Top 7 beste Stellar Lumens (XLM) -portefeuilles 2021

Dankzij de supercrypto-rally van 2017 bevonden Stellar Lumens en vele andere cryptocurrencies zich op het vizier van investeerders. Zoals bijna alle op blockchain gebaseerde producten, heeft het Stellar-platform een ​​basis in decentralisatie en wil het wereldwijde banken, betalingssystemen en mensen met elkaar verbinden en grensoverschrijdende betalingen snel, latentievrij en vooral veilig doen.. 

De beveiliging komt voort uit het basissysteem, de blockchain waarvan het platform afhankelijk is voor doelmatigheid. Het Stellar-platform concurreert rechtstreeks met Ripple, een alternatief betalingssysteem, en in feite was de oorspronkelijke oprichter van Stellar, Jed McCaleb, een van de oprichters van Ripple Net. Ze zijn sindsdien uit elkaar gegaan, hoewel Jed nog steeds een grote hoeveelheid XRP – de oorspronkelijke munt van het Ripple Network maandelijks trekt via een werkovereenkomst die zeven jaar loopt..

Mocht u nu in Stellar willen investeren, dan moet u de eigen tokens kopen: Lumens, ticker symbol XLM. En omdat in de wereld van cryptocurrency de belegger zijn / haar bank is, is waar zijn investering is opgeslagen van primordiaal belang. Hoewel we aanbevelen om XLM te kopen bij gerenommeerde beurzen die fiat-crypto-conversie ondersteunen als BitFinex, is het opslaan van je XLM’s in de portemonnee van de beurs maar een vreselijk idee. Beurzen houden grote hoeveelheden geld van investeerders aan – die vaak handelen en als zodanig de honingpot voor hackers zijn. Daarom is het selecteren van een betrouwbare en weerlegbare portemonnee, bij voorkeur een koude portemonnee die offline is, van het grootste belang.

In dit bericht zal ik je door de top 7 beste Stellar Lumens XLM ondersteunende portefeuilles doorgelicht door de gemeenschap. Onze lijst geeft prioriteit aan beveiliging, muntondersteuning, gebruiksgemak en prijs. Deze portemonnees zijn:

1. Guarda-portemonnee

guarda portemonnee

Guarda is een niet-bewarende multi-platform cryptocurrency-portemonnee die is ontworpen om eenvoudig digitale activa op te slaan, te beheren en over te dragen. Guarda ondersteunt momenteel meer dan 40 meest populaire blockchains en meer dan 10.000 van hun tokens (inclusief BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH en meer). Alle valuta kunnen met een bankkaart in de portemonnee worden gekocht. De gebruikers kunnen ook valuta wisselen via de ingebouwde uitwisselingsservice en snelle cryptocurrency-transacties uitvoeren.

Guarda-portefeuilles zijn beschikbaar in verschillende versies: web, desktop (Linux, Windows, macOS), mobiel (iOS, Android) en Chrome-extensie.

Guarda-opslagplaatsen voor cryptocurrency werken op verschillende platforms en zijn toegankelijk vanaf elk apparaat dat is verbonden met internet. Naast de belangrijkste portefeuilles met meerdere valuta, biedt Guarda een reeks open-source mobiele portefeuilles met één valuta.

Aangezien Guarda bewaarvrije portemonnees biedt, worden de persoonlijke gegevens of privésleutels van de gebruiker op geen enkele manier opgeslagen of gebruikt door het bedrijf – dit verbetert de beveiliging van cryptomunten en tokens en voorkomt alle kansen op informatielekken.

Belangrijkste kenmerken:

 • Ondersteuning van meer dan 40 blockchains en meer dan 10.000 tokens;
 • Volledige gebruikerscontrole over privésleutels en activa;
 • Gebruiksvriendelijke interface;
 • Cryptocurrency-aankopen met creditcard / betaalpas;
 • Ingebouwde cryptocurrency-uitwisseling;
 • 24/7 klantenondersteuningslijn;
 • Veilig gecodeerde back-up van portemonnee;
 • Platformoverschrijdende toegankelijkheid.

2. Ledger Nano S (“Editor’s Choice”)

ledger nano s portemonnee

Ten eerste is Ledger Nano S een hardware-portemonnee. Zoals eerder vermeld, zijn hardwareportefeuilles off-grid, wat betekent dat ze niet zijn verbonden met internet, maar dat betekent niet dat de portemonnee niet kan werken. Alles is constant, de Ledger Nano S is een stuk beter dan de rest, vooral wat betreft prijs, het aantal ondersteunde munten (soms wil je misschien diversifiëren) en algemeen ontwerp. De portemonnee is ook zoekend en veiligheid staat centraal voor de portemonnee-ontwerper. 

Deze hardware wallet is een product van Ledger Company dat pas twee jaar geleden werd opgericht. Aanvankelijk ondersteunden hun eerste generatie portefeuilles Bitcoin en een paar toenmalige high-liquid munten als ETH, maar sindsdien zijn ze uitgebreid en bieden ze ondersteuning voor XLM

Ledger Nano S heeft een O-LED-scherm waarmee gebruikers hun transactie met een druk op de knop kunnen controleren en via hun USB-kabel is de portemonnee compatibel met Windows 7 en latere versies, Linux en Chrome OS. Bovendien kan de portemonnee naast elkaar bestaan ​​en zelfs parallel lopen met electrum, Copay, Mycelium en een paar andere populaire hot wallets. 

Voor de veiligheid kan de Ledger Nano S eenvoudig synchroniseren met Stellar Account Viewer en de veiligheid van uw privésleutels is gegarandeerd omdat ze niet daadwerkelijk door het apparaat worden opgeslagen, maar veilig worden gevolgd op de blockchain waarmee ze via het apparaat werken. Mocht u uw apparaat verliezen, dan kunnen de 24 zinsdelen effectief fungeren als uw herstelsleutels bij het herstellen van uw XLM-holdings.

 1. Litecoin prijsvoorspelling 2021-2025
 2. Stellaire prijsvoorspelling 2021-2025 XLM $ 5 mogelijk?
 3. Chainlink-prijsvoorspelling 2021-2025 zal LINK $ 100 bereiken?

Ledger Nano S door onze lezers uitgeroepen tot beste XLM-portemonnee

3. Atomic Wallet

atomaire portemonnee

Atomic is een Stellar XLM-portemonnee zonder bewaarneming in meerdere valuta’s, die meer dan 300 andere munten en tokens ondersteunt. U kunt XLM beveiligen, beheren, ruilen en kopen in een gebruiksvriendelijke interface die wordt beschermd door een geheugensteuntje. U heeft de volledige controle over uw geld.

Multi platform

Atomic Wallet is beschikbaar voor de meeste besturingssystemen, waaronder Windows, macOS, Linux en Android. De app voor iOS komt in 2019 uit.

Beveiliging en anonimiteit

In Atomic heb je alleen volledige toegang tot je geld. Atomic Wallet maakt gebruik van intelligentie op het apparaat en slaat alle privésleutels op uw computer en / en smartphone op. Uw privacy is goed beschermd met het wachtwoord dat u instelt en een mnemonic seed-zin van 12 woorden.

Meerdere valuta

Naast XLM ondersteunt Atomic meer dan 300 munten en tokens. U kunt ze beveiligen en beheren, ruilen en kopen met behulp van ingebouwde services en dit allemaal in één interface, zonder naar externe websites te gaan. Bovendien stelt Atomic u in staat om elk ERC20-token in een paar klikken toe te voegen en te beheren.

Geen kosten

Atomic is een freeware die u een uniek portefeuilleadres genereert. 

Directe uitwisseling en koop crypto-optie

Met Atomic Wallet kunt u XLM inwisselen voor 60+ cryptocurrencies. Deze service wordt mogelijk gemaakt door Shapeshift, Changelly, en Changenow.

De in-app koopoptie wordt mogelijk gemaakt door Simplex, zodat u met een paar klikken XLM, XRP, Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash kunt kopen met een creditcard. Het hele proces duurt enkele minuten en kost 2% voor Atomic.

24/7 ondersteuning

Atomic geeft om zijn gebruikers. Het ondersteunend personeel werkt 24/7 en staat altijd klaar om te helpen als er iets misgaat. De gemiddelde antwoordtijd is ongeveer 1 uur.

u kunt ook onze beste Loopring-portefeuilles 2021 lijst

4. Stellar Desktop Client

stellaire desktopclient

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een warme / koude portemonnee – afhankelijk van de internetverbinding – die beschikbaar is voor desktopgebruikers en een andere haalbare optie als je Stellar Lumens gratis wilt opslaan. Het enige dat u hoeft te doen, is de portemonnee gratis downloaden en installeren. 

Zodra de installatie is voltooid, moet opvallen hoe het scherm goed gestructureerd, intuïtief en gebruiksvriendelijk is, een perfecte functie voor beginners. 

Er zijn twee opties: maak een nieuwe portemonnee of herstel een oude. Als u besluit een nieuwe portefeuille aan te maken, wordt een met een wachtwoord beveiligd tekstbestand gegenereerd en op uw computer opgeslagen. Elke keer dat u toegang wilt tot uw portemonnee, moet het bestand worden geactiveerd. In wezen fungeert het bestand als uw privésleutels die u toegang geven tot de Stellar-blockchain en daarom is het beveiligen ervan de sleutel. 

De enige kwetsbaarheid die gebruikers bij deze portemonnee kunnen vinden, is de staat van de desktopcomputer vanuit een beveiligingsoogpunt en of deze is verbonden met internet. Indien aangesloten, is het aan de gebruiker om de beveiliging van de computer te verstevigen en zo niet, dan is de klant in feite een koude portemonnee. Het enige dat u dan moet doen, is voorkomen dat het tekstbestand wordt beschadigd.

5. Stronghold Wallet

bolwerk xlm portemonnee

Voor de duidelijkheid: Stronghold is een uitwisselingsportefeuille. Wat deze wallet echter speciaal maakt, is dat de exchange – Stronghold – draait op de Stellar blockchain. Het beschrijft zichzelf als de on-ramp en off-ramp van het Stellar-netwerk dat Lumens (XLM) vertegenwoordigt van de gedecentraliseerde Stellar-centrale, vaak de DEX genoemd.. 

Zoals eerder vermeld, zijn beurzen handelspunten waar beleggers tokens kunnen verhandelen, kopen of verkopen en deze later ter plaatse kunnen opslaan of ergens anders naartoe kunnen verplaatsen. Dus dankzij het draaien op het Stellar-netwerk, kan de Stronghold-uitwisselingsportefeuille die veilige en veilige plek zijn om Lumens-munten op te slaan. 

6. StellarTerm

stellarterm portemonnee

Dit is weer een webgebaseerde portemonnee met een goede beveiligingsreputatie en een gedecentraliseerde uitwisseling, compleet met een functionerende handelsclient voor handelaren of investeerders. Als portemonnee is de veiligheid van uw XLM-munten gegarandeerd omdat de portemonnee draait op het Stellar-netwerk dat, zoals we al zeiden, deze portemonnee host. Nadat u de portemonnee heeft geïnstalleerd, kunnen gebruikers direct de openbare en privésleutels genereren via hun gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke gebruikersinterface. 

StellarTerm kan worden uitgevoerd op zowel Windows-, Mac- als Linux-besturingssystemen en het zou dus geen probleem moeten zijn voor gebruikers. Het goede aan deze portemonnee is dat de privésleutels lokaal op de computer van uw klant worden opgeslagen. 

Bovendien ondersteunt de handelsclient van StellarTerm een ​​aantal andere cryptocurrencies, wat betekent dat beleggers de mogelijkheid hebben om een ​​deel of al hun XLM-bezit om te zetten in andere munten of tokens van hun keuze. Wat zelfs speciaal is voor StellarTerm, is dat het gemakkelijk compatibel is met Ledger Nano S, de hardware wallet die we hierboven noemden.

7. Kreeft

lobstr portemonnee

Als u de voorkeur geeft aan een lichte en eenvoudig te gebruiken webportemonnee, moet Lobster bovenaan de lijst staan. Het is gratis te gebruiken en om te beginnen met werken, moet de gebruiker zich aanmelden met zijn e-mailadres. De inloggegevens van de Lobster-webclient worden naar het e-mailadres van de gebruiker gestuurd en daarna moet men inloggen en een Stellar-account aanmaken. 

Daarna kan men eenvoudig de zaadzin voor accountherstel en openbare en privésleutels genereren. Het is de privésleutel die veilig moet worden bewaard en daarom is het aan de belegger om de portemonnee veilig op te slaan. Mocht u uw XLM naar de kreeft account, moeten de verstrekte openbare sleutels het adres van de ontvanger zijn.

Gevolgtrekking

Dat zijn natuurlijk niet de enige beschikbare portemonnees, er zijn er talloze. Om samen te vatten, de vuistregel bij het selecteren van uw Stellar Lumens-portemonnee is beveiliging, ondersteunde munten en prijs. Portemonnees moeten betaalbaar zijn en als dat nodig is bewaar XLM-munten off-grid dan moet je geld uitgeven, maar doe dit alleen bij geaccrediteerde apparaatdealers. 

Ledger Nano-portefeuilles hebben hun eigen distributeurs en het is belangrijk om hun instructies op te volgen, aangezien u uiteindelijk valse Ledger Nano S-apparaten zou kunnen kopen die zijn geladen met malware. Zo niet, dan kan een webportemonnee een goede dekking zijn. De enige voorzorgsmaatregel die u moet nemen, is een goede antivirus en ja, app-beoordeling is van belang. Neem genoegen met door blockchain-community goedgekeurde portefeuilles.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me