Topp 6 beste Zcash lommebøker 2021

De økende sikkerhetsproblemene i fysiske penger har gitt digitale valutaer over hele verden. Disse digitale valutaene kalles kryptovalutaer, og alle transaksjonene blir registrert gjennom kryptografi. Blockchain-teknologi er kjernen i disse transaksjonene.

Disse digitale transaksjonene er så sikre at bare avsenderen og mottakeren vet om disse. Det er ingen tredjepart involvert i disse transaksjonene, og til og med ingen vet beløpet som skal overføres. Med tiden går bruken av digitale valutaer vinner popularitet. Den økende bruken av kryptovalutaer har til og med truet eksistensen av fysiske valutaer i mange land. Dermed innfører mange land over hele verden forbud mot disse.

De fleste land tenker å bringe noen regler for å kontrollere strømmen av disse digitale valutaene. De gjør det for å regulere transaksjonene og for å redde disse fra cyberangrepene. Disse landene ønsker også å bringe sine egne kryptokurver gjennom sine nasjonale banker. Det er forskjellige kryptobørser handler i disse valutaene. Disse digitale valutaene lagres i lommebøker. Disse lommebøkene er lastet med sikkerhetsfunksjoner. Ulike typer zcash lommebøker blir brukt over hele verden.

De tre viktigste og mest brukte zcash lommebøkene er:

 1. Ledger nano s
 2. Guarda lommebok
 3. Atomic Wallet
 4. Myntbetalinger
 5. Jaxx lommebok
 6. Rahakott

1- Ledger nano s:

lommebok

Ledger Nano s er en av de topp lommebøker for maskinvare blir brukt over hele kloden for sine sikkerhetsfunksjoner. Denne lommeboken er akkurat som en USB-enhet som kan kobles til en datamaskin. Det er litt OLED-skjerm som er nyttig for å sjekke og bekrefte alle digitale transaksjoner. Bekreftelsen gjøres gjennom en knapp på siden av lommeboken. Dimensjonene på dette zcash lommebok er 98 mm x 18 mm x 9 mm og den veier bare 16,2 g. Dette betyr at det ganske enkelt blir tatt bort og gir muligheten til å registrere digitale transaksjoner på farten.

Denne lommeboken er også langvarig fordi den har rustfritt stål og høykvalitets plastmateriale. Den er kompatibel med Windows 7 og nyere, iOS 10.8 og Chrome OS. Den har forskjellige grensesnitt for registrering av transaksjoner av forskjellige digitale valutaer. Følgende er noen av de særegne egenskapene til denne lommeboken:

A- Innebygd skjerm:

Den aller første og viktigste funksjonen i denne lommeboken er den lille OLED-skjermen. Denne skjermen hjelper deg med å dobbeltsjekke og bekrefte transaksjonene. Hver digitale transaksjon som finner sted vises på skjermen, og brukeren kan bekrefte det ved å trykke på sideknappene.

B- Støtte for flere valutaer:

hovedbok nano valuta

Den neste funksjonen i denne lommeboken er at den støtter forskjellige digitale valutaer. Dermed foregår de digitale transaksjonene i Bitcoin, Altcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple XRP mange andre er registrert i denne lommeboken.

C- Sikkerhet:

Sikkerhetsfunksjoner er dagens behov innen dette kryptovalutaområdet. Ledger nano s er fullastet med sikkerhetsfunksjoner. Det sparer hver eneste transaksjon gjennom en sikkerhetskode. Den støtter også FIDO Universal Second Factor Authentication code for å beskytte transaksjonene. Denne lommeboken husker ikke sikkerhetsnøklene dine. I stedet er alle nøklene hardlåste, noe som gjør det umulig for alle å bruke.

Dessuten, Ledger Nano S gir også brukeren muligheten til å sikkerhetskopiere og gjenopprette brukerkontoen i tilfelle problemer. Leverandøren tilbyr også 24/7 support for ethvert problem som brukeren står overfor.

 1. Prediksjon for Litecoin 2021-2025
 2. Stellar Price Prediction 2021-2025 XLM $ 5 Mulig?
 3. Prediksjon for Chainlink 2021-2025 Vil LINK nå $ 100?
 4. Prediksjon for Tezos 2021-2025
 5. Prediksjon for electroneum 2021-2025

Ledger Nano S Stemte på # 1 “Best Ripple XRP Wallet” av våre lesere!

2- Guarda lommebok

guarda lommebok

Guarda er en ikke-forvaringsplattform for kryptovaluta med flere plattformer designet for å lagre, administrere og overføre digitale eiendeler uten problemer. Guarda støtter for øyeblikket over 40 mest populære blockchains og over 10.000 av deres tokens (inkludert BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH og mer). Alle valutaene kan kjøpes i lommebøkene med et bankkort. Brukerne kan også bytte valuta via innebygd byttetjeneste og foreta raske kryptovaluta-transaksjoner.

Guarda Wallets er tilgjengelige i forskjellige versjoner: Web, Desktop (Linux, Windows, macOS), Mobile (iOS, Android) og Chrome Extension.

Guarda-kryptokurrencylagre fungerer på tvers av plattformer og kan nås fra alle enheter som er koblet til Internett. I tillegg til de viktigste lommebøkene med flere valutaer, tilbyr Guarda en rekke mobile valuta lommebøker med åpen valuta.

Da Guarda tilbyr lommebøker uten forvaring, blir ikke brukerens personlige data eller private nøkler lagret eller brukt av selskapet på noen måte – dette forbedrer kryptomynte- og tokensikkerheten og forhindrer alle sjanser for informasjonslekkasjer.

Hovedtrekkene:

 • Støtte for 40+ blokkjeder og over 10 000 tokens;
 • Full brukerkontroll over private nøkler og eiendeler;
 • Brukervennlig grensesnitt;
 • Kreditt / debetkort kryptokurrency kjøp;
 • Innebygd kryptovalutautveksling;
 • 24/7 kundesupportlinje;
 • Sikker kryptert sikkerhetskopi av lommeboken;
 • Tilgjengelighet på tvers av plattformer.

3- Atomic Wallet

atom lommebok

Atomic er forvaringsfritt for flere valutaer Zcash lommebok, som støtter over 300 andre mynter og poletter. Du kan sikre, administrere, bytte og kjøpe Zcash i et brukervennlig grensesnitt beskyttet av et mnemonic seed. Du har full kontroll over midlene dine.

Multi-plattform

Atomic Wallet er tilgjengelig for de fleste operativsystemer, inkludert Windows, macOS, Linux og Android. Appen for iOS skal slippes i 2019.

Sikkerhet og anonymitet

I Atomic har bare du full tilgang til midlene dine. Atomic Wallet bruker intelligens på enheten og lagrer alle private nøkler på datamaskinen eller smarttelefonen. Personvernet ditt er godt beskyttet med passordet du har angitt og en 12-ords mnemonic frøfrase.

Flervaluta

Bortsett fra Zcash, støtter Atomic over 300+ mynter og poletter. Du kan sikre og administrere dem, bytte og kjøpe ved hjelp av innebygde tjenester og gjøre alt i ett grensesnitt, uten å gå til eksterne nettsteder. Videre lar Atomic deg legge til ethvert ERC20-token med noen få klikk og administrere det.

Null gebyrer

Atomic er et gratisprogram som gir deg en unik lommebokadresse.

Direkte utveksling og kjøp krypto-alternativ

Atomic Wallet lar deg bytte Zcash mot over 60 kryptovalutaer. Denne tjenesten drives av Shapeshift, Changelly og Changenow.

Kjøpsalternativet i appen er drevet av Simplex, og lar deg kjøpe Zcash, Bitcoin, Ethereum, XRP og Litecoin med et kredittkort med noen få klikk. Hele prosessen tar flere minutter og krever et gebyr på 2% for Atomic.

24/7 support

Atomic bryr seg om brukerne. Supportpersonalet jobber 24/7 og er alltid klare til å hjelpe, hvis noe går galt. Gjennomsnittlig svartid er omtrent 1 time.

4 CoinPayments: (Jobber ikke)

myntbetalingslommebok

Dette er en annen topprangerte zcash lommebok som er mye brukt til lagring av zcash. Denne lommeboken er basert i Canada og godtar betaling i rundt 1300 mynter over hele verden. Transaksjonsgebyret på 0,50% belastes transaksjonene av alle mynter. Denne lommeboken betraktes som en ideell plattform for selgere som har tenkt å selge sine tjenester online. Følgende er hovedtrekkene til denne plattformen:

 1. Raske transaksjoner:

Det første som gjør denne lommeboken bedre enn andre lommebøker, er raske transaksjoner. Coinpayments bruker BitGo-teknologi å behandle transaksjonene i raskere hastighet.

 1. Støtte for flere valutaer:

Coinpayments brukes også mye over hele verden fordi det støtter mer enn 1200 digitale valutaer blir brukt over hele verden. Her er det viktig å nevne at det tar en lik avgift på 0,50% på alle valutaer.

 1. Sikkerhetsegenskaper:

Myntbetalinger bruker BitGo-teknologi også for sikre transaksjoner. Dette er en multisig-teknologi som brukes til beskyttelse av kryptokurrency-transaksjoner over hele verden. Videre gjør det også det mulig for brukere å låse myntene sine. Når myntene er låst, kan de ikke brukes før den tid som er satt for opplåsing.

 1. Konvertering av mynter:

En av de viktigste funksjonene i denne lommeboken er muligheten for automatisk myntkonvertering. Brukeren kan konvertere lagrede mynter til en annen valuta. Dette sparer mye tid og letter en problemfri handel.

Coinpayments tilbyr deg også muligheten til Point of Sale. Dette betyr at brukeren kan godta transaksjonene personlig uten behov for det hvilken som helst kryptobørs. Mobilappen for denne lommeboken er også tilgjengelig for brukerne. De kan sende og motta betalinger via enhetene sine.

5- Jaxx lommebok:

jaxx wllet zcash

Jaxx Wallet er en annen ansett lommebok som brukes til gruvedrift og lagring av kryptovalutaer over hele verden. Dette kalles også en flerplattformslommebok fordi den støtter nesten alle plattformene. Følgende er funksjonene i denne lommeboken:

 1. Vakker brukergrensesnitt

Jaxx Wallet er også populær på grunn av sitt attraktive og enkle brukergrensesnitt. En veldig god ting med dette er at den har samme design på nesten alle plattformene. Dermed kan brukerne bruke det enkelt på både bærbare datamaskiner og mobile enheter.

 1. Sikkerhetsegenskaper

Alle transaksjonene i denne lommeboken er også sikret med private nøkler, og disse private nøklene er lagret på brukerenheten. Dermed kan ingen bruke disse nøklene og vite om transaksjonene. Tilsvarende er sikkerhetskopierings- og gjenopprettingsprosessen i denne lommeboken også ganske enklere enn andre lommebøker.

 1. Støtte for flere valutaer

Som alle andre lommebøker, jaxx lommebok tilbyr støtte for ulike digitale valutaer. De offisielle kildene til denne plattformen bekrefter støtten til syv digitale valutaer, inkludert Bitcoin, Ethereum og Dash.

Denne lommeboken gir også 24/7 support i tilfelle problemer. Bare en ting som angrer på denne lommeboken, er den lave hastigheten på transaksjonene.

6- Rahakott – en ny sikker lommebok med flere valutaer

rahakott lommebok

Rahakott er en kryptovaluta lommebok som lar alle sende eller motta digitale valutaer og overvåke saldoen.

Du kan bruke lommeboken til å overvåke saldoen din online hvor som helst.

Det er ikke nødvendig å logge på Rahakott med e-postadressen, telefonnummeret eller brukernavnet ditt: du skriver ganske enkelt inn en mnemonisk setning.

Systemet er også sikret med tofaktorautentisering. Du kan også bruke Rahakott til å opprette flere lommebøker fra en enkelt konto – for eksempel hvis du vil opprette underkontoer for spesifikke forretningsforhold..

Rahakott-lommebøker er også “algoristiske”, ifølge en studie fra NewsBTC.com, som betyr at for hver transaksjon genereres nye adresser for å øke brukernes anonymitet..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me