En komplett trinnvis guide for å komme i gang med bitcoins!

Kryptovaluta er valutaen til den moderne generasjonen, og i fremtiden kan den bli det vanlige utvekslingsmediet. Det er en virtuell valuta basert på blockchain-teknologi, som lar brukerne gjøre online-transaksjoner over hele verden. Bitcoin er av desentralisert natur, noe som minimerer kontrollen fra myndighetene over tilbud og bruk.

Du kan gjøre hva du vil med bitcoin, da det er en myndighet, og ingen transaksjonsdetaljer lagres. Bitcoin-transaksjoner er helt skjult og relativt raskere og praktisk enn tradisjonelle betalingsmåter som bankoverføring, debetkort osv.

Folk har fortsatt ikke nok kunnskap om bitcoin, da det er et nytt konsept og litt komplisert også. Du kan få mer informasjon om bitcoin og dets bruk over Internett. Hvis du er interessert i bitcoins, men ikke har kunnskap om det, vil denne artikkelen være ganske nyttig for deg. Det er noen enkle trinn nevnt nedenfor som kan hjelpe deg med å forstå alle viktige aspekter ved bitcoin og hvordan du bruker den. For mer informasjon besøk offisielle app-nettsted

Trinn 1 – Lær viktige ting om bitcoin.

Før du går inn i en verden av kryptovaluta, må du lære om det og få all nødvendig informasjon om den mest populære digitale valutaen; bitcoin. Det er flere funksjoner i bitcoin som skiller den fra andre former for valutaer. Du må vite at bitcoin er fullt beskyttet mot inflasjon, da det er et begrenset antall bitcoins som kan utvinnes noensinne, og det ikke er noen myndighet som kan utstede nye bitcoins..

LES VET er muligens en av de hotteste myntene som er ute nå

Bitcoin-transaksjoner er anonyme, noe som betyr at du ikke trenger å oppgi økonomiske eller personlige opplysninger for å overføre. En av de viktigste tingene å vite om bitcoin er at bitcoin-transaksjoner er irreversible, noe som betyr at du må være forsiktig når du bruker bitcoin, da du ikke kan hente overførte bitcoins for enhver pris. Det er også få andre aspekter av bitcoins som du lærer om før du bruker den.

Trinn 2 – Få en bitcoin-lommebok.

Med den økende nettkriminaliteten har det blitt utrolig viktig å holde den digitale valutaen din sikker. Så hvis du vil holde bitcoins trygge, må du skaffe deg en bitcoin-lommebok, som er som en virtuell lommebok som du kan bruke til å lagre dem og gjøre transaksjoner. Det er flere bitcoin lommebøker tilgjengelig i markedet, men du må velge en med de beste funksjonene.

Det finnes forskjellige typer bitcoin-lommebøker, for eksempel papirlommebøker, mobile lommebøker, etc., og du må gjøre riktig undersøkelse og velge en som passer perfekt med alle dine behov og krav. Noen av de beste bitcoin-lommebøkene i markedet er Copay, Breadwallet, Airbitz. Du kan velge en i henhold til operativsystemet du bruker; iOS eller Android.

Trinn 3 – Få noen bitcoins.

Når du har satt opp en lommebok, er du helt klar til å bruke bitcoin, men for det må du først kjøpe dem. Det er flere måter å kjøpe bitcoins på, for eksempel bitcoin-børser, bitcoin-minibanker, kredittkort osv. Du kan logge på hvilken som helst pålitelig bitcoin-børs og kjøpe bitcoins ved hjelp av kredittkortet ditt. Hvis du ønsker å få bitcoins gratis, kan du bruke følgende måter;

LES desentralisert utveksling Uniswap Nears sin neste fem millioner UNI Airdrop

Kranens nettsteder

Det finnes forskjellige kranettsteder hvor du kan tjene bitcoin ved å bare fylle ut undersøkelser og nettskjemaer. Disse nettstedene har sponsorer som betaler deg i bitcoin for å fylle ut undersøkelser.

Bitcoin gruvedrift

Det er en annen måte å tjene gratis bitcoins, men for det må du ha et kraftig datasystem som kan løse blokker av en bitcoin-transaksjon, og du vil få en belønning for hver blokk du løser.

Trinn 4 – Begynn å bruke bitcoins.

Nå kommer det siste trinnet med å bruke bitcoin og nyte de fantastiske funksjonene. Det er uendelig bruk av bitcoin som du kan bruke den til å foreta kjøp på nettet, bestille flybilletter, eiendom og andre varer og tjenester.

Før du bruker bitcoin, må du forsikre deg om at selgeren godtar bitcoinbetaling ettersom det er aksjeselskaper og selgere som godtar bitcoinbetalinger. Du kan kjøpe gavekort med bitcoin og bruke dem til å kjøpe varer fra nettsteder som ikke engang godtar bitcoinbetalinger.

For å si det i et nøtteskall, er det få trinn du kan følge for å komme i gang med bitcoin og gjøre transaksjoner over hele verden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me