Top 8 beste Litecoin (LTC) -portefeuilles 2021

Litecoin is een van die cryptocurrencies die hun positie in de top vijf behouden. Het is de enige alt-munt die een stijging van meer dan 2000% in zijn waarde heeft. Litecoin is ook een gedecentraliseerde valuta die onmiddellijke en onmiddellijke betalingen over de hele wereld mogelijk maakt. Litecoin werkt ook aan peer-to-peer-mechanismen en er zijn geen centrale bestuursautoriteiten. Het biedt grote veiligheid en gebruikerscontrole aan de investeerders. Litecoin heeft zijn eigen blockchain en werkt aan innovatieve crypto-frameworks. Het is eigenlijk ontwikkeld door rekening te houden met de tekortkomingen van de blockchain-technologie van Bitcoin. Het is de enige munt die na Bitcoin gestaag in waarde is gestegen.

Beste Litecoin-portefeuilles in 2021

Cryptocurrencies worden over de hele wereld in portefeuilles opgeslagen. Deze portemonnees kunnen de vorm hebben van programma’s of bepaalde hardwareapparaten. Met andere woorden, deze wallets kunnen zowel hardware als software zijn. Portemonnees kunnen ook in de vorm van offline applicaties en online webgebaseerde applicaties zijn. Verschillende soorten portemonnees bieden verschillende beveiligingsniveaus aan gebruikers. Portemonnees kunnen worden gemaakt, gekocht en gedownload. Portemonnees met cryptocurrency bieden de gebruikers een uitstekende beveiliging en stellen ze ook in staat kopen en ruilen hun litecoins. De ontwikkelaars van Litecoin hebben ook een wallet ontwikkeld die exclusief is voor litecoins.

Bovendien moet u ook de beoordelingen van andere gebruikers lezen voordat u de beste portemonnee koopt om uw litecoins op te slaan. Rekening houdend met al deze factoren en het lezen van de beoordelingen van de gebruikers, zijn de volgende 8 beste litecoin-portefeuilles wordt over de hele wereld gebruikt.

 1. Guarda Portemonnee
 2. Atomic portemonnee
 3. Ledger Nano S
 4. Jaxx
 5. Litecoin-kern (Litecoin IQ)
 6. Exodus
 7. Liteaddress.org
 8. Rahakott 

1- Guarda-portemonnee

guarda portemonnee

Guarda is een niet-bewarende multi-platform cryptocurrency-portemonnee die is ontworpen om eenvoudig digitale activa op te slaan, te beheren en over te dragen. Guarda ondersteunt momenteel meer dan 40 meest populaire blockchains en meer dan 10.000 van hun tokens (inclusief BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH en meer). Alle valuta kunnen met een bankkaart in de portemonnee worden gekocht. De gebruikers kunnen ook valuta wisselen via de ingebouwde uitwisselingsservice en snelle cryptocurrency-transacties uitvoeren.

Guarda-portefeuilles zijn beschikbaar in verschillende versies: web, desktop (Linux, Windows, MacOS), mobiel (iOS, Android) en Chrome-extensie.

Guarda-opslagplaatsen voor cryptocurrency werken op verschillende platforms en zijn toegankelijk vanaf elk apparaat dat is verbonden met internet. Naast de belangrijkste portefeuilles met meerdere valuta, biedt Guarda een reeks open-source mobiele portefeuilles met één valuta.

Aangezien Guarda bewaarvrije portemonnees biedt, worden de persoonlijke gegevens of privésleutels van de gebruiker op geen enkele manier opgeslagen of gebruikt door het bedrijf – dit verbetert de beveiliging van cryptomunten en tokens en voorkomt alle kansen op informatielekken.

 1. Litecoin prijsvoorspelling 2021-2025
 2. Stellaire prijsvoorspelling 2021-2025 XLM $ 5 mogelijk?
 3. Chainlink-prijsvoorspelling 2021-2025 zal LINK $ 100 bereiken?

Belangrijkste kenmerken:

 • Ondersteuning van meer dan 40 blockchains en meer dan 10.000 tokens;
 • Volledige gebruikerscontrole over privésleutels en activa;
 • Gebruiksvriendelijke interface;
 • Cryptocurrency-aankopen met creditcard / betaalpas;
 • Ingebouwde cryptocurrency-uitwisseling;
 • 24/7 klantenondersteuningslijn;
 • Veilig gecodeerde back-up van portemonnee;
 • Platformoverschrijdende toegankelijkheid.

2- Atomic portemonnee

Atomic is vrij van bewaring in meerdere valuta’s Litecoin portemonnee, die meer dan 300 andere munten en tokens ondersteunt. U kunt XRP beveiligen, beheren, uitwisselen en kopen in een gebruiksvriendelijke interface die wordt beschermd door een geheugensteuntje. U heeft de volledige controle over uw geld.

Multi platform

Atomic Wallet is beschikbaar voor de meeste besturingssystemen, waaronder Windows, MacOS, Linux en Android. De app voor iOS komt in 2019 uit.

Beveiliging en anonimiteit

In Atomic heb je alleen volledige toegang tot je geld. Atomic Wallet maakt gebruik van intelligentie op het apparaat en slaat alle privésleutels op uw computer en / en smartphone op. Uw privacy is goed beschermd met het wachtwoord dat u instelt en een mnemonic seed-zin van 12 woorden.

Meerdere valuta

Naast Litecoin ondersteunt Atomic meer dan 300 munten en tokens. U kunt ze beveiligen en beheren, ruilen en kopen met behulp van ingebouwde services en dit allemaal in één interface, zonder naar externe websites te gaan. Bovendien stelt Atomic u in staat om elk ERC20-token in een paar klikken toe te voegen en te beheren.

Geen kosten

Atomic is een freeware die u een uniek portefeuilleadres genereert.

Directe uitwisseling en koop crypto-optie

Met Atomic Wallet kunt u Litecoin inwisselen voor 60+ cryptocurrencies. Deze service wordt mogelijk gemaakt door Shapeshift, Changelly en Changenow.

De in-app koopoptie wordt mogelijk gemaakt door Simplex, zodat u met een paar klikken Litecoin, Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash met een creditcard kunt kopen. Het hele proces duurt enkele minuten en kost 2% voor Atomic.

24/7 ondersteuning

Atomic geeft om zijn gebruikers. Het ondersteunend personeel werkt 24/7 en staat altijd klaar om te helpen als er iets misgaat. De gemiddelde antwoordtijd is ongeveer 1 uur. Bekijk onze gids voor beste loopring-portefeuilles

3-Ledger Nano S (keuze van de redactie)

ledger nano s portemonnee

Ledger Nano S is een van de bekendste en meest gebruikte offline cryptocurrency-portefeuilles. Het is de portemonnee die de voorkeur geniet bij de meeste toepassingen voor het bewaren van uw cryptomunten voor een relatief langere periode. Het kan onderweg worden gebruikt vanwege zijn kleinere formaat en gemakkelijke draagbaarheid. Het is een stuk goedkoper dan veel andere wallets en kan ook veel soorten cryptocurrencies opslaan. Als u litecoins gaat opslaan voor beleggingsdoeleinden, kan dit daarom de beste optie voor u zijn. Hieronder volgen de meest eigenaardige kenmerken van deze hardwareportefeuille.

 • Ingebouwde display

Ledger Nano S-knoppen nu

De allereerste en meest aantrekkelijke eigenschap van Ledger Nano S is zijn kleine ingebouwde display. Vanwege het kleine formaat van de portemonnee is het display ook wat kleiner. Dit display toont alle details van de transacties die plaatsvinden. Dit helpt de gebruikers om de transacties die plaatsvinden te bevestigen en te verwerken. De gebruikers kunnen de details gemakkelijk aflezen dankzij het OLED-display met hoog contrast.

 • Ondersteuning voor meerdere valuta’s

grootboek nano-valuta

De torenhoge waarden van de topcryptocurrencies hebben ook geleid tot veel altcoins. Er worden over de hele wereld meer dan 1300 verschillende munten verhandeld. Mensen kopen daarom altijd het liefst de wallet die ondersteuning biedt voor verschillende cryptocurrencies. Ledger Nano S is in dit opzicht een prominente portemonnee omdat het ook ondersteuning biedt voor ongeveer 30 cryptocurrencies. Dit maakt het gemakkelijk voor de gebruikers om de nieuwe cryptocurrencies in te wisselen en te kopen. De fabrikant hiervan hardware portemonnee is ook van plan om in de loop van de tijd ondersteuning voor meer cryptocurrencies toe te voegen.

 • Multi platform

Een ander charmant kenmerk van deze hardware-portemonnee is dat deze met verschillende platforms kan worden gebruikt. Ledger Nano S ondersteunt Windows, iOS, Android, Mac en Linux. Deze multi-platform ondersteuning maakt ook een van de meest gebruikte hardware wallets.

 • Beveiligingsfuncties

Beveiliging van de crypto-activa is altijd een probleem gebleven. Dit omdat deze wettelijk niet beschermd zijn door enige wet. Ledger Nano S is ook een eersteklas crypto-portemonnee op het gebied van beveiligingsfuncties. Een hardware- en offline portemonnee zijn, het is veel veiliger dan veel andere portemonnees. Het maakt ook gebruik van Universal Second Factor (U2F) -verificatie voor extra beveiliging. Bovendien worden alle persoonlijke gegevens van de gebruiker opgeslagen in een geïsoleerde omgeving met behulp van privésleutels.

 • Backup en herstellen

Gebruik makend van Ledger Nano S verlicht ook de spanning omdat er regelmatig een back-up wordt gemaakt van de accounts van de gebruikers. Alle back-ups worden opgeslagen op een apart herstelblad dat gemakkelijk kan worden hersteld.

Hieronder volgen de voor- en nadelen van deze hardware-crypto-portemonnee.

PROS

 • Biedt ondersteuning voor meerdere valuta’s.
 • Verkrijgbaar tegen goedkopere tarieven.
 • Compatibel met verschillende platforms.
 • Heb veel beveiligingsfuncties.
 • Kan onderweg worden gebruikt.
 • Werkt ook voor meerdere apps voor het gemak van gebruikers.
 • Heb een OLED HD-scherm.
 • Wordt geleverd met hardware-authenticatiesleutels.
 • Beschikken over de mogelijkheid om fondsen te herstellen vanaf een herstelformulier.

Nadelen

 • Niet gratis.

Ledger Nano S door onze lezers uitgeroepen tot # 1 “Beste cryptocurrency-portemonnee voor 2019”!

4- Jaxx

jaxx portemonnee

Elke discussie over cryptocurrencies-portemonnee is onvolledig zonder de Jaxx portemonnee. Het heeft in de loop van de tijd veel populariteit gekregen vanwege zijn unieke en innovatieve functies. De ontwikkelaars van deze wallet zijn dag en nacht bezig met het verfijnen van de gebruikersinterface. Deze portemonnee biedt ook ondersteuning voor verschillende cryptocurrencies met veel beveiligingsfuncties. Een van de belangrijkste beveiligingsfuncties van deze crypto-portemonnee is de import en export van privésleutels die de gebruikers overal op de pc kunnen opslaan. Hieronder volgen de belangrijkste kenmerken van deze cryptocurrency-portemonnee.

 • Ondersteuning voor meerdere valuta’s

Net als veel andere crypto-portefeuilles, Jaxx biedt ook ondersteuning voor meerdere valuta’s. Niet alleen dit, de gebruikers van deze portemonnee kunnen de valuta’s binnen de portemonnee omwisselen. Deze uitwisseling tussen verschillende cryptocurrencies vindt plaats met behulp van spaceshift-technologie. De cijfers laten zien dat de portemonnee in feite ondersteuning biedt voor 13 cryptocurrencies.

 • Multi platform

Een ander hoogwaardig kenmerk van deze portemonnee is dat deze met verschillende platforms kan werken. Deze portemonnee is beschikbaar in mobiele, iOS-, Mac-, Linux-, Windows- en Android-versies. Dit betekent dat de gebruikers het onderweg kunnen gebruiken.

 • Gemakkelijke en aantrekkelijke gebruikersinterface

Een van de meest geprezen kenmerken van deze cryptocurrency-portemonnee is de eenvoudige en zeer aantrekkelijke gebruikersinterface. Het team van ontwikkelaars heeft de interface eenvoudig gemaakt en werkt er nog steeds aan om deze nog korter te maken. Dit maakt het voor de beginners gemakkelijk om deze portemonnee te gebruiken.

 • Veiligheid

Een HD-portemonnee zijn, Jaxx biedt veel zekerheid aan de gebruikers om litecoins op te slaan. De portemonnee biedt de gebruikers een seed-sleutel van 12 woorden die ook privésleutel kan worden genoemd. De gebruikers kunnen deze sleutel op elk platform importeren en exporteren. Dit betekent dat de veiligheid van het geld in handen is van de gebruikers. Bewaar deze privésleutel daarom altijd op een geheime plaats op de mobiel of de computer.

Top 5 beste plaatsen om Bitcoin te kopen in 2021

Hieronder volgen de voor- en nadelen van deze portemonnee.

PROS

 • Biedt ondersteuning voor ongeveer 13 cryptocurrencies.
 • Biedt de mogelijkheid om de valuta in de portemonnee te wisselen.
 • Is beschikbaar in zowel mobiele als desktopversies.
 • Kan onderweg worden gebruikt.
 • Biedt veel beveiligingsfuncties.
 • Heeft ook de mogelijkheid om de fondsen te herstellen.
 • Heel eenvoudig in gebruik.
 • Hiermee kunnen gebruikers de privésleutels op elk moment importeren / exporteren.
 • Ideaal voor nieuwe gebruikers.

Nadelen

 • Niet geschikt om grote hoeveelheden litecoins in op te slaan.
 • Heel jong.
 • Geen tweefactorauthenticatie.

5- Litecoin Core (Litecoin IQ)

litecoin core portemonnee

Als je wilt investeren in Litecoins, Litecoin-kern een van de beste portemonnees voor litecoin omdat het de officiële portemonnee is die door het bedrijf is ontwikkeld. Het wordt geleverd met veel beveiligingsfuncties en is vrij eenvoudig te gebruiken. Veel mensen over de hele wereld gebruiken deze desktopportemonnee omdat deze helemaal gratis is. Het wordt gesynchroniseerd met de volledige blockchain van de valuta voor extra veiligheid. Hieronder volgen de belangrijkste kenmerken van deze portemonnee.

 • Officiële portemonnee

Het belangrijkste kenmerk van deze portemonnee is dat het een officiële portemonnee voor het opslaan van uw litecoins. De gebruikers kunnen het downloaden van de officiële website van het bedrijf.

 • Veiligheid

Het opslaan van uw litecoins in deze portemonnee is vrij veilig omdat het de gebruikers ook de mogelijkheid biedt om de portemonnee te bedienen met behulp van privésleutels die zijn opgeslagen in de interface..

 • Makkelijk te gebruiken

Een andere goede eigenschap van deze desktopportemonnee is de gebruiksvriendelijke interface. De hele desktop van de gebruiker verandert tijdens het gebruik in een portemonnee. De privésleutels worden ook op dezelfde pagina opgeslagen.

 • Gratis te gebruiken

De functie die deze portemonnee het waard maakt om te gebruiken, is de gratis beschikbaarheid. Het bedrijf brengt geen kosten in rekening voor het gebruik van deze desktopportemonnee. De gebruikers hoeven de transactiekosten alleen te betalen tijdens het gebruik van deze portemonnee.

Hieronder volgen de voor- en nadelen van deze portemonnee.

PROS

 • Officiële portemonnee.
 • Gratis te gebruiken.
 • Gemakkelijke en ideale gebruikersinterface voor beginners.
 • Veel zeker omdat het de officiële litecoin-portemonnee is.
 • Ondersteunt verschillende platforms.

Nadelen

 • Ondersteunt geen meerdere valuta’s.
 • Alleen beschikbaar voor desktops.
 • Een stuk langzamer door synchronisatie met de hele blockchain.

6- Rahakott – een nieuwe veilige portemonnee met meerdere valuta’s

rahakott portemonnee

Rahakott is een cryptocurrency-portemonnee waarmee iedereen digitale valuta kan verzenden of ontvangen en zijn saldo kan controleren.

U kunt de portemonnee gebruiken om uw saldo overal online te volgen.

U hoeft niet in te loggen op Rahakott met uw e-mailadres, telefoonnummer of een gebruikersnaam: u voert gewoon een geheugensteuntje in.

Het systeem is ook beveiligd met tweefactorauthenticatie. U kunt Rahakott ook gebruiken om meerdere portefeuilles te maken vanuit één account, bijvoorbeeld als u subaccounts wilt maken voor specifieke zakelijke relaties.

Volgens een onderzoek van NewsBTC zijn Rahakott-portefeuilles ook ‘algoritmisch’, wat betekent dat voor elke transactie nieuwe adressen worden gegenereerd om de anonimiteit van gebruikers te vergroten..

De Rahakott Wallet is geïntroduceerd op 12 november 2017.

7- Exodus

exudos portemonnee

Exodus is een van de meest favoriete cryptocurrency-portefeuilles van de mensen over de hele wereld omdat ze gratis zijn en ondersteuning bieden voor meerdere valuta’s. Het wordt geleverd met veel beveiligingsfuncties, waaronder een herstelzin van 12 woorden. Het is ook een van die beroemde portemonnees die draaien op het mechanisme van spaceshift-technologie. Dit maakt het mogelijk om de uitwisseling tussen verschillende cryptocurrencies binnen de portemonnee te ondersteunen. Hieronder volgen de belangrijkste kenmerken van deze portemonnee.

 • Ondersteuning voor meerdere valuta’s

Een van de grootste redenen waarom het wereldwijd op grote schaal wordt gebruikt, is de ondersteuning voor meerdere valuta’s. Het biedt ondersteuning voor bijna alle topcryptocurrencies, waaronder veel altcoins.

 • Ongelooflijk ontwerp

Exodus is ook een van de meest aantrekkelijke portemonnees vanwege zijn zeer mooie gebruikersinterface. Het algehele ontwerp van de interface is veel kleurrijk en uniek. Behalve dat het mooi is, is het ook voor beginners vrij gemakkelijk te gebruiken.

 • Multi platform

Hoewel Exodus een desktopportemonnee is, ondersteunt het toch veel platforms, waaronder Windows, Linux en Mac. De gebruikersinterface op alle platforms is hetzelfde en elke gebruiker kan deze op elk platform gebruiken.

 • Veiligheid

Het bedrijf heeft de veiligheid van de portemonnee niet in gevaar gebracht vanwege het eenvoudige en aantrekkelijke ontwerp. Het biedt een herstelsysteem met één klik voor de gebruikers om hun portemonnee te herstellen. Net als veel andere portemonnees, moeten de gebruikers de herstelzin van 12 woorden herinneren.

 • Snelle ondersteuning

Een ander kenmerk van deze cryptocurrency-portemonnee is de snelle en directe ondersteuning van de ontwikkelaars.

Hieronder volgen de voor- en nadelen van deze portemonnee.

PROS

 • Ondersteuning voor meerdere valuta.
 • Inzetbaar op verschillende platforms.
 • Mooie en aantrekkelijke gebruikersinterface.
 • Gratis te gebruiken.
 • Biedt veel beveiligingsfuncties.
 • Maakt uitwisseling tussen verschillende cryptocurrencies mogelijk.
 • Ook ideaal voor beginners.

Nadelen

 • Alleen beschikbaar als desktopversie.
 • Geen mobiele app.
 • Biedt geen twee factoren authenticatie.

8- Liteaddress.org

Liteaddress portemonnee

Dit wordt ook wel een papieren portemonnee genoemd omdat de gebruikers hun privésleutels op papier kunnen bewaren en bewaren. Het wordt aangeprezen als de meest veilige portemonnee in vergelijking met veel portemonnees. Hier is een ding heel belangrijk om te vermelden dat alleen de lastige gebruikers het kunnen gebruiken zonder het risico te lopen hun geld te verliezen. De methode voor het maken van een papieren portemonnee voor de litecoins is vergelijkbaar met de manier waarop deze wallets worden gemaakt voor andere cryptocurrencies. Hieronder volgen de kenmerken van deze portemonnee.

 • Geeft de gebruikers volledige controle

Het meest aantrekkelijke kenmerk van deze portemonnee is dat het de gebruikers volledige controle geeft om hun privésleutels te maken en op te slaan.

 • Ondersteunt verschillende cryptocurrencies

Dit soort papieren portemonnee kan eenvoudig worden gemaakt voor alle cryptocurrencies, omdat het creatieproces voor iedereen hetzelfde is.

 • Veiligheid

Liteaddress.org wordt ook beschouwd als de veilige portemonnee omdat het offline is. De privésleutels worden door de gebruiker zelf aangemaakt en opgeslagen.

Hieronder volgen de voor- en nadelen van deze portemonnee.

PROS

 • Best goedkoop.
 • Eenvoudig aan te maken voor verschillende valuta.
 • Biedt veel zekerheid.

Nadelen

 • Niet gemakkelijk te gebruiken voor de beginners.
 • Kan gemakkelijk kwijtraken / kwijtraken.

Factoren voor het selecteren van een goede Litecoin-portemonnee

Verschillende portefeuilles met cryptocurrency hebben verschillende functies. Sommige richten zich op beveiliging, terwijl andere zich richten op een eenvoudige gebruikersinterface. Voordat u het Litecoin-portemonnees, we moeten de volgende factoren in gedachten houden.

1- Gebruikersinterface

De allereerste en belangrijkste functie om naar te zoeken in portefeuilles met cryptocurrency is de gebruikersinterface. Verschillende wallets hebben verschillende gebruikersinterfaces, maar de gebruikers geven altijd de voorkeur aan degene met een gemakkelijk te begrijpen gebruikersinterface. Kies ook liever degene met dezelfde gebruikersinterface op verschillende platforms.

2- Ondersteuning voor cryptocurrencies

Houd er bij het selecteren van de portefeuilles altijd rekening mee dat deze ondersteuning moet hebben voor verschillende digitale valuta’s. Deze ondersteuning voor meerdere valuta’s maakt het gemakkelijk om op elk moment cryptocurrency te kopen en in te wisselen.

3- Back-up- en herstelfunctie

Omdat cryptocurrencies geen fysieke valuta zijn, moeten de opslagportefeuilles een back-up- en herstelfunctie hebben om de beveiliging te verbeteren. Deze functie helpt om alle verloren transacties te herstellen in geval van problemen.

4- Gebruikerscontrole

De wallets die de gebruikers volledige controle bieden, worden beschouwd als de beste cryptocurrency-portefeuilles. De meeste wallets bieden de gebruikers de mogelijkheid om privésleutels te gebruiken voor extra veiligheid. Deze privésleutels worden door de gebruikers opgeslagen in hun privé offline mappen.

5- 24/7 hulp

In dit moderne technologische tijdperk kopen mensen liever portemonnees die 24/7 hulp bieden. Dit verhoogt de tevredenheid van de gebruikers omdat ze zeker zijn van hulp bij enig ongemak.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me