Bitcoin teknisk analyse: Bjørner i kontroll når BTC glir under $ 18 000

Daglig Bitcoin BTC-prisanalyse

  • MACD viser at dagens markedsmoment er sterkt bearish.
  • Ukekartet har dannet et bearish oppslukende mønster.

Etter avslag på 20-dagers SMA har BTC vært i en kraftig nedgang. I løpet av de siste to dagene har den fremste kryptovalutaen falt fra $ 18,650 til under $ 18,000. Vil innehaverne fortsette å selge tokens sine, eller skal vi ha en haug med nye adresser som utnytter dette øyeblikket som et steg i gang? La oss ta en titt.

Hva er bunnen da BTC fortsetter å gli?

Med MACD (glidende gjennomsnittlig konvergens / divergens) som viser at markedsmomentet for tiden er overveldende baisse, kan det forventes ytterligere nedadgående bevegelse.

ukentlig diagram btc / usd 121120

Bilde: BTC / USD ukentlig diagram

Som du kan se, har BTC / USD blinket salgssignalet i det ukentlige diagrammet med et grønt ni lysestake i TD sekvensiell indikator. Sammen med det trender den relative styrkeindeksen (RSI) over 70, noe som betyr at eiendelen for tiden er overpriset. Begge disse indikatorene viser at prisen kommer til å falle.

For å legge ytterligere tro på vår negative hypotese, har de to siste lysestakene dannet et “bearish oppslukende” mønster. I henhold til Investopedia indikerer et bearish oppslukende mønster lavere priser som kommer og består av et opplys fulgt av et enda større nedlys.

Så hvor langt kommer prisen til å falle? For det, la oss sjekke det daglige diagrammet.

btc / usd daglig diagram 121120

Bilde: BTC / USD daglig diagram

Ulempemålet for prisen ligger på $ 17.000 støtte og 50-dagers SMA ($ 16.500). Enhver ytterligere pause nedenfor som tar prisen ned til 20-bar SMA i det ukentlige diagrammet, som er på $ 13,300.

Til tross for bearish prisaksjon, utforsker Bitcoin fortsatt flere brukssaker og finner institusjonell støtte. Alt dette har en langsiktig positiv effekt på den fremste kryptovalutaen. La oss gå gjennom disse historiene en etter en.

Venezuela utnytter BTC for å omgå amerikanske sanksjoner

I et forsøk på å omgå amerikanske sanksjoner, planlegger Venezuela å maksimere Bitcoin-betalinger for import, i henhold til en RunRun.es-rapport. Venezuelas sentralbankansatte har angivelig hevdet at “betalinger til selskaper fra allierte land som Iran og Tyrkia har blitt gjort ved hjelp av Bitcoin.”

Den venezuelanske regjeringen har markedsført sin “Petro” -kryptovaluta som et utvekslingsmiddel (både internasjonalt og innenlands) i noen år nå. Imidlertid har den dårlige adopsjonen av Petro tvunget innbyggerne til å henvende seg til andre eiendeler som Bitcoin og Ethereum.

I september begynte landets president Nicolás Maduro å true med bruken av kryptovalutaer som et middel til å omgå sanksjoner. Han uttalte at hans administrasjon snart ville “bruke alle kryptovalutaene i verden, offentlig, statlig eller privat, til intern og ekstern handel.”

I november opprettet regjeringen sitt “Digital Assets Production Center” – et Bitcoin-gruvelager – da landet økte sin avhengighet av digitale eiendeler. For noen dager tilbake lanserte regjeringen sin kryptovalutautveksling for å tillate innbyggere å bytte Bolivars for Bitcoin. Børsen støttes av National Cryptoactive Superintendency.

JPMorgan tror at Bitcoin vil spise gull på sikt

Bankgiganten JPMorgan Chase mener at hvis Bitcoin fortsetter sin oppadgående bevegelse, vil sannsynligvis mange investorer selge gullet sitt og kjøpe BTC i stedet. Dette vil bety økt kapitalstrøm fra gull til Bitcoin. Spesielt er dette en situasjon som kan vare i mange år i stedet for en kort periode.

I følge en BNN Bloomberg-rapport sa JPMorgans strateger:

Hvis denne oppgaven på mellomlang til lang sikt viser seg å være riktig, vil prisen på gull lide av en strukturell motvind de neste årene.

Strategene vurderte også muligheten for at Bitcoin kunne ha nådd en lokal topp, og det kan være på tide for den å spore eller korrigere. I mellomtiden kan gull oppleve en bedring de neste dagene.

Fidelity å tilby Bitcoin-støttede kontantlån

Fidelity Digital Assets har nylig inngått et samarbeid med BlockFi for å la sine institusjonelle kunder pantsette Bitcoin som sikkerhet mot kontantlån. Selv om Fidelity tilbyr forskjellige kryptovaluta-tjenester, er dette første gang kundene vil kunne bruke BTC som sikkerhet.

På grunn av Bitcoins prisvolatilitet vil lån bli sikkerhetskopiert med en belåningsgrad på 60%. For å få tilgang til denne tjenesten, må kundene ha en BlockFi-konto. Tom Jessop, president for Fidelity, sa at det å bruke Bitcoin som sikkerhet for lån er “en grunnleggende evne.” Han la til at denne praksisen sannsynligvis vil bli “en ganske viktig del av økosystemet” når markedene vokser.

Jessop bemerket videre at den nye tjenesten er rettet mot Bitcoin-investorer som ønsker å gjøre BTC-beholdningen til kontanter uten å selge. Basert på et 60% lån / verdi-forhold (LTV) inkluderer potensielle kunder for denne lånetjenesten hedgefond, gruvearbeidere og reseptfrie handelsdisker.

Viktige prisnivåer for BTC

Med Bitcoin som glir under $ 18 000, er sonen $ 16 000 – $ 17 000 kritisk. Som sådan må 50-dagers SMA i det daglige diagrammet være sterkt for å forhindre katastrofalt fall.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me