Kako zaslužiti Bitcoin, ki živi v karanteni

Ker je tretjina svetovnega prebivalstva po razširjenem prenosu SARS-COV-2 zaprta, ljudje iščejo nove načine za ustvarjanje pasivnega dohodka. Ta članek vas bo naučil, kako zaslužiti Bitcoin Living, medtem ko ostanete v karanteni.

Virus, ki povzroča COVID-19, bolezni dihal, ki se lahko izkaže za usodno za nekatere populacije. Izrazi, kot so “samoizolacija”, “karantena” in “zavetje na mestu”, so bili uporabljeni za opis novo postavljenih vladnih sankcij in smernic, vendar se zdi, da izraz, ki ga ljudje uporabljajo, “zaklepanje”.

Ta slika ima prazen atribut alt; ime datoteke je Bitcoin-Passive-Income-1024x576.jpgČe imate smernice za zavetje na mestu, da ste zvijali palce, jih bolje uporabite tako, da zaslužite nekaj kripto.

Nič čudnega ne bi smelo biti, zakaj, saj “zaklepanje” povzema občutke, da ste obtičali doma in imate le malo opravka, vendar zaužijete depresivne medije in preveč kalorij. Italijani čutijo glavno težavo, saj so svoje začeli pred več kot 9 tedni, 10. marca, hitro jim je sledila Velika Britanija, ki je začela 23. marca. ZDA, čeprav ne daleč najdaljše, vendar je večina držav vstopila šele proti koncu leta Marca, še vedno občutek opekline nekaj več kot mesec dni v.

Torej, kaj moraš storiti? Nekateri proste ure preživijo z novimi fitnes rutinami, peko kruha ali s poudarkom na izobraževanju svojih otrok. Medtem ko so drugi zaljubljeni in buljijo v druge bitcoin borze, se sprašujejo, kaj bi lahko storili, da bi zavarovali svoje imetje. Dobra novica za vse – četudi še nikoli niste bili lastnik bitcoinov, je zdaj morda vaš čas, da vskočite. Z malo ali nič stroškov in truda. Vedno se spominjam, da lahko po ogledu teh idej vedno obiščete platforme za izmenjavo, na primer Bitvavo, da vam pomaga pri trgovanju in ohranjanju prisotnosti na trgu kriptovalut. Kar je vedno dobra ideja.

Rudarstvo

Rudarstvo bitcoinov in kriptovalut je bil način pasivnega pridobivanja dohodka za tiste, ki imajo opremo. Ko gre za rudarjenje Bitcoinov, z običajnim računalnikom preprosto ne boste mogli. Potrebovali boste specializirano strojno opremo, imenovano ASIC (integrirana vezja, specifična za aplikacije), ki bo lahko dosledno kopala Bitcoin. Glavna prednost ASIC-jev je v tem, da so izjemno učinkoviti pri rudarjenju Bitcoinov – vendar v kompromisu, da so specifični za algoritem. To pomeni, da bodo Bitcoin rudarske ploščadi kopale samo kovance z algoritmom SHA-256 (Bitcoin, Bitcoin Cash in Bitcoin SV).

Koliko bo stalo

Zunaj nakupa potrebne strojne opreme in plačila za kakršno koli povečanje povpraševanja po električni energiji – ne veliko. Rudarstvo opravlja izključno vaš stroj, z nastavljenimi malo uporabniškimi zahtevami. Torej, vse kar morate storiti je, da se odmaknete in pazite na denarnico v denarnici.

Trgovanje

Čeprav učinkovito trgovanje z bitcoini zahteva dostojno količino znanja, ni treba biti prekaljen trgovec. Dejstvo je, da ste na tradicionalnih trgih v resnici več težav, kot jih lahko rešite. Stroški nakupa digitalnih sredstev in valut ne bi smeli biti visoki, še posebej, če začnete s tistim, ki ni tako znan kot bitcoin. V tisoče kriptovalut, ki jih je vredno investirati, kjer lahko prinesete majhne dobičke. Nato izkoristite te dobičke in sčasoma ustvarite večje naložbe, kot je bitcoin.

Koliko bo stalo

Čas in začetna naložba. Morda bo najbolj obdavčen od njih čas. Ni nujno, da se naučite trgovati z bitcoini – vendar je zelo mogoče. Morali boste prebrati vedenje digitalnih sredstev, ki jih nameravate uporabiti, in paziti, kako se vedejo trgi – tako trenutno kot v preteklosti.

Pisanje

Obstaja dolg in raznolik seznam različnih samostojnih delovnih mest, ki vam bodo z veseljem plačali za vaš dober trud v bitcoinu. Natančneje tiste, povezane s pisanjem vsebin ali bloganjem. Nekateri koncerti zahtevajo le, da pomagate deliti in tržiti njihovo vsebino. Nekateri trgi, zlasti novejši, ki morajo razglasiti besedo, bodo plačevali s svojimi kripto žetoni samo za registracijo na njihovem spletnem mestu, spremljanje ali ponovitev njihove vsebine ali kako drugače delitev na vaših platformah socialnih medijev..

Koliko bo stalo

Zraven nič, če imate le nekaj prostega časa. Še manj, če ste že malce besednjak ali vplivnež. Tovrstna delovna mesta so na voljo na stotine, a idealnih položajev morda ne bo takoj dobiti takoj. Lahko bi trajalo pošteno brskanje po internetu ali nekaj časa, porabljenega za izgradnjo trdnega profila Upwork ali Freelancing, toda ko je noga v vratih – bitcoini postanejo poceni.

Gledam

Bitcoin pipe so še en dober način zbiranja bitcoinov v karanteni. Nekateri oglaševalci, podjetja ali kripto omrežja vam bodo, takoj ko boste pisali in zbirali vsebino airdrop, plačali le za ogled njihove vsebine in izpolnjevanje anket. Na številnih platformah družabnih omrežij je na voljo tudi veliko daril ali risb, na katere je preprosto vstopiti, pod pogojem, da seznam prijateljev ne moti občasne neželene pošte.

Koliko bo stalo

Spet več časa in morda prijatelj ali dva. Številni programi za gledanje zahtevajo, da njihovo vsebino delite ali jim je všeč, zato je vaš vir nekoliko naključen za katerega koli od vaših sledilcev. Toda mimo tega lahko preživite in zaslužite bitcoine samo z računalnikom in zanesljivo internetno povezavo.

Prodaja

Če že imate podjetje, zlasti tisto, ki je bilo v tem času zaprto skupaj s številnimi maminimi in pop trgovinami, stopite v internet. Nalaganje kakršnega koli blaga ali storitev, ki jih ponujate, na osebno spletno mesto ali v prodajalno središče, ki bo omogočilo plačevanje s kripto, je eden od načinov, da začnete zaslužiti bitcoin, medtem ko ne počnete ničesar. To vam deluje na več načinov, saj strankam nudi boljše možnosti plačila, pomaga jim zagotoviti zasebnost in preprečuje vsem mikrobe, ki jih papirnati denar srečno skriva.

Koliko bo stalo

Če še nimate spletnega mesta, lahko plačilo nekomu, ki vam ga postavi, stane, vendar na splošno ni izsiljevanje. Dodelitev platforme za plačevanje z digitalno valuto obstoječemu spletnemu mestu je neverjetno enostavno, Google pa je prenatrpan z odličnimi viri, ki pojasnjujejo, kako to storiti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me