Bitcoin teknisk analyse: BTC bryter under $ 50.000

Daglig Bitcoin BTC-prisanalyse

  • Bitcoin-prisen mistet nesten $ 9000 i den samlede verdsettelsen.
  • Den parabolske SAR har snudd fra bullish til bearish.

I løpet av de siste 48 timene har Bitcoin-prisen falt fra $ 57,380 til $ 48,750. Som vi har nevnt før og som bemerket av Joseph Young, er støttelinjen på $ 48 000 helt kritisk. La oss se hva som skjer bak kulissene.

Bitcoin-pris faller ned

BItcoin-prisen har falt med nesten $ 9000 ettersom selgerne har tatt full kontroll over markedet. Det er to tegn til som forteller oss at de generelle utsiktene ikke ser spesielt bra ut:

  • MACD er i ferd med å snu fra bullish til bearish.
  • Den parabolske SAR har snudd fra positiv til negativ.

btc / usd daglig diagram 022321

Bilde: BTC / USD daglig

Bitcoin-prisen sitter under sterke motstandsnivåer. På baksiden er det en betydelig robust støtte på 20-dagers SMA ($ 48.000). Støtten er kritisk, ettersom et ytterligere brudd under denne linjen vil føre BTC til 50-dagers SMA ($ 40.000).

btc / usd volumdiagram 022321

Bilde: IntoTheBlock

Janet Yellen: Bitcoin er ineffektivt for transaksjoner

Janet Yellen, den nylig utnevnte sekretæren for det amerikanske statskassen, sa at Bitcoin ofte brukes i ulovlige transaksjoner, og at det er en ineffektiv betalingsform. På den nylige DealBook DC Policy Project-hendelsen kommenterte Yellen tiltakene USA må ta i sin økonomiske utvinning etter COVID-19. Spesielt diskuterte hun rollen digitale eiendeler spilte i dette, da de kunne legge til rette for “raskere og billigere” betalingsmåter.

Imidlertid, etter Yellens mening, presenterer kryptovalutas nåværende former “mange problemer” som må studeres grundig. Noen av disse problemene inkluderer “forbrukerbeskyttelse og hvitvasking av penger.” Interessant, kommentarene hennes kom under en bratt korreksjon i Bitcoins pris.

Hun fortsatte å bash flaggskipskryptoen ved å si at den er “ekstremt ineffektiv for å gjennomføre transaksjoner”, og det er en svært spekulativ ressurs. Yellen hevdet tidligere at fremveksten av kryptoindustrien hadde økt risikoen for sårbarheter ettersom kriminelle pleier å ansette dem til ulovlige handlinger.

Yellen antydet også at den amerikanske sentralbanken kunne slutte seg til andre sentralbanker for å følge den økende trenden med en sentralbank digital valuta (CBDC). USA har diskutert denne ideen de siste årene, men har vært ubesluttsom. På den annen side har Kina gjort betydelige fremskritt og tester aktivt sin egen versjon med forskjellige forsøk.

Analytiker sier at nordamerikansk Bitcoin ETF snart kan knuse 1 milliard dollar i eiendeler under forvaltning

Det første nordamerikanske Bitcoin børshandlede fondet (ETF) når snart $ 1 milliard i forvaltningskapital (AUM), ifølge en analytiker fra Bloomberg. I en nylig tweet spådde senioranalytiker Eric Balchunas at Formålet med Bitcoin ETF kunne inneholde mer enn det dobbelte av sitt nåværende AUM. Formål Bitcoin ETF handler under BTCC-ticker på Toronto Stock Exchange (TSX).

Canada Bitcoin ETF BTCC handlet $ 350 millioner (CAD + USD) i dag, et 40% hopp fra i går (trosser typisk dag to frafall) og 3 ganger mer enn noen annen ETF (uvirkelig). Proportionelt sett tilsvarer dette omtrent 5 milliarder dollar i volum i USA (eller omtrent 7 ganger mer enn GBTC). To-dagers AUM er estimert til $ 330m.

Dessuten vil BTCC trolig nå $ 1 milliard i AUM innen utgangen av neste uke. Den største ETF i Canada er bare 8 milliarder dollar. Den nest største er 5 milliarder dollar. Jeg vil ikke bli overrasket om dette passerer den ene eller begge i løpet av de neste par månedene (noe som er mulig å forhindre en stygg salg).

Fondets utsteder, Purpose Investments, rapporterte at Bitcoin ETF traff 421,8 millioner dollar i AUM i løpet av de første dagene etter lanseringen. Det hevdet også å ha registrert $ 80 millioner handelsvolum den første timen på markedet.

Administrerende direktør i firmaet Som Seif forventer også at ETF vil vokse betydelig i størrelse, og at fondet vil bidra til å akselerere veksten i kryptovaluta-sektoren som helhet. Han bemerket at ved å gjøre Bitcoin mer tilgjengelig for investorer gjennom ETF, kan Purpose påskynde prosessen med å “bringe kryptovaluta inn i mainstream.”

Mastercard og Visa gjør saken til Bitcoin

MasterCard kunngjorde tidligere at de legger til støtte for noen få kryptovalutaer i betalingsnettverket. Selskapet hadde lagt merke til at tillegg av kryptokurver vil tillate sine kunder å “spare, lagre og sende penger på nye måter” samtidig som de skaper nye muligheter for selgere..

Rundt samme tid bekreftet Visa også sine planer om å fortsette å jobbe med kryptokurrencybetalinger og on-ramper, noe som indikerer at firmaet har langsiktige planer for sektoren. De to betalingsselskapenes streif i krypto er bare ett eksempel på den økende involveringen av mainstream teknologi og betalingsselskaper som dykke ned i Bitcoin som en investering, så vel som en betalingsform. I følge en Cointelegraph-rapport sa Bitcoin-analytiker Tone Vays:

Bitcoin har ennå ikke kommet inn i starten av adopsjonsfasen, den er fortsatt i spekulasjons- / investeringsfasen. Den største nyheten rundt, Elon Musk & Tesla kjøper Bitcoin som en strategisk reserve i stedet for å ha kontanter. Mastercard & Visa som er interessert i det første trinnet for faktisk adopsjon for brukere, men når brukerne faktisk blir komfortable med å bruke / bruke / motta Bitcoin via lyn, begynner de sakte å fase ut Visa & Mastercard fra deres liv.

Mastercards kunngjøring kommer på et tidspunkt da antallet bekreftede betalinger per dag i Bitcoin-nettverket har vokst jevnt og trutt. Antall betalinger i nettverket måles av antall mottakere som mottar midler i en transaksjon.

btc / usd blockchain-diagram 022321

Bilde: Blockchain.com

Beregningen understreker verdien av Bitcoin-nettverket som en pålitelig måte å overføre midler uten involvering av tredjeparter. I løpet av det siste året har bekreftede betalinger per dag toppet seg fra et gjennomsnitt på rundt 500 000 til 869 000.

Detaljene om hvordan Visa og Mastercard planlegger å nærme seg behandling av kryptokurrencybetalinger gjennom nettverkene deres, er fortsatt litt uklare. Det er imidlertid klart at disse selskapene som flytter inn i kryptovalutaområdet, vil styrke legitimiteten til bransjen.

Helt siden PayPal begynte å tillate kunder å kjøpe, selge og holde krypto på sin plattform, har Bitcoin og andre digitale eiendeler blitt legitimert ytterligere som en aktivaklasse som nå aksepteres av tradisjonelle finansselskaper. Yavin, administrerende partner i Cointelligence Fund, fortalte Cointelegraph om at kryptovalutaer faktisk “får større fart enn noen gang før.”

Massive bedriftsinvesteringer fra selskaper som Tesla og MicroStrategy har økt Bitcoins popularitet sterkt. Imidlertid har Google Trends vist at søkeinteressen for “Bitcoin” fortsatt er under nivåene som ble sett i 2017, til tross for betydelig prisøkning og økende adopsjon av bedrifter..

Dette betyr sannsynligvis at hvaler og selskaper driver markedet opp, mens detaljistinvestorer stort sett holder seg på sidelinjen. Imidlertid kan aksept av disse gigantene endre måten forhandlere og enkeltpersoner ser på digitale eiendeler. I følge Arbel Arif, grunnlegger og administrerende direktør i Shopping.io, er store firmaer som fungerer som “en bro som forbinder den vanlige shoppen med kryptokurver som dette, avgjørende for hele bransjen, da krypto blir tatt på alvor over hele verden som en betalingsform.”

Bitcoin-prisen forventes å nå disse nivåene

Vi forventer at Bitcoin-prisen vil falle til 20-dagers SMA ($ 48.000). Det som skjer etterpå er imidlertid helt avhengig av handlingene kjøpere og selgere utfører rundt denne sonen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me