5 priežastys pirkti „Ripple XRP“ monetą

Vakar, ieškodamas tendencijos „Google Trend“ puslapis su XRP žyma, radau nuostabų padaugėjimą žmonių visame pasaulyje. Slovėnija užima pirmąją vietą pagal XRP paieškų skaičių, o Korėja yra antroji. Koks būtų šio paieškų skaičiaus padidėjimo priežastys?

Žmonės visame pasaulyje to nori užsidirbti pinigų. Paskutinis didelis kapitalo rinkų bumas buvo „Crypto Market“ atsiradimas ir plėtra (nauja kapitalo rinka, sukurta per pastaruosius kelerius metus). XRP moneta yra 4-oje vietoje tarp 10 geriausių šifravimo monetų.

„Ripple“ yra rizikos remiamas startuolis, kurio biurai yra San Franciske, Niujorke, Londone, Liuksemburge ir Sidnėjuje. „Ripple“ lyderiai sujungia dešimtmečių patirtį technologijų, finansinių paslaugų ir atitikties srityse. „Ripple“ nurodė tikslą, kuris yra tarptautinių mokėjimų technologijos naudojimas ir XRP naudojimas kaip buferis tarp fiat pinigų pervedimų. Garsiausi Ripple vadovybės vardai: Davidas Schwartzas, Stefanas Thomasas, Migelis Viasas ir Bradas Garlinghouse’as.

Šiuo metu „Ripple“ kūrėjų komandoje dirba beveik 200 darbuotojų. Daugelis jų yra pagalbiniai inžinieriai ir lauko technikai. Komanda puikiai sekasi techniniame skyriuje, taip pat reklamoje ir reklamoje. Tai matyti iš to, kad jiems pavyko įtikinti maždaug 80 bankų išbandyti savo tarptautinių mokėjimų technologijas.

Pažiūrėkime, ką ši valiuta turi ir kodėl ją reikėtų įsigyti šių metų rugsėjį.

  1. Žinios:

„Ripple“ naujienos šiandien

Beveik visi tie, kurie prekiauja kapitalo rinkose, žino, kad teigiamos naujienos suteikia teigiamą impulsą kainai.

Iki 2017 m. Pabaigos tikimės daugybės naujienų, kurios teigiamai paveiks XRP kainą.

-SWELL konferencija, kuri vyks spalio 16-18 dienomis Toronte. Benas Bernanke – pirmininkas – (Federalinių rezervų sistema (2006–2014)) ir seras Timas Berners-Lee („The World Wide Web“ išradėjas) yra vieni iš svarbiausių ten paskelbtų vardų. Kiti svarbūs vardai bus Bradas Garlinghouse (generalinis direktorius „Ripple“), Stefanas Thomas („CTO Ripple“), Takashi Okita („SBI Ripple Asia“ generalinis direktorius), Edas Metzgeris („Santander“ inovacijų vadovas) ir dr. Arakas Sutivongas („Siam“ strategijos vadovas) Komercinis bankas).

Kaip matote, žmonės iš bankų vadovybės, kurie šiuo metu yra išbandyti „Ripple“ technologiją yra kviečiami. Neatmetama galimybė, kad „Ripple“ pareigūnai praneš mums apie „Ripple“ technologijos diegimą ir pritaikymą.

 Oficialus „Ripple“ pareiškimas yra toks:

„Šiandien mes visam laikui pašaliname šį neapibrėžtumą įsipareigodami iki 2017 m. Pabaigos į kriptografiškai apsaugotą depozitinę sąskaitą įdėti 55 mlrd. XRP. Užtikrinę liūto dalį mūsų XRP, investuotojai dabar gali matematiniu būdu patikrinti maksimalų įeinantį XRP kiekį. Parduotuvė.”

Iš viso 100 milijardų monetų, Į depozitą bus dedama 55 milijardai monetų sąskaitą. Tai sumažins pasiūlymą rinkoje ir netiesiogiai lems aukštesnes kainas. Pranešimas, kad blokavimas buvo pasiektas, neabejotinai sukels kainą.

– Oficialus „Ripple“ Miguelio Viaso pareiškimas buvo toks: „Q3 – Q4 jūs išgirsite gerų dalykų apie„ Ripple “. Iš esmės mes tikimės, kad baigsis „Ripple“ technologijos testavimo laikotarpis, ir bent vienas bankas paskelbs apie „Ripple“ technologijos pritaikymą. Kai sakau bent vieną banką, čia turiu omenyje Abu Dabio nacionalinis bankas (NBAD). Jie padarė oficialų pareiškimą, sakydami, kad taip ir padarys priimti „Ripple“ technologiją netrukus. Taip pat gali pasirodyti kitų bankų, kurie dabar bando „Ripple“ technologiją, priėmimo skelbimai.

Bet kokios naujienos nuo 2017 m. Rugsėjo iki gruodžio gali teigiamai paveikti XRP kainą. Šioje situacijoje jums geriau lipti į traukinį, nei likti perone. Tai, žinoma, metafora.

  1. Didesnė investicijų grąža (procentais)

ripple roi

Na, tai yra labai rimta priežastis, kodėl turėtumėte pirkti XRP. Šiuo metu XRP yra labiausiai neįvertinta valiuta 4 geriausios kripto rinkos valiutos. Tai reiškia, kad ši valiuta padarė didelę pažangą, kad ją būtų galima panaudoti realiame pasaulyje, tačiau ji vis tiek išliko pigi.

SKAITYKITE „Ripple“ konferencijų pažadus

Yra keletas priežasčių, kodėl XRP išliko pigus. Visų pirma, BTC ir ETH naudinga didžioji dalis didžiųjų investuotojų, bet ir mažųjų investuotojų dėmesio, o tai lemia didesnes kainas. Kita priežastis yra ta, kad „Ripple“ yra banke dirbanti įmonė, o „Crypto“ pasaulyje tai yra šventvagystė. „Ripple“ yra viena iš monetų, turinti daug priešų. Tai galima pamatyti specialiuose XRP forumuose. XRP skirtas žmonėms, turintiems atvirą protą, o ne žmonėms, turintiems išankstinių idėjų.

Trečia priežastis, kodėl „Ripple XRP“ moneta išliko pigus, būtent didžiulis išleistų monetų kiekis: 100 milijardų monetų. Tai atbaidė stambius investuotojus, kurie bijojo, kad į rinką staiga gali įsiveržti didelis kiekis monetų. Buvo įrodyta, kad šios baimės per daugelį metų yra nesuprantamos. Šis mitas buvo sugriautas neseniai, kai „Ripple“ paskelbė, kad blokuos 55 milijardas monetų depozitoriume, kad tik atsikratytų bet kokių baimių. Bet ką aš norėjau pasakyti procentine pajamingumu?

Paimkime, pavyzdžiui, BTC. Šiuo metu prekiaujama 4500 USD. Remiantis įvairių specialistų skaičiavimais, šiais metais jis negali surinkti daugiau nei 7 000 USD. Jei BTC kaina pasiekia 7 000 USD, šios investicijos grąža yra 56%. Yra žinoma, kad brangi valiuta auga stipriau (%) nei pigi.

Panagrinėkime XRP dabar. Šiuo metu prekiaujama 0,20 USD. Daugelio šifravimo rinkos specialistų nuomone, XRP kaina gali siekti mažiausiai 0,75 USD  iki metų pabaigos. To grąža XRP investicijos bus daugiau nei 300%.

  1. Aukštesnės technologijos

ripple xrp technologija

„XRP“ buvo specialiai sukurtas tam, kad galėtų pakeisti esamą tarpvalstybinę veiklą pinigų pervedimai. Čia kalbame apie seną ir lėtą SWIFT. Šiuo metu pervedimas su SWIFT tarp dviejų šalių gali trukti nuo 3 iki 5 dienų. Jau nekalbant apie šių pervedimų išlaidas, kurios nėra nereikšmingos, ypač jei kalbame apie dešimčių tūkstančių dolerių pervedimus.

XRP yra trečios kartos „blockchain“ technologija šiuo metu viršija vienintelė IOTA „tangle blockchain“ technologija. Pavyzdžiui, „Bitcoin“ yra pirmoji kriptografinė valiuta ir turi pirmosios kartos „blockchain“ technologiją.

XRP perkėlimas atliekamas per 4 sekundes. Palyginimui, „Ethereum“ pervedimas atliekamas per maždaug 3 minutes, o „Bitcoin“ – per 10–30 minučių.

XRP gali atlikti 1500 pervedimų per sekundę, „Ethereum“ pervedimų per sekundę ir „Bitcoin 7“ pervedimus per sekundę.

Galite pastebėti, kad XRP technologija yra kur kas pranašesnė už kitas dvi monetas.

Bendras išleistų monetų skaičius yra 100 mlrd. Šis įspūdingas monetų skaičius yra specialiai sukurtas didžiajai daliai tarptautinių pervedimų. Įstaigos, naudojančios „Ripple“ pervedimo platformą, pervedimų išlaidas sumažins 30 proc. Jei įstaigos naudoja „Ripple“ platformą ir XRP valiutą, pervedimo išlaidos sumažės 60%.

  1. Maždaug 80 bankų išbando „Ripple“ technologiją

banguoti bankai

Šiuo metu „Ripple“ technologija yra išbandyta beveik 80 bankų. Netrukus šis bandymo etapas baigsis tuo, kad bankai nuspręs, ar naudoti „Ripple“ technologiją, ar ne. Bankai galės pasirinkti du variantus. Jie naudos tik „Ripple“ perkėlimo programinę įrangą, ir tokiu atveju pinigų pervedimo išlaidos sumažės tik 30%. Jei bankai nusprendžia naudoti „Ripple“ programinę įrangą ir XRP valiuta, pervedimo kaina sumažės 60%. Šis 60% pervedimo išlaidų sumažėjimas gali būti skatinamoji priežastis bankams naudoti XRP valiutą.

Štai ištrauka iš straipsnis paskelbtas 2017 m. birželio 29 d. oficialioje „Ripple“ svetainėje:

„SBI Remit,„ Siam Commercial Bank “(SCB) ir„ Ripple “dėka 45 000 Japonijoje gyvenančių Tailando piliečių gali greičiau išsiųsti pinigus namo.

Pervedimų srautai tarp Japonijos ir Tailando nuolat auga ir šiuo metu sudaro maždaug 250 mln. USD per metus. Tačiau perlaidų infrastruktūra neatitiko klientų poreikių. Lėšų pervedimai gali užtrukti iki dviejų dienų, vidutiniai mokesčiai ir milžiniški 5–7% už kiekvieną operaciją ir nėra aišku, kada lėšos iš tikrųjų gaunamos. Paslauga pradedama teikti šiandien. Tai pirmoji komerciškai gaunama pinigų pervedimo paslauga, kurią teikia „Ripple“. Tie, kurie naudojasi „SBI Remit“ Japonijoje, gali iškart nusiųsti pinigus JPY į gavėjo SCB taupomąją sąskaitą Tailande ir per kelias sekundes gauti lėšų “.

„READ Ripple“ oficialiai praneša apie naują perlaidų koridorių nuo Saudo Arabijos iki Indijos

Pagal šį straipsnį apie oficiali „Ripple“ svetainė, tarp Japonijos ir Tailando šiuo metu yra tarpvalstybinis pervežimo koridorius.

Aukščiau turite sąrašą beveik 50 bankų šiuo metu bando „Ripple“ technologiją. Šis paveikslėlis rodo „Ripple“ technologijos testavimo būseną kiekviename banke.

  1. Techninė analizė sako PIRKTI:

pulsacijos analizė

Mano, kaip prekybininko, patirtis yra apie devynerius metus. Aš prekiavau vertybinių popierių rinkoje, WTY Oil, Forex ir Crypto rinkoje. Viena iš priemonių, kuri man labai padėjo prekyboje, buvo techninė analizė. Tie, kurie nežino, kaip tai interpretuoti, ar tiesiog turi neaiškią idėją apie tai, teigė, kad tai visiškai nepadeda. Kaip senas prekybininkas galiu pasakyti, kad techninė analizė verčia jus žengti žingsnį į priekį prieš daugelį žmonių ir tai netiesiogiai lemia maksimalų uždarbį. Pirkimas ir pardavimas nebevyksta, jei žinote techninė analizė.

Ką apie XRP / USD paritetą mums parodo techninė analizė? Toliau pateikiama XRP / USD dienos diagrama. Didžiausia pasiekta kaina buvo 0,42 USD (gegužė). Nuo tada kelis mėnesius kaina krito ir pasiekė 0,15 USD. Šiuo požiūriu iki šiol turime naują tendenciją. Kaina šiandien rašant šį straipsnį yra 0,20 USD.

Kaip matote diagramoje, prieš 10 dienų MACD davė pirkimo signalą. Reikėtų pažymėti, kad nuo dabartinio pakilimo pradžios apimtys augo. Viršuje mes turime atsparumo lygį 0,32 USD. Tai galima įveikti teigiamų naujienų atveju, o buvusį istorinį maksimumą (0,42 USD) galima lengvai peržengti. Tai ne daugiau kaip vienas žingsnis Nuo čia iki naujų maksimalių kainų. Su laiku išmokau įvertinti techninės analizės duotą pirkimo signalą.

Už kokią kainą galime pakilti, jei viršysime buvusią 0,42 USD didžiausią viršūnę? Na, tai labai sunku numatyti. Tai labai priklausys nuo naujienų ir nuo to, kiek pinigų atiteks XRP. Jei atliksite tyrimus internete, pastebėsite, kad daugumoje prognozių 2017 m. Pabaigoje įvertinta (0,75–0,95) USD kaina.

ripple xrp pirkimas

Jūs taip pat turėtumėte žinoti, kad XRP yra viena negražiausių monetų Crypto rinkoje. Taip yra todėl, kad jie dirba su bankais. BTC ir ETH puristams tai yra šventvagiška. Apibendrinant galima pasakyti, kad XRP skirtas žmonėms, turintiems atvirą protą, o ne žmonėms, turintiems išankstinių nuostatų. Ar „Ripple“ pavyks įvykdyti siūlomą planą? „Ripple“ komanda yra gera komanda pradedant nuo techninės pusės iki reklaminės pusės. Aš jais pasitikiu, bet, žinoma, gali kilti tam tikrų problemų.

Jei pažvelgsime atidžiau, „Ripple“ galima palyginti su įmonėmis, kurios prieš daugelį metų sukėlė revoliuciją pasaulyje. „Ripple“ galima palyginti su „Apple“ jos pradžioje, kai niekas tuo netikėjo.

Be abejo, „XRP“ turėtų būti kiekvieno žmogaus, įpratusio nuo rugsėjo investuoti į vertybinių popierių ar kriptografijos rinkas, portfelyje. Mano patarimas: nusipirkite tikslų ir laikykite 1–5 metus. Neabejotina, kad tai ilgalaikė investicija, kuri gali atnešti jums gražių pinigų. Jūs tiesiog turite būti kantrūs.

Šis straipsnis buvo sukurtas po devynerių metų prekybininko patirtis ir šiame straipsnyje yra visi svarbūs duomenys apie Ripple ir XRP. Prieš investuodamas į „Ripple XRP Coin“, rekomenduoju atlikti savo tyrimą. Visą čia pateiktą informaciją galima patikrinti oficialioje „Ripple“ svetainėje arba internete.

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me