Bitcoin-prisanalyse: BTC trender horisontalt, selv om beregninger på kjeden forblir tullete

Daglig Bitcoin BTC-prisvarsel

  • Bitcoin Price fortsetter å trase horisontalt over $ 32.000-merket.
  • BTC tiltrekker seg stadig institusjonell interesse.

Bitcoin-prisen har trent horisontalt de siste fem dagene over $ 32.000-merket. Til tross for disse uinspirerende prisbevegelsene, forblir analysen av kjeden på BTC veldig bullish. La oss se nærmere på med teknisk analyse.

Bitcoin-pris mislykkes over $ 33.000 motstand

Mellom 19. januar og 21. januar falt Bitcoin-prisen fra $ 36 600 til $ 31 000, og snudde 20-dagers SMA fra støtte til motstand i prosessen. BTC-okser klarte å sprette opp fra $ 31.000-støtten, men har gjentatte ganger ikke klart å bryte over $ 33.000-motstanden.

btc / usd daglig diagram 012721

Bilde: BTC / USD daglig

I henhold til IntoTheBlocks IOMAP er $ 33.000 motstandsbarrieren ekstremt sterk. Tidligere, på dette nivået, hadde 708 000 adresser kjøpt 396 600 BTC-tokens. Denne sonen er sterk nok til å absorbere et betydelig kjøpepress. Selv om prisen klarer å bryte over dette, er det en annen sterk motstand ved 20-dagers SMA ($ 35.000).

btc / usd volumdiagram 012721

Bilde: IntoTheBlock

På baksiden er det en sunn støtte på $ 31.000-linjen. En pause under dette tar Bitcoin-prisen til 50-dagers SMA ($ 29500).

Flere analyser på kjeden for Bitcoin-pris forblir tullete

Glassnode, en kryptodataaggregator, har en nyttig beregning som kalles justert utbyttet resultatforhold eller aSOPR. Denne beregningen representerer fortjenesteforholdet mellom mynter basert på prisen på Bitcoin da de sist ble flyttet i kjeden.

btc / usd glassnode diagram 012721

Bilde: Glassnode

Beregningen antyder at priskorreksjonen kan komme til en slutt, for at SOPR vil bli noe lavere, må investorene selge med tap, noe som er høyst usannsynlig..

Santiment, en plattform for atferdsanalyse, forteller oss at Bitcoins adresseaktivitets langsiktige trend fortsetter å klatre. Både 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt for adresser som interagerer i BTCs nettverk viser fortsatt en jevn stigning. Dette er en av de ledende indikatorene som viser at Bitcoin-prisen sannsynligvis vokser for å vokse.

btc / usd santiment-diagram 012721

Bilde: Santiment

Når vi snakker om Santiment, er det en annen interessant beregning som forteller oss at til tross for det siste fallet i Bitcoin-prisen, er antallet unike $ BTC som beveger seg mellom adressene fortsatt veldig bullish. Som Santiment bemerker:

“Vår NVT Token Circulation-modell indikerer at en bullish avvik forblir tydelig i en fjerde måned på disse prisnivåene.”

btc / usd santiment-diagram 012721

Bilde: Santiment

Bitcoin fortsetter å tiltrekke seg institusjoner

I henhold til en ny SEC-arkivering har Rothschild Investment Corporation – et finansselskap – nå hele 4545 aksjer i Grayscale Bitcoin Trust (GBTC).

btc / usd sec diagram 012721

Bilde: SEC

Anthony Scaramucci: Bitcoin er “like trygt som obligasjoner og gull”

Anthony Scaramucci, medstifter av SkyBridge Capital, snakket om Bitcoin i en nylig uttalelse. Scaramucci fikk overskrifter tidligere denne måneden da selskapet hans avduket sin Bitcoin Fund LP, som har mer enn 310 millioner dollar i BTC. Av $ 310 millioner kommer $ 25 millioner fra selskapets egne beholdninger.

Scaramucci sa om BTCs deflatoriske natur:

Investorer kaster opp Bitcoin, som på grunn av sin natur er ugjennomtrengelig for inflasjon. I følge loven om tilbud og etterspørsel, gjør det Bitcoin til et begrenset – og etterspurt – aktivum.

Millionæren la til at Bitcoins raske vekst førte til at regjeringer og reguleringsorganer la merke til hvor den digitale eiendelen til slutt var på vei mot. Ifølge ham tar de nå hensyn til eiendelen fra både en regulatorisk og en beskyttende side (reduserer ulovlige kryptoaktiviteter).

Scaramucci bemerket at det amerikanske kontoret for valutaovervåkning (OCC) nå har autorisert banker og depotmottakere til å tilby kryptotjenester, et uventet trekk for fire år siden. Denne nyheten eliminerte ifølge ham flere tillitsproblemer knyttet til kryptomarkedet.

Inntil nylig har Bitcoin som en investering hatt unike og uttalt risikoer, men det endrer seg med nye regler og forskrifter som har ansporet bredere institusjonell adopsjon.

Han sa videre at finansinstitusjoner som Fidelitys nylige satsing på Bitcoin-rommet har gjort investering (for privatpersoner og institusjonelle investorer) “like trygg som å eie obligasjoner og råvarer som gull.” Når det gjelder Bitcoins volatilitet, tilskrev Scaramucci det til aktivaklassens nyhet og mangel på regulering.

Michael Saylor: Tether Fud Can’t Stop Bitcoin

Usikkerhet rundt Tether (USDT) har bekymret mange markedsaktører i nyere tid. Imidlertid opprettholder Micheal Saylor, administrerende direktør i MicroStrategy, sin sterke tro på Bitcoin. I et nylig intervju sa han at Tether var “totalt irrelevant” på grunn av måten bedriftens Bitcoin-investeringer fungerer på. For å avklare er usikkerhetene basert på forutsetningen om at USDT er en effektiv rampe for tilstrømning til BTC.

Jeg har snakket med hundre milliarder dollar enheter. Jeg kjenner minst ti av dem som har kjøpt minst 500 millioner eller mer bitcoin. De koblet alle kontanter til regulerte børser. De kjøper bitcoin, så går det i fryselager.

På den annen side tror mange at nedleggelse av Tether kan ha katastrofale effekter på hele kryptovalutamarkedet. Med en markedsverdi på 25 milliarder dollar har den blitt den største stabile valutaen. Dette kan være grunnen til at mange kryptovalutainvestorer ser det som en livline for overlevelse av kryptobørs.

Saylor har sagt at han sendte Bitcoin han kjøpte gjennom kontanter til fryselager. Han la til at Tether er ubetydelig i den store ordningen, og la til at “ingen bruker Tether.” Ifølge ham er eiendelen bare en “vellykket FUD” og vil ikke påvirke Bitcoin hvis den blir tatt ned.

Han bemerket at stablecoins hovedsakelig eksisterer for offshore-børser for å gjennomføre oppgjør. Etter hans mening kjøper bedriftsinvestorer flaggskipskryptoen med faktiske dollar de allerede har.

Bitcoin-pris forventes å nå disse nivåene

Mens Bitcoin-prisen fortsetter å bevege seg horisontalt, er den pakket mellom sterk motstand og støttenivå. En pause under $ 31 000-støtten vil føre BTC til 50-dagers SMA ($ 29 500). I mellomtiden vil en pause over $ 33.000 motstand ta den til 20-dagers SMA ($ 35.000).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me