Nakup Bitcoin s Paypal brez preverjanja (ID): 6 najboljših metod

Iščete načine, kako lahko s pomočjo PayPala kupite Bitcoin (BTC)? Potem ste prišli točno na pravo mesto, ker bom tukaj opisal najboljše metode, ki se običajno uporabljajo za nakup BTC s PayPal. Ko gre za nakup Bitcoina, prve decentralizirane kriptovalute na svetu, uporabniki večinoma raje uporabljajo PayPal kot svoj način plačila za nakup BTC. Razlog je v tem, da se jim zdijo priročni in enostavni za uporabo. Poleg tega gre za način takojšnjega plačila za nakup bitcoinov brez preverjanja.

Toda težava je v tem, da malo platform za izmenjavo bitcoinov podpira PayPal kot plačilno sredstvo in ustvarja težave za tiste, ki želijo kupiti BTC s PayPal. Zanje sem uvrstil v ožji izbor nekaj priljubljenih načinov, s katerimi lahko s pomočjo PayPala kupujejo bitcoin. Te so podrobneje razložene spodaj.

Nakup Bitcoin (BTC) s PayPal brez potrditve (ID)

1. LocalCryptos

Localcryptos je peter-to-peer (P2P) trg BTC z več kot 100.000 uporabniki v 130 državah, ki vam omogoča nakup Bitcoin (BTC) s PayPal. Na Localcryptos kupujete bitcoin z izmenjavo z drugim uporabnikom na platformi.

Za zaščito vaših transakcij, opravljenih s PayPal, uporablja varno depozitno storitev. Na Localcryptos traja le manj kot petnajst minut za dokončanje transakcije PayPal. Vsi prenosi PayPal so takojšnji in hitri.

Kako kupiti BTC na Localcryptos z uporabo PayPal brez preverjanja ID-ja

Evo, kako lahko s pomočjo PayPala kupite bitcoin na Localcryptos:

Prijavite se v Localcryptos

Najprej se prijavite v Localcryptos in ustvarite svoj račun. Ko končate z ustvarjanjem računa na Localcryptos, boste lahko začeli trgovati.

Poiščite prodajalca PayPal

V naslednjem koraku poiščite primernega prodajalca PayPal, ki ustreza vašim zahtevam s seznama prodajalcev PayPal, ki so na voljo.

** Preverite profil in ugled prodajalca.

Izberite znesek BTC, ki ga želite kupiti

V tretjem koraku morate izbrati količino Bitcoina (BTC), ki jo morate kupiti.

Prenos denarja s pomočjo PayPal

V zadnjem koraku morate nakazati denar s plačilnim sredstvom PayPal. Prodajalec bo Bitcoin vstavil v denarnico za hrambo in vam posredoval podatke o nakazilu PayPal. Po tem morate prodajalcu s PayPal-om poslati denar. Takoj ko bo plačilo potrjeno, bo znesek Bitcoina v vašo denarnico sproščen iz zalogovniške denarnice. Preberite tudi napoved cene verige 2021 do 2025

2. Paxful

Paxful je še en priljubljen način, s katerim lahko kupujete bitcoin s PayPal. Paxful je v bistvu peer-to-peer (P2P) borza kriptovalut, ki jo je leta 2015 ustanovila skupina razvijalcev in uporabnikom omogoča nakup ali prodajo BTC.

Izmenjava kriptovalut s sedežem v ZDA uporabnikom ponuja odlično tržišče za nakup Bitcoinov s PayPal-om, kar je varen in takojšen način.

Kako kupiti BTC s PayPal-om na Paxful brez preverjanja

Nakup BTC s PayPal na Paxful je precej preprost in enostaven. Tako lahko kupite BTC s PayPalom na borzi kriptovalut Paxful:

Korak 1 – Prijavite se v Paxful in ustvarite svoj račun tako, da izpolnite spodnji obrazec:

2. korak – Ko ustvarite svoj račun, pojdite na razdelek Nakup Bitcoin, ki je na voljo na spletnem mestu.

3. korak – Po tem morate za plačilno sredstvo izbrati PayPal in nato znesek BTC, ki ga želite kupiti, ter valuto, s katero boste plačevali, na primer USD.

4. korak – Nato si oglejte seznam ponudb, ki so na voljo na platformi, in izberite primerno ponudbo, ki ustreza vašim zahtevam in vas izpolnjuje.

5. korak – Nato začnite trgovati in zaključite posel s prodajalcem.

6. korak – Počistite svoje plačilo po navodilih prodajalca.

7. korak – Ko bo vaše plačilo potrjeno, boste lahko od prodajalca prejeli Bitcoin.

Čeprav Paxful podpirajo po vsem svetu, v nekaterih državah ni na voljo. Sem spadajo Libija, Jemen, Sudan, Irak, Sirija, Severna Koreja in nekateri drugi.

3. eToro

Eden najpogosteje uporabljenih načinov za nakup Bitcoina (BTC) s PayPal je eToro, platforma za socialno trgovanje, ki vam omogoča nakup bitcoinov. To je preprost način za nakup bitcoinov s pomočjo PayPal-a. eToro je bil ustanovljen leta 2007 in uporabnikom ponuja široko paleto trgovskih izdelkov, kot so kriptovalute, forex, surovine, valute in delnice.

eToro podpira široko paleto kriptovalut, vključno z Bitcoini in Ethereumom. Na trgovalni platformi eToro lahko kupite bitcoin po zelo nizkih stroških. eToro je na voljo uporabnikom po vsem svetu, razen v nekaterih državah, vključno z Bosno, Kanado, Sudanom, Sirijo, Jemnom, Ugando, Gvinejo, Libijo, Severno Korejo in številnimi drugimi.

Provizije eToro so razmeroma nizke in podpira različne možnosti plačila, vključno s PayPal.

Kako kupiti Bitcoin s pomočjo PayPala prek eToro

Bitcoin lahko s sistemom PayPal kupite prek eToro, tako da sledite tem korakom:

Korak 1 Najprej ustvarite svoj račun z eToro tako, da pošljete svoje osebne podatke, kot so ime, uporabniško ime, e-pošta in telefonska številka.

2. korak – Po tem morate potrditi svojo identiteto.

3. korak – Nato izberite znesek, ki ga želite položiti, in želeno valuto.

4. korak V naslednjem koraku morate za plačilno sredstvo izbrati PayPal.

Zdaj ste pripravljeni za nakup bitcoinov s PayPal-om. Izberite znesek BTC, ki ga želite kupiti, in oddajte naročilo za nakup.

Želite pretvoriti svoj bitcoin v valovanje tukaj je naš vodnik po korakih BTC v XRP

4. Xcoins

Xcoins, ki je spletni ponudnik platforme za posojanje digitalnih valut, omogoča tudi nakup bitcoinov s PayPal-om. Bitcoin lahko dobite prek Xcoins takoj s PayPal ali kreditnimi karticami. Je stoodstotno varen in varen. Xcoins vam raje posodijo Bitcoin, namesto da bi jih prodali vam.

Na tej platformi za izposojo Bitcoin vam ponujajo najnižje obrestne mere. Ko dobite posojilo, pa morate plačati obrestno mero. Xcoins je podprt v številnih državah po vsem svetu, vključno z Združenim kraljestvom, Turčijo, Nemčijo, Hongkongom, Nigerijo, Pakistanom, Egiptom, Brazilijo, Dansko, Japonsko, Nepalom in številnimi drugimi.

Kako lahko dobite BTC s PayPalom na Xcoins

Postopek pridobivanja bitcoinov s PayPalom na platformi Xcoins je zelo preprost, saj je sestavljen iz le nekaj korakov.

Prijavite se z Xcoins

V prvem koraku se morate prijaviti z Xcoins in se registrirati. Za registracijo morate navesti osebne podatke, kot so ime, priimek in e-poštni naslov. Postopek prijave traja le nekaj minut.

Izvedite plačilo s PayPal

Drugi korak je določitev zneska, ki ga morate kupiti v Bitcoinu, in nato izvedite plačilo z izbiro PayPal.

Prejemajte Bitcoin (BTC)

Ko plačilo izvedete s PayPal-om, boste lahko Bitcoin prejeli v svojo denarnico, ustvarjeno na Xcoins.

5. Plus500

Plus500 je tudi primeren trg za uporabnike, ki kupujejo ali prodajajo Bitcoin s pomočjo PayPal-a. Plus500 je spletna platforma za trgovanje s CFD-ji za kriptovalute, ki primerjalno ponuja nizke stopnje provizij pri trgovanju. Družbo s sedežem v Združenem kraljestvu je uredil in pooblastil organ za finančno poslovanje (FCA). To pomeni, da gre za zaupanja vreden trgovalni trg.

Prebivalci Združenega kraljestva, Hongkonga, Združenih arabskih emiratov, Avstralije, Kuvajta, Norveške, Danske, Singapurja in nekaterih drugih držav lahko dostopajo do platforme Plus500. Po drugi strani pa ni na voljo uporabnikom v Zimbabveju, Indiji, ZDA, Braziliji, Nigeriji, Iranu, Egiptu, Kanadi itd..

Nakup Bitcoin s PayPal prek Plus500: Vodnik po korakih

Sledite tem korakom za nakup bitcoinov s PayPal prek Plus500:

Korak 1 Ustvari svoj račun

Prvi korak, ki ga morate upoštevati, je ustvariti račun za Plus500 tako, da izpolnite obrazec za prijavo z vnosom e-pošte in gesla. Po tem preverite svoj račun.

2. korak Položite polog s PayPal

Naslednji korak je polog na svoj račun Plus500 s plačilnim sredstvom. Za nakazilo denarja lahko izberete PayPal. Če želite začeti trgovati s Plus500, morate na svoj račun položiti najmanj 100 USD.

3. korak Nakup Bitcoin

V zadnjem koraku ste pripravljeni na nakup bitcoinov. Pojdite v razdelek »Trgovina« in tam sklenite posel. Na seznamu razpoložljivih kriptovalut izberite Bitcoin (BTC) in nato kliknite »kupi« za trgovanje z njim.

6. WirexApp

WirexApp je dobra izbira za tiste, ki želijo kupiti Bitcoin s pomočjo PayPala, ker je takojšen in enostaven za uporabo. Vendar prvič traja približno en do dva dni za prenos. Omogoča vam učinkovit prenos kriptovalut po vsem svetu.

Sledijo države, v katerih je na voljo WirexApp, ki vam omogoča, da tam kupite bitcoin:

Slovaška, Srbija, Marino, Turčija, Gruzija, Islandija, Izrael, Maroko, Estonija, Jordanija, Čile, Malta, Saudova Arabija, Lesoto, Lihtenštajn, Filipini, Bolgarija, Latvija, Italija, Gibraltar, Hrvaška, Malezija, Združeni arabski emirati, Bahami in nekatere druge.

Kako uporabiti WirexApp za nakup BTC s PayPal

Preprosto sledite spodnjim navodilom po korakih in z lahkoto lahko kupite bitcoin s pomočjo PayPala na platformi WirexApp.

Prvi korak je registracija in ustvarjanje računa na WirexApp. Ustvarjanje računa je obvezen korak, če želite kupiti BTC s PayPal prek WirexApp.

V drugem koraku morate odpreti svoj račun PayPal, tako da se vanj prijavite. Ko to storite, pojdite naravnost v razdelek »Denar«, tako da ga kliknete in tam dodate kartico.

Po tem morate v svoj račun PayPal dodati še eno kartico za zvišanje omejitev pošiljanja, kot je prikazano spodaj na sliki:

V naslednjem koraku morate v polja vnesti podatke, povezane s kartico WirexApp.

Po tem naslednja stvar, ki jo PayPal zahteva, je potrditev kartice, kar je ključni korak za dodajanje kartice WirexApp v PayPal.

Ko se prijavite v svoj račun na WirexApp, vam bo poslana potrditvena koda za preverjanje vaše debetne kartice. Ko jo vidite, morate potrditi to kodo.

Zdaj ste pripravljeni začeti kupovati Bitcoin s PayPal prek WirexApp.

Zaključek:

Na kratko sem vam predstavil vse zgoraj navedene metode in kako jih lahko uporabite za nakup bitcoinov s PayPal-om. Zdaj se sami odločite, kateri način se vam zdi najboljši za nakup Bitcoin (BTC) s PayPal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me