9 najboljših denarnic z osnovnim znakom pozornosti (BAT) 2021

Brave Attention Token (BAT) je v bistvu žeton ERC20, ki temelji na tehnologiji Ethereum blockchain. Glavni poudarek ustanovitelja kovanca BAT je bil motiti spletno oglaševalsko domeno s časom, ko je BAT postal najbolj priljubljen na kripto trgu..

V tem članku bo skupina za novice Ripple coin odkrila najboljše denarnice BAT. Internetni brskalnik Brave natančno ve in spremlja, kam uporabniki preživijo svoj čas. S pomočjo tehnologije veriženja blokov razvija očiten, pregleden in učinkovit trg digitalnega oglaševanja.

Najboljše denarnice z osnovnimi pozornostmi 2021 za shranjevanje vaših kovancev BAT

1.. Atomska denarnica

Atomska denarnica lahko uporablja denarnico za kriptovalute, ki ni skrbniška, ki podpira vse žetone ERC-20. Denarnico Atomic lahko ustvarite in odprete prek različnih operacijskih sistemov, kot so macOS, Windows, Linux, Android in iOS. Najbolj zanimiva in cenjena lastnost so atomske zamenjave na strani te denarnice, ki vam omogočajo zamenjavo kriptovalut. Vgrajena možnost izmenjave vam omogoča pretvorbo številnih kriptovalut s pomočjo platforme Atomic Wallet.

Ekipa, ki stoji za projektom, je zelo profesionalna in cenjena v kripto skupnosti. Vmesnik je najboljši tako za novorojenčke kot tudi za profesionalne. Denarnica ima tudi svoj izvorni žeton, ki je prav tako žeton ERC-20.

2. Ledger Nano X

Denarnica Ledger je v bistvu ena najboljših denarnic za strojno opremo. Zasnovan je za shranjevanje kriptovalut z ogromnimi varnostnimi funkcijami. Trgovci s kripto in vlagatelji strastno uporabljajo denarnice za svoje kriptovalute, ki jih tudi hvalijo.

Družba, ki je razvila to denarnico, je izpostavljena ustvarjanju varnostnih rešitev za kripto in verigo blokov. Ustanovljena je bila leta 2014 in ima pisarne v San Franciscu v Parizu, skupaj z ekipo cca. 130 zaposlenih.

Na srečo je podjetje uspešno zbralo naložbe v višini 85 milijonov dolarjev. Če govorimo o uporabniškem vmesniku denarnice, je zelo preprost in enostaven za uporabo. Ledger podpira tudi več kovancev, kot so Bitgo, MyEtherWallet, Copay in nekateri drugi

Ledger je tudi najboljša valovita denarnica leta 2021 za shranjevanje vaših kovancev XRP.

3. Trezor

Govorimo o najboljši denarnici za žeton BAT in Trezor je ena izmed njih. Denarnico je leta 2014 lansiralo tehnološko podjetje, ki je na področju kriptovalut proizvedlo veliko inovativnih izdelkov.

Ima dva izdelka, in sicer Trezor Model T in Trezor One, ki podpirata različne kriptografije, skupaj z varnostjo na spletu. Je cenejša od drugih denarnic. Trezor je zelo enostaven in enostaven za uporabo, še posebej za začetnike.

Ima edinstveno funkcijo, s katero lahko enostavno izterjate denar ali sredstva, če ste izgubili napravo. Trezor je s tem zelo varna in pregledna platforma, uporabniki lahko enostavno spremljajo svoje dejavnosti, denarnica podpira na tisoče kovancev.

  1. Napoved cene Litecoin 2021-2025
  2. Napovedovanje zvezdne cene 2021-2025 XLM 5 $ možno?
  3. Napoved cene verige 2021–2025 bo POVEZAVA dosegla 100 USD?

PREBERITE 7 najboljših zvezdnih lumen (XLM) Denarnice 2021

4. Denarnice MyEther

Ko gre za žetone ERC20, kot so BAT in mnogi drugi. MyEtherWallet je najboljša denarnica za zaščito naših žetonov. MyEtherWallet omogoča uporabnikom, da ustvarijo nove denarnice in hranijo vse žetone, ki so zgrajeni po standardih ERC-20.

Omogoča vam varnostno kopiranje vseh žetonov in denarnice, spodbuja pa tudi zamenjavo denarnic, kot so fiat valute v kriptovalute, Ethereum v Bitcoin, Ethereum v ERC20 žetone. Brez ustvarjanja računa za izmenjavo lahko žetone BAT pretvorite v druge žetone. Če ste novinec in želite zaščititi žeton BAT, je MEW zanesljiva spletna denarnica za vas.

5. Pogumna denarnica

Pogumno denarnico je razvil in uradno predstavil generalni direktor Brendan Eich. Je ena najboljših kripto denarnic za žetone BAT. Brave je popolnoma brezplačen, saj uporabnik pomeni, da uporabnikom ni treba plačati za prejem in shranjevanje kovancev BAT.

Prvi korak za začetek je prenos pogumnega brskalnika. Po prenosu pogumnega brskalnika lahko enostavno dodate žeton BAT. Brave se pridruži pooblaščenim založnikom, da opolnomočijo uporabnike, in jim pomaga zaslužiti več prihodkov kot tradicionalni način oglaševanja.

S pomočjo denarnice BAT lahko s prenosom na denarnice prikladno dodate sredstva z BTC, LTC, Eth ali BAT, najpomembneje pa je, da denarnice BAT na koncu prenesejo sredstva, ki niso BAT, poslana v denarnico, in hranijo ravnovesje v BAT. Fiat valuto lahko enostavno pretvorite v BAT z uporabo več izmenjav skupaj z uporabljenimi omrežninami.

6.. Meta maska

Meta maska je še ena kripto denarnica, v bistvu gre za denarnico v brskalniku, ki podpira žeton ERC20. Združljiv je s skoraj vsemi brskalniki, kot so Opera, Mozilla Firefox in google chrome.

MetaMask je zelo pomembno orodje za navdušence nad verigami blokov, novince, trgovce in razvijalce. Omogoča vam edinstveno funkcijo za varnostno kopiranje računa in navsezadnje. Najpomembneje je, da ima zbirka meritev trdno stališče do zasebnosti in varnosti uporabnikov.

Naj vam predstavim še eno funkcijo, da varen trezor identitet pomeni vmesnik, ki ga lahko uporabljate za upravljanje vaše identitete na različnih spletnih mestih.

Najboljša Litecoin denarnica izdaja 2021

7. Guarda

Varnost podatkov, informacij in sredstev je prva naloga vsakega uporabnika. Guardina denarnica vse te stvari zelo učinkovito in uspešno izpolnjuje. Guarda podpira organsko in raznoliko paleto žetonov in kriptovalut.

Gre za spletno denarnico, združljivo z različnimi platformami, kot so namizje Linux, Macintosh in Windows. Aplikacija za pametni telefon je na voljo tudi uporabnikom iOS in Android. Možnost bančnih kartic ni samo v denarnici, ampak je na voljo tudi na spletnem mestu.

Vmesnik Guarda ni zelo zapleten, a enostaven in zelo preprost za uporabo. Podpira več kot 45 kriptovalut in veliko fiat valut za krepitev moči kripto valut. Nekatere najbolj priljubljene kriptovalute, kot so žetoni BTG, BTC, ETH, ERC20 in druge.

PREBERITE 10 najboljših denarnic Tezos (XTZ) v letu 2021

8.. Izhod

Izhod je namizna denarnica z vpoglednim uporabniškim vmesnikom. Uporabnikom omogoča udobno upravljanje žetonov BAT. Združljiv je s sistemi Linux, macOS in Windows.

Exodus ne podpira samo žetona BAT, ampak tudi 100 drugih kriptovalut. Exodus je bil uradno predstavljen julija 2016 in nenehno povečuje svojo uporabniško bazo. ima tri glavne bistvene elemente, ki vključujejo odsek portfelja, samo denarnico in integracijo izmenjave.

Uporaba je zelo enostavna in enostavna. Denarnica Exodus uporabnikom ponuja hiter način dostopa do njihovih sredstev, prejemanje in pošiljanje kovancev, prav tako jim pomaga pri sledenju transakcij. Podpira tudi filtriranje vseh transakcij, kot so poslane, zamenjane in prejete.

Exodus šteje za denarnico z več sredstvi zaradi podpore nekaterih najbolj priljubljenih, kot so Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold in mnogi drugi. Uporabnikova zasebnost, podatki in varnost zasebnih ključev so glavna prednostna naloga denarnice Exodus.

9.. Zaupajte denarnici

Zaupajte denarnico je zelo priljubljena denarnica in se nenehno izpostavlja. Gre za (BAT) osnovno pozornost Token denarnico, ki je na voljo samo za uporabnike pametnih telefonov.

Podpira in omogoča svojim uporabnikom upravljanje ERC223, ERC20 in različnih kovancev, kot so Bitcoin, Monero, Binance Coin, Litecoin, Dash, Bitcoin Cash. Preko Trust denarnice lahko uporabniki zlahka neposredno komunicirajo z verigo Ethereum.

Zasebni ključi uporabnikov, shranjeni lokalno in zavarovani z več plastmi zaščite in varnosti. Binance uradno prevzame denarnico zaupanja, s pomočjo katere Trust Wallet dobiva večjo verodostojnost. Uporabnikom omogoča, da takoj zamenjajo svoje kovance na decentralizirani borzi.

Zaključek

Žeton BAT lahko enostavno zaščitite na borzi, kot je Binance. Upam, da se boste po branju tega članka zavedali najboljših denarnic BAT ter njihove razpoložljivosti na trgu in funkcij.

Pogumna denarnica prinaša sistem glavne knjige, ki omogoča pozornost uporabnikov in spodbuja založnike pravilno. Upam, da je ta članek vreden branja za vas. Veseli bomo vaših prijaznih predlogov in povratnih informacij.

Pogosta vprašanja o najboljših denarnicah z osnovnimi pozornostmi

Kako zaslužiti BAT kovanec brezplačno?

Posamezniki lahko zlahka zaslužijo kovanec BAT s preprosto uporabo pogumnega brskalnika v brskalniku, dobite pogumne oglase in zaslužite brezplačen BAT kovanec ali pa BAT kovanec zaslužite brezplačno s samo platformo objavite0x.

Katera je najboljša denarnica za shranjevanje kovancev BAT?

Ker smo odkrili najboljše denarnice z osnovnimi pozornostmi, ima vsaka svojo edinstvenost in združljivost, toda najboljša po mojem mnenju je Myetherwallet kot kripto strast, osebno uporabljam to denarnico in vam vsem priporočam, da zaščitite svoje premoženje

 katera je najboljša denarnica za strojno opremo za shranjevanje kovancev netopirjev?

Če govorimo o najboljši strojni denarnici za zavarovanje naše knjige kovancev BAT in Trezorju, sta za to najboljši možnosti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me