dostopnih cenah, kar je dokazala svetovna rast prodaje letos in v preteklih letih.

Za sorazmerno dobro podjetje, ki nikakor ni največji modni prodajalec, a koristi mu je velik porast tečaja delnic nad 20% v zadnjih nekaj mesecih na borzi NYSE (New York Stock Exchange) in je v zadnjih petih letih dosegel impresivnih 315%, kar dokazuje, da je ta znamka pripravljena na novo leto in je v njej tudi na dolge proge.

Če ste začetnik pri delnicah s srednjim kapitalom ali pri delnicah na splošno, je to velika prednost za vaš portfelj. Po pričakovanjih in pričakovanjih naj bi se obutev Deckers Outdoor v prihodnjih letih povečala za 38% ali več, z večjim denarnim tokom pa bo na mizo prinesla dva velika elementa finančno rast in stabilnost, skupaj z nekaterimi drugimi velikimi ključni dejavniki, vključno z dolgoročnimi naložbami.

Zdaj je pravi čas, da se vkrcate in kupite Decker za leto 2021, saj je Decker dokazal, da glede na stisko, ki se je začela med nami, leto 2020, blagovna znamka očitno postavlja pot kot odličen primer zaloge s srednje veliko tržno kapitalizacijo, ki je bo navdušil.

Vendar bodite pozorni, vedno opravite še nadaljnje raziskave, preden poskočite in vlagate, samo da boste jasno vedeli, v kaj vlagate in kupujete.

3. Peloton Interactive (PTON)

Fantastično, hitro rastoče podjetje, ki je naslednje na seznamu, je Peloton Interactive.

Za tiste, ki morda še niste slišali za to rastočo fitnes platformo, boste kmalu že slišali zanjo, saj je podjetje v prihodnjih letih pripravljeno na čudovito rast. Fitnes platforma ima do danes skupnost več kot 2,6 milijona članov in je v porastu, saj povezuje člane, da izvajajo svoje spletne tečaje fitnesa, pretakanje vrhunskih butikov in tečajev, ki jih vodijo inštruktorji, kadar koli in kjer koli na svetu prek svojih spletna platforma. Da ne omenjam, da je Peloton ustvaril tudi internetno povezana sobna kolesa in tekalne steze, s čimer mnogi povezujejo podjetje.

Ker je december zdaj med nami, se napoveduje, da bo Peloton zabeležil še večji porast in povečanje prodaje, ko bodo potrošniki kupovali prek spleta, pa tudi nova pot spletnega interaktivnega fitnesa, ki se bo povečal pred prazničnimi dnevi tega meseca.

Ko je Peloton prišel na borzo Nasdaq, se je znamka dobro odrezala, zlasti v luči krize COVID-19, zaradi katere so se telovadnice po vsem svetu približale, zaradi česar so si posamezniki, ki si dom pripravljajo prek spletnih platform, kot je Peloton,.

Ko je bilo objavljeno septembrsko četrtletno poročilo, je podjetje pokazalo neverjetno 172-odstotno rast podjetja, kar je preseglo vsa pričakovanja analitikov glede potencialne rasti podjetja. In impresivno 66-odstotno povečanje na 524,6 milijona dolarjev medletno glede na predhodno leto, ki je znašalo 316,7 milijona dolarjev.

Ko gledamo širšo sliko končnega poročila za leto 2020, poroča, da si želi Peloton doseči približno 1,74 milijarde dolarjev, kar je ogromno 89-odstotno letno povečanje, prav tako pa preglasi napovedi analitikov za 19 milijonov dolarjev, saj so napovedovali 1,55 milijarde dolarjev.

Če povzamemo, vodilna fitnes platforma se izkazuje le kot velik finančni uspeh in ima potencial za rast, hkrati pa je tudi “vodilna pot v fitnesu skozi naslednjo generacijo”.

To je dobra zaloga srednjega kapitala, ki si jo lahko ogledate leta 2021.

4. rdečeplavuta (RDFN)

V luči, da so se leta 2020 podjetja zaradi dogodkov v letu povzpela na vrh, se je Redfin pohvalil v svetu nepremičnin.

Nepremičninska družba v ZDA je tako kot britanske nepremičninske družbe tudi letos zabeležila veliko povpraševanje, kar je bilo fantastično in nekoliko presenetljivo glede na dogodke, ki so letos zavladali po vsem svetu..

Ker pa so bile hipotekarne stopnje konkurenčne in z dobrim nakupom cen stanovanj, vključno z dejavnikom, da ljudje več časa preživijo v svojih domovih, jim je prišlo na misel pri odločitvi o morebitni potezi, ki je velik razlog, zakaj nenaden val je izbruhnil v nepremičninski industriji.

Za Redfin so delnice te družbe trenutno padle za približno 20%, odkar so bila dana poročila o zadnjem četrtletju. Glede na nedavno dogajanje se je podjetje leta 2020 skoraj podvojilo, ko je pandemija prevzela svet, družbi je prineslo napredek s tehnologijo in združevanjem obeh, tehnologije in nepremičnin za bolj gladko in hitrejšo transakcijo, zaradi česar je rez nad ostalimi.

Kot kaže, ima Reffin tržno kapitalizacijo 4,7 milijarde dolarjev, kar kaže, da imajo veliko več prostora in možnosti za nadaljnjo rast, kar pa kaže na to, da vodijo v to smer večje rasti v leto 2021, saj je pokazal 31-odstotno povečanje prihodkov od novega virtualnega prevzema.

Ker se je denarni tok za podjetje ob koncu četrtletja povečal in je znašal 575 milijonov dolarjev, seveda pa je moral biti plačan izravnalni dolg, vendar to kaže od maja, ko je bilo podjetje 453 milijonov dolarjev, da se podjetje giblje v eno smer, gredo naprej.

Če ste v ZDA ali če želite kupovati v ameriških podjetjih, je to majhen del srednjega kapitala, ki ga želite dodati v svoj portfelj v nepremičninski industriji.

5. Aecom (ACM)

aecom stock chart

Zdaj želimo stopiti v inženirski svet, s tistim, ki ga je treba opazovati, Aecom.

Aecom je ameriška večnacionalna družba, katere prvotno ime je bilo AECOM Technology Corporation, danes pa je preprosto znano kot AECOM. Številka 157 na ameriškem seznamu Fortune s seznama 500 prikazuje lestvico, v kateri smeri je podjetje, in načrtuje nadaljnjo pot.

Številke, ki so do danes vidne za podjetje, kažejo na prihodek v višini 13,2 milijarde dolarjev, neto prihodek od storitev pa 6,2 milijarde dolarjev, statistika v primerjavi z letom poprej pa je upadla za 2%.

Vendar pa je podjetje v nedavnih poročilih pokazalo in poročalo, da se je njihov prihodek iz poslovanja povečal za 25%, dodatne ugodnosti, ki so privedle do denarnega toka, pa za 28%, čisti dohodek pa se je povzpel tudi tik pod 30%.

Izvršni direktor AECOM-a Troy Rudd je v izjavi spregovoril o izzivih, s katerimi se je ekipa soočila, in o tem, kako dobro so se spopadli s trenutno pandemijo koronavirusa.

»Izjemno sem ponosen na to, kako so se naše ekipe odzvale na izzive v preteklem letu brez primere, ki so jih zagotovili našim strankam in skupnostim ter postavile podjetje za nadaljnji uspeh v letu 2021 in pozneje. Hvaležen sem našim strokovnjakom, da se osredotočajo na zdravstveno varnost svojih družin in strank ter na zdravje našega podjetja. Zavezani smo k postavitvi novega standarda odličnosti v panogi profesionalnih storitev. “

Z zavzetostjo, ki jo dodaja statistikam, je AECOM bistro, organizirano in podjetje, ki si prizadeva za prihodnje leto, zaradi česar bo to podjetje s srednje veliko tržno kapitalizacijo kupilo leta 2021.

6. Delavnica iger (GAW)

gaw stock chart

Za podjetje s sedežem v Nottinghamu Games Workshop dokazuje, da se kmalu ne upočasnjuje in se je v FTSE 350 izkazal za malo zastoj.

Igralnica Workshop je bila v zadnjih petih letih nedvomno najuspešnejša v okviru FTSE 350, za katero so poročali, da z donosom vključuje tudi reinvestirane dividende v višini 1.600%. Kar pa pomislite, je velika rast, ki prinese tako donosnost.

Edinstveno podjetje, ki veliko zasluži s franšizo “Warhammer”, je dokazalo, da je vse mogoče, saj si še vedno prizadeva za nadaljnjo rast in velike finančne donose. V finančnem smislu je Games Workshop skupaj ustvaril 70 milijonov funtov, kar je velik skok z 12,3 milijona funtov v letu 2015.

Kot fanatiki Warhammerja se ne le znotraj Združenega kraljestva, temveč tudi na mednarodni ravni, lahko skupaj združijo v spletni skupnosti, ki je leta 2016 v prvih dveh letih pritegnila 5 milijonov uporabnikov in 70 milijonov ogledov strani. Številke iz februarja 2020 kažejo, da je bilo vsako leto naloženih več kot 500 videoposnetkov, ki se bodo ob prihodnjem novem poročilu z letošnjimi številkami več kot verjetno povečali.

Torej, za britansko podjetje je to podjetje s srednje veliko tržno kapitalizacijo, ki mora paziti in bi lahko vložilo nekaj naložb v vodenje do leta 2021.

Opomba: upoštevajte, da so številke tega podjetja v GBP.

7. Helena iz Troje (HELE)

Helen of Troy Limited je ameriško potrošniško podjetje s sedežem v El Pasu v Teksasu in Hamiltonu na Bermudih..

Če še niste slišali za podjetje, je v HELE nekaj najbolj priznanih blagovnih znamk v industriji lepote, zdravja in gospodinjskih pripomočkov, vključno z znanimi blagovnimi znamkami, kot so REVLON (lepotna znamka), VICKS in Honeywell. podjetje.

Te delnice srednje kapitalizacije so se v začetku leta zvišale za več kot 20% njihove delnice in kljub nedavnim dogodkom se še vedno dobro postavljajo v leto 2021. Analitiki pričakujejo, da naj bi družba rasla za približno 28% v naslednjih nekaj letih, pri čemer naj bi bil na vidiku tudi večji denarni tok, kar bo neizogibno spremenilo cene delnic.

Velike blagovne znamke pod pasom podjetij so verjetno sile, s katerimi ni treba računati, kar je velik dejavnik, skupaj z nadaljnjim kopanjem, da bi ugotovili, kako dobro je Helena iz Troje dejansko postavljena na pošteno in dolgoročno rast..

Za naložbo v rast je Helena iz Troje odlična priložnost, ki vodi do leta 2021 in je prav tako uvrščena Zack’s 1. mesto med vodilnimi podjetji s srednje kapitalizacijo, ki jih lahko vlagatelji kupijo, in to ne samo zaradi rasti dohodka, ampak tudi za dolgoročno napredovanje v nova leta, ki prihajajo.

8. FreshPet (FRPT)

sveži borzni diagram

Letošnje leto je bilo za hišne ljubljenčke po vsem svetu čudovito, saj so tisoči psov in mačk po vsem svetu vstopili v nova gospodinjstva zaradi posledic pandemije, zaradi katere so gospodinjstva več časa preživela doma z veliko več časa na rokah. videl velik porast števila hišnih ljubljenčkov, ki so bili nameščeni in preusmerjeni.

Seveda je učinkovit učinek hrana za hišne ljubljenčke, ki jo morajo potrošniki kupiti, tu je Freshpet vstopil v središče pozornosti svojih konkurentov in ustvaril tovrstno blagovno znamko.

Kaj je Freshpet?

Ljudje se želimo prehranjevati zdravo, zakaj bi morali biti vaši ljubljenčki drugačni?

Preprosto in preprosto, Freshpet je ameriški proizvajalec, ki z uporabo naravnih sestavin ustvarja zdravo, svežo, hranljivo hrano za hišne živali, bogato z vitamini, tako za pse kot za mačke. To edinstveno podjetje za hišne ljubljenčke loči od ostalih, je preprosto njegov človeški pristop, vse od proizvodnega postopka, ki se izvaja in pripravlja v kuhinji, ko pripravljamo hrano do dobrega, kar povečuje vsak okusni obrok. resnično edinstvena blagovna znamka, ki jo je pokazala s svojo rastjo skozi leta.

Skupaj s hrano za hišne ljubljenčke Freshpet distribuira tudi hladilnike veleblagovnicam, da ponudijo svoje izdelke, ki so blagovni znamki ustvarili čudovit dohodek..

Freshpet je bil ustanovljen leta 2006 in od takrat stalno raste. Poročila v tretjem četrtletju so bila enakomerna, rezultati so pokazali, da se je rast potrošnje povečala za 31%, poleg tega pa je bilo leta 2020 dodanih še 251 novih novih trgovin.

Številke se sicer dobro kažejo, vendar nekoliko zaostajajo za tistimi, ki so jih analitiki pričakovali in bi se letos lahko znižali za 322 milijonov dolarjev prihodkov, vendar podjetje kaže dober potencial za premik v leto 2021 z delnicami, ki so se od ponedeljka 30. septembra povečale za 2,36%. Novembra je Freshpetova tržna kapitalizacija dosegla 5,56 milijarde dolarjev.

S podjetjem, ki ga poganja in presega prodajo, ter z naraščajočo tržno kapitalizacijo je to podjetje ena zaloga s srednje veliko tržno kapitalizacijo za leto 2021.

Opomba: Če cena delnice ni povsem pravilna, boste morda želeli še naprej razmisliti o nakupu, saj je bilo to podjetje določeno za velik uspeh rasti.

9. Coty

delni grafikon

Lepotna družba, ki je vse to prestala v svojem času, Coty predstavlja svojo prisotnost na prvih 15 seznamih kot eno delniško družbo, ki naj bi bila del leta 2021.

V nastanitvi nekaterih najbolj luksuznih lepotnih blagovnih znamk na svetu Coty ni novinec na trgu. Ob tem je trdni predkoronavirus doživel veliko vzponov in padcev, kar je dejansko povzročilo, da so se delnice v preteklih letih znižale za 80%, toda dejavniki, ki so prispevali k tej količini, so bili težki dejavniki, ki so se zdaj izenačili in podjetju omogočili pritisk naprej.

V pričakovanju uradne potrditve naj bi Coty v kratkem objavil podatke o prodaji, ki bodo po poročanju Zacksa v tretjem četrtletju znašali 1,40 milijarde dolarjev. Zdaj, ko primerjate to številko z 2,35 milijarde dolarjev na medletni ravni, kaže, kakšen vpliv je imela pandemija koronavirusa skupaj s spremembami v podjetju.

Glede na omenjeno zgoraj, ko gre za celoletno poročilo o prodaji, analitiki letos pričakujejo od 4,38 do 5,17 dolarja, za naslednje leto pa napovedujejo ocene od 4,44 do 5,59 milijarde dolarjev, kar kaže na stalno rast.

Če naj bi blagovna znamka dosegla napovedano celoletno prodajo, je s svojimi številkami malo verjetna in bo več kot verjetno sramežljiva, saj je po novembrskih poročilih podjetje padlo na vseh področjih, kot je pokazalo letno poročilo. prihodek zmanjšal za 13%.

Kljub temu ta znamka, čeprav letos ni imela najboljšega leta, napreduje v leto 2021. Novembra so se delnice v enem samem sestanku zvišale za 12% s ceno 10 USD, v torek, 24. novembra, direktor Robert S. Singer je po zgledu kupil 5000 delnic delnic Coty z drugimi velikimi imeni.

Ko je kozmetično podjetje napredovalo, je Coty znižalo svoje stroške in velikost portfelja, saj želi prenoviti podjetje, z dodatkom kozmetike Kylie pod blagovno znamko pa naj bi se prodaja uvirala v leto 2021 in prihodnja leta..

Lepotna družba Coty je delnica s srednje veliko kapico, ki jo je treba kupiti leta 2021.

10. Hill-Rom Holdings (HRC)

hill-rom stock chart

Če niste na področju zdravstvene stroke, obstaja verjetnost, da za to zdravstveno podjetje še niste slišali. Hill-Rom Holdings je ponudnik medicinske tehnologije, ki vodi s svojimi kreacijami. Od postelj in površin do negovalnih komunikacij, zdravstvenega pohištva in še veliko več, podjetje ne pušča kamenja.

Za podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1915, je izjemno dobro prišlo tako daleč in si še vedno prizadeva za razvoj. Podjetje je letos pokazalo nizko razmerje izplačil, zaradi česar verjame, da podjetje dobro investira v posel, kar je dobra osnova za rast.

Letos se je zdravstveni poklic po vsem svetu raztegnil do meja neverjetnih in z napovedjo cepiva, ki prihaja prej, kot smo morda mislili, je ta novica, ki posameznikom ne samo, da se lahko vrnejo v novo normalno, ampak za Hill -Rim s svojo tehnologijo in posteljnimi enotami odpira nove poti za nadaljnjo prodajo. Z enim od področij, po katerem je že bilo povpraševanje, je delovna razsvetljava.

Hill-Rom ima za trenutno tekoče četrtletje visoke napovedi, saj napovedi analitikov znašajo od 650,00 do 657,40 milijona dolarjev. Podjetje, ki je lani poročalo o prodaji v višini 685,00 milijona dolarjev, naj bi se zmanjšalo zaradi vpliva pandemije koronavirusa, ki je imela izziven vpliv na zdravstveno industrijo.

Na splošno naj bi celoletno poročilo znašalo približno 2,77 milijarde dolarjev, z napovedjo podjetja v naslednjem poslovnem letu pa so analitiki napovedali prodajo med 2,94 in 2,89 milijarde dolarjev..

Zaokroži – Čeprav se je HRC v letu 2020 povečeval in znižal in naj bi se medletno znižal za 20%, znaki in dogodki za zdravstveno podjetje še vedno obstajajo in če je podjetje doseglo pravo noto na zalogi, to podjetje je dobra delnica s srednje velikostjo, ki jo lahko kupite in zadržite v svojem portfelju do leta 2021 in naprej.

11. LendingTree Inc. (DREVO)

posojanje drevesnega grafikona

LendingTree (TREE) je spletni trg posojil, ki potencialnim vlagateljem omogoča interakcijo in povezovanje z enim ali več posojilodajalci, ki iščejo najboljša posojila, kreditne kartice, depozite in še veliko več.

Ameriško podjetje s sedežem v Charlotteju v Severni Karolini je letos v četrtletnih poročilih zabeležilo mešane rezultate, kljub temu pa mora podjetje vsekakor paziti.

Platforma vam omogoča enostavno in zmožnost nakupovanja in raziskovanja, kateri koli rezultat želite, najsi gre za hipoteko, študentsko posojilo ali ponudbo kreditne kartice in najboljši del, lahko primerjate cene in raziščete najnovejše ponudbe.

Skoraj zveni preveč naravnost, da bi bilo res.

Letos je bolj kot kdaj koli prej na žalost tisoče, če ne milijone, skrbelo zaradi njihovega finančnega stanja. In ob visoki stopnji brezposelnosti, ki je bila po vsem svetu najvišja doslej, je posojilodajalcem oteževalo in izzivalo posojanje v tako negotovih časih, kar je seveda vplivalo na zaloge LendingTree.

Statistični podatki o rasti podjetij so v zadnjih petih letih navduševali, saj letni zaslužek znaša približno 129,7%, toda leta 2020 je zaostanek znašal -65,3%..

Toda poleg očitnega bo s povečevanjem gospodarstva tudi sposobnost posojanja, zato naj bi se prihodki v poslovnem letu prihodki po napovedih strokovnjakov z Wall Streeta povečali za 20%..

Kot navsezadnje tudi zaradi denarja svet obhaja.

LendingTree je dobra zaloga srednjega kapitala za leto 2021.

12. Diamondback Energy (FANG)

diamantna energijska zaloga

Družba Diamondback Energy (FANG) je bila imenovana za eno najbolje ocenjenih delnic s srednjo kapitalizacijo, s katero se trenutno ukvarja in vodi v leto 2021.

Ker je bilo letos dramatično manj oddanih ogljikovih goriv, ​​ki škodijo okolju, je zaradi ukrepov zaklepanja s smernicami “ostani doma, delaj od doma” energija Diamondback vedno bolj priljubljena. Da ne omenjam, ko je nafta pod 40 USD za sod, lahko z diamantno energijo dejansko ustvari dobiček.

Po poročanju poročila je družba Diamondback Energy v zadnjih desetih letih naraščala za neverjetnih 148%, z nedavnimi dejavnostmi, ki se dogajajo v zvezi s podjetjem, pa so strokovnjaki z Wall Streeta močno naklonjeni blagovni znamki, saj se energetska družba krepi. Poleg tega potrošniki vidijo in se zavedajo gibanja podjetja, vključno z zniževanjem stroškov in plačilom dolgov, kar je dodaten dejavnik, da potrošniki trdno stojijo ob znamki ob strokovnjakih..

Tako kot večina podjetij tudi diamondback ni nobena izjema in čeprav je podjetje letos zabeležilo več kot 25-odstotni padec, še vedno zelo dobro vodi v prihodnost in tako kot pri vseh družbah bodo še vedno imele njihove izzive, ki jih je treba premagati.

Z več kot 1,7 milijarde ameriških dolarjev denarnega toka septembra in še vedno treba dodati preostale tri mesece, kaže podobno sliko kot leta 2019, ko je znašala 1,8 milijarde ameriških dolarjev, zaradi česar je bila dobičkonosnost energetske družbe stabilna, vključno z deleži 80 odstotkov % več kot novembra, je za to energetsko podjetje videti dobro.

Za zaključek:

Vse naložbe so povezane s tveganji, tudi z delnicami s srednje veliko tržno kapitalizacijo, saj ni nič zajamčeno, toda ko gre za energetsko divizijo, je podjetje Diamondback na dobri poti, da bo leta 2021 postalo najboljše energetsko podjetje s srednje kapitalizacijo, ki bo del njega.

13. Nordstrom (JWN)

nordstrom stock chart

Nordstrom, Inc je ameriška veleblagovnica, ki ima več kot 100 trgovin po vsej ZDA in znotraj treh provinc v Kanadi.

Prvič, to podjetje se je letos po padcu na začetku pandemije koronavirusa marca letos izredno vrnilo, do nedavnega pa poročajo, da ima podjetje po ocenah od novembra 150 milijonov dolarjev operativnega denarnega toka in priča fantastično povečanje prodajnih številk z njihovo platjo e-poslovanja, še posebej, ko se premikamo v eno sezono poslovnih počitnic v letu.

To podjetje bo nedvomno v naslednjih 4 tednih izvršilo nadaljnjo prodajo.

Čeprav se je zaloga Nordstroma v letu 2020 do danes zmanjšala za več kot polovico, tako kot pri večini trgovcev na drobno z novimi načini, ki vodijo naprej v industriji e-trgovine in s potrditvijo cepiva, je podjetju dal dovolj prostora za rast naprej.

Glede na splošno sliko analitiki napovedujejo potencialno 15-odstotno znižanje na približno 3,12 milijarde dolarjev letos in izgubo na delnico med 0,09 in 0,10 dolarja v četrtletju, toda glede na letošnje katastrofalne dogodke se znamka močno vrača.

Če povzamem, čeprav je bila maloprodajna industrija letos zelo prizadeta, se Nordstrom dobro vrača in je dober nakup v letu 2021, ko se svet začne počasi prilagajati novim običajnim in maloprodajnim blagovnim znamkam, ki si prizadevajo za krepitev.

14. Vtič (vtič)

No, no, no Plug Power že daje svoj glas na trgu, kajne?

Plug Power Inc. je ameriško podjetje za proizvodnjo električne opreme, ki se močno osredotoča na sisteme z vodikovimi gorivnimi celicami, ki nadomeščajo baterije znotraj opreme, pa tudi vozila, ki jih poganja elektrika. Čeprav ima podjetje sedež v New Yorku, ima tudi pisarne s sedežem v Washingtonu in dodatno pisarno v New Yorku.

Po poročilih se je podjetje za proizvodnjo električne energije v primerjavi s predhodnim letom povečalo za 106%, kar povzroča, da ima Wall Street naravni zvok okoli tega energičnega podjetja in da se podjetje lahko pohvali s “statusom slavne osebe” v Wall Streetu. trenutno na trgu.

A čeprav dobra novica, ki obdaja podjetje, še vedno ni donosna in je pokazala izgubo na delnico v višini 0,11 ameriškega dolarja v primerjavi z napovedano številko 0,07 ameriškega dolarja. Toda v širši sliki to za podjetje seveda ni dobra novica, vendar ni zaskrbljujoče, saj načrti, ki so bili vzpostavljeni za to podjetje za proizvodnjo električne energije, že potekajo.

Za delnice, ki se zagotovo lahko spreminjajo iz ene v drugo smer, so leta 2020 zabeležile 52-tedensko najvišjo oceno 19,02 USD in več kot 700-odstotni porast leta 2020. V tem vzponu je bil petletni načrt podjetja, ki je bil objavljen lani. Družba naj bi do konca leta 2024 ustvarila milijardo dolarjev bruto računov in 170 milijonov dolarjev dobička iz poslovanja.

S tem načrtom v gibanju in z napovedanimi nedavnimi številkami in napovedmi pritegne pozornost številnih vlagateljev, od katerih nekateri morda prej niso imeli podjetja na očeh, ki se bodo s tem nakupom vkrcali.

S tržno kapitalizacijo podjetja v višini 5,6 milijarde ameriških dolarjev in ciljem podjetja, da si prizadeva za milijardo dolarjev prihodka, skupaj z novo prihodnostjo električnih avtomobilov, je to ena „najsodobnejših rešitev za hidrocelice“, ki je leta 2021 ne smemo zamuditi.

15. Pet spodaj (PET)

pet pod zalogo

Kot zadnji vpis na seznam mesto zaseda Five Below.

Ameriške diskontne trgovine so priljubljene predvsem pri mlajši generaciji, kjer lahko kupijo izdelke po naročilu, vendar po znižanih cenah. Z več kot 900 trgovinami po ZDA in s trgovinami, ki ponujajo vse, od sladkarij do oblačil in še veliko več, je ena maloprodajna blagovna znamka, ki dobro posluje, saj razmišlja o zadnjem mesecu v letu.

Ker pa so opisali pozitivne točke Five Below, ne gre hitro, ko gre za e-poslovanje podjetja, za katero blagovna znamka skorajda ne obstaja, predvsem pa s spletno prodajo komaj kaj zaslužijo . Toda glede tega so na trgu spletnega nakupovanja novi in ​​morda bo potreben čas, da bo ta pot začela prinašati dobre prihodke.

Ker je sezona praznikov med nami, je Five Below priča nedavnemu upadu prodaje zaradi ponovno uvedenih ukrepov zaklepanja v ZDA, ki so podjetju skrajšali nakupovalno sezono. A na drugi strani so analitiki napovedali, da bo Five Below v četrtletju zabeležil najmočnejšo rast, v kateri je Wall Street napovedal potencialno 18-odstotno povečanje neto prodaje.

Trgovina ima v primerjavi z drugimi trgovci eno dobro prednost, saj podjetje deluje skladno z vplivom gospodarstva. Omogočanje potrošnikom, da kupujejo izdelke, ki se finančno ujemajo s trenutnim obsegom porabe, kar bo zagotovo povečalo neto prodajo podjetij.

Ko svet počasi plazi naprej, Five Below sodeluje s potrošniki, da se prilagodi njihovim potrebam. In za podjetje s tržno kapitalizacijo v višini 8,83 milijarde dolarjev je dokazano, kaj najbolje počne, saj se bo začelo povečevati v leto 2021.

Dejstvo: namig je v imenu, vse v trgovini na drobno znaša 5 USD ali manj. Vendar pa je podjetje pravkar uvedlo nov obseg kupcev v višini 10 dolarjev, da bi ustvarilo novo pot znotraj blagovne znamke.

Zadnje besede o najboljših delnicah s srednje kapitalizacijo za vlaganje v letu 2021

In tu ste, 15 najboljših in ne smete zamuditi delnic s srednje kapitalizacijo, ki jih lahko kupite v letu 2021.

Upoštevati je treba, da je poleg zgoraj omenjenih 15 delnic srednje kapitalizacije na voljo tudi veliko več zalog, ki bodo v letu 2021 pripravljene na veliko rast, zato je vedno pametno opraviti čim več raziskav, preden izberete, katere zaloge boste kupili.

Ali so zaloge s srednje veliko kapico primerne za vas?

Iz vsega zgoraj navedenega se priznava, da zaloge s srednjo kapitalizacijo morda niso namenjene vsem. Če pa ste vlagatelj, ki bi rad obdržal dolgoročne naložbe (pet let ali več), išče ravnovesje višje rasti, pomešano z nižjo volatilnostjo, vendar občasno navzgor in navzdol tu in tam (kot nič pri vlaganju ali v življenju je zagotovljeno), potem so zaloge srednje velikosti popolnoma zasnovane za vas in za gradnjo vašega portfelja.

Zadnja opomba: vedno opravite potrebne raziskave, za katere menite, da jih morate opraviti, dokler se ne počutite udobno in dobro razumete, v kaj se podajate, kar velja za vse naložbe, ki jih vložite.

Želite začeti vlagati v 15 delnic srednje velikosti do leta 2021?

Če imate v mislih in na razpolago vse informacije, ki jih potrebujete, ste pripravljeni kupiti najboljše delnice s srednje veliko tržno kapitalizacijo v letu 2021? Zdaj morate najti najprimernejšega posrednika, da začnete svoje potovanje v delnice s srednje kapitalizacijo do leta 2021.

Obstajajo številne vodilne platforme za trgovanje, ki vam 24 ur na dan lahko ponudijo vse, kar potrebujete, toda ena platforma, ki hitro postaja svetovno priznana trgovalna platforma, je eToro.

Platforma z več sredstvi vam omogoča, da imate prosti čas dostop do vseh, če ne do velike večine delnic s srednjo kapitalizacijo in drugih kategorij. Kupite lahko zaloge, ki jih želite, z majhnim depozitom že 200 USD, kar je še bolj sladko pa je njegova 0% provizija.

eToro – vrhunski borzni posrednik, kupujte delnice z 0% provizije

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden na borzi – priporočamo, da ga preizkusite.

Vaš kapital je ogrožen. Lahko se zaračunajo druge pristojbine

Ne glede na to, ali ste začetnik delnic ali začetnik vlaganja, se lahko s to enostavno, neposredno naprej in sodobno platformo naučite vseh trikov trgovine..

Ali če menite, da še niste povsem pripravljeni, ni nobenega pritiska, temveč lahko preprosto stopite korak nazaj, se naučite in izvedete čim več raziskav in celo pazite na zaloge, za katere mislite, da morda vas zanima, tako da boste lahko pred vlaganjem videli, kako se cene delnic zadržujejo in na ta način si dajete boljšo prednost, preden začnete vlagati svoj kapital, saj boste globlje razumeli, kako deluje vlaganje na borzi.

Za nadaljnja odlična branja o najboljših delnicah za vlaganje v letu 2021 si oglejte spodnja dva članka, ki bosta dodali vaše znanje in dodali več vpogleda v nadaljnja podjetja, ki jih je treba paziti, da bi šla v leto 2021:

Najboljših 10 rastnih zalog za nakup v letu 2021

Katerih 15 zalog naj bi eksplodiralo leta 2021?

Ključne točke:

 • Stanje srednje kapitalizacije je izraz, ki se uporablja za podjetja s tržno kapitalizacijo (vrednostjo od 2 do 10 milijard dolarjev)..
 • Izstopajoče ključne značilnosti, ki jih vlagatelji privlačijo s srednjim kapitalom, so rast kot naložba in povečanje finančnega dobička, tržni delež in nazadnje dolgoročno v njem..
 • Zaloge s srednje veliko kapitalizacijo niso tako tvegane kot zaloge z majhno kapitalizacijo, štejejo za bolj stabilizirane.
 • Finančni svetovalci so svetovali, da je za zmanjšanje tveganja ključno, da imate pod pasom raznolik portfelj.
 • Zaloge s srednje veliko kapitalizacijo nosijo tveganja, tako kot vse naložbe, vendar v manjšem obsegu v primerjavi z zalogami z majhno kapitalizacijo.
 • Na koncu se prepričajte, da se počutite stoodstotno pri izbrani naložbi, izvedite toliko časa in raziskav, kolikor je potrebno, da začnete ali nadaljujete s svojim vlaganjem.

Vsa trgovanja nosijo tveganje. Pretekla uspešnost ni zagotovilo za prihodnje rezultate.

Mnenja, izražena na tem spletnem mestu, niso investicijski nasvet in po potrebi je treba poiskati neodvisen finančni nasvet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me