Kodėl „Ripple“ (XRP) nėra miręs?

Per pastaruosius kelerius metus Ripple (XRP) nuolat augo ir tapo viena populiariausių skaitmeninių valiutų. Nepaisant to, kad neramumus daugiausia sukėlė Bitcoin, sukrėtė kriptovaliuta valtis, „Ripple“ gana gerai perėjo audrą.

 Kai kurie galėtų teigti, kad „Ripple“ dabar turėtų būti vertinama dviem skaičiais. Nepaisant to, jo siekis užtikrinti efektyvias operacijas pasiekiamas per „xCurrent“, „xRapid“ ir xVia.

Tai reiškia, kad investuotojų ir vartotojų įtraukimas ir motyvacija yra sunki užduotis. Monetų pramonė yra tarsi modeliavimas, kai investuotojai yra teisėjai. Kiekvieną kartą, kai atsiras naujų naujovių, minia judės pagal įdomiausias ir aktualiausias tendencijas. Kaip tada yra XRP fairing šiuo atžvilgiu? Ar sandorių platformos ateitis tvirta?

„Ripple“ komanda puikiai supranta to svarbą. Atsižvelgiant į tai, investuotojams buvo laiku pranešta, kad gyvybiškai svarbūs projektai yra rengiami. Taigi kai kurie iš šių projektų apima: 

  1. „XRP“ pripažinimas galiojančia valiuta atliekant tarpvalstybinius „Western Union“ ir „MoneyGram“ mokėjimus.
  2. „Santander Bank“ paleido mobilųjį XRP.

Tai tik du, ir tai padės padaryti XRP prekybą pelningesnę ir paprastesnę vartotojams

Kobalto protokolas 

Vienas iš tokių pavyzdžių yra būsimas kobalto algoritmo įgyvendinimas. Tai yra „Ripple“ darbuotojo Ethano MacBrougho, kuris taip pat yra puikus kripto architektas, idėja.. 

Šis algoritmas yra svarbus nes tai smarkiai padidina operacijų greitį. Tai padarys jau greitą operacijų greitį žaibišką. Tiesą sakant, greitis sumažėja iki sekundės. Tai maždaug 75 proc. Greitis reiškia, kad „Ripple“ dabar gali apdoroti daugiau nei dvigubai didesnes nei anksčiau operacijas. Todėl labai tikėtina, kad prekybininkai labiau sužavės „Ripple“.

SKAITYTI „Ripple“ valdomas „Money Tap“ užtikrina kito Japonijos banko palaikymą

Kobaltas taip pat padidins „Ripple“ stabilumą ir pašalins sandorių sustabdymą. Pastarasis įvyksta todėl, kad sandorio procedūra niekada nesibaigtų, net jei vėluojama perduoti. Tai puiku visai sistemai. Apibendrinant galima pasakyti, kad kobalto algoritmas būtų vertingas atnaujinimas, dėl kurio „Ripple“ netolimoje ateityje bus pelningiau.

Partnerystė su „Santander“ banku

Tai yra vienas iš aspektų, kai „Ripple“ išstumia daugumą kitų monetų ir apima jau įsteigtų bankų paramą. „Santander“ bankas yra susijęs su „Global Santander Group“. Pažymėtina, kad bankas pristatė mokėjimo programą „Ripple“. 

Tai buvo savaime svarbus etapas, nes „Santander“ tapo pirmąja finansų įstaiga, išleidusia savo „blockchain“ pagrindu veikiančią tarptautinę mokėjimo paslaugą. Tai yra didelis „Ripple“ postūmis, nes „Santander“ turi daugiau nei 100 milijonų klientų. Tai, be kita ko, yra priežastis, kodėl „Ripple“ išliks aktuali ateityje.

SKAITYKITE Siųskite XRP el. Paštu naudodami „MoneyMessage“ priedą, integruotą į „Microsfot Outlook“

Partnerystė su „Hyperledger“

„Ripple“ paskelbė apie šią partnerystę su „Hyperledger Consortium“ 2018 m. Kovo 28 d. „Hyperledger“ yra svarbus „blockchain“ konsorciumas, susijęs su „Linux“ pagrindu. „Hyperledger“ nuo pat jos įkūrimo labai prisidėjo prie kriptovaliutų rinkos.

Ši partnerystė yra puiki dėl dviejų priežasčių:

  1. „Blockchain“ programos vystymosi proceso paspartinimas.
  2. Tikėtina, kad partnerystė sustiprins „Ripple“ kaina.

Atrodė, kad kriptovaliutų kainos siekė lubas. Tai gali nuvilti kai kuriuos investuotojus, tačiau visi, kurie tikėjosi, kad 2017 m. Meteorinis kainų kilimas tęsis, to nusipelnė. Tai paprasčiausiai nebuvo tvari.

Tačiau lėtesnis, tačiau nuoseklus augimas labai priklauso nuo galimybių. Jei nebus raudonos piliulės momento, kai žmonija staiga atsibos pagal „blockchain“ technologijos stebuklus, įtvirtintos monetos ateityje greičiausiai augs.

Štai kodėl nedideli rinkos pokyčiai neturėtų mums leisti prognozuoti pasaulio pabaigos scenarijų. „Ripple“ yra viena moneta, kuri tikrai priklauso nuo realaus gyvenimo praktinio pritaikymo ir priėmimo. Sunku nuspėti, kaip greitai tai gali būti.

Nepaisant to, ši moneta yra pasirengusi išlikti sėkmės istorija. Taip yra dėl aukščiau nurodytų priežasčių. Ripple yra čia pasilikti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me