Bitcoin teknisk analyse: BTC står overfor avvisning på $ 48.000 psykologisk nivå, selv om Apple Pay legger til BitPay-støtte

Daglig Bitcoin BTC-prisanalyse

  • Bitcoin-prisen er ikke lenger overvurdert, i samsvar med RSI.
  • BTC sitter på et sunt støttenivå.

Siden 28. januar har Bitcoin-prisen hoppet fra $ 30 000 til $ 48 500. Mens mange lurte på om $ 50 000 kunne være neste, endte BTC med å ødelegge festen og falt til $ 47 850. La oss se nærmere på med teknisk analyse.

Bitcoin-pris faller under viktige motstandsnivåer

Bitcoin-prisen var på vei til å bli overvurdert, men den relative styrkeindeksen (RSI) har siden falt til den nøytrale sonen. Per nå må $ 46.000 støttebarrieren holde seg fast for å forhindre ytterligere fall.

btc / usd daglig diagram 021521

Bilde: BTC / USD daglig

Ser vi på $ 46 000 støtteveggen, tidligere på dette nivået, hadde 718 000 adresser kjøpt 448 250 BTC-tokens. Denne sonen er robust nok til å absorbere mye salgspress.

btc / usd volumdiagram 021521

Bilde: IntoTheBlock

Wall Street Banks omfavner nå Bitcoin?

I motsetning til tidligere skepsis indikerer den nylige utviklingen at tradisjonelle finansinstitusjoner er mer fordomsfri om Bitcoin. I et intervju med CNBC sa Daniel Pinto, sjef for JP Morgan, at bankgiganten ønsket å tilby Bitcoin-handel. Avgjørelsen ser ut til å være påvirket av den høye etterspørselen fra bankens kunder etter kryptoaktiva.

Sa Pinto; at det bare var et spørsmål om tid før det var etterspørsel etter BTC fra kundene. Han la til

Hvis det over tid utvikler seg en aktivaklasse som skal brukes av forskjellige kapitalforvaltere og investorer, må vi være involvert. Kravet er ikke der ennå, men jeg er sikker på at det vil være på et tidspunkt.

JPMorgan-sjefen la også til at hvis Bitcoin ble regulert, ville handler involvere kontrollerte kunder i tillegg til regulerte børser, inkludert Coinbase. Pintos kommentarer står i kontrast til tidligere kommentarer fra bankens administrerende direktør, Jamie Dimon, som hadde kalt Bitcoin for svindel.

Nylig kunngjorde BNY Mellon, Amerikas eldste bank, også planer om å tilby Bitcoin depotjenester for sine kunder.

Elon Musk Paises Bitcoin over tradisjonelle banker

Elon Musk, sjef for Tesla og medstifter av PayPal, delte nylig sine tanker om det tradisjonelle banksystemet. Musk ble med på en Twitter-diskusjon startet av Kristen Netten, co-vert for Third Row Tesla Podcast med Cathy Wood, administrerende direktør i ARK Invest. Wood nevnte at Musk forstår miljøspørsmålene knyttet til Bitcoin. Et av målene hans er å redde planeten, la hun til.

Diskusjonen vendte seg mot banker og betalinger etter at en Twitter-bruker delte et bilde av en ung Musk og sa at verdens rikeste mann en gang jobbet som praktikant i en bank. Brukeren la til at Musk så innså alle feilene i banksystemet når det gjelder å betale og koble penger.

Musk kom inn i Twitter-diskusjonen for å bekrefte denne følelsen. Han la til at bankenes infrastruktur er balkanisert, og at den lider av høy ventetid og svak sikkerhet, spesielt når det gjelder ACH-overføringer og kredittkort.

“Jepp. Bankene er i utgangspunktet balkaniserte, heterogene databaser med høy latens & svak sikkerhet, spesielt ACH-overføringer & Kredittkort.”

I slutten av januar deltok Musk i en podcast der han innrømmet å bli Bitcoin-supporter, og han fortsatte også med å merke Bitcoin i sin Twitter-biografi. Mange kryptopåvirkere og entusiaster mener at Teslas Bitcoin-investering bare var et spørsmål om tid.

Apple Pay legger til Bitpay-støtte

Crypto-betalingstjenesteleverandøren Bitpay kunngjorde nylig at den har lagt til støtte for Apple Pay. Bitpay debetkortholdere basert i USA kan nå legge til kortet som betalingskilde i Apple Pay-appen. Dette vil la dem gjøre kjøp på nettet og i butikk med kryptovalutaer hvor Apple Pay godtas.

Et utdrag fra kunngjøringen lyder:

Amerikanske kortinnehavere av Bitpay forhåndsbetalt Mastercard kan legge til kortet sitt i Apple Wallet og bruke penger med Apple Pay. Med Apple Pay kan Bitpay-kortinnehavere gjøre sikre kjøp i butikker, i apper og på nettet.

Mens nye Bitpay-kunder venter på at kortet deres skal ankomme, kan de legge til virtuelle kort i Apple Wallet via Bitpay Wallet. Dette vil hjelpe dem med å begynne å bruke Apple Pay umiddelbart. Spesielt kunngjorde Bitpay også at “støtte for Google Pay og Samsung Pay er planlagt senere i dette kvartalet.”

Konsernsjef Stephen Pair sa:

Vi har tusenvis av Bitpay Wallet-appkunder som bruker Bitpay-kortet, og som alltid leter etter nye steder og måter å bruke krypto på. Å legge til Apple Pay og snart Google og Samsung Pay gjør det enkelt og praktisk å bruke Bitpay-kortet flere steder, fra daglige ting til luksuskjøp..

Bitpay-kortet konverterer digitale eiendeler til fiat-valuta, som kan brukes til å betale for kjøp. Lommebok-appen støtter finansiering fra Bitcoin, Bitcoin Cash og Ether i tillegg til fire dollarfestede stabile mynter – USDC, GUSD, PAX og BUSD.

Bitcoin-prisen forventes å nå disse nivåene

Bitcoin-prisen vil sannsynligvis falle til $ 46.000 støttevegg for å forhindre ytterligere nedstrømning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me