Bitcoin-prisforutsigelse: BTC når heltidshøyde etter historisk onsdag

Daglig Bitcoin BTC teknisk analyse

  • BTC brøt 21.000 dollar-barrieren denne onsdagen.
  • IntoTheBlock’s IOMAP viser to sunne støttenivåer på $ 19 250 og $ 19 000.

Bitcoin er det største emnet som trender over hele verden på Twitter, og med god grunn. Den fremste kryptovalutaen brøt 20 000 dollar-marken, nådde sin heltidshøyde, og har siden brutt 21 000 dollar-barrieren. Alt i alt har det vært ganske få dager for Bitcoin.

Bitcoin går opp, opp og bort

I løpet av de siste to dagene hoppet BTC opp fra $ 19,400 til $ 21,800. Prisen svever komfortabelt over 20-dagers, 50-dagers og 200-dagers SMA-er. Relativ styrkeindeks (RSI) har krypt over 70, noe som viser at eiendelen kan være litt overpriset.

btc / usd dagstabell 121720

Bilde: BTC / USD daglig diagram

BTC hviler for øyeblikket på sunne støttenivåer, som kan visualiseres av IntoTheBlock’s In / Out of the Money Around Price (IOMAP).

bitcoin adresserer volumdiagram

Bilde: BTC IOMAP

I henhold til IOMAP er det to sunne støttesoner på $ 19 250 og $ 19 000. På det tidligere nivået hadde 987 000 adresser kjøpt 470 270 BTC. Tilsvarende hadde litt mindre enn 595 000 adresser på $ 19 250-nivået kjøpt ~ 430 000 BTC. Hvis det oppstår et utsalg nå, bør disse to nivåene være robuste nok til å absorbere det bearish trykket.

La oss se på en kortere tidsramme via 4-timers diagrammet.

btc / usd 4-timers diagram 121720

Bilde: BTC / USD 4-timers diagram

Den kortere tidsrammen gir deg en bedre ide om den høye volatiliteten som BTC går gjennom akkurat nå. Kjeven til Bollinger Band har utvidet seg betydelig, noe som indikerer høyere volatilitet. MACD viser også økende momentum på markedet. Som sådan bør BTC kunne presse seg over $ 22.000.

Bitcoin blir den tredje “mest overfylte handelen”

En nylig undersøkelse utført av Bank of America har avslørt at Bitcoin er på rangering av “mest overfylt handel.” Flaggskipsvalutaen slo tradisjonelle investeringer som gull og obligasjoner.

Bitcoin, oppført tredje, er kåret til den travleste handelen av 15% av respondentene. Tekniske aksjer (52%) og korte dollarposisjoner (18%) rangerte høyere enn flaggskipets kryptovaluta.

bitcoin-tweet

Undersøkelsen ble gjennomført mellom 4. og 10. desember, og den stilte spørsmål knyttet til trender i investoradferd. 217 fondforvaltere samlet ansvarlig for 534 milliarder dollar i formuer deltok i undersøkelsen. På spørsmål om de hadde Bitcoin-lange posisjoner, svarte 15% positivt.

På grunn av massiv inflasjon kan trenden fra kontanter og til ikke-korrelerte eiendeler som Bitcoin tydelig ses i undersøkelsesresultatene. Flere investeringsforvaltere ser etter Bitcoin-kjøp nå etter at industrigiganter som MicroStrategy og Square kjøpte store mengder Bitcoin.

Bank of America-undersøkelsen fant også at forvalterne er undervektige i kontanter for første gang siden 2013, etter å ha kjøpt en uforholdsmessig mengde aksjer, råvarer og andre eiendeler, inkludert Bitcoin de siste månedene..

Bitcoin likviditet tommer nærmere enn noensinne

Flere store selskaper som MicroStrategy og GrayScale har skalert eksponeringen for Bitcoin i år. Reflekterer over dette, tweetet CoinCorner-sjefen nylig at en likviditetskrise for Bitcoin kan være nær.

Ifølge data som deles av Messaris Ryan Watkins, holder MicroStrategy for tiden 40824 Bitcoins i lagring. Dette beløpet er verdt hele 797 millioner dollar, og selskapet har tjent 322 millioner dollar, etter å ha lagt bare 475 millioner dollar i den ledende kryptovalutaen..

For noen dager siden fullførte MicroStrategy å skaffe aksjonærmidler for å skaffe seg mer Bitcoin. Selskapet samlet inn 650 millioner dollar fra investorer. Administrerende direktør i CoinCorner, Danny Scott, mener at en Bitcoin-likviditetskrise er rett rundt hjørnet. Han bemerket at GrayScale Investments har lagt hendene på 115 236 BTC i år, som tilsvarer 2,2 milliarder dollar..

Han twitret nylig at $ 700 millioner dollar i Bitcoin hadde blitt trukket fra kryptovaluta-børser, ettersom brukere (inkludert finansinstitusjoner) stabler BTC på lang sikt i fryselagerhvelv..

Raoul Pal: Bitcoin spiser verden

Investeringsstrateg Raoul Pal sa nylig at Bitcoin “spiser verden” på grunn av sin 10-årige avkastning på over 6 200 000% og en årlig avkastning på omtrent 200% per år. I en nylig tweet uttrykte Pal sine synspunkter på Bitcoin da nye data avslørte myntens imponerende ytelse.

En BTC-investering gjort i 2011 har gitt avkastning på 6 271 233%, som bemerket av Charlie Bilello, administrerende direktør i Compound Capital Advisors. Han la til at siden da har ingenting matchet denne forestillingen. Det nest beste alternativet, ifølge ham, er Nasdaq, som tilbyr en svak 512%.

2020 har vært et fruktbart år for Bitcoin ettersom det har overgått aksjer, gull og andre makrospill. Mot sin laveste verdi av $ 3,600 i mars er BTC / USD opp 440%. I en nylig tweet sa makroanalytiker Alex Krueger at den nåværende prisaksjonen bare er Bitcoin som forbereder seg på å utvide seg til nye høyder.

Jo mer tid BTC bruker under 20K og jo lavere finansierings- og futuresgrunnlag når prisen nærmer seg 20K, desto sterkere blir oppadbruddet når det kommer.

Bitcoin-okser spår videre fart oppover på grunn av at flere institusjonelle kjøpere akkumulerer flaggskipsvalutaen.

Bestselgende forfatter: Bitcoin slår $ 50.000 USD i 2021

Robert Kiyosaki, forfatteren av Rich Dad Poor Dad, har nylig spådd at Bitcoin vil slå $ 50 000 i 2021. Kiyosaki, som har vært bullish mot BTC det siste året, sa at å kjøpe Bitcoin før den klatrer over $ 20 000 USD er ideell før den treffer beregnet verdi på $ 50.000 USD.

På grunn av den enorme inflasjonen og den positive følelsen rundt Bitcoin, ser det ut til at kryptovalutamarkedet vil øke. Som Kiyosaki sa, har den økte interessen for institusjonelle investeringer ført kryptovalutamarkedet til et bullish rally.

Etter hvert som institusjoner som Grayscale, Square, MicroStrategy og CME kjøper mer og mer BTC, har etterspørselen etter mynten økt. Dette har økt prisen og drevet nye investorer til markedet. Hvis Kiyosakis spådommer går i oppfyllelse, går Bitcoins pris mot en massiv økning for å få over 250% i løpet av det neste året.

Viktige prisnivåer å se på

BTC er for tiden i ukjent territorium, så det vil være interessant å se hvordan innehaverne vil oppføre seg hvis prisen når det psykologiske nivået på $ 22.000.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me