Bitcoin‌ ‌Teknisk ‌Analyse: ‌ ‌Bulls‌ ‌varlig‌ ‌of‌ ‌ gjentatt ‌ avvisningject ‌at‌ ‌key‌ ‌ nivå

Daglig Bitcoin BTC-prisanalyse

  • Prisen sliter med å bryte over motstandslinjen på $ 24.000.
  • Støttelinjene på $ 23.000 og $ 22.500 holder prisen oppe.

Denne søndagen hadde BTC sin første bearish dag etter åtte påfølgende bullish økter. Fra nå av sliter kjøperne med å gå forbi $ 24 000-nivået. Det ser ut til at selgerne har identifisert $ 24 000 som et utsalgssted. Imidlertid virker kjøperne fremdeles elastiske.

$ 24.000 motstandslinje stopper oppover

Sammen med prisstopp på $ 24 000-linjen svever også relativ styrkeindeks (RSI) rundt den overkjøpte sonen. Alt dette indikerer at vi kan være på randen til en liten korreksjon før BTC fortsetter sin oppadgående bevegelse.

btc / usd dagstabell 122120

Bilde: BTC / USD daglig

Hvis prisen stemmer, hva er ulempemålene du bør være oppmerksom på? For det, la oss sjekke IntoTheBlocks IOMAP. Det ser ut til at prisen sitter på toppen av to sterke støttenivåer på $ 23.000 og $ 22.500. Disse to nivåene virker sunne nok til å absorbere et betydelig salgspress.

btc / usd volumdiagram 122120

Bilde: IntoTheBlock

En pause under disse to støtteveggene tar den fremste kryptovalutaen ned til 20-dagers SMA på ($ 20.200). Ser vi på 4-timers diagrammet, kan vi se at MACD trender dypt i den røde sonen. Dette indikerer at momentum i markedet blir stadig mer baisse. Dette styrker våre kortsiktige bearish utsikter.

btc / usd 4-timers diagram 122120

Bilde: BTC / USD 4 timer

Det ser ut til at Coinbases administrerende direktør også er skeptisk til Bitcoins prishandling.

Coinbase CEO utsteder advarsel

Etter å ha startet uken på $ 19.000, har Bitcoin steget med omtrent 30%, og har gått forbi $ 24.000-merket. Midt i myntens imponerende ytelse har Coinbase-sjef Brian Armstrong advart folk om "Fare" av å investere i kryptovalutaer som Bitcoin.

I et nylig blogginnlegg skrev Armstrong:

Selv om det er flott å se markedsmøter og se nyhetsorganisasjoner rette oppmerksomheten mot denne nye aktivaklassen på en ny måte, kan vi ikke understreke nok hvor viktig det er å forstå at investering i krypto ikke er uten risiko.

Konsernsjefen publiserte bloggen rett før Coinbase kunngjorde at den har søkt om et etterlengtet børsintroduksjon (IPO) til US Securities and Exchange Commission (SEC). Armstrong la til:

Crypto kan være en ustabil aktivaklasse. Ofte mer enn de typene tradisjonelle finansielle instrumenter som de fleste investorer er vant til. For eksempel betyr dette at markedet kan bevege seg i begge retninger mye raskere enn aksjemarkedene.

Bitcoins pris har beveget seg oppover i nyere tid da flere høyprofilerte investorer kalte BTC som en potensiell sikring mot inflasjon. Armstrong kommenterte myntens ustabile prisbevegelse i 2017, hvor den klatret fra under 1000 i begynnelsen av året til rundt $ 20.000 bare for å krasje tilbake til $ 3000 i 2018.

Vi vil av og til se sterke markedsopphold der prisene vil øke raskt og aggressivt. Selv om vi alltid er glade for å se økt interesse for krypto, er det også viktig å påpeke at dette ikke bare er en tid med store volumer, men også prisvolatilitet.

Til tross for disse advarslene har kryptovaluta-samfunnet feiret flaggskipmyntens prisbevegelse. I følge en Forbes-rapport sa Ian Balina, administrerende direktør for Token Metrics, at Bitcoin vil slå $ 50 000 i løpet av de neste årene.."

Investment Bank støtter Bitcoin

Jefferies, en investeringsbank som har 50 milliarder dollar i forvaltningskapital (AUM), har nå Bitcoin i sin eneste portefølje for pensjonsfond. I henhold til en Trustnodes-rapport sa Christopher Wood, den globale sjefen for aksjestrategi i Jefferies:

Dette er året bitcoin har blitt investerbar for institusjoner med depotavtaler tilgjengelig og med fremtredende investorer og faktisk institusjonelle investorer som erklærer at de har kjøpt det.

Bitcoin har nå blitt en del av systemet med muligheter også for detaljistinvestorer å kjøpe seg inn via siterte biler.

Jefferies var angivelig imponert over MicroStrategys massive Bitcoin-investering. Banken fungerte som den eneste forvalteren av MicroStrategys konvertible tilbud på $ 650 millioner. Wood sa at han ble overtalt av Michael Saylor, MicroStrategys administrerende direktør, og hevdet at BTC “ødelegger gullets verdiproposisjon” fordi mynten har “dematerialisert gull.” Wood innrømmet at denne fortellingen har en viss fortjeneste.

Jefferies ’meget konservative portefølje hadde tidligere 70% tildelt gull- eller gullaksjer og 30% til asiatiske aksjer (unntatt Japan). Nå er det 45% for fysisk gull, 20% for gullaksjer, 30% aksjer og 5% Bitcoin.

Viktige prisnivåer å se på

Med Bitcoin som går gjennom en kortsiktig korreksjon, er nøkkelnivåene å se etter $ 23.000 og $ 22.500 støttelinjer. Hvis prisen går lenger under, må den 20-dagers SMA på ($ 20.200) holde seg sterk.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me