Bitcoin teknisk analyse: BTC faller etter avvisning på $ 38.000

Daglig Bitcoin BTC-prisanalyse

  • Bitcoin-prisen hadde snudd 20-dagers SMA fra motstand til støtte de siste fire dagene.
  • MACD i 4-timers diagrammet viser at markedsmomentet har snudd fra bullish til bearish.

Før denne torsdagen hoppet Bitcoin-prisen fra $ 33,150 til $ 37,650, og fikk nesten $ 4500 i den samlede verdsettelsen. Imidlertid møtte BTC denne torsdagen korreksjon på det psykologiske nivået på $ 38.000. For tiden handler BTC for $ 37,150.

btc / usd daglig diagram 020521

Bilde: BTC / USD daglig

Bitcoin-pris korrigert denne torsdagen

Etter å ha snudd 20-dagers SMA fra motstand til støtte, fikk Bitcoin-prisen et kraftig støttenivå. Per Into The Block hadde 908 000 adresser kjøpt 530 000 BTC-tokens tidligere til $ 34 200, noe som sammenfaller med den 20-dagers SMA.

btc / usd volumdiagram 020521

Bilde: IntoTheBlock

MACD i 4-timers Bitcoin-prisdiagrammet viser oss at markedsmomentet har snudd fra bullish til bearish, noe som ytterligere legger til vår kortsiktige bearish hypotese.

btc / usd 4-timers diagram 020521

Bilde: BTC / USD 4 timer

Bitcoin sosial interesse går ned

btc / usd santiment-diagram 020521

Bilde: Santiment

I følge Santiment, en on-chain analytics-plattform, har den generelle sosiale interessen for Bitcoin falt til en 2-måneders lav, med all oppmerksomhet på altcoins. Dette er ikke nødvendigvis et negativt tegn siden dette viser oss at Bitcoin-prisen er fri for unødvendig FOMO.

PayPal for å tilby Bitcoin-betalinger på Venmo

Dan Schulman, administrerende direktør i PayPal, sa nylig at selskapet er klar til å doble ned på kryptovalutaer. Dette kommer etter PayPals begrensede kjøp / salg / hold krypto trading lansering, som "overgått forventningene. ”

Schulman sa at krypto ville bli akseptert “som en finansieringskilde når [brukere] handler hos noen av våre 29 millioner selgere” sent i første kvartal. Han la til at 2021 vil ha en omfattende veikart rundt krypto, blockchain og digitale valutaer. Administrerende direktør la til at betalingsselskapet jobber aktivt med regulatorer og sentralbanker for å forme fremtiden for en postfysisk kontantverden..

I fjerde kvartal 2020 hadde analytikere forventet en økning på 3,87% i totale kontoer (375 millioner) og 266,8 milliarder dollar i totalt behandlede betalinger, en økning på 8% i forhold til 3. kvartal. Imidlertid slo PayPal begge forventningene med $ 277 milliarder behandlet og 377 millioner i totale kontoer. Selskapet rapporterte også 21,45 milliarder dollar i inntekter.

PayPal sa også at “Buy, Hold, and Sell Cryptocurrency” -initiativet vil utvides til “Venmo og utvalgte internasjonale markeder” i år. Betalingsgiganten bemerket også at brukere av deres kryptotjenester blir mer aktive brukere av PayPal generelt etter å ha kjøpt krypto, og logger på dobbelt så ofte.

Pro-Bitcoin Senator utnevnt til bankkomite

Senator Cynthia Lummis, en av de mest vokal-pro-crypto senatorene i USA, vil snart slutte seg til komiteen som er ansvarlig for landets økonomiske regulering. I følge en Cointelegraph-rapport har Lummis mottatt sine komiteoppdrag for den 117. kongressen.

Lummis, en førsteårsrepublikan, vil innta sin plass i tre komiteer: bank, miljø og handel. Bankkomiteen er senatets frontlinje for finanslovgivning og har også holdt høringer med Facebook om Libra stablecoin og utsikter til en digital dollar. Hun er den første senatoren i historien som eier Bitcoin og har blitt en sterk talsmann for den digitale valutaen.

I en pressemelding snakket Lummis om sin intensjon om å bruke utnevnelsen til bankkomiteen for å fremme lovgivning om digitale eiendeler.

Wyoming har ledet an på finansiell innovasjon de siste årene. Gjennom min rolle i bankkomiteen håper jeg å skinne lys over mange av disse banebrytende anstrengelsene og samarbeide med føderale regulatorer for å sikre at regulering av digitale eiendeler er strukturert for å oppmuntre til innovasjon, i stedet for å kvele den.

I en nylig opptreden på Anthony Pomplianos podcast hadde Lummis gitt uttrykk for sin plan om å lansere et Financial Innovation Caucus. Mens Financial Services Committee har hatt mange krypto nysgjerrige medlemmer, er Lummis den første senatoren som er så offentlig involvert i sektoren.

Bitcoin-pris forventes å nå disse nivåene

Hvis vår kortvarige bearish avhandling holder, vil Bitcoin-prisen trolig synke til 20-dagers SMA ($ 34.200), som er sterk nok til å forhindre ytterligere nedstrømning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me