Bitcoin-prisanalyse: BTC gjør en jevn klatring mot $ 39.000

Daglig Bitcoin BTC-prisvarsel

  • 4-timers Bitcoin-prisdiagrammet har dannet det bullish kryssmønsteret med 20-bar og 50-bar SMA.
  • MACD viser vedvarende bullish fart i MACD.

I løpet av de siste åtte dagene har Bitcoin-prisen hoppet fra $ 30.400 til $ 38.250. BTC klarte å snu den 20-dagers SMA fra motstand til støtte under denne økningen, mens den parabolske SAR også vendte om fra bearish til bullish. Med så mange positive tegn, la oss se hva som skjer med Bitcoin bak kulissene.

Bitcoin-pris sikter mot $ 40.000

Bulls har hatt kontroll over Bitcoin-prisen i de fire rette dagene, der de klarte å snu 20-dagers SMA fra motstand til støtte. Relativ styrkeindeks (RSI) trender rundt 63, noe som betyr at BTC kan krysse $ 40 000 før eiendelen blir overvurdert.

btc / usd daglig diagram 020421

Bilde: BTC / USD daglig

Bitcoin-prisen har mangel på sterke motstandsbarrierer på forhånd. I henhold til IntoTheBlocks IOMAP er det en moderat til svak hindring på $ 39.000 der 124.000 adresser tidligere hadde kjøpt 156.000 BTC.

btc / usd volumdiagram 020421

Bilde: IntoTheBlock

4-timers Bitcoin-prisdiagrammet har blinket flere positive signaler, noe som lover godt for oksene. La oss se nærmere på dem.

btc / usd 4-timers diagram 020421

Bilde: BTC / USD 4 timer

  • BTC trender i en oppadgående kanalformasjon.
  • 20-bar SMA har krysset over 50-bar SMA for å danne et bullish kryss.
  • MACD viser vedvarende bullish markedsmoment.

Nye penger som flyter inn i Bitcoin

btc / usd glassnodediagram 020421

Bilde: Glassnode

Ser vi på bildet ovenfor, lagt ut av Glassnode, kan vi se at antall Bitcoins som blir trukket fra fiat-til-krypto-børser (Coinbase) er eksponentielt høyere enn antall Bitcoins som trekker seg fra krypto-til-krypto-børser (Binance). Dette er en indikasjon på det faktum at nye penger strømmer inn i Bitcoin med flere og flere mennesker som prøver å samle så mye BTC som mulig..

Visa for å gjøre det mulig for institusjoner og banker å kjøpe Bitcoin

Visa har nylig inngått et samarbeid med First Boulevard, en digital neobank, for å pilotere et krypto-API, som gjør det mulig for institusjonelle kunder å kjøpe, oppbevare og handle kryptokurver som innehas av Anchorage. First Boulevard er fokusert på å bygge generasjonsformue for Black Community. Anchorage er en føderalt chartret digital aktivabank.

API-pilotprogrammet forventes lansert senere i år. Når han snakket om saken, sa Chief Product Officer hos Visa, Jack Forestell:

Vi satte oss for å gjøre Visa til broen mellom digitale valutaer og vårt globale nettverk av 70 millioner selgere, og i dag er vi det ledende nettverket for kryptopunglommer med 35 kryptoplattformer som velger å utstede med Visa. […] Med dette pilotprogrammet ønsker vi å utvide Visa-verdien til våre kunder fra neobank og finansinstitusjon ved å tilby en enkel bro til kryptoaktiver og blockchain-nettverk.

Ved å prioritere partnere som First Boulevard, ønsker Visa å jevne spillereglene når det gjelder tilgang til nye og nye teknologier. President for Anchorage, Diogo Monica, sa at Visas API-pilotprogram er et viktig skritt både for spredning av kryptovalutaer som en aktivaklasse, samt for tilgjengelighet i betalingstjenester. Han la til:

Vi er glade for å jobbe sammen med Visa og First Boulevard for å bygge infrastrukturen for en sikrere og mer rettferdig økonomisk fremtid.

Kan Kina slå av Bitcoin for $ 7B i året?

Under en nylig debatt med kryptovertaler Anthony Pompliano snakket Micheal Green – sjefstrategen hos Logica Capital – om Kinas Bitcoin-gruvedominans. Green fremhevet den dominerende andelen av BTC-hashfrekvensen innenfor Kinas grenser, og beskrev nettverket som “utrolig sårbart” fra USAs perspektiv. Han forklarte hvorfor Bitcoin ikke er så desentralisert som det oppfattes å være.

Det store flertallet av gruvedriften foregår i regioner som Kina, Russland og Iran, og hvis vi tar med deltakelse fra gruvebassenger, kontrollerer de over 90% av hashgraden. Dette er ikke et desentralisert system.

Green la til at for eksempel hvis Kina skulle stenge Bitcoin-nettverket (ved å begynne å bryte tomme blokker), ville det kun koste landet 7 milliarder dollar i året.

Det nåværende estimatet for hvor mye det vil koste å stenge Bitcoin-nettverket […] hvis for eksempel Kina bare bestemmer seg for å starte gruvedrift av tomme blokker […] er rundt 7 milliarder dollar i året. For en nasjonalstat er det ingenting

Imidlertid var Pompliano uenig med Green og sa at Bitcoin er “det sterkeste datanettverket i verden […] av alle måter.” Han pekte på nylige “diversifisering” i den kinesiske sentraliseringen av hashfrekvensen, og understreket bemerkelsesverdige fremskritt innen hasjen makt kommandert av USA-baserte enheter.

Videre utfordret Pompliano Greens antagelse om at den geografiske fordelingen av Bitcoins hash-rate representerer kapasiteten for en nasjon til å utøve kontroll over nettverket. Han sa:

Bare fordi det er noen form for kapitalflyt andre steder, betyr ikke det at disse myndighetene kontrollerer den.

Green portretterte også Bitcoin som en kanal for kriminalitet og et verktøy som brukes av amerikanske fiender for å omgå dollaren. Han spådde at den amerikanske regjeringen snart vil forby BTC. Til dette sa Pomp at hvis Grønns mening skulle gjelde, vil USA gjøre feilen med å ekskludere seg fra den globale økonomiske revolusjonen som blockchain og kryptokurver vil inspirere.

Argo Blockchain kjøpte 172,5 BTC i januar

Argo Blockchain (ARB), et børsnotert Bitcoin-gruveselskap, avslørte nylig at de kjøpte 172,5 BTC i januar som en del av sin kapitalforvaltningsstrategi. I en nylig pressemelding bemerket selskapet at de kjøpte BTC-tokens i andre halvdel av januar. Det anslås at flaggskipskryptoen handlet mellom $ 30 000 og $ 36 000 i løpet av den tiden.

Med BTC-handel rundt $ 36,500 har de nye eierandelene en nåverdi på mer enn $ 6 millioner. Argo sa også at den utvunnet 93 BTC "eller bitcoin-ekvivalent" i januar, litt mindre enn 96 BTC (eller tilsvarende) i desember 2020.

I følge pressemeldingen holdt gruveselskapet rundt 500 BTC innen utgangen av januar. Konsernsjef Peter Wall sa at januar var det "beste måned i selskapets historie i både gruveinntekter og fortjeneste." Spesielt har Argo-aksjene steget over 1350% det siste året.

Bitcoin-prisen forventes å nå disse nivåene

Bitcoin-prisen forventes å bryte forbi motstandsbarrieren på $ 39.000 og nå det psykologiske nivået på $ 40.000.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me