Vse o Ripple Blockchain

Ni mogoče zanikati dejstva, da kriptovalute sčasoma postajajo priljubljene. To je zato, ker so ti revolucionirali splošne koncepte trgovanja. Skoraj vse kriptovalute ponujajo visoko stopnjo varnosti, zanesljivosti in razširljivosti. Zaradi naraščajočih vrednosti kriptovalut so te postale zelo priljubljene med množicami. Danes jih državne ustanove, banke in podjetja za prenos plačil sprejemajo za čezmejne transakcije. Vse kriptovalute temeljijo na tehnologiji veriženja blokov. To je tehnologija, pri kateri je vsak blok povezan z naslednjim blokom in predstavlja določeno transakcijo.

Ripple Blockchain:

valovanje blockchain

Valovanje je ena izmed petih najboljših kriptovalut po vsem svetu. Ena izmed zanimivih lastnosti Ripple je, da deluje tudi kot plačilna platforma za hitro obdelavo čezmejnih transakcij. S svetovnimi sistemi denarnih nakazil je revolucioniral z zmanjšanjem stroškov in časa. V tradicionalnih sistemih za prenos denarja traja pet do osem dni, da se transakcija zaključi. Bitcoin je prva in najboljša kriptovaluta, ki se je ta čas zmanjšala na skoraj eno uro. Ripple uporablja najnovejšo tehnologijo veriženja blokov in je čas zmanjšal na samo štiri sekunde. To pomeni, da se globalne transakcije z Rippleom zaključijo v samo štirih sekundah.

Ripple XRP in RippleNet so bili ustvarjeni leta 2012 za hiter prenos denarja in drugega premoženja. Ripple XRP je tudi prilagodljiv, da lahko obdela 1500 transakcij na sekundo. Zaradi njegove hitrosti in razširljivosti se je njeni platformi pridružilo več kot 100 podjetij. Ena od značilnosti oglaševanja Ripple je, da lahko njegovo platformo uporabljate brez lastništva valute XRP.

hitrost valovanja

Druga zelo fascinantna lastnost Ripple je, da je leta 2017 pokazal približno 35000-odstotno povečanje vrednosti. To je največja rast vseh kriptovalut na svetu. Valuta je v prvem tednu januarja dosegla vrednost 3,60 USD in dosegla rekord vseh časov. Večina kripto strokovnjakov meni, da Ripple bi leta 2018 dosegel veliko vrednost. Nekateri celo govorijo, da se bo leto 2018 izkazalo za vabljivo leto. To se do neke mere zdi res, ker se vedno več podjetij z vsakim dnem pridružuje njegovi verigi blokov.

PREBERITE Švicarska borza, SIX, da dodate XTP, ki podpira ETP (izdelek, s katerim trguje borza)

Ripple postaja priljubljen tudi zato, ker je podjetje zbralo 55 milijard XRP. Prej so bili vlagatelji zaskrbljeni za prihodnost valute. Toda to deponiranje sredstev je zadovoljilo vlagatelje in vse več ljudi vlaga vanj. Ustrezno je omeniti, da je podjetje podpisalo 55 pogodb. To pomeni, da bi po enem mesecu potekla posel milijarde deponiranih XRP. Z drugimi besedami, ponudba XRP se vsak mesec povečuje.

Ena glavnih razlik med Rippleom in drugimi kriptovalutami je veriga blokov, ki jo te valute uporabljajo. Ripple dejansko uporablja protokol namesto blockchain za prenos denarja. Ripple temelji tudi na javni zbirki podatkov, ki je povezana z različnimi potrjevalnimi strežniki.

Preberite tudi: XRP: Koliko bo vredno?

Glavni namen valovanja & XRP:

Uradni viri podjetja pravijo, da je glavni namen podjetja Ripple prevzem trga s pomočjo inovativnih tehnologij. Z enostavnimi besedami želijo prevladovati na trgu kriptovalut, tako da olajšajo čezmejno plačevanje. Zato so se številna podjetja za prenos denarja v ta namen pridružila podjetju Ripple. Protokol Hashtree, ki ga uporablja Ripple, omogoča ta denarna nakazila. Povezovanje vse večjega števila bank in finančnih institucij v EU Ripple je ustvarjalce prisilil, da povečajo število transakcij na sekundo na 50000.

Ripple načrtuje tudi uporabo XRP kot glavne valute za nadaljnje olajšanje čezmejnih transakcij v najkrajšem možnem času. Strokovnjaki za kripto stališče menijo, da se vrednost Ripplea ne bi zmanjšala, če ukine valuto XRP. To je zato, ker večina svetovnih plačilnih družb in bank uporablja njegov protokol za čezmejne transakcije.

Ripple XRP lahko shranite tudi v denarnico, bodisi strojno programsko opremo. Na začetku je podjetje vlagateljem ponujalo spletno platformo za nakup, prodajo in shranjevanje kovancev. Predstavila je lastno denarnico XRP. Toda po letu 2016 je podjetje ukinilo denarnico in se z Gatehubom naročilo shranjevanje kovancev XRP.

PREBERITE Uporabniki XRP lahko zdaj na borzi COBINHOOD trgujejo brezplačno

Opomba: Mnogi uporabniki v Gatehubu poročajo o težavah pri shranjevanju XRP .. lahko preberete več o Best Ripple XRP wallet 2018

Ripple je tudi privlačna kriptovaluta, saj je to zelo enostavno kupujejo, prodajajo in trgujejo. Skoraj vse velike kripto borze na svetu so Ripple uvrstile v svoje trgovinske dejavnosti. Ripple lahko kupite na kateri koli od teh borz, potem ko ustvarite račun in navedete ustrezen naslov denarnice. Tu je priporočljivo, da se vedno obrnete neposredno na Ripple, če ste neodvisna finančna institucija. Toda za posamezne vlagatelje Ripple XRP je na voljo na številnih borzah digitalnih valut po vsem svetu.

Preberite tudi: Changelly Review Best Cryptocurrency Exchange v letu 2018 

Ena od prednosti uporabe Ripple XRP je, da je veliko varnejši od mnogih drugih kriptovalut. Vse transakcije, ki potekajo na platformi Ripple, so zabeležene v odprtokodni decentralizirani knjigi. 24-urna podpora inženirjev in strokovnjakov za veriženje blokov omogoča dodatno zaščito z nenehnim posodabljanjem.

XRP sodeluje tudi s številnimi fiat valutami na številnih kripto borzah. To omogoča zamenjajte Ripple XRP s katero koli drugo digitalno valuto. Naraščajoče število bank, finančnih institucij in podjetij za prenos denarja kaže, da je Ripple glavna kriptovaluta prihodnosti. Zato ga vse več digitalnih borz valut uvršča na svojo platformo za olajšanje strank.

Na koncu lahko z lahkoto rečemo, da bo Ripple XRP s svojo inovativno tehnologijo še bolj revolucioniral čezmejna plačila. Odprava vloge posrednikov pri čezmejnih transakcijah zahteva veliko časa in stroškov za obdelavo čezmejnih plačil. Zdaj lahko finančne institucije obdelajo svoje transakcije v nekaj sekundah, kar se zelo izkaže za rast podjetij. Predsednik uprave podjetja Ripple Brad Garlinghouse upa, da bo Ripple s časom prevzel vse druge kriptovalute zaradi hitrih, zanesljivih in varnih čezmejnih transakcij.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me