Ethereum-prisanalyse: Bulls står overfor liten motstand rundt $ 650 når CME introduserer ETH-futures

Daglig Ethereum ETH-prisvarsel

  • IntoTheBlock’s IOMAP viser sunn støtte på 20-dagers SMA.
  • Ethereum har konsekvent tegnet minst 150 000 nye adresser de siste tre månedene.

Ethereum har hoppet opp forbi $ 600-nivået og nærmet seg det psykologiske nivået på $ 650. Imidlertid virker det som om kjøpere og selgere har begynt å bruke $ 650-nivået for å både komme inn i markedet og forlate markedet. La oss se på hva som skjer bak kulissene.

Bjørner og okser spiller dragkamp

Ethereum hoppet opp fra 20-dagers SMA og trender nær $ 650-nivået. Fra nå av bryter oksene og bjørnene for å få kontroll over markedet. Imidlertid viser MACD økende bullish fart, noe som betyr at kjøperne til slutt vil få kontroll igjen.

eth / usd dagskart 121820

Bilde: ETH / USD daglig diagram

IntoTheBlocks IOMAP viser også at motstanden på $ 650 er svak til moderat. Kjøperne skal kunne overta denne barrieren og skyte seg over $ 750.

Bilde: IntoTheBlock

På nedsiden ligger den sunneste støtten på 20-dagers SMA ($ 590). Tidligere på dette nivået hadde 1,17 millioner adresser kjøpt 9,62 millioner ETH-tokens. Denne veggen skal være robust nok til å absorbere enormt mye salgspress.

eth / usd 4-timers diagram 121820

Bilde: ETH / USD 4-timers diagram

4-timers pristabellen viser en annen sterk motstand på $ 675. Det virker som når prisen nærmet seg denne sonen, ble den relative styrkeindeksen (RSI) presset inn i den overkjøpte sonen. Etter avvisningen falt prisen imidlertid under 70.

Neste gang vil vi sjekke ut antall nye adresser som kommer inn i Ethereum de siste tre dagene.

ethereum adresserer diagram 121820

Bilde: IntoTheBlock

Som du kan se, har Ethereum konsekvent tegnet minst 150 000 nye adresser, noe som er et tegn på et sunt nettverk.

Ethereum 2.0 innskuddskontrakt har nå >$ 1B

Ethereum 2.0 har for øyeblikket mer enn 1 milliard dollar i Ether (ETH) for første gang. Blockchain har vært vitne til en økning i innskudd, ettersom antallet ETH steg fra 98.000 i forrige måned til dagens 1,5 millioner ETH.

Innskuddsøkningen har fortsatt, selv etter at minimumskravet på 524.000 ETH ble oppfylt 24. november. Solostakere og innsatsleverandører har gjort innskudd i biter på 32 ETH.

Kraken sendte på vegne av sine kunder rundt 100.000 ETH. Andre børser som Coinbase er også klar til å starte Ethereum-innsatsen. Deltakelsesgraden på 35.000 aktive validatorer er over 99%, i henhold til en Trustnodes-rapport.

Systemet fungerer som det skal øke tilliten for nye spillere som ikke kan se sin innskudds ETH i minst to år. Imidlertid kan handelssteder la dem veksle sine andeler mot ustaket ETH, kalt BETH. I henhold til Trustnodes-rapporten kan innsatsbeløpet nå 10 millioner ETH mye raskere enn forventet. Dette betyr en praktisk reduksjon på 10% av Ethereums totale tilbud.

CME kunngjør ETH-futures

Chicago Mercantile Exchange (CME) Group har nylig kunngjort sine planer om å rulle ut Ethereum kontantoppgjorte futureskontrakter. Ethereum har gått kontinuerlig oppover, med prisen som nylig oversteg $ 600.

Noen spekulerer i at ETHs prisrally ble assistert av den siste økningen i Bitcoins pris, som nylig brøt til en ny heltidshøyde over $ 20.000. Imidlertid ser det ut til å være en annen katalysator for ETHs oppadgående bane. CME Group har kunngjort at de vil lansere ETH futures catering til sine institusjonelle investorer i februar 2021.

Det offisielle nettstedet sier at den ene kontrakten vil inneholde 50 ETH, mens en forklaringsvideo tydeliggjør at kontraktene vil bli avgjort i kontanter. Dette ligner på hvordan Bitcoin-futures på CME fungerer. Selskapet har også gjort det klart at sterk kundebehov fikk dem til å gå denne veien.

Selskapets nettside sier:

Som med alle nye produkter eller tjenester, tok vi beslutningen om å lansere Ether-futures basert på sterk kundebehov og et tydelig artikulert kundebehov..

I dag er eter den nest største kryptovalutaen med både markedsverdi og daglig volum. Ether-futures på en regulert, tidstestet børs kan tilby en måte for investorer å sikre risikoeksponering i eters kontantmarked – vi skaper en terminkurve slik at investorer bedre kan håndtere prisrisiko.

Viktige prisnivåer å se på

Det psykologiske nivået på $ 650 er helt nøkkelen siden å erobre dette bør skyve ETH inn i $ 750-sonen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me