Vložite v teh 5 najboljših delnic, ki vam bodo leta 2021 lahko prinesle bogastvo

Borza je polna neštetih priložnosti, da si zagotovite bogato prihodnost. Odločitev, v katero delnico boste vlagali, ni potegavščina, ampak zahteva dobre raziskave, znanje in kapital. V pomoč vam je to 5 najboljših zalog, ki jih lahko kupite zdaj, kar vam lahko utira pot do prihodnosti milijonarjev.

Najboljše zaloge, ki jih lahko kupite zdaj za donosne prihodnje donose

Pet odličnih delnic, ki bodo letos pripravljene nagraditi svoje vlagatelje. Vsaka od teh delnic je najbolj prepričljiv nakup in vas bo nagradil s čudovitim prihodnjim donosom na dolge razdalje.

Tukaj je 5 najboljših delnic, ki bi vam lahko prinesle bogastvo leta 2021:

# 1: Walt Disney (DIS)

Disney trenutno strelja na vse jeklenke in če iščete trenutno eno najboljših zalog za nakup, ki vam bo pomagala zagotoviti bogato prihodnost, ne razmišljajte več. Vlagatelji so nad Disneyjevo prihodnostjo zelo navdušeni, ker je v Disneyju izšla neverjetna sezona novincev +.

Pandemični val se umiri in Disney se veseli ponovnega odprtja svojih parkov, letovišč in križarjenj z vsemi varnostnimi ukrepi. Ko se bo znova odprl, ni več dvoma, da bo poln jat ljubiteljev Disneyja, kar bo sčasoma povečalo njegov prihodek in dobiček. Naslednji pravi gonilnik rasti Disneyjevih delnic bodo velike proračunske gledališke predstave.

Disney + bo ustvaril več kot je bilo pričakovano, saj so se njegovi naročniki povzpeli na skoraj 86 milijonov. Če se bo ta številka še naprej povečevala, uprava pričakuje, da bo do leta 2024 dosegla številko do 260 milijonov, kar pomeni, da je to ena izmed najbolj donosnih zalog na dolgi rok. Disneyjeva storitev pretakanja hitro narašča in ni dvoma, da bo leta 2021 ena najboljših delnic v lasti.

# 2: Limonada (LMND)

Limonade je zavarovalna tehnološka družba, ki je z nekaj več kot štirimi leti poslovanja dosegla milijon strank. Z izkoriščanjem umetne inteligence, tehnološkega napredka in uporabnikom prijaznega pristopa nameravajo zavarovalno izkušnjo ustvariti brezhibno in bolj napredno. Njihov postopek odškodninskih zahtevkov je hiter in neboleč, pri izdelavi vašega osebnega načrta zavarovanja pa je z aplikacijo, ki jo poganja AI, le 90 sekund.

Limonada v teh nenavadnih časih in prihrankih stroškov hitro pridobiva na lastniških domovih, najemnikih in trgih zavarovanja hišnih ljubljenčkov. Družba sporoča, da je pravkar začela s testiranjem produkta življenjskega zavarovanja. Če izdelek uspešno ustvari kakovostno izkušnjo strank za več kot milijon ljudi, bi ta zaloga lahko pomenila menjavo iger in ena najboljših zalog za nakup zdaj.

Limonada ne namerava ustaviti svoje rasti, zaradi česar je najboljša zaloga za prihodnjo vožnjo. Proizvodi, kot je avtomobilsko zavarovanje, naj bi bili na obzorju, kot je omenjalo vodstvo. Poleg tega podjetje mednarodno širi svoje meje z uspešnim lansiranjem v Franciji leta 2020. V prihodnjih mesecih ima ta moteči nastop več načrtov za vstop na trg življenjskih zavarovanj v višini 800 milijard dolarjev, kar jim bo pomagalo do dobička. Tu skorajda drži, da ko ti življenje da življenje "limone," stisnite jih, da bodo s to donosno zalogo imeli vaše prihodnje bogastvo.

# 3: Napredne mikro naprave (AMD)

Napredne mikro naprave so se s svojimi edinstvenimi lastnostmi in lastniškimi izdelki z galopom tehnologije in inovacij dvignile v središče pozornosti borze. Ta zagon v Silicijevi dolini je svetovni proizvajalec polprevodniških naprav, ki se uporabljajo za visoko zmogljivo računalniško obdelavo v sistemih, kot so namizja, računalniške delovne postaje itd. AMD je med pandemijo lahko povečal svojo rast, saj je več ljudi delalo in se učilo od doma. Osebnih računalnikov je bilo precej prodanih, pošiljke osebnih računalnikov po vsem svetu pa so se v letu zvišale za več kot 13% na 300 milijonov leta 2020.

AMD se osredotoča predvsem na obdelavo grafike, povečanje hitrosti upodabljanja slik in obdelavo podatkov za velike aplikacije v oblaku in podatkovnih centrih. V tretjem četrtletju so se prihodki v tem letu povečali za 56% na 2,8 milijarde USD.

Ker je tehnologija še vedno v fazi napredovanja, so podjetja, kot je AMD, bistveno najboljša zaloga za nakup prihodnosti. Poleg tega AMD proizvaja tudi čipe za Sonyjeve konzole PlayStation 5 in Microsoft Xbox Series X. Ker naj bi se trg osebnih računalnikov v prihodnjih letih močno povečal in hitra prodaja igralnih sistemov po vsem svetu lahko vlagatelji pričakujejo dober donos z vlaganjem v to donosno zalogo.

# 4: Moderna (MRNA)

Pandemično leto je bilo za Moderno, biotehnološko podjetje, resnično praktično in donosno. Moderna ni bila priljubljeno ime v farmacevtskem sektorju, dokler ni predstavila svoje tehnologije za prenašanje RNA (mRNA) in razvila cepivo, ki bi lahko igralo pomembno vlogo pri upočasnitvi širjenja COVID-19. Cepivo proti koronavirusu je pridobilo dovoljenje v številnih državah in postalo drugo podjetje, ki je pridobilo odobritev v konkurenčni tekmi ducatov.

Modernina cepiva proti koronavirusu so po svoji vsebini edinstvena, saj vsebujejo mRNA, ki naše telo potisne v strukturo, podobno proteinu virusa. To bo naš imunski sistem še dodatno sprožilo, da bo ustvaril protitelesa in T-celice, ki se borijo proti boleznim, ki nas bodo zaščitile pred virusom.

Ta zaloga zdaj razvija 24 drugih kandidatov za droge, vključno z morebitnimi cepivi proti sezonski gripi in virusu človeške imunske pomanjkljivosti (HIV), z denarjem, pridobljenim s cepivom COVID. Ker je Moderna tak vizionar v farmacevtskem sektorju, je ena najboljših delnic, ki jo lahko kupite za prihodnje donose.

# 5: Kvadrat (SQ)

Square je podjetje za plačila in prodajna mesta, ki je v zadnjih nekaj letih pokazalo izjemno rast. Družba je imela med pandemijo veliko povpraševanje in ljudem zagotavljala storitve, kot so obdelava kreditnih kartic, izdelava spletnih strani in financiranje podjetij. Skupaj s trgovskimi kupci pomaga razvijati svoje poslovanje, Square pa povečuje tudi dobiček.

Trajnost gospodarske širitve v zvezi s krčenjem, kar bo dobro vplivalo na potrošniško porabo, in dejstvo, da Square prejema GPV od večjih podjetij z letno GPV v višini najmanj 125.000 USD, je ena izmed najboljših zalog za nakup v predvidljivem obdobju prihodnosti.

Vsesplošno priljubljena platforma za plačevanje z enakovrednimi uporabniki, Cash App, igra pomembno vlogo kot gonilna sila rasti. Med decembrom 2017 in junijem 2020 je število mesečnih aktivnih uporabnikov (MUA) naraslo s 7 milijonov na več kot 30 milijonov ljudi. Z novo normo brezgotovinskih transakcij, ki si utira pot in rastjo Cash App, bo Square v prihodnjih letih ustvaril velik del dobička in njegovi delničarji bodo od tega imeli koristi.

Spodnja črta

2021 je s seboj prineslo obilo donosnih priložnosti na borzi. Če nameravate svoj težko prisluženi denar vložiti v sanje, da si zagotovite bogato prihodnost. Ne razmišljajte več, ker so to najboljše zaloge za nakup, ki bodo v prihodnosti lahko eksplozivno rasle.

eToro – Nakup delnic z 0% provizije

posrednik etoro

eToro se je že vrsto let izkazal kot zaupanja vreden na borzi – priporočamo, da ga preizkusite.

Vaš kapital je ogrožen. Lahko se zaračunajo druge pristojbine

Preberi več:

Najboljših 15 zalog bo eksplodiralo leta 2021

5 Neustavljivih zalog na najvišjih ravneh, ki jih še vedno lahko kupite

Najboljših 9 zalog, ki vas bodo obogatile

10 najboljših britanskih delnic, ki jih je treba upoštevati za leto 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me