Ethereum teknisk analyse: ETH mislykkes gjentatte ganger over $ 1400

Daglig Ethereum ETH-prisanalyse

  • Ethereum-prisen spretter opp fra den 20-dagers SMA.
  • I 4-timers ETH-diagrammet har MACD reversert fra bearish til bullish.

I løpet av de siste to ukene har Ethereum-prisen blitt klemt mellom det $ 1400 psykologiske nivået og den 20-dagers SMA. ETh har gjentatte ganger forsøkt å bryte $ 1400, men har ikke klart å gjøre det. Så hva skjer bak kulissene?

Ethereum fast mellom viktige nivåer

Så, la oss se hva som skjer her. Siden 23. desember har Ethereum-prisen hatt en jevn opptur, og går fra $ 580 til $ 1385, og har fått mer enn det dobbelte av den samlede verdsettelsen. Den relative styrkeindeksen har fortsatt ikke kommet inn i den overkjøpte sonen, noe som vil gi mer rom for vekst.

eth / usd dagstabell 020221

Bilde: ETH / USD daglig

På baksiden har ETH sunn støtte til $ 1.335, hvor 303.000 adresser hadde kjøpt 7,86 millioner ETH-tokens. En ytterligere pause vil ta Ethereum-prisen ned til 20-dagers SMA ($ 1300) og $ 1150 supportlinje.

volumetabell eth / usd 020221

Bilde: IntoTheBlock

4-timers diagrammet har imidlertid noen positive tegn for oss. For det første har 20-bar og 50-bar SMA-er i denne tidsrammen snudd fra motstand til støtte. For det andre viser MACD at markedsmomentet har snudd fra bearish til bullish.

eth / usd 4-timers diagram 020221

Bilde: ETH / USD 4 timer

Virgil Griffiths Motion Dismissed By Court

Virgil Griffith, en tidligere utvikler av Ethereum Foundation, har blitt beskyldt for å ha brutt International Emergency Economic Powers Act i Nord-Korea. Aktor mener at hans handlinger kunne ha tillatt Nord-Korea å omgå sanksjoner og hvitvaskere penger.

Ifølge aktorene hjalp Griffith Nord-Korea med å holde en tale i Pyongyang om kryptovalutaer for å komme seg rundt amerikanske økonomiske sanksjoner. En amerikansk føderal dommer har nå avvist Griffiths forslag der han hevdet at ytringsfriheten i First Amendment beskyttet talen hans.

Griffith fastholder at han ga veldig grunnleggende informasjon om blockchain til et begrenset antall nordkoreanere, og at informasjonen som ble gitt var tilgjengelig på internett. Retten avslørte imidlertid en inkriminerende melding sendt av Griffith til en av kollegene i 2018. Meldingen avslørte at han hadde til hensikt å sette opp en Ethereum-node og hjelpe Nord-Korea med å omgå rådende sanksjoner..

Den amerikanske distriktsdommeren, Kevin Castel, nektet Griffiths forslag og fant at det var tilstrekkelige anklager mot ham.

Etter å ha undersøkt tiltalen i lys av partenes argumenter, konkluderer retten at den gir tilstrekkelig varsel om anklagene mot Griffith tilstrekkelig til å gjøre ham i stand til å forberede seg på rettssaken og, hvis det blir nødvendig, påberope seg dobbelt fare som et forsvar. Videre angir tiltalen ved gjennomgang av loven som regulerer lovbruddet en føderal forbrytelse og bryter ikke noe konstitusjonelt forbud..

Griffith var en av åtte personer som deltok på Pyongyang Blockchain og Cryptocurrency-konferansen i Nord-Korea. Dev ble arrestert da han kom tilbake til USA i slutten av 2019, men fikk kausjon 30. desember. Han fikk støtte fra kryptosamfunnet, med mennesker som John McAfee som fordømte arrestasjonen hans.

Ethereums legitimitet spørsmålstegn ved Ripple under SEC-respons

Ripple har nylig svart på US Securities and Exchange Commission (SEC) søksmål med en forespørsel om Ethereum. SEC hadde påstått Ripple om å selge uregistrerte verdipapirer i form av XRP-tokens.

Svaret fra Ripple lyder:

Funksjonaliteten og likviditeten til XRP er helt uforenlig med verdipapirregulering. Å kreve XRPs registrering som sikkerhet er å svekke hovedverktøyet.

Innleveringen tilbakeviste alle SECs krav i en detaljert rapport, og konkluderte med at XRP ikke representerte en sikkerhets- eller investeringskontrakt. Ripple hevdet at SEC ikke klarte å anerkjenne nytten av XRP riktig, ignorerer tokens åpen kildekodeprotokoll og priskorrelasjon med andre topp krypto eiendeler.

Bortsett fra arkivering, sendte Ripple også inn en Freedom of Information Act (FOIA), som ba om informasjon om Ethers natur og om den utgjorde sikkerhet i henhold til SEC-loven. I følge en Cointelegraph-rapport sa en Ripple-representant:

SEC har tydelig valgt to vinnere og ignorert en voksende og robust industri som er mye større enn Bitcoin og Ether. I tillegg til oppdagelsen vil vi søke direkte i søksmålet, vi sendte inn en Freedom of Information Act (FOIA) forespørsel om mer informasjon om hvordan SEC bestemte statusen til Ether som en ikke-sikkerhet.

Ethereum-prisen forventes å nå disse nivåene

Slik ting ser ut, er det eneste oksene trenger å gjøre å skyve Ethereum-prisen over $ 1400 psykologisk nivå. Hvis det skjer, kan ETH berøre det høye nivået hele tiden igjen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me