Best Yearn Finance (YFI) lommebok i 2021 | YFI-støttede lommebøker

Yearn Finance (YFI) er i utgangspunktet ERC20-token som er basert på Ethereum blockchain-teknologi. Hovedfokuset til grunnleggeren av YFI-mynten var å forstyrre den elektroniske DeFi-strukturen etter lanseringen, ble YFI den mest populære i kryptomarkedet. Som vi vet sprer nettverket av blockchain-teknologi seg i hvert hjørne av verden og gjelder også for alle avdelinger relatert til utvikling av menneskelige ressurser. Fødselen av blockchain-eiendeler eller digitale eiendeler som skal brukes i blockchain-nettverket skjer.

I denne artikkelen vil Ripple coin News Team oppdage beste Yearn Finance (YFI) lommebøker. Siden YFI er bygget på Ethereums ERC20-protokoll, slik at du kan bruke hvilken som helst lommebok som støtter Ethereum ERC-20-tokens for å lagre din Yearn Finance (YFI).

Best Yearn Finance YFI Hardware Wallets

For å lagre YFI-tokens er det forskjellige maskinvareboketter som sikrer best mulig sikkerhet for eiendelene dine og gir en omfattende liste over funksjoner. Følgende er de beste hardware-lommebøkene for YFI på markedet.

1. Ledger Nano S (anbefalt)

Ledger Nano S er en av de billigste maskinvarepungene der ute som kommer til en fornuftig pris. Det er også den mest gjennomgåtte og anbefalte maskinvarelommeboken av samfunnet.

Når det gjelder spørsmålet om aktivas sikkerhet, er Ledger Nano S den beste av alle. Den kommer i seks forskjellige farger og støtter flerspråk. Selskapet tilbyr belønninger ved å sette kryptoaktiva i Ledger-lommeboken.

2. Ledger Nano X

Ledger Nano X kommer med eksepsjonelle funksjoner og regnes som mer oppdatert i funksjoner enn Ledger Nano S. For eksempel kobles den til Ledger Live Mobile App via Bluetooth-alternativ.

Ledger lommebok er i utgangspunktet en av de beste maskinvare lommebøkene. Den er designet for å lagre kryptovalutaer med massive sikkerhetsfunksjoner. Kryptohandlere og investorer bruker lidenskapelig storboklommebøker for deres kryptovaluta, også rost av dem.

Designet er veldig sjarmerende og attraktivt å bruke. Muligheten for gjenopprettingskort og tilgjengeligheten av en USB-C-kabel gjør Ledger Nano X attraktiv i kryptosamfunnet.

kan du også sjekke vår beste Loopring lommebøker 2021 Liste

3. KeepKey

KeepKey er en annen kjent hardware-lommebok i tillegg til Ledger og Trezor. Det er best for Yearn. Finansmarkører, og den støtter et bredt spekter av mynter.

Emballasjedesignet er kult, og brukerne kan nyte en eksepsjonell opplevelse ved å bruke den til å lagre eiendelene sine. Den støtter ikke bare YFI-token, men også en multistøttet maskinvarebok. Ut av alle fremtredende hardware lommebøker i markedet, KeepKey er billigere, med alle eksepsjonelle funksjoner.

4. Trezor

Trezor er ikke nytt i kryptoverdenen, men det har en registrert historie, og mange mennesker er avhengige av det. Det mest fantastiske med Trezor er at den støtter alle ERC-20-tokens inkludert YFI med full kryptering.

LES 10+ Beste ERC20 lommebøker | Ethereum Token Wallets 2021

Den har to produkter, nemlig Trezor Model T og Trezor One som støtter en rekke krypto sammen med sikkerhet online. Det er billigere enn andre lommebøker. Trezor er veldig enkel og enkel å bruke, spesielt for nybegynnere.

Den har en unik funksjon som du enkelt kan gjenopprette penger eller penger hvis du mistet enheten. Trezor er en veldig trygg og gjennomsiktig plattform gjennom dette, brukere kan enkelt spore sine aktiviteter, lommeboken støtter tusenvis av mynter.

Den blir aktiv når den er koblet til en datamaskin. Når du aktiverer maskinvarelommeboken, må du angi en gjenopprettingskode på 12 sifre som brukes til å gjenopprette midler i tilfelle tap. De andre fasilitetene inkluderer PIN-kode, OLED-skjerm og alternativ for passordfrase.

  1. Prediksjon for Litecoin 2021-2025
  2. Stellar Price Prediction 2021-2025 XLM $ 5 Mulig?
  3. Prediksjon for Chainlink 2021-2025 Vil LINK nå $ 100?

Beste YFI lommebøker

For å nyte gratis lommebøker med eksepsjonelle funksjoner, er følgende listen over gratis lommebøker for ERC-20-eiendelene dine.

5. MyEtherWallet

MyEtherWallet er en Ethereum-basert blockchain-lommebok som er best kjent for lagring av Ether og alle ERC-20-tokens med full kryptert sikkerhet. Det er en nettbasert lommebok som lar deg få direkte tilgang til Ethereum blockchain. Denne gratis lommeboken er inkludert i listen over anbefalte lommebøker for ERC-20.

MEW har vunnet tilliten til kryptosamfunnet og er kjent for å tilby ekstra lag med sikkerhet for dine digitale eiendeler. Det dynamiske brukergrensesnittet er veldig enkelt å følge, og man kan enkelt gjøre transaksjoner og konvertere tokens ved å bytte. Det er også bemerkelsesverdig at lommeboken er kompatibel med hardware lommebøker som Ledger Nano S. Med MyEtherWallet kan du foreta offline transaksjoner i henhold til retningslinjene gitt av selskapet. Imidlertid anbefales dette alternativet for profesjonelle i stedet for nybegynnere.

6. MetaMask

MetaMask er en nettbasert gratis lommebok som fungerer som en utvidelse for forskjellige nettlesere som Chrome, Opera, Brave og Firefox. Det er en populær gratis nettlommebok for Ethereum, da den også gir deg direkte tilgang til Ethereum blockchain. Alle poletter preget på ETH-blokkjeden kan lagres på MetaMask.

Det er en HD-lommebok som du kan få tilgang til i alle nettlesere ved å bruke setnøkkelsettet på tidspunktet for opprettelsen. Brukergrensesnittet er integrert, og verdensomspennende dekning er tilgjengelig på grunn av flerspråklig støtte. Maskinvare lommeboken Trezor er kompatibel med MetaMask og man kan også få tilgang til Trezors kontodetaljer med nettbasert MetaMask.

7. Atomic Wallet

Atomic Wallet er gratis å bruke en ikke-forvarende kryptovaluta-lommebok som støtter alle ERC-20-tokens. Du kan opprette og åpne en Atomic-lommebok via forskjellige operativsystemer som macOS, Windows, Linux, Android og iOS. Den mest interessante og anerkjente funksjonen er atombytter fra den delen av denne lommeboken som lar deg bytte kryptovaluta. Innebygd utvekslingsalternativet lar deg konvertere en rekke kryptovalutaer ved hjelp av plattformen til Atomic Wallet.

LES 9 Beste Polkadot (DOT) lommebøker 2021

Multi-plattform

Atomic Wallet er tilgjengelig for de fleste operativsystemer, inkludert Windows, macOS, Linux og Android. Appen for iOS skal slippes i 2019.

Sikkerhet og anonymitet

I Atomic har bare du full tilgang til midlene dine. Atomic Wallet bruker intelligens på enheten og lagrer alle private nøkler på datamaskinen eller smarttelefonen. Personvernet ditt er godt beskyttet med passordet du har angitt og en 12-ords mnemonic frøfrase.

Flervaluta

Bortsett fra YFI-token, støtter Atomic over 300+ mynter og tokens. Du kan sikre og administrere dem, bytte og kjøpe ved hjelp av innebygde tjenester og gjøre alt i ett grensesnitt, uten å gå til eksterne nettsteder. Videre lar Atomic deg legge til ethvert ERC20-token med noen få klikk og administrere det.

Null gebyrer

Atomic er et gratisprogram som gir deg en unik lommebokadresse.

Beste Yearn.Finance-lommebøker for Android (mobil)

Det er mange Yearn Finance-lommebokapper der ute, men noen får popularitet i kryptoverdenen på grunn av deres slående egenskaper og førsteklasses teknologi.

8. Stol på lommeboken

Stol på lommeboken støtter Ethereum og alle ERC20-tokens preget fra Ethereum blockchain. Det ble kjøpt opp av Binance i juli 2018, og flere funksjoner sammen med et bredt utvalg av mynter ble lagt til senere. Sikkerhetsnøklene lagret på enheten din for å lage et sterkt sikkerhetslag mot hackingangrep.

Siden det nå er den offisielle lommeboken til Binance-børsen, kan man enkelt gjøre handler fordi Stol på lommeboken er kompatibel med Kyber Network og Binance DEX. Når det gjelder spørsmålet om anonymitet, avslører lommeboken aldri dataene dine, men forblir private. Den er tilgjengelig på Google Play og App Store for brukere.

9. Coinomi

Coinomi er en av de eldste mobile krypteringslommebøkene i markedet da den ble til i 2014. Den støtter mer enn 17,00 digitale eiendeler inkludert alt YFI-token. De digitale myntene kan byttes mens de bor på Coinomis grensesnitt, da det fungerer med kryptobørsene som Changelly og ShapeShift.

Tillegget til SegWit-anlegget gjør transaksjoner mye lettere ettersom de bruker mindre plass på blockchain-nettverket. Sikkerheten er topp siden private nøkler ikke har tilgang til servere, i stedet for at disse lagres på brukerens mobile enhet. Du må angi et passord som kreves hver gang du vil åpne Coinomi. I tilfelle tap, vil du legge inn gjenopprettingsfrasetningen i den nye adressen din, og hele dataene vil gjenopprettes som et resultat.

Konklusjon

Jeg har presentert deg for en detaljert oversikt over forskjellige lommebøker, slik at du kan få all viktig informasjon om lagring av Yearn. Finansier YFI-tokens. Ulike brukere trenger lommebøker, avhengig av deres krav, for eksempel mobile, stasjonære og gratis lommebøker.

Jeg har listet lommebøker etter å ha sjekket påliteligheten og sikkerheten. Noen lommebøker er imidlertid mer slående enn andre når det gjelder å tilby nyttige funksjoner og sikre sikkerhet i toppklasse. Jeg vil anbefale deg å få en maskinvarepungebok som en hovedbok for å lagre YFI-tokens.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me