SwissBorg ($ CHSB): Wat is het?

SwissBorg biedt gebruikers tools (Wealth App, $ CHSB-token, enz.) en de infrastructuur (bredere ondersteuning van de gemeenschap, duidelijkheid over de regelgeving enz.) om hun cryptocurrency-investeringen met verwaarloosbare inspanningen te beheren. Het doel van Swissborg is om gebruikers te helpen navigeren in het relatief nieuwe veld van cryptocurrency, dat soms complexe concepten en een nogal verspreide infrastructuur met weinig standaardisatie kan hebben. In dit artikel gaan we dieper in op SwissBorg: de verdiensten, de problemen die het probeert op te lossen en alles daartussenin.

Achtergrond

SwissBorg werd gelanceerd in december 2017 na meer dan $ 52 miljoen te hebben opgehaald en werd opgericht door Anthony Lesoismer en Cyrus Fazel. Het project is gevestigd in Zwitserland en heeft een multicultureel team dat bestaat uit leden uit 200 landen, bestaande uit zeer ervaren professionals met ervaring bij grote banken en investeringsbeheermaatschappijen..

Wat is SwissBorg?

SwissBorg is het eerste blockchain-gebaseerde veilige vermogensbeheerplatform, gericht op het vereenvoudigen van het proces van crypto-investeringen, het integreren met grote digitale uitwisselingen van activa en het bieden van gemeenschapsgebaseerd eigendom. Ze hebben ook een mobiele versie genaamd ‘Wealth App’ die beschikbaar is voor zowel iOS- als Android-platforms (zie hieronder).

De topprestaties van het project tot nu toe zijn onder meer de succesvolle fondsenwerving van $ 53 miljoen, een grote gemeenschap, blockchain-referenda, een gamified Bitcoin-voorspellingsapp en een goed presterende native token..

Ondersteunde landen

SwissBorg is beschikbaar in meer dan 60 landen (merk op dat het momenteel niet wordt ondersteund in de VS) en er komen er nog veel meer. Hoewel voor sommige landen het volledige scala aan functies van SwissBorg mogelijk niet beschikbaar is. Kijk hier voor een volledige lijst met ondersteunde landen.

Ondersteunde middelen

SwissBorg ondersteunt meer dan 10 cryptocurrencies, waaronder BTC, ETH, CHSB, USDC, PAXG, ENJ, BNB, LTC, XRP en BCH. Ze hebben ook doorlopende stemmen waarop andere cryptocurrencies ook in hun Wealth-app moeten worden vermeld.

SwissBorg ondersteunt ook 17 fiat-valuta’s, waaronder EUR, USD, GBP, CAD, HKD, SGD.

Swissborg ondersteunde fiat-valuta'sSwissBorg ondersteunde fiat-valuta’s

SwissBorg-netwerktoken ($ CHSB)

Het multi-utility-token van het platform is SwissBorg ($ CHSB), een op Ethereum gebaseerd en ERC-20-compatibel token. Het heeft een circulerend aanbod van 715 miljoen op een totaal van 1 miljard.

De rest van de voorraad is gereserveerd voor de ontwikkeling en promotie van het project. Het CHSB-token wordt verhandeld op grote beurzen zoals KuCoin, Uniswap (v2), Yobit, HitBTC, IDEX etc. en heeft meerdere gebruiksscenario’s.

Gebruik cases

CHSB-token drijft het hele SwissBorg-ecosysteem aan. Het wordt gebruikt om uit te zetten voor korting op platformkosten en geeft stemrecht op het platform.

Bovendien wordt het ook gebruikt voor de distributie van beloningen via het ‘Proof of Meritocracy’-concept en het’ Protect and Burn’-beleid van het team. Het doel van het beleid is om schaarste te vergroten en de waarde van bestaande tokens te vergroten door het aanbod van gegenereerde inkomsten te verbranden.

Bewijs van meritocratie

Houders van SwissBorg-tokens kunnen deelnemen aan het kiezen van de voortgang en ontwikkeling van het netwerk via het Proof of Meritocracy-beleid. Het CHSB-token genereert een RSB-token, een referendumtoken voor gebruikers om te stemmen over referendumvoorstellen. Gebruikers met meer CHSB krijgen meer stemrecht. Gebruikers zullen ook worden beloond voor deelname aan deze referenda, naast het feit dat ze de richting van de ontwikkeling van SwissBorg kunnen dicteren.

Bewijs van meritocratieBewijs van meritocratie

Beschermen en verbranden

Het Protect and Burn-beleid beloont CHSB-houders op de lange termijn door alleen buyback en burn te bestellen als de CHSB-prijzen dalen. Dit komt doordat de traditionele terugkoopmechanismen waarbij terugkoop vooraf wordt aangekondigd, kortetermijnspeculanten het token vóór de terugkoop kunnen kopen en het voor een hogere prijs kunnen verkopen kort na de terugkoop wanneer het tokenaanbod wordt verlaagd. Volgens SwissBorg beschermt dit traditionele mechanisme de token en in het bijzonder de tokenhouders op de lange termijn niet, en is het in strijd met hun missie om innovatie te promoten die hun loyale leden van de gemeenschap beloont..

Elke maand voegt SwissBorg ook 20% van hun winst die wordt gegenereerd met de vergoedingen op de Wealth App toe aan een reserve om de prijs van het CHSB-token te beschermen. Als de prijs van CHSB aankomt als een bearish-zone (met behulp van het 20-dagen voortschrijdend gemiddelde als hun indicator), zal SwissBorg automatisch kooporders plaatsen voor CHSB.

SwissBorg DAO

De SwissBorg DAO (Decentralized Autonomous Organization) is het ondersteunende orgaan dat assisteert bij het beheer van het SwissBorg-ecosysteem. Een DAO is een ontwikkeling in de cryptocurrency- en DLT-ruimte, die een democratisch mechanisme mogelijk maakt om een ​​project on-chain uit te voeren of te beheren.

De SwissBorg DAO fungeert als een verbindende brug tussen het team en de leden van de gemeenschap, waardoor deze een actieve rol kunnen spelen bij het bepalen van de richting van het project en beloond worden voor hun inspanningen in CHSB-tokens.

Het team heeft verschillende rollen gedefinieerd waaraan leden van de gemeenschap kunnen deelnemen. Hier zijn enkele van deze rollen:

Digitale artiest

Een digitale kunstenaar (begrijpelijker is een maker van inhoud) is een lid van de gemeenschap, belast door het team, om kunst, afbeeldingen, teksten, presentaties en video’s enz. Over het SwissBorg-project te ontwikkelen.

Vertaler

Een vertaler is een belangrijk lid van de gemeenschap, verantwoordelijk voor het vertalen van belangrijke documenten of artikelen die verband houden met het SwissBorg-project. SwissBorg DAO maakt gebruik van de kracht van gestimuleerde multiculturele deelnemers om een ​​van de moeilijkste maar belangrijkste klussen te klaren.

Promotor

Een promotor is verantwoordelijk voor het verspreiden van het woord over het project op verschillende sociale mediaplatforms. Ze spelen een belangrijke rol bij het vergroten van de acceptatie en het gebruik door het project te promoten. Dus ook direct de waarde van het token verhogen.

Moderator

Een moderator (beter begrepen als een beheerder op forums en telegramgroepen) is verantwoordelijk voor het reguleren van de communicatie op de projectkanalen van SwissBorg. De verschillende taken omvatten het bevorderen van een gezonde discussie, het verwijderen van ongepaste inhoud, het moduleren van de discussiestroom en het afdwingen van groepsregels.

Campagnevoerder

Een campagnevoerder (een echte promotor) is verantwoordelijk voor het netwerken met verschillende mensen en het organiseren van evenementen om het project beter te promoten. Ze kunnen groepsbijeenkomsten, AMA’s, stadsbijeenkomsten enz. Houden om de ontwikkeling en cohesie van de SwissBorg-gemeenschap te bevorderen.

Zakelijke introductie

Een zakelijke introductie (gewoonlijk begrepen als een ambassadeur) is een lid van de SwissBorg-gemeenschap, die ernaar streeft om persoonlijke ontmoetingen van het SwissBorg-team te organiseren met prominente beïnvloeders, investeerders, zakenpartners enz..

Cyber ​​Virtuoos

Een cybervirtuoos (bekend als een ontwikkelaar) is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van tools, scripts, software enz. Om het SwissBorg-ecosysteem te helpen ontwikkelen. Ze kunnen ook worden belast met het maken van stapsgewijze zelfstudies en ondersteunende documenten voor het project.

SwissBorg Wealth-app

De Wealth App is het belangrijkste en slimme commando- en controlecentrum van SwissBorg. Het stelt gebruikers in staat om hun cryptoportefeuilles op te bouwen, te bewaken en te beheren, wat een eenvoudig en veilig vermogensbeheer mogelijk maakt.

Het dashboard is eenvoudig maar krachtig en intuïtief, waardoor het giswerk bij het investeren in cryptocurrency wordt weggenomen.

De gebruikers kunnen hun rekeningen financieren met USD, EUR, GBP en CHZ. De opnames kunnen worden gedaan bij de lokale bank naar keuze van de gebruiker. Bovendien wordt een beperkt aantal crypto-activa ondersteund, op een vergelijkbare manier als Coinbase, waardoor kwaliteit wordt gegarandeerd.

Er worden echter regelmatig nieuwe activa toegevoegd, als ze voldoen aan de opnamecriteria. De app is beschikbaar op zowel IOS- als Android-besturingssystemen.

De slimme engine biedt gebruikers de mogelijkheid om crypto-activa te kopen tegen de beste tarieven en de laagste slip, van meerdere beurzen. Bovendien is het AI-aangedreven en biedt het waardevolle inzichten over de investeringen (geschiedenis, prestaties, stortingen, opnames, etc.), wat de gebruiker helpt bij het nemen van weloverwogen beslissingen.

Al deze functies stellen mensen in staat om met relatief gemak geavanceerde technieken voor portfoliobeheer toe te passen.

Gevolgtrekking

SwissBorg leidde in 2017 een van de meest succesvolle fondsenwervingen en heeft een krachtig product afgeleverd. SwissBorg lost het grote probleem op van het beheren van rijkdom en het toegankelijk maken van cryptocurrency-investeringen voor iedereen.

De Wealth-app biedt een one-stop-oplossing voor crypto-investeringen, waarbij stortings-, koop-, handels-, beheer- en opnamefaciliteiten worden gecombineerd, allemaal onder een schone en minimale interface.

Bovendien voldoet SwissBorg volledig aan alle relevante regelgevende kaders, wat ervoor zorgt dat gebruikers kunnen investeren in en deelnemen aan digitale activa, terwijl ze zeker zijn van de legaliteit..

De op de gemeenschap gebaseerde democratische kijk van het team zorgt ervoor dat alle leden kunnen deelnemen aan het evoluerende ecosysteem. Het product is momenteel verkrijgbaar in meer dan 60 landen en er zullen er nog meer komen, waardoor het echt wereldwijd is.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me