Viskas, ką reikia žinoti apie „Ripple XRapid“

Pastaba: nesu gimtoji anglų rašytoja &# 128577; Bet darau viską, kad šis straipsnis būtų aiškus ir lengvai skaitomas visiems &# 128578;

Kaip galima apibrėžti „XRapid“? XRapid įrankis naudoja skaitmeninis XRP turtas, tarptautinių pinigų pervedimų grynųjų pinigų teikimas. „RippleNet“ klientai gali naudoti „XRP“ likvidumui pagal pareikalavimą, tuo pačiu užtikrindami, kad mokėjimai būtų siunčiami ir gaunami vietine valiuta abiejose operacijos pusėse. Gegužę „Ripple“ paskelbė, kad „XRapid“ finansų įstaigos vidutiniškai sutaupė 40–70 proc., Palyginti su tradiciniais užsienio valiutos tarpininkais, palengvinančiais tarpvalstybinius mokėjimus. Mokėjimai taip pat buvo sumokėti per mažiau nei dvi dienas. Tai padaryti greičiau nei tradiciniai metodai.

Šiomis dienomis skaičiau internete, visokių nuomonių, kaip „XRapid“ veikia. Panašu, kad labai nedaug žmonių supranta, kaip atlikti tarpvalstybinę operaciją per „XRapid“. Visi įsivaizduoja, kad kai „XRapid“ bus paleistas, jis bus įvertintas dešimtimis milijonų JAV dolerių, todėl XRP kaina pakils iki 10 USD.

Tai yra viena iš priežasčių, kodėl parašiau šį straipsnį. Pagal „Ripple“ generalinis direktorius Bradas Garlinghouse’as, iki 2018 m. pabaigos turėsime pirmąsias finansų įstaigas, kurios naudos „XRapid“ tarpvalstybiniams pinigų pervedimams. Tačiau norint, kad „XRapid“ būtų sėkminga, visame pasaulyje turėtų būti sveika skaitmeninių išteklių mainų partnerių ekosistema.

Šių metų pradžioje „Ripple“ teigė, kad šiais metais jų prioritetas bus įtraukti XRP į tiek pat mainų. Iš tiesų XRP pastaruoju metu pridedama prie daugybės mainų. Tokiu būdu bus sukurti nauji koridoriai FIAT – XRP – FIAT. Norint, kad „XRapid“ veiktų gerai, turi būti pakankama likvidumo suma. Šiuos likvidumus teikia rinkos formuotojai, būtent biržos.

2018 m. Rugpjūčio 16 d. „Ripple“ paskelbė: „Šiandien mes džiaugiamės galėdami pranešti, kad„ Bittrex “veiks kaip pageidaujama skaitmeninio turto birža„ xRapid “operacijoms, kurios juda per JAV dolerius. Be to, „Bitso“ ir „Coins.ph“ bus teikiamos pirmenybė atitinkamai Meksikos ir Filipinų pesams “.

Ankstyvosiose „Xrapid“ plėtros, likvidumo XRP stadijose bus gana mažai. Tai natūralu. Ką reiškia likvidumas? Likvidumas yra skaitmeninio XRP turto kiekis, kuriuo prekiaujama per biržas. Kuo didesnis likvidumas, tuo mažesnė kaina. Kad padidėtų likvidumas, XRP turi būti įtraukta į sąrašą kuo daugiau biržų. Šie mainai turi pasiūlyti fiat paritetus: XRP / USD, XRP / JPY, XRP / MXN, XRP / AUD. Biržos, kuriose siūlomi tik XRP / BTC paritetai, nėra naudingi „XRapid“ operacija. Savo ruožtu šie mainai turi būti kuo sklandesni. Pavyzdžiui, „Bittrex“ dabar sudaro tik 1% visų XRP operacijų.

„READ Ripple“ bendradarbiauja su Kinijos universiteto bendra įmone, siekdama pradėti „Blockchain“ tyrimų stipendijų programą

Įsivaizduokite, kiek padidės „XRapid“ likvidumas ateityje, kai tarpvalstybiniai mainai, tokie kaip „Bitbank“, atlieka tarpvalstybinius pervedimus. „Bitbank“, XRP / JPY, dabar sudaro 15% visų „XRP“ operacijų. Užtikrinti didesnį „XRapid“ likvidumą ir sukurti naujus „fiat“ koridorius yra ilgas procesas.

xrp likvidumas

Štai kaip atrodys „XRapid“ mokėjimų srautas iš JAV į Meksiką:

1. Finansų įstaiga, turinti sąskaitą „Bittrex“, inicijuoja mokėjimą JAV doleriais per „xRapid“, kuris iškart konvertuojamas į „XRP“ sistemoje „Bittrex“..

2. Mokėjimo suma XRP atsiskaitoma per XRP Ledger.

3. „Bitso“ per savo Meksikos pesų likvidumo fondą akimirksniu paverčia XRP į „fiat“, kuris paskui atsiskaitomas į paskirties banko sąskaitą..

Per pastarąsias kelias dienas perskaičiau utopinį paaiškinimą, kaip padidės XRP kaina, jei per „XRapid“ bus masiškai pervesti pinigai. Vaikinas buvo geras teoretikas, tačiau tikriausiai niekada nesimatė, kaip keičiasi kaina, teigiama biržos prekių knygoje. Pavyzdys buvo toks:

Jis buvo apskaičiavęs bendrą XRP, parduoto konkrečioje biržoje, sumą nuo 0,25 iki 1 USD. Tarkime, kad skaičiuojant reikėjo 10 milijonų USD, kad kaina pakiltų nuo 0,25 USD iki 1 USD. Jis buvo įsitikinęs, kad jei „XRapid“ perves 10 milijonų JAV dolerių toje biržoje, XRP kaina iškart padidės iki 1 USD. Na, to nebus. Prieš tęsdami straipsnį turėtume žinoti, kas yra paslydimas. Kai bandote nusipirkti didelį kiekį XRP, suvalgius užsakymų knygą, kaina smunka.

„RippleNet“ („XRapid“) neleis atlikti tarpvalstybinio pervedimo, nebent likvidumo suma yra pakankama ir paslydimas neviršys tam tikros sumos. Tokiu būdu mokesčiai bus kuo mažesni, o pavedimas bus sėkmingas. Natūralu, kad taip yra. Likvidumo trūkumas sukels didelį paslydimą ir netiesiogiai padidins pervedimo išlaidas. Vienas iš „XRapid“ tikslų yra turėti mažiausią pervedimo kainą. Didesnis likvidumas užtikrins mažesnį paslydimą.

SKAITYKITE dvi pagrindines priežastis, kodėl paskutinę valandą XRP kainos padidėjo 18%

Ir rašydama šį straipsnį kažką supratau. Ateinančiais metais XRP likvidumas biržoje natūraliai padidės. Ką aš noriu pasakyti? Prieš trejus metus „Crypto Market“ ir „XRP“ netiesiogiai pritraukia kur kas mažiau pinigų. Rinkos kapitalizacija dabar yra daug didesnė nei prieš trejus metus. Kripto turgus yra jauna rinka, kuri klesti. „XRP“ yra viena iš „Crypto Market“ žvaigždžių, ateityje pritraukianti vis daugiau pinigų. Tokiu būdu XRP bus naudinga daug didesnė likvidumo suma.

Jei lankėtės Oficiali „Ripple“ svetainė prieš kelias savaites galbūt pastebėjote, kad ten buvo rodomi trys skirtingi įrankiai: „XCurrent“, „XRapid“ ir „XVia“. Šiuo metu svetainėje nenurodomas aiškus šių trijų priemonių egzistavimas. Yra vienas įrankis: „RippleNet“.

Koks skirtumas? Panašu, kad įvyko susivienijimas. Tai rinkodaros strategija. Pasirenkantis klientas „RippleNet“ naudos iš visų trijų priemonių. Iki šiol klientai galėjo pasirinkti vieną ar daugiau įrankių. Tačiau dauguma „Ripple“ klientų pasirinko „XCurrent“, tik kai kurie iš jų vėliau susidomėjo „XRapid“. Trijų priemonių sujungimas yra labai protinga rinkodaros strategija.

Klientas galės bet kada naudoti „XRapid“ įrankį, kuris dabar yra „RippleNet“ programinės įrangos pakete. Vienintelė sąlyga, kad klientai galėtų naudoti „XRapid“, yra pakankamas likvidumas XRP / FIAT koridoriuose. Kuo daugiau finansinių institucijų sukūrus ir pritaikius „XRapid“, XRP padidės. XRP kaina kils dėl sumažėjusios pasiūlos ir dėl to, kad instituciniai investuotojai norės įsigyti geriausią skaitmeninį turtą kriptografijos rinkoje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me