Napovedovanje cene Ethereuma: ETH si je opomogel in prehitel raven 1.600 USD

Dnevna tehnična analiza Ethereum ETH

  • Cena Ethereuma je parabolični SAR preusmerila iz bikove v medvedjo.
  • ETH je utripal signal za nakup v obliki rdeče devet svečnikov.

Cena Ethereuma se je z 1.935 dolarjev znižala na 1.570 dolarjev, v zadnjih dveh dneh pa je padla za skoraj 350 dolarjev. Med tem gibanjem navzdol je ETH uspel preusmeriti več kritičnih ravni. Poglejmo si podrobneje s tehnično analizo.

Cena Ethereuma se je popravila po popravku v višini 350 USD

Dnevni grafikon cen Ethereuma je utripal tri različne signale prodaje:

  1. Prestavljanje 20-dnevnega SMA s podpore na odpor.
  2. Spreminjanje parabolične SAR s pozitivne na negativno.
  3. MACD kaže naraščajoč medvedji zagon.

eth / usd dnevni grafikon 022421

Slika: ETH / USD na dan

Kupci se zdaj soočajo z močnim odporom v višini 1.700 ameriških dolarjev, pri čemer je 493.000 naslovov kupilo 2,83 milijona žetonov ETH. Ta raven je dovolj močna, da absorbira velik nakupni pritisk.

grafikon obsega eth / usd 022421

Slika: IntoTheBlock

Ko pa vidimo 4-urni grafikon cen Ethereum, lahko vidimo, da se je cena po utripanju signala za nakup v obliki rdeče-devet svečnikov povišala na 1.700 USD, s čimer je 200-dnevni SMA preusmeril iz upora v podporo.

et / usd 4-urni grafikon 022421

Slika: ETH / USD 4 ure

Ta dva razloga kažeta, zakaj bi lahko cena Ethereuma zahtevala 2000 USD

Po doseganju novih najvišjih vrednosti je Ether (ETH) občutno padel zaradi širše korekcije trga kriptovalut. Padec cene ETH je sredstvo pripeljal na 1300 dolarjev, medvedi pa napovedujejo nadaljnje upadanje.

Eter ni bil edino sredstvo, ki je strmoglavilo. Bitcoin je od tedna do danes padel za 21,72%. Podobne ali višje razlike so padle tudi BNB Binance Coin, Polkadot DOT in LINK Chainlink. Številni strokovnjaki so medtem trdili, da je stalni popravek cen priložnost za nakup kriptovalut po nižjih cenah, glede na splošni bikovski pogled na trg v primerjavi z globalno gospodarsko negotovostjo..

Michaël van de Poppe, neodvisni tržni analitik, je dejal:

Te padce bi morali uporabljati za povečanje svojih pozicij ali za kopičenje, če bi čakali na položaj na trgih. Večina trgov dosega višje ravni podpore v časovnem okviru in poskakuje. Lepo je.

Poročila kažejo na dva katalizatorja, ki bi lahko spodbudila višje stopnje ETH / USD. Prvič, napoved Ethereuma, da so težko pričakovani berlinski hard fork razporedili za sredino aprila. Ta nadgradnja bi omogočila zamenjavo žetonov ETH v živo z verige dokazov o delu na verigo verig z dokazili o deležu, poteza, ki naj bi rešila problem visokih pristojbin za plin v omrežju.

Drugič, rast skupnega števila naslovov v omrežju Ethereum. Santiment je ponazoril stopnjo sprejemanja ETH in opozoril, da kaže na možnosti nakupa na trgu. Za nazaj je večje število novih denarnic nakazalo, da lahko trgovci v določeni točki v prihodnosti kupijo osnovno sredstvo.

Ethereum se je vrnil na tržno ceno 1.779 ameriških dolarjev, kar je 12,6% manj kot v soboto #ATH, ”je zapisal Santiment. »Vendar naraščajoči trend aktivnih naslovov in novih naslovov, ustvarjenih v omrežju $ ETH, ostaja očiten. Priložnosti za nakup se lahko kmalu pojavijo prek naših podatkovnih signalov.

“Omrežna prezasedenost” prisili Binance, da ustavi umik Ethereuma

Binance exchange je nedavno objavil, da je “začasno ustavil dvige žetonov na osnovi ETH in Ethereum zaradi velike prezasedenosti omrežja.” To je že drugič v zadnjih sedmih dneh, da je Binance začasno ustavil umik Ethereuma.

19. februarja se je zgodil podoben dogodek, ko je Binance začasno ustavil umik ETH in ERC-20, pri čemer je kot razlog navedel tudi “preobremenjenost omrežja”. Borza je vlagatelje prepričala, da so njihovi “skladi SAFU”, vendar obakrat ni predložila dodatnih podrobnosti.

Med incidentom 19. februarja je analitik blockchain Larry Cermak dejal, da se zdi, da omrežje Ethereum ni preobremenjeno in da ETH ni mogel umakniti niti pred objavo o prekinitvi. Takrat je bil Ether približno ves čas najvišji in je bil pripravljen prebiti mejo 2000 dolarjev. Zaradi prekinitve pa so cene ETH stagnirale tik pod mejo 2 tisoč dolarjev. Medtem je Binance Coin (BNB) narasel za 60 dolarjev.

To je privedlo do špekulacij o motivih začasne prekinitve, vključno z morebitnim pranjem trgovanja BNB.

Pričakuje se, da bo cena Ethereuma dosegla te ravni

Cena Ethereuma se bo verjetno zaradi močnega odpora verjetno ustavila na 1.700 USD, preden se ustavi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me