Analiza cene Bitcoinov: BTC se povzpne proti 50.000 USD kot Mastercard in BNY Mellon Dodajte podporo

Dnevna napoved cene Bitcoin BTC

  • Cena Bitcoin trenutno sedi na vrhu ravni zdrave podpore.
  • Parabolični SAR se je iz medvedjega v bikovski spremenil.

Cena Bitcoina je od začetka februarja s 33.050 skočila na 48.000. V tem procesu je BTC uspel preusmeriti močne ravni z odpora na podporo. Ta skok v ceni se je zgodil, ko sta Mastercard in BNY Mellon izrazila podporo BTC. Poglejmo si podrobneje s tehnično analizo.

Cena Bitcoinov se plazi proti 50.000 USD

Ko se cena Bitcoina plazi proti 50.000 ameriškim dolarjem, lahko vidimo, da je sredstvo vse bolj podcenjeno kot kdaj koli prej. Ko pa indeks relativne moči (RSI) prileze v prekupljeno območje, bi lahko sprožil potencialni medvedji popravek.

bct / usd dnevni grafikon 021221

Slika: BTC / USD na dan

Cena bitcoinov je na vrhu dveh zelo zdravih ravni podpore v višini 47.000 in 46.000 dolarjev. Najmočnejša raven je 46.000 USD, pri čemer je 488.400 naslovov že kupilo 328.400 BTC žetonov. Ti dve podporni steni sta dovolj robustni, da prevzameta izjemen prodajni pritisk.

grafikon obsega btc / usd 021221

Slika: IntoTheBlock

Kratkoročni obeti za ceno Bitcoin ostajajo bikovski. Prvič, MACD se bo kmalu obrnil z negativnega na pozitivnega. Poleg tega se bo parabolični SAR kmalu preusmeril iz medvedjega v bikovski. To nam pove, da bo BTC dosegel nove ravni.

btc / usd 4-urni grafikon 021221

Slika: BTC / USD 4-urna

Dejavnost naslova ostaja aktivna za ceno Bitcoin

btc / usd tabela santimentov 021221

Glede na Santiment:

“Tako aktivni naslovi # Bitcoin kot tudi menjalna ponudba #stalcoinov, kot je USD USDT, ostajajo visoki, kar je spodbuden znak.”

Zdi se, da so meritve videti zelo pozitivno glede cene Bitcoin.

Mastercard in BNY Mellon To Soon podpirata Bitcoin

Mastercard in BNY Mellon sta pred kratkim razkrila svojo novo dodano podporo za Bitcoin. BNY Mellon, ena najstarejših bank v ZDA, je nedavno potrdila, da je ustvarila novo enoto za stranke, ki hranijo, prenašajo in izdajajo digitalna sredstva.

Roman Regelman, vodja oddelka za servisiranje premoženja in digitalno tehnologijo pri BNY Mellon, je poudaril "naraščajoče povpraševanje strank po digitalnih sredstvih" in "izboljšanje regulativne jasnosti." Dodal je, da je to izjemna priložnost za banko, da svojo trenutno ponudbo storitev razširi na novo nastajajoče področje.

Le nekaj dni nazaj je tudi MasterCard napovedal, da bo kmalu dodal podporo za kriptovalute na svoji platformi. Raj Dhamodharan iz MasterCarda je dejal:

S tem delom boste ustvarili veliko več možnosti za kupce in trgovce.

Družba za plačila je poudarila, da postajajo digitalna sredstva pomembnejši del plačilnega sveta.

To dejstvo se dogaja v omrežju Mastercard, saj ljudje uporabljajo kartice za nakup kripto sredstev, zlasti med nedavnim skokom vrednosti bitcoinov. Prav tako opažamo, da uporabniki vedno bolj izkoriščajo kripto kartice za dostop do teh sredstev in jih pretvorijo v tradicionalne valute za porabo.

Bitcoin je bil že na rasti cen po Teslovem razkritju približno 1,5 milijarde dolarjev Bitcoin naložbe. Neil Wilson, glavni tržni analitik pri CMC Markets UK je dejal:

Podpora za podjetja še naprej prihaja. Velika stvar je, saj je BNY prva velika nacionalna skrbniška banka, ki ponuja skrbniške storitve za kripto sredstva.

Morgan Stanley Strateg: Crypto je “tu, da ostane kot resen razred premoženja”

Ruchir Sharma, vodja nastajajočih trgov in globalnega makra v podjetju Morgan Stanley, je pred kratkim pojasnil, zakaj so “kriptovalute tu, da ostanejo resen razred premoženja”. V poročilu je Sharma opozoril, da nekateri vlagatelji morda mislijo, da je Bitcoin trenutno v “mehurčku”. Vendar pa še nekaj drugih, vključno z Morganom Stanleyem, meni, da je trenutna cena znak, da Bitcoin “sledi naravni poti novih izumov, pri katerih interes vlagateljev najprej izhaja iz tveganega kapitala, nato iz skladov hedge in nazadnje – približno 10 let kasneje – tradicionalnih igralcev Wall Streeta. ”

Sharma je dodal, da obstaja veliko razlogov, zakaj so kriptovalute resen razred premoženja. Prvi je vse večje nezaupanje v fiatne valute zaradi pretiranega tiskanja denarja s strani centralnih bank. Drugi je ta, da mlajši ljudje kriptovalute na splošno vidijo kot vznemirljiv napredek v nasprotju s tradicionalnimi fiat valutami, ki so v obliki kovancev in bankovcev.

Tretjič, “neomajno povpraševanje milenijcev je pomagalo zmanjšati nestanovitnost Bitcoina, tudi med pandemijo”. Sharma je dejal, da je na novih trgih stopnja nezaupanja centralne oblasti celo večja kot stopnja milenijcev.

Čeprav je priznal, da Bitcoin ne bo “kmalu zrušil dolarja”, je strateg poudaril, da “tradicionalisti še naprej na lastno odgovornost zavračajo resnost kripto izziva”.

Izvleček poročila se glasi:

Torej, četudi se Bitcoinova cena pojavi, kot že prej, hitenja leta 2020 ni mogoče zanemariti kot iracionalne manije. Kriptovalute so še vedno mlade, še vedno se soočajo z naraščajočimi bolečinami. Obljubljajo pa tudi hitrost, preglednost in nizke provizije, s katerimi se tradicionalni plačilni kanali ne morejo ujemati. Zadovoljujejo naraščajoče povpraševanje po digitalni alternativi zlatu, premoženju, ki bi lahko zaščitil vlagatelje pred množičnim tiskanjem denarja in grožnjo inflacije.

Pričakuje se, da bo cena Bitcoinov dosegla te ravni

Cena Bitcoina bo dosegla mejo 50.000 USD, preden se bo soočila z medvedjimi popravki.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me