Top 5 beste Ethereum-portefeuilles 2021

Ethereum werd voor het eerst gelanceerd in 2015. Volgens de uitvinder van Ethereum bedenkt hij deze cryptocurrency om Bitcoin te verbeteren. Dit is uitgevonden door een 19-jarige student. In zeer korte tijd is de prijs van Ethereum gestegen. Vandaag is het met 2900% verhoogd ten opzichte van de lanceringsprijs.

Het grootste probleem waarmee Ethereum-investeerders worden geconfronteerd, is de Ethereum-portemonnee. Ja, er zijn veel betrouwbare Ethereum-portefeuilles beschikbaar die kunnen worden gebruikt om deze valuta te ontvangen, te verzenden en uit te wisselen, maar het vinden van een echt betrouwbare of beste Ethereum-walleHet is niet echt gemakkelijk totdat je het zelf probeert.

Onlangs kreeg ik de kans om enkele van de zelfverklaarde personen te testen Ethereum-portemonnees die worden gebruikt door de investeerders. Ik besloot mijn recensies over hen te delen. Zodat als u een van hen bent die nog steeds op zoek is naar betrouwbare en de beste services, Ethereum-portefeuilles hulp kunnen krijgen.

De volgende recensies van de beste Ethereum-portefeuilles zijn gebaseerd op de rang. De eerste portemonnee die ik op nummer 1 heb gerangschikt is Ledger Nano S, de tweede is de Guarda Wallet en de derde is Atomic portemonnee. Laten we hieronder meer lezen over hun prijs, servicekosten, de commissiekosten, functies en beveiliging die ze hun gebruikers bieden:

1- Ledger Nano S: (Editor kiezen)

ledger nano s portemonnee

Harde portefeuilles voor digitale valuta nog steeds iets nieuws voor velen van ons. Zelfs ik heb er niet in geloofd totdat ik het ontdekte Ledger Nano S, een harde portemonnee die alleen is gemaakt voor de digitale valuta, inclusief Ethereum. Het idee van deze portemonnee is gewoon geweldig, terwijl ze die functies bieden boven beveiliging, die je nergens anders vindt. Daarom heb ik besloten om het bovenaan mijn lijst te plaatsen beste Ethereum-portefeuilles. Ja, het is een beetje duur in vergelijking met andere, maar in ruil daarvoor krijgt u een levenslange oplossing en uitstekende functies en beveiliging voor uw Ethereum.

Prijs van Ledger Nano S:

De prijs van Ledger Nano S portemonnee is bijna $ 59 USD. wat inderdaad een dure portemonnee is voor Ethereum-munten in vergelijking met de andere. Maar tegelijkertijd krijgt u een totaal andere, unieke en harde portemonnee voor uw digitale valuta.

Wat zit er in een doos?

grootboek portemonnee doos

portemonnee nano box

De doos bevat meer dan alleen Ledger Nano S die werkt en eruitziet als een USB-apparaat. Anders dan dit, krijgt u ook de USB-kabel om uw portemonnee op verschillende apparaten zoals de computer aan te sluiten. De andere accessoires, instructies en herstelbladen zitten ook in de doos.

Het is veilig en zeker:

Ja, het is een hardware Ethereum portemonnee en je moet voor deze portemonnee zorgen op dezelfde manier als je voor je portemonnee zorgt. Maar afgezien hiervan biedt het bedrijf u verschillende andere online beveiligingsfuncties om uw Ethereum te beschermen tegen dieven of voor het geval u uw portemonnee ergens bent kwijtgeraakt. Om de portemonnee te gebruiken voor de transactie, kunt u deze beveiligen met een pincode. Dit betekent dat als iemand toegang probeert te krijgen tot uw account, hij of zij de pincode moet invoeren om te verwerken.

Meerdere munten:

grootboek valuta portemonnee

Ethereum is niet de enige munten die de Ledger Nano S kunt u opslaan in uw portemonnee, maar u kunt er meerdere munten tegelijk op bewaren.

Automatische back-up gegenereerd

Om het voor u veiliger te maken, maakt het apparaat automatisch een back-up van uw portemonnee. Als u uw portemonnee ergens bent kwijtgeraakt, is de up-to-date back-up altijd online beschikbaar op uw account. Het herstelblad kan werken met een andere compatibele portemonnee of randapparaat als u in de toekomst naar een ander grootboekapparaat wilt verhuizen.

LEES Top 5 beste Bitcoin-portefeuilles 2021

Gebruik het meer dan alleen een portemonnee

De portemonnee heeft geen beeldscherm maar Ledger Nano S heeft het waar je ook andere begeleidende apps kunt gebruiken, zoals portefeuilles voor cryptocurrencies, SSH, U2F en je eigen aangepaste applicaties, enz.

Ledger Nano S verkozen tot beste portemonnee voor ETH door onze lezers in 2021

2- Guarda-portemonnee

guarda portemonnee

Guarda is een niet-bewarende multi-platform cryptocurrency-portemonnee die is ontworpen om eenvoudig digitale activa op te slaan, te beheren en over te dragen. Guarda ondersteunt momenteel meer dan 40 meest populaire blockchains en meer dan 10.000 van hun tokens (inclusief BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH en meer). Alle valuta kunnen met een bankkaart in de portemonnee worden gekocht. De gebruikers kunnen ook valuta wisselen via de ingebouwde uitwisselingsservice en snelle cryptocurrency-transacties uitvoeren.

Guarda-portefeuilles zijn beschikbaar in verschillende versies: web, desktop (Linux, Windows, macOS), mobiel (iOS, Android) en Chrome-extensie.

Guarda-opslagplaatsen voor cryptocurrency werken op verschillende platforms en zijn toegankelijk vanaf elk apparaat dat is verbonden met internet. Naast de belangrijkste portefeuilles met meerdere valuta, biedt Guarda een reeks open-source mobiele portefeuilles met één valuta.

Aangezien Guarda bewaarvrije portemonnees biedt, worden de persoonlijke gegevens of privésleutels van de gebruiker op geen enkele manier opgeslagen of gebruikt door het bedrijf – dit verbetert de beveiliging van cryptomunten en tokens en voorkomt alle kansen op informatielekken.

Belangrijkste kenmerken:

  • Ondersteuning van meer dan 40 blockchains en meer dan 10.000 tokens;
  • Volledige gebruikerscontrole over privésleutels en activa;
  • Gebruiksvriendelijke interface;
  • Cryptocurrency-aankopen met creditcard / betaalpas;
  • Ingebouwde cryptocurrency-uitwisseling;
  • 24/7 klantenondersteuningslijn;
  • Veilig gecodeerde back-up van portemonnee;
  • Platformoverschrijdende toegankelijkheid.

3- Atomic portemonnee

atomaire portemonnee

Atomic is vrij van bewaring in meerdere valuta’s Ethereum portemonnee, die meer dan 300 andere munten en tokens ondersteunt. U kunt Eth beveiligen, beheren, ruilen en kopen in een gebruiksvriendelijke interface die wordt beschermd door een geheugensteuntje. U heeft de volledige controle over uw geld.

Multi platform

Atomic Wallet is beschikbaar voor de meeste besturingssystemen, waaronder Windows, macOS, Linux en Android. De app voor iOS komt in 2019 uit.

Beveiliging en anonimiteit

In Atomic heb je alleen volledige toegang tot je geld. Atomic Wallet maakt gebruik van intelligentie op het apparaat en slaat alle privésleutels op uw computer en / en smartphone op. Uw privacy is goed beschermd met het wachtwoord dat u instelt en een mnemonic seed-zin van 12 woorden.

Meerdere valuta

Naast Ethereum ondersteunt Atomic meer dan 300 munten en tokens. U kunt ze beveiligen en beheren, ruilen en kopen met behulp van ingebouwde services en dit allemaal in één interface, zonder naar externe websites te gaan. Bovendien stelt Atomic u in staat om elk ERC20-token in een paar klikken toe te voegen en te beheren.

Geen kosten

Atomic is een freeware die u een uniek portefeuilleadres genereert.

Directe uitwisseling en koop crypto-optie

Met Atomic Wallet kunt u Ethereum inwisselen voor 60+ cryptocurrencies. Deze service wordt mogelijk gemaakt door Shapeshift, Changelly en Changenow.

De in-app koopoptie wordt mogelijk gemaakt door Simplex, zodat u met een paar klikken Bitcoin, Ethereum, XRP en Litecoin met een creditcard kunt kopen. Het hele proces duurt enkele minuten en kost 2% voor Atomic.

24/7 ondersteuning

Atomic geeft om zijn gebruikers. Het ondersteunend personeel werkt 24/7 en staat altijd klaar om te helpen als er iets misgaat. De gemiddelde antwoordtijd is ongeveer 1 uur.

4– CoinPayments: (niet aanbevolen)

portemonnee voor muntenbetaling

Muntbetalingen is een van de meest populaire webgebaseerde portefeuilles die is ontworpen voor alle grote en kleine digitale valuta. Het beste van deze portemonnee dat me het meest aantrok, was de lage vergoeding, gemakkelijk te begrijpen, eenvoudig te gebruiken en meerdere valuta’s op één platform te ondersteunen. Het aantal functies dat CoinPayments biedt via de portemonnee-accounts is ook geweldig. Hoewel het door een groot aantal online winkels wordt geaccepteerd, wat betekent dat u uw Eheruem voor online winkeldoeleinden.

Prijs:

De Muntbetalingen brengt u niets in rekening voor het aanmaken van een account op hun website. Zelfs het identiteitsverificatieproces is volledig gratis. Er worden alleen kosten in rekening gebracht voor uw online transactie.Als u de portemonnee-ID van Coinpayments gebruikt om uw munten in uw portemonnee te ontvangen, gebruik dan uw Ethereum voor online winkelen en overbrengen naar een ander netwerk voor investeringsdoeleinden. De transactiekost bedraagt ​​slechts 0,5% van de totale transactie. De transactiekosten verhogen het aantal Ethereums niet.

READ Kaaimaneilanden ontwikkelt een regelgevingskader voor aanbieders van digitale activadiensten

Veiligheid:

CoinPayments gebruikt BitGo Instant om niet alleen uw betaling sneller uit te voeren, maar ook om uw Ethereum te beveiligen. De BitGo heeft een aantal barrières ingesteld om het voor hackers moeilijk te maken om uw portemonnee-account te hacken. Deze technologie maakt ook gebruik van multi-sig-technologie voor verdere zekerheden.

Mobiele applicatie:

Om het de gebruikers gemakkelijk te maken, Muntbetalingen bedenkt een mobiele app-oplossing. Of je nu een Android-, Windows- of Apple-smartphone hebt, CoinPayments werkt prima op al hun besturingssystemen.

Meerdere munten:

Coinpayment XRP beste portemonnee

Ethereum is niet de enige munten die de Muntbetalingen kunt u opslaan in uw portemonnee, maar u kunt meerdere munten zoals Ripple XRP, Monero XMR en meer … tegelijkertijd opslaan in uw online portemonnee-account.

5- MyEthereum-portemonnee

myethereum portemonnee

MyEtherum-portemonnee of MEW is gemaakt door kvhnuke en tayvano. Het is nog steeds een van de nieuwste beschikbare portemonnees om te genereren Ethereum ontvangen en verzenden. De reden waarom ik voor deze portemonnee heb gekozen, is de betrouwbaarheid van het systeem. Het is een open-source en client-side tool. Dit systeem is gebaseerd op JavaScript. Net als andere portemonnees, is deze portemonnee alleen bestemd voor één valuta en dat is het Ethereum. Dit betekent dat de transactietijd op dit systeem snel is omdat geen andere gebruikers hetzelfde systeem gebruiken om een ​​portemonnee voor andere digitale valuta te genereren..

Het beste dat deze portemonnee het beste maakt, is het systeem erachter. Net als andere webgebaseerde portefeuilles, staat dit u niet toe maak een portemonnee op hun server of zelfs jij hebt geen optie om een ​​account op MEW aan te maken. Maar het stelt u in staat om uw eigen portemonnee in uw browser te maken die ook op de harde portemonnee kan worden gebruikt. Voor de transactie kunt u hun blockchain gebruiken, maar hiervoor moet u eerst uw transactie uitzenden.

MyEthereum Wallet is gratis:

Als u op zoek bent naar een gratis portemonnee voor uw Ethereum, dan is dit wat je moet kiezen. Geen registratiekosten, geen transactiekosten en helemaal geen commissie. MEW is volledig gratis omdat ze u geen server bieden om uw portemonnee te hosten. Ze bieden je alleen een plek om te genereren je eigen portemonnee voor Ethereum.

Veiligheid! Welke zekerheid?

Onthoud dat het een open-source systeem is. Ze zullen een bestand voor u maken en u bent degene die het in uw browser of harde portemonnee opslaat. Kortom, ze bieden helemaal geen zekerheid. Jij bent het die voor deze portemonnee moet zorgen. U kunt het opslaan als een zachte kopie op uw computer of een ander digitaal apparaat, inclusief een harde portemonnee zoals Ledget Nano S.

 MEW-functie:

De belangrijkste beste eigenschap van MEW zijn de kosten die nul zijn en ten tweede krijgt u het bronbestand van uw portemonnee en bent u degene die ervoor moet zorgen. De kans op hacking of diefstal is vrijwel nihil totdat u het wachtwoord van uw computer deelt. Dit werkt op dezelfde manier als uw gewone portemonnee.

Gevolgtrekking:

Elke portemonnee waarvoor is ontworpen Ethereum komt met verschillende functies, maar het doel van drie ervan is hetzelfde. Ledger Nano S is een harde portemonnee die door u en het bedrijf kan worden beveiligd via een online portemonnee-systeem waar Betaling van munten is een webgebaseerde portemonnee waarvan de veiligheid de aansprakelijkheid van het bedrijf is. De MEW is een open-source portemonnee die niet op een online server wordt opgeslagen, dus de kans om gehackt te worden is bijna nul. Kies dus een van hen verstandig op basis van een omstandigheid die bij u past.​Ledger Nano S is onze aanbevolen keuze

Ledger Nano S verkozen tot beste portemonnee voor cryptocurrencies in 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me