Kako kupiti Monero (XMR) s kreditno / debetno kartico USD?

Changelly vam omogoča nakup katere koli digitalne valute, vključno z Monero (XMR) s USD. Za to morate imeti kreditno kartico. Na drugih spletnih mestih za nakup Monero ali kateri koli drug kovanec razen BTC, morate najprej kupiti BTC in ga nato pretvoriti v želeno digitalno valuto. Zato potrebujemo spletno mesto, kot je Changelly, kjer lahko kupite Monero ali kateri koli digitalni kovanec v prvi transakciji neposredno z USD.

Changelly kupi kovanec

Changelly za svoje storitve zaračuna pristojbine. Toda ta pristojbina se ne razlikuje od drugih omrežij. Pravzaprav je njihova provizija nekako zelo nizka od drugih priljubljenih spletnih mest s kriptovalutami. Zaračunajo 0,25% celotne transakcije. Provizija je fiksna in ne poveča ali zmanjša zneska denarja, ki ga porabite za nakup Monera.

Zahteve za nakup XMR s USD:

Na Changellyju, če želite, morate izpolniti nekatere zahteve kupite Monero s kreditno kartico: Te zahteve niso nekaj, kar bi vas moralo skrbeti. Na drugih spletnih mestih boste morda morali skupaj s sliko kreditne kartice predložiti kopijo potnega lista, bančnega izpiska ali celo osebne izkaznice. Changelly vas ne vpraša veliko. Zato je proces nakup Monera na Changellyju je zelo hiter, varen in varen. Tu je seznam predmetov, ki jih morate imeti v času, ko ste nakup Monera s kreditno kartico:

  1. Aktivna kreditna kartica z logotipom Visa ali glavnim logotipom
  2. Aktivni mobilni ali stacionarni telefon za sprejemanje kode
  3. Račun za denarnico kam vam bo Changelly poslal Monero
  4. Potni list in spletna kamera za preverjanje identitete (neobvezno).

To je to. Kopije bančnega izpiska, osebne izkaznice ali česar koli drugega ni treba imeti. Changelly v resnici ne zahteva kopije potnega lista. Če pa nimate telefona ali če niste prejeli štirih številk v telefonu, imate na voljo alternativno možnost, da se posnamete in potni list, da potrdite svojo identiteto..

Koraki za nakup Monero na Changelly:

Naslednji koraki so lahko videti veliko, vendar niso veliko. Pišem samo zelo podrobno, da vam pomagam z lahkoto slediti vsakemu koraku. Na splošno Changelly je zelo enostaven za uporabo. Celoten postopek do kupite Monero XMR s kreditno kartico traja največ 10 minut, vključno s časom registracije in časom postopka transakcije. Namen podrobnega pisanja vsakega koraka je pomagati vsem vrstam uporabnikov, saj vsi niso dobri v računalniku ali kupujejo stvari prek spleta.

Changelly Review: # 1 Najboljša izmenjava kriptovalut

1. korak: Registrirajte se na Changelly:

spremenljivo singup

Za registracijo na Changelly, morate klikniti možnost Sing up. To možnost najdete na vrhu spletnega mesta. E-poštni ID morate vnesti samo za registracijo. Uporabite lahko tudi svoj Google Plus, Facebook ali celo Twitter račun za registracijo na Changelly. Podrobnosti za prijavo boste prejeli v svojem e-poštnem sporočilu. Torej, poskrbite, da boste vnesli samo aktiven e-poštni račun. Če ste vnesli napačen ID e-pošte, imate vedno možnost vnosa pravilnega, tako da ponovite ta postopek.

2. korak: Preverite račun Changelly:

Če želite preveriti svoj račun na drugih spletnih mestih s kriptovalutami, morate predložiti kopijo osebne izkaznice, vendar jo morate na Changellyju aktivirati s povezavo za preverjanje, ki jo boste prejeli v svojem e-poštnem naslovu za registracijo. Ne pozabite, da ne morete nadaljevati obdelave, dokler ne preverite svojega e-poštnega računa.

3. korak: Nakup Monero s USD:

Če želite Monero kupiti s kreditno kartico, morate v polje vnesti znesek v USD domača stran Changelly. (Ali pa uporabite Changelly od zgoraj) Videli boste tečaj vseh valut v realnem času, vključno s tečajem Monero XMR. Te cene se bodo takoj spremenile, če se količina tega digitalnega kovanca poveča ali zmanjša. Če kovanec trguje z visokim zneskom, lahko počakate nekaj sekund. To vam bo pomagalo ustvariti nekaj dobička, ne da bi ničesar naredili. Prepričajte se, da ste izbrali USD iz ene vrstice in XMR na drugi vrstici. Ko končate s tem, kliknite naslednji gumb za obdelavo na naslednji strani.

4. korak: Preverite transakcijo:

kupi monero usd

Na tej strani ne boste le pozvani, da potrdite svojo transakcijo s klikom na naslednji gumb, temveč vam bodo prikazane tudi vse podrobnosti o vaši transakciji, ki bodo vključevale znesek XMR boste prejeli v denarnico, predvideni čas in koliko skupaj boste plačali kupite Monero s USD. Če je vse videti dobro, kliknite naslednji gumb.

5. korak: Vnesite podrobnosti o denarnici:

denarnica xmr

Na naslednji strani morate imeti naslov denarnice Monero (XMR) kje Changelly vam bo poslal vaš kovanec.

Changelly je spletno mesto, ki ponuja samo storitve zamenjave USD, EUR..ect z drugimi kovanci. Ne ponujajo nobenih storitev denarnice. Torej, morate imeti dobro denarnico za svoje kovance, preden sledite tem korakom.

Lahko uporabiš CoinPayments za ta namen, ki je bil večinoma sprejet za namene trgovanja ali spletnega nakupovanja. Po dodajanju naslova denarnice in plačila z osebnim dokumentom morate klikniti naslednji gumb.

naslov xmr

6. korak: Potrdite transakcijo:

denarnica monero

Preden te prosim položite svojo kreditno kartico informacije, Changelly vam bo v potrditev pokazal podrobnosti o vaši transakciji. Na tej strani se cene lahko spremenijo, ker se Changelly ukvarja s trgovalnimi tečaji v realnem času. Torej, dvakrat preverite znesek, ki ga boste prejeli, vključno s provizijo (kar je 0,5% celotne transakcije) in predvidenim časom itd. Kliknite gumb Naprej, če je vse videti popolno.

7. korak: Vnesite podatke o kreditni kartici:

vizum za zamenjavoZdaj morate vnesti svoj Podrobnosti o kreditni kartici na tej strani. Za to številko, ki ni številka kreditne kartice, morate vedeti datum poteka veljavnosti vaše kreditne kartice in številke CVC, te podatke najdete na hrbtni strani kreditne kartice. Ko vnesete zahtevane podatke, morate klikniti gumb Plačilo, ki bo prikazal tudi znesek v USD, ki jih bo družba Changelly odštela od vaše kreditne kartice.

Changelly kupi kovanec

8. korak: Preverite svojo identiteto:

zamenjaj telefon

Pred transakcijo morate preveriti svojo identiteto. Za to sta na voljo dve možnosti. Prva je udeležba na klicu in poznavanje 4 številk, druga pa je vzeti potni list v roko in posneti posnetek za preverjanje. Druga možnost bo na voljo le, če niste upoštevali prve možnosti. Torej izberite, katero se vam je zdelo lažje. Na splošno je prva možnost enostavna in zelo hitra, saj se bo pri drugi možnosti resnična oseba ujemala z vašo fotografijo, kar lahko traja nekaj dodatnih minut.

9. korak: v denarnico prejmite Monero XMR:

Ko končate z vsemi zgornjimi koraki, boste Monero prejeli na račun denarnice v predvidenem času, ki je bil omenjen v 6. koraku. Ne pozabite si zapisati ID transakcije. Ta ID lahko uporabite v primeru, da imate kakršno koli težavo kot referenčni ID.

Zaključek:

Z nizko transakcijsko provizijo in možnostmi nakupa več kot 60 digitalnih valut, Changelly je najboljše spletno mesto za nakup ali izmenjavo kriptovalut z USD. Predvideni čas transakcije se lahko razlikuje, vendar ne skrbite, če traja nekaj dodatnih minut. Včasih je bil strežnik zaseden zaradi velikega števila prometa in transakcij.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me