Tron Price Napoved 2021 – Ali je TRON (TRX) dobra naložba?

TRON (TRX), ena največjih in uvrščenih na 20. mesto kriptovalut je med igralci iger na srečo veliko povpraševanja. Tu smo, da vam bolje predstavimo Napoved cen TRON za prihodnja leta. Strokovnjaki za kripto in analitiki po vsem svetu domnevajo, da ima kovanec veliko prihodnost. Vlagatelji in trgovci želijo vedeti napovedi TRON-a, da bi dobili boljšo idejo. Preden pa si oglejmo temeljne kamne podjetja in kaj je to!

Kaj je TRON (TRX)?

TRON je decentraliziran stroj, ustvarjen za spodbujanje interneta z decentralizacijo. Razvijalcem decentraliziranih aplikacij pomaga razvijati in uporabljati dinamične protokole s pametnimi pogodbami v svojem domačem Blockchainu na enak način kot Ethereum. Dolgoročni cilj te kriptografije je revolucija v zabaviščnem poslu. V ta namen je ekipa sodelovala v sodelovanju z vodilnimi razvijalci, pretočnimi platformami, socialnimi omrežji itd.

Justin Sun je bil mož za TRON-om. Sprva je bil zgrajen kot žeton ERC-20 za omrežje Ethereum. Toda kmalu po uvedbi v ICO je bil projekt velik hit in ekipa je začela svojo Blockchain. Po uspešnem zagonu Blockchaina je bil TRX prestavljen na lastno omrežje Blockchain.

Vse to je veliko TRON-u pomagalo zgraditi samo sebe in zelo hitro rasti, tako da je zbralo veliko podpore in zanimanja. Bili so tudi časi, ko se je vsak dan pojavila novica, da je TRON sodeloval z borzami in drugimi podjetji. Hype je bil resničen, ko je omrežje objavilo, da je kupilo Bit torrent, ki sejalcem omogoča, da si zaslužijo kovance z izmenjavo datotek.

  1. Napoved cene verige 2021-2025 | Ali bo LINK dosegel 100 USD?
  2. Napovedovanje cen dogecoinov 2021-2025 | Ali lahko DOGE kdaj doseže $ 1?

TRON Analiza cen & Zgodovina

Preden se lotimo napovedi cen, si oglejmo, kako je kovanec delal v preteklosti. TRX je začel delovati sredi septembra 2017. Cena TRON-a je takrat znašala 0,001984 USD. Vendar je kovanec kmalu prišel v največjega kripto bika doslej in se postopoma povečeval z zgornjih najnižjih vrednosti na 0,275647 USD ves čas najvišjih.

Skoraj vse cene kriptovalut so neposredno ali posredno odvisne od Bitcoinov. V tem primeru tudi TRX ni nič drugačen. V mnogih obdobjih je prikazoval medvedje in bikovske teke kot bitcoin. Toda samo cena Bitcoina ni dejavnik, od katerega je odvisna cena Trona. Na pretekle cene TRON-a so vplivali tudi drugi dejavniki, kot so partnerstvo z velikanskimi velikani, priljubljenost kovanca in nenadni tržni trendi.

Med avgustom in novembrom 2019 je cena TRON nadalje znižala na med 1 in 2 centa. Po izzivnem času so se po zaslugi PR kampanj in integracije žetona Bit Torrent TRX spet povečale. Januarja 2019 je cena TRON-a presegla 0,27 USD, vendar je sčasoma padla. Danes se trguje po vrednosti 0,02802 USD.

TRON Napovedovanje cen 2021

TRX napoved cene 2021-2022

V prihodnjem letu so cene TRON-a zagotovo višje, saj projekt raste. Po napovedi Wallet Investorja napoveduje, da bo sredi leta 2021 mogoče napovedati 0,05–0,08 USD in da bo do konca decembra 2021 napovedan visok dvig cene z 0,21–0,30 USD. Cene bodo ostale precej enako do leta 2020. Analitiki napovedujejo, da če bi se premik bika zgodil nekje konec leta 2020, naj bi cene presegle nad 0,34–0,41 dolarja.

Napoved cene TRON za obdobje 2021-2025

Cena TRX-a se bo v letu 2020 zvišala v skladu s napovedjo cen TradingBeasts. Trenutna stopnja kovancev TRX znaša 0,02802 USD, vendar bi TRON lahko konec leta 2022 znašal 0,0427285 USD. Toda napoved je v prihodnjih letih zelo stabilna, menjalni tečaj TRX pa naj bi se gibal med 0,0464246 in 0,0483635 USD..

Povišanje cen se bo nadaljevalo do leta 2024. Po njihovih napovedih naj bi se cene gibale med 0,0653120 in 0,0676992 ameriškimi dolarji. Te stopnje napovedi s strani TradingBeasts so precej preproste in razumne.

TRX napoved cene 2023

Napovedi cen so odvisne od uvedbe kovanca na trg. Ker je vedno več vlagateljev pripravljenih sprejeti valuto, obstaja verjetnost, da bo v prihodnjih letih postala bolj dragocena. Če govorimo o naložbenih namenih, je TRON najboljša možnost, če iščete dolgoročne naložbene priložnosti. Nizka stopnja grafa je skupna, kolikor je nevedna. Tržne napovedi kažejo, da se bo TRON (TRX) v naslednjih petih letih povečal z dolgoročnimi naložbenimi obveznostmi v višini 1325,58%. Po napovedih bo kovanec do leta 2023 dosegel ceno od 0,54 do 0,60 USD.

Tron Price Napoved 2025-2030

Kovanec ima večjo bazo oboževalcev in navijače, ki nenehno uspevajo za izboljšanje tega TRON-a (TRX). Sam ustanovitelj TRON-a je kripto navdušenec in verjame v nenehne inovacije kovanca. Morda je to najboljša možnost za dolgoročne naložbe, saj se je skupina povezala z odmevnimi organizacijami z vsega sveta. Do konca leta 2025 naj bi TRON trgoval v vrednosti 0,76 USD.

Medtem ali v naslednjih 4 do 5 letih bo stopnja posvojitev morda višja od stopnje posvojitve danes. Stopnja dostopnosti je lahko v primerjavi z drugimi kriptovalutami visoka. Tako naj bi do konca leta 2030 TRON dosegel celo 1 USD. Toda ta napoved bo mogoča le, če bo trg šel skozi bikovski ali medvedji tek in kako nestanoviten je trg.

TRON (TRX) Napovedovanje cen 2021-2025

Storitev napovedovanja Coinliker v 5 letih obljublja do 0,55 USD na žeton, kar je najbolj ambiciozna potencialna napoved za TRON. Po njihovem mnenju je TRON res dobra kriptovaluta z izjemno rastjo obljub. Cena TRX-a bo naraščala, ko se bo stopnja sprejemanja povečala.

Trendi, povezani s cenami TRON (TRX)

Izšel leta 2017, TRON je dokaj mlad kriptokovanec na trgu. Kovanec je od lansiranja dobil veliko dinamiko cen. Tu je nekaj dejstev, za katere menimo, da so smiselna, če se sami odločate.

  • Po izstrelitvi je bil kovanec zelo cenjen. Začetna cena leta 2017 je bila okoli 0,05 USD
  • 2018 je bilo zlato obdobje za kriptovalute. TRON je dosegel rekord v zgodovini na približno 0,30 USD.
  • Čeprav je bil začetek leta velik hit. Toda leto 2018 se je zaključilo s takim razočaranjem. Kovanec je dosegel najnižjo vrednost 0,01 USD.
  • Do takrat je bila najnižja cena, zabeležena do leta 2020, 0,00686 USD.
  • Danes TRON (TRX) trguje z vrednostjo 0,02802 USD.

Kje kupiti TRON (TRX)

TRON je trenutno najbolj kraden in priljubljen digitalni kovanec. Na srečo je na borzi nekaj znanih imen, ki podpirajo TRON. Eden izmed preprostih načinov nakupa TRON-a je menjava. Binance, Etoro in Poloniex so nekatera velika imena v panogi.

Kar zadeva tržno omejitev, vodi Binance. Borza ponuja trgovalne pare z drugimi priznanimi kripto kovanci. TRX-a ne morete neposredno kupiti na borzi. Kupiti morate kovanec tretje osebe, nato pa ga lahko zamenjate s TRX. Transakcijo lahko izvedete z debetno ali kreditno kartico

Kako shraniti TRON (TRX)

Obstaja veliko načinov za shranjevanje kovancev. Vsak način ima svoje prednosti in slabosti. Vrsta denarnice je zelo pomembna. Če načrtujete majhno naložbo, bodo mobilne denarnice najboljša ponudba za vas. Ampak:

Če nameravate hraniti velik pavšal, potem je najboljša izbira denarnica za strojno opremo. Strojne denarnice zagotavljajo najboljše varnostne protokole v panogi. Nikoli niso vdrti ali ogroženi. Naprave so drage, vendar so zanesljive, prenosne in nudijo vrhunske varnostne funkcije.

Pogosta vprašanja o napovedovanju cen TRON

Ali bo TRON vreden čez 5 let?

Glede na dolgoročno naložbo je mogoče, da bo TRON deloval veliko bolje. Kovanec lahko ustvari prostor na trgu.

Ali bo TRON kdaj dosegel 1 $?

Prihodnja leta bodo bolj nihala kot kdaj koli prej za TRON. Če pogledamo 10-letno obliko, se pričakuje, da se bo do leta 2030 s TRON-om trgovalo skoraj za 1 dolar. Trenutno je trg nestanoviten in dobro deluje.

Ali je TRON (TRX) dobra naložba?

Če razmišljate o vlaganju v digitalne valute, je TRON morda najboljša možnost za vas. Kovanec je lahko dolgoročno donosna naložba. V prihodnjih letih naj bi dosegel 1 dolar.

Zaključek

Če TRON poznate že od začetka njegove uvedbe, potem morate vedeti njegov razvoj, kako je bila valuta v zadnjih letih. To je bil najbolj priljubljen projekt Blockchain, ki je na začetku gradil na Ethereumu. Zagon njegovega Blockchaina je bil prelomni trenutek. Kmalu zatem je valuta začela padati in je bila nadomeščena z novimi kovanci, kot sta Tezos in stellar. Kovanec ima spodobno prihodnost in pričakuje se, da bo naraščal, kot smo že omenili. V preteklosti je bilo nekaj padcev, vendar so prevladovali najvišji nivoji.

Vse to in še vedno ima TRON 20. mesto na coinmarketcap. Kovanec je in vedno naj bi bil na trendu seznama kripto trga. Upamo, da bo ta trend pripeljal še enega bika v TRON. Bi radi kaj dodali v blog? O tem razpravljajmo v spodnjem oddelku za komentarje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me