Topp 7 beste Stellar Lumens (XLM) lommebøker 2021

Takket være superkrypto-rallyet i 2017, fant Stellar Lumens og mange andre kryptovalutaer seg i krysset for investorer. Som nesten alle blockchain-baserte produkter, har Stellar-plattformen grunnlag i desentralisering og ønsker å koble globale banker, betalingssystemer så vel som mennesker når de går videre og foretar betalinger på tvers av landegrenser raskt, ventetid og fremfor alt sikre. 

Sikkerheten kommer fra basesystemet, blockchain som plattformen er avhengig av for hensiktsmessighet. Stellar-plattformen er i direkte konkurranse med Ripple, et alternativt betalingssystem, og faktisk var den opprinnelige grunnleggeren av Stellar, Jed McCaleb, en av grunnleggerne av Ripple Net. Siden har de skilt seg, selv om Jed fortsetter å tegne en stor mengde XRP – den opprinnelige mynten til Ripple Network hver måned via en arbeidsavtale som varer i syv år.

Hvis du nå vil ønske å investere i Stellar, må du kjøpe de opprinnelige tokens – Lumens, tickersymbol XLM. Og fordi investoren er hans / hennes bank i en verden av kryptovaluta, hvor investeringen hans er lagret er av største betydning. Mens vi anbefaler å kjøpe XLM i anerkjente børser som støtter fiat-crypto-konvertering som BitFinex, er det bare en forferdelig idé å lagre XLM-ene på børsens lommebok. Børs har store mengder investorfond – som ofte handler, og som sådan er honningpotten for hackere. Det er derfor det er viktig å velge en pålitelig og tilbakevist lommebok, helst en kald lommebok som er frakoblet.

I dette innlegget vil jeg ta deg gjennom topp 7 beste Stellar Lumens XLM-lommebøker undersøkt av samfunnet. Vår liste prioriterer sikkerhet, myntstøtte, brukervennlighet og pris. Disse lommebøkene er:

1. Guarda lommebok

guarda lommebok

Guarda er en ikke-forvaringsplattform for kryptovaluta med flere plattformer designet for å lagre, administrere og overføre digitale eiendeler uten problemer. Guarda støtter for øyeblikket over 40 mest populære blockchains og over 10.000 av deres tokens (inkludert BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH og mer). Alle valutaene kan kjøpes i lommebøkene med et bankkort. Brukerne kan også bytte valuta via innebygd byttetjeneste og foreta raske kryptokurrency-transaksjoner.

Guarda Wallets er tilgjengelige i forskjellige versjoner: Web, Desktop (Linux, Windows, macOS), Mobile (iOS, Android) og Chrome Extension.

Guarda-kryptokurrencylagre fungerer på tvers av plattformer og kan nås fra alle enheter som er koblet til Internett. I tillegg til de viktigste lommebøkene med flere valutaer, tilbyr Guarda en rekke mobile valuta lommebøker med åpen valuta.

Da Guarda tilbyr lommebøker uten forvaring, blir ikke brukerens personlige data eller private nøkler lagret eller brukt av selskapet på noen måte – dette forbedrer kryptomynte- og tokensikkerheten og forhindrer alle sjanser for informasjonslekkasjer.

Hovedtrekkene:

 • Støtte for 40+ blokkjeder og over 10 000 tokens;
 • Full brukerkontroll over private nøkler og eiendeler;
 • Brukervennlig grensesnitt;
 • Kreditt / debetkort kryptokurrency kjøp;
 • Innebygd kryptovalutautveksling;
 • 24/7 kundesupportlinje;
 • Sikker kryptert sikkerhetskopi av lommeboken;
 • Tilgjengelighet på tvers av plattformer.

2. Ledger Nano S (“Editor’s Choice”)

reskontro nano s lommebok

For det første er Ledger Nano S en maskinvarelommebok. Som nevnt, er hardware-lommebøker ikke-rutenettet, noe som betyr at de ikke er koblet til internett, men det betyr ikke at lommeboken ikke kan fungere. Alt konstant er Ledger Nano S et kutt over resten, spesielt når det gjelder pris, antall mynter som støttes (noen ganger vil du kanskje diversifisere) og generell design. Lommeboken søker også, og sikkerhet er sentralt for lommebokdesigneren. 

Denne hardware-lommeboken er et produkt fra Ledger Company som bare ble innlemmet for to år siden. Opprinnelig støttet deres første generasjon lommebøker Bitcoin og et par så høye flytende mynter som ETH, men de har siden utvidet seg og tilbyr støtte for XLM

Ledger Nano S har en O-LED-skjerm som lar brukerne dobbeltsjekke transaksjonen ved å trykke på en knapp, og gjennom USB-kabelen er lommeboken kompatibel med Windows 7 og nyere versjoner, Linux og Chrome OS. Dessuten kan lommeboken eksistere samtidig og til og med løpe parallelt med electrum, Copay, Mycelium og et par andre populære hot lommebøker.. 

For sikkerhets skyld kan Ledger Nano S enkelt synkroniseres med Stellar Account Viewer, og sikkerheten til dine private nøkler er garantert siden de faktisk ikke lagres av enheten, men spores sikkert på blockchain de opererer fra via enheten. I tillegg, hvis du mister enheten, kan de 24 setningsordene effektivt fungere som gjenopprettingsnøklene dine når du gjenoppretter XLM-beholdningen.

 1. Prediksjon for Litecoin 2021-2025
 2. Stellar Price Prediction 2021-2025 XLM $ 5 Mulig?
 3. Prediksjon for Chainlink 2021-2025 Vil LINK nå $ 100?

Ledger Nano S kåret til # 1 beste XLM lommebok av våre lesere

3. Atomic Wallet

atom lommebok

Atomic er en forvaringsfri Stellar XLM-lommebok med flere valutaer, som støtter over 300 andre mynter og poletter. Du kan sikre, administrere, bytte og kjøpe XLM i et brukervennlig grensesnitt beskyttet av et mnemonic seed. Du har full kontroll over midlene dine.

Multi-plattform

Atomic Wallet er tilgjengelig for de fleste operativsystemer, inkludert Windows, macOS, Linux og Android. Appen for iOS skal slippes i 2019.

Sikkerhet og anonymitet

I Atomic har bare du full tilgang til midlene dine. Atomic Wallet bruker intelligens på enheten og lagrer alle private nøkler på datamaskinen eller smarttelefonen. Personvernet ditt er godt beskyttet med passordet du har angitt og en 12-ords mnemonic frøfrase.

Flervaluta

Bortsett fra XLM, støtter Atomic over 300+ mynter og poletter. Du kan sikre og administrere dem, bytte og kjøpe ved hjelp av innebygde tjenester og gjøre alt i ett grensesnitt, uten å gå til eksterne nettsteder. Videre lar Atomic deg legge til ethvert ERC20-token med noen få klikk og administrere det.

Null gebyrer

Atomic er et gratisprogram som gir deg en unik lommebokadresse. 

Øyeblikkelig utveksling og kjøp kryptoalternativ

Atomic Wallet lar deg bytte XLM mot 60+ kryptovalutaer. Denne tjenesten er drevet av Shapeshift, Changelly, og Changenow.

Kjøpsalternativet i appen er drevet av Simplex, og lar deg kjøpe XLM, XRP, Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Bitcoin Cash med et kredittkort med noen få klikk. Hele prosessen tar flere minutter og krever et gebyr på 2% for Atomic.

24/7 support

Atomic bryr seg om brukerne. Supportpersonalet jobber 24/7 og er alltid klare til å hjelpe hvis noe går galt. Gjennomsnittlig svartid er omtrent 1 time.

kan du også sjekke vår beste Loopring lommebøker 2021 Liste

4. Stellar Desktop Client

fantastisk skrivebordsklient

Som navnet antyder, er dette en varm / kald lommebok – avhengig av internettforbindelse – tilgjengelig for stasjonære brukere og et annet levedyktig alternativ hvis du vil ha Stellar Lumens gratis. Alt du trenger å gjøre er å laste ned og installere lommeboken gratis. 

Når installasjonen er fullført, skal det skille seg ut hvordan skjermen er godt strukturert, intuitiv og enkel å bruke, en perfekt funksjon for første omgang. 

Det ville være to alternativer: enten lage en ny lommebok eller gjenopprette en gammel. Hvis du bestemmer deg for å opprette en ny lommebok, genereres en passordbeskyttet tekstfil og lagres på datamaskinen din. Hver gang du vil ha tilgang til lommeboken din, må filen aktiveres. I hovedsak fungerer filen som dine private nøkler, og gir deg tilgang til Stellar blockchain, og det er derfor det er viktig å sikre den. 

Det eneste sikkerhetsproblemet som brukere kan finne med denne lommeboken, er tilstanden til den stasjonære datamaskinen i sikkerhetsvinkel og om den er koblet til internett. Hvis det er koblet til, er det opp til brukeren å stålføre datamaskinens sikkerhet, og hvis ikke, så er klienten i utgangspunktet en kald lommebok. Det eneste som bør gjøres da er å forhindre at tekstfilen blir ødelagt.

5. Stronghold Wallet

høyborg xlm lommebok

Bare for å være klar, er Stronghold en utvekslingslommebok. Det som imidlertid gjør denne lommeboken spesiell, er at børsen — Stronghold – kjører på Stellar blockchain. Den beskriver seg selv som på- og avkjøringen til Stellar-nettverket som representerer Lumens (XLM) i den desentraliserte sentralbørsen, ofte kalt DEX. 

Som nevnt er børser handelssteder der investorer kan handle, kjøpe eller selge tokens og senere lagre dem på stedet eller flytte dem andre steder. Så i kraft av å kjøre på Stellar-nettverket, kan Stronghold-utvekslingslommeboken være det sikre og trygge stedet å oppbevare Lumens-mynter. 

6. StellarTerm

stellarterm lommebok

Dette er enda en nettbasert lommebok med et godt sikkerhets rykte og en desentralisert børs komplett med en fungerende handelsklient for handelsmenn eller investorer. Som lommebok er sikkerheten til XLM-myntene dine garantert fordi lommeboken kjører på Stellar-nettverket som som sagt er vert for denne lommeboken. Når du har installert lommeboken, kan brukerne generere offentlige og private nøkler direkte gjennom det brukervennlige og attraktive brukergrensesnittet. 

StellarTerm kan kjøres på Windows, Mac samt Linux-operativsystemer, og det bør ikke være et problem for brukerne. Det som er bra med denne lommeboken, er at de private nøklene lagres lokalt på klientens datamaskin. 

Dessuten støtter StellarTerm-handelsklienten et par andre kryptovalutaer, noe som betyr at det er en mulighet for investorer å konvertere deler av eller hele XLM-beholdningen til andre mynter eller poletter etter deres smak. Det som til og med er spesielt for StellarTerm er at det er enkelt kompatibelt med Ledger Nano S, maskinvareboksen vi nevnte ovenfor.

7. Hummer

lobstr lommebok

Skulle du foretrekke en lett og enkel å bruke en lommebok, bør Lobster toppe listen. Det er gratis å bruke og for å starte operasjoner, må brukeren registrere seg ved hjelp av e-posten sin. Påloggingsinformasjonen til Lobster-webklienten vil bli sendt til brukerens e-postadresse, og deretter skal man logge på og opprette en Stellar-konto. 

Deretter kan man enkelt generere fraseuttrykk for kontogjenoppretting og offentlige og private nøkler. Det er den private nøkkelen som skal holdes sikker, og det er derfor investoren skal oppbevare lommeboken trygt. Skulle du ønske å sette inn din XLM til hummeren konto, skal de oppgitte offentlige nøklene være mottakerens adresse.

Konklusjon

Selvfølgelig er det ikke de eneste lommebøkene som er tilgjengelige, det er mange der ute. For å oppsummere er tommelfingerregelen sikkerhet, mynt støttet og pris når du velger Stellar Lumens-lommeboken. Lommebøker skal være rimelige, og hvis du trenger det lagre XLM-mynter utenfor nettet, må du bruke penger, men bare gjøre det på akkrediterte enhetsforhandlere. 

Ledger Nano-lommebøker har egne distributører, og det er viktig å følge instruksjonene, siden du kan ende opp med å kjøpe falske Ledger Nano S-enheter lastet med skadelig programvare. Hvis ikke, kan en nettlommebok være et godt deksel. Den eneste forholdsregelen du bør ta er på et godt antivirusprogram, og ja, appvurdering betyr noe. Sett deg for lommebøker som er godkjent av blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me