Ripple Teknisk analyse: XRP beveger seg tregt under $ 0,25 Psykologisk nivå

Daily Ripple XRP-prisanalyse

  • XRP går gjennom en periode med tung konsolidering.
  • Ripple-tilhengere sender inn en begjæring til Det hvite hus om å erklære XRP som en valuta.

I motsetning til sine jevnaldrende har Ripple gått gjennom et absolutt mareritt. Helt siden det brøt ut nyheter om den potensielle SEC-søksmålet, har prisen gått gjennom en misunnelsesverdig nedgang. Slik ting ser ut, trender XRP horisontalt under det psykologiske nivået på $ 0,25.

Ripple’s Price Action

Etter å ha fått avslag på 20-dagers SMA, krasjet overføringstokenet over landegrensene fra $ 0,585 til $ 0,256 støttenivå. Kjøperne forsøkte å berge prisen ved å skyve XRP over 200-dagers SMA. Imidlertid tok selgerne tilbake kontrollen og presset prisen ned fra $ 0,34 til $ 0,21.

xrp / usd daglig diagram 010421

Bilde: XRP / USD daglig diagram

Den relative styrkeindeksen (RSI) trender langs kanten av den overkjøpte sonen. For å bedre forstå denne mangelen på prisvolatilitet, bør vi se på 4-timers diagrammet. Bollinger Band har innsnevret seg betydelig, noe som indikerer redusert prisvolatilitet.

xrp / usd 4-timers diagram 010421

Bilde: XRP / USD 4-timers diagram

Dette indikerer vanligvis at prisen går gjennom en konsolideringsperiode før den eksploderer enten oppover eller nedover.

Ripple-støttespillere anmoder om å erklære XRP som en valuta

En gruppe XRP-tilhengere har nylig inngitt en begjæring om å tvinge hånden til Det hvite hus på påstandene fra Securities and Exchange Commission (SEC) mot Ripple.

Petisjonen med tittelen “Vi folket ber den føderale regjeringen om å anse XRP, den virtuelle valutaen, en valuta” har samlet inn signaturer fra Ripple-støttespillere. Oppropet hevder at SEC har “innlevert en useriøs handling som hevder at kryptovaluta, XRP, som FinCEN allerede har ansett som en valuta, er en sikkerhet.”

Et utdrag fra begjæringen lyder:

På grunn av denne handlingen mislykkes markedet for 40 milliarder dollar for valuta raskt når selskaper klatrer for å opprettholde samsvar. Milliarder dollar av verdi blir tørket ut av markedet i rask rekkefølge, og mest kritisk lider hundretusener av vanlige amerikanere – de aller amerikanerne som SEC har til oppgave å beskytte – uopprettelig skade og skader.

Oppropet er opprettet av en person som bruker initialene JW. Det trenger til sammen 100.000 tilmeldte for å motta svar fra Det hvite hus. Oppropet krever til slutt at Det hvite hus skal “opphøre umiddelbart” SEC-klagen, da det er “skadelig for innehaverne av valutaen XRP.”

Investorer skal ta rettslige skritt mot SEC

XRP-innehavere har også nylig inngitt en begjæring om at US Securities and Exchange Commission (SEC) unnlot å beskytte investorinteresser ved å erklære XRP som sikkerhet. Begjæringen er inngitt i den amerikanske tingretten på Rhode Island mot SECs fungerende styreleder, Elad Roisman.

I følge begjæringen skadet SEC XRP-investorer ved å erklære eiendelen som sikkerhet i søksmålet mot Ripple. 22. desember kunngjorde kommisjonen i en offisiell klage at Ripple solgte uregistrerte verdipapirer til investorer i form av XRP. I mellomtiden har flere kryptovaluta-plattformer stanset eller suspendert tokenhandelen, noe som har medført at eiendelens pris faller.

John E Deaton, den ledende andrageren og XRP-innehaveren, sa:

The Writ ber SEC om å utelukke å ringe våre XRP-verdipapirer.

Videre hevder andragerne at å erklære tegnet som sikkerhet sju år etter den første distribusjonen setter spørsmålstegn ved SECs utøvelse av sitt skjønn. Begjæringen bemerker at SECs tidligere styreleder Jay Clayton ikke hadde avklart kommisjonens holdning til XRP til tross for at han ble spurt mange ganger.

Et utdrag fra begjæringen lyder:

Som styreleder i SEC var det Jay Claytons (Clayton) tillitsplikt å håndheve SEC-uttalelsen. I stedet for å beskytte investorer og dele informasjon for å hjelpe investorer med å ta informerte beslutninger, forårsaket respondenten [SEC] bevisst og med vilje tap på flere milliarder dollar til uskyldige investorer..

Hvis den blir gitt vil forsøket forsøke å forhindre SECs fortsatte handling over symbolets juridiske status.

26 Crypto-plattformer slipper støtte for XRP

Ifølge analytiker Leonidas Hadjiloizou har 26 selskaper endret sin policy rundt XRP som svar på påstander om at XRP kan være en uregistrert sikkerhet..

Hver kryptovaluta-plattform har vedtatt unike parametere om salg eller utveksling av XRP. Noen firmaer har fjernet støtten til den digitale eiendelen bare på sine amerikanske plattformer. Noen få andre har suspendert handel for XRP globalt. Mens noen børser i kryptovaluta har fjernet eiendelen, har andre stanset eller deaktivert XRP-handel.

Kryptobørser som Bitstamp, Abra og eToro, og kryptomarkedsprodusent B2C2 har suspendert handel for XRP bare i USA. Børs som Coinbase, Beaxy, OSL, OKCoin, Ziglu og iTrustCapital avbryter også handel for Ripples opprinnelige eiendel. Likevel velger de å gjøre det i alle land de opererer i. Binance US, CrossTower, Crypto.com og Bittrex har fjernet eiendelen.

Crypto betalingsfirma Simplex blokkerer XRP-transaksjoner globalt, mens betalingsselskapet Wirex ekskluderer bare XRP-betalinger i USA. Meglere Genesis Trading og Bitcoin Suisse har fjernet støtten til XRP helt.

Noen få plattformer står overfor juridiske problemer på grunn av deres tidligere XRP-støtte. Coinbase har for eksempel blitt påstått at de solgte XRP til tross for at de visste at det var en uregistrert sikkerhet.

Viktige prisnivåer å se på

Etter å ha snudd $ 0,256-linjen fra støtte til motstand, har prisen nå bare en levedyktig støttevegg til $ 0,17. Hvis prisen går under det, kan det være helt katastrofalt for XRP. På oppsiden kan kjøperne ta tilbake noe av kontrollen ved å vende tilbake $ 0,256-linjen fra motstand til støtte.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me