Bitcoin teknisk analyse: BTC bryter under nøkkelnivå

Daglig Bitcoin BTC-prisanalyse

  • Markedsmomentet er i ferd med å snu fra bullish til bearish i 4-timers diagrammet.
  • Den 20-dagers SMA i det daglige diagrammet har blitt snudd fra støtte til motstand.

Bjørnene tok en stor seier denne tirsdag ved å bryte Bitcoin-prisen under 20-dagers SMA. Den fremste kryptovalutaen trender for tiden litt under $ 36.000. La oss se nærmere på med teknisk analyse.

BTC-trender under $ 36.000

Etter å ha falt fra $ 38 500-nivået, har BTC trent horisontalt rundt $ 36 000 de siste 4 dagene. Under denne horisontale bevegelsen klarte Bitcoin-prisen å snu 20-dagers SMA fra støtte til motstand.

btc / usd daglig diagram 012021

Bilde: BTC / USD daglig

Hvis du sjekker IntoTheBlocks IOMAP, kan du se hvorfor dette var en stor seier for bjørnene. Den 20-dagers SMA sammenfaller med motstandsbarrieren på $ 36.000. Tidligere på dette nivået hadde 688 000 adresser kjøpt 303 000 BTC-tokens.

Utover dette ligger den neste sterke barrieren på $ 38.500. På dette nivået hadde 553 000 adresser kjøpt 330 000 BTC-tokens. Hvis Bitcoin-prisen på en eller annen måte bryter over 20-dagers SMA, vil de ha et stort hinder på $ 38.500.

btc / usd volumdiagram 012021

Bilde: IntoTheBlock

4-timers diagrammet gir ytterligere troverdighet til våre generelle bearish utsikter. For det første er den glidende gjennomsnittlige konvergens / divergens (MACD) i ferd med å skifte fra grønt til rødt. For det andre har 50-bar SMA krysset over 20-bar SMA for å danne det bearish kryssmønsteret.

btc / usd 4-timers diagram 012021

Bilde: BTC / USD 4 timer

Disse indikatorene forteller oss at den generelle følelsen i 4-timersrammen er negativ, og man kan forvente et ytterligere prisfall.

Gråtoner samler $ 700 millioner på bare 24 timer

Kapitalforvaltningsgiganten Grayscale Investments har nylig samlet inn over 700 millioner dollar i løpet av et døgn. Selskapets administrerende direktør Michael Sonnenshein tok til Twitter for å bekrefte nyheten.

"I går hevet @Grayscale nord for $ 700 millioner i sin familie av produkter … momentum fra 4. kvartal ser ut til å øke [sic] fart inn i det nye året."

Sonnenshein bemerket at dette er en betydelig milepæl, da det indikerer en økende interesse blant institusjonelle investorer i å diversifisere sine investeringer ved å velge andre digitale eiendeler enn Bitcoin. Ifølge Grayscales Q4-rapport for 2020 har kvartalet vært utrolig velstående for selskapet, med totalt 3,3 milliarder dollar i investeringer registrert på tvers av flere produkter.

I tillegg hadde Grayscales digitale store kapitalfond en gjennomsnittlig ukentlig investering på $ 1,6 millioner. Grayscale-produktene eksklusive Bitcoin-tilliten var vitne til en gjennomsnittlig ukentlig investering på $ 33,6 millioner i fjerde kvartal.

Eric Balchunas, senior ETF-analytiker i Bloomberg, sammenlignet Grayscale som "ARK" av kryptovalutaer. Han skisserte likhetene mellom de to enhetene.

"Likhetene er ganske fantastiske. Jeg tror begge hang i relativ glemsel i 3-4 år, hadde som $ 2b for 12mnd siden siden og deretter bom, 10x økning. Begge trosser trender: ARK med aksjeplukking og gråtoner med svært høye avgifter og 20% ​​+ premier. ”

ARK Investment Managements flaggskiptilbud er ARK Innovation ETF (ARKK). I løpet av det siste året har ARKK returnert over 171%, med sine totale eiendeler under forvaltning (AUM) økt ti ganger til 21,8 milliarder dollar.

Tvert imot Sonnensheins synspunkter, sa konsernsjef i New York Digital Investment Group (NYDIG), Robert Gutmann, at av de siste 100 samtalene som NYDIG har hatt med investorer, har alle “handlet om bitcoin og 0% av dem har vært om noe annet krypto-aktivum. ”

Jonathan Ruffer: Bitcoin er et “unikt dyr”

I en nylig investeringsanmeldelse delte Jonathan Ruffer, leder av investeringsforvaltningsselskapet Ruffer, sine synspunkter på Bitcoin. Ruffer kalte eiendelen et “unikt dyr” og sa at flaggskipmynten i økende grad utfordrer gull som en eiendel.

Bitcoin er et unikt dyr som en voksende butikk med verdi, og blander noen av fordelene med teknologi og gull. [Bitcoin er] i ferd med å bli en utfordrer til gullets status som den ene overvalutaen.

Ruffer hadde tidligere avslørt detaljer om sin egen Bitcoin-investering. I desember brukte selskapet 744 millioner dollar på BTC, noe som representerte 2,7% av forvaltningskapitalen (AUM) – 27,3 milliarder dollar. Investering i Bitcoin var et drastisk skritt for Ruffer da styremedlemmer drøftet nøye investeringen.

I denne månedens gjennomgang uttalte Jonathan Ruffer at firmaet har blitt “nervøst fornøyd” med at BTC har en viktig rolle å spille i sine aktiviteter. Stolen bemerket at Bitcoin, i likhet med gull, er en investering for når USD og andre fiat-valutaer blir “kerplunked” – når verdien av disse valutaene stuper på grunn av inflasjon.

Bitcoin-pris forventes å nå disse nivåene

Hvis ut-hypotesen er riktig, kan vi forvente et prisfall til det psykologiske nivået på $ 34.000. En ytterligere pause nedenfor kan være katastrofal siden det tar BTC til 50-dagers SMA ($ 27.600).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me