Pregled Crypto Superstar: Ali gre za prevaro ali zakonito?

Kaj je Crypto Superstar? 

Crypto Superstar je neodvisen sistem trgovanja, ustvarjen za uporabo trgovanja na nestanovitnem trgu kriptovalut. Deluje na vrhunskem algoritmu, ki natančno ve, kaj se dogaja na trgu. Ta algoritem to počne tako, da išče donosne trgovalne signale in ocenjuje globalne novice. Deluje precej učinkovito in lahko trguje v nekaj sekundah. Na algoritem vplivajo vzorci velikih podatkov in na podlagi teh podatkov najde logično in donosno trgovanje. To lahko stori v nekaj sekundah, za kar boste morda potrebovali nekaj dni ali tednov. Zaradi nestanovitne narave trga kriptovalut novi uporabniki potrebujejo orodje, ki jim bo pomagalo, da izkoristijo svojo naložbo.

Zakaj bi morali zaupati Crypto Superstar?

Vemo, da lahko zaradi spletnih govoric dvomite o sistemih trgovanja. Zato smo tehnologijo temeljito preizkusili in ugotovili, da je boljša od svojih konkurentov. Crypto Superstar ni goljufiv sistem trgovanja ali prevara. Trgovinski sistem je vzpostavil ukrepe, s katerimi vam zagotavlja njegovo preglednost. 

Tu jih je nekaj: 

  • Zakonski posredniki: Crypto Superstar uporablja regulirane in licencirane posrednike za pomoč pri upravljanju vašega računa in za zagotovitev, da je reguliran. 
  • Demo trgovanje: Crypto Superstar vam v bistvu omogoča, da “poskusite pred nakupom”. Dostopite lahko do predstavitvenega računa, ki je v bistvu kopija računa za trgovanje v živo, in sklepate posle na podlagi preteklih podatkov. Če z demo računom niste zadovoljni, lahko onemogočite trgovanje s Crypto Superstar. 
  • Storitev za stranke: Dostop do storitev za stranke je hiter in enostaven. Oddelek je odprt 24 ur na dan, pet dni v tednu. Službo za stranke lahko dobite prek klepeta v živo, e-pošte in po telefonu. Vendar odsvetujemo uporabo e-pošte, saj je e-pošta na splošno dopisovanje počasno. 

Kratek vodnik za odpiranje računa pri Crypto Superstar

Ni vam treba skrbeti za dolgotrajen postopek odpiranja računa s Crypto Superstar. Popeljali vas bomo skozi korake v spodnjem priročniku in videli boste, kako hitro in enostavno je začeti trgovati. 

  • Registrirajte svoj račun 

Registracija je zelo preprosta. Vse, kar morate storiti, je pripraviti osnovne podatke, da boste lahko izpolnili spodnji obrazec. Ko to storite, vas bo poklical namenski upravitelj računa. 

  • Financirajte svoj novi račun 

Crypto Superstar zahteva, da vsi novi uporabniki financirajo svoje račune s pologom 250 EUR. Ta vloga je pravzaprav vaša prva kapitalska naložba. To pomeni, da vam ni treba skrbeti za zagotovitev depozita in pripravljenost naložbenega kapitala. 

  • Začnite demo trgovanje 

Ko financirate svoj račun, boste imeli dostop do funkcije demo trgovanja. To pomeni, da lahko trgujete s kopijo funkcije računa v živo, ne da bi potrebovali kakršna koli sredstva. Vaša trgovanja bodo postavljena na zgodovinske podatke. Omogočil vam bo pridobitev izkušenj in veščin za doseganje večjega uspeha na trgu kriptovalut. 

  • Aktivirajte trgovanje v živo 

Ko končate preizkus demo-trgovanja, lahko nadaljujete in aktivirate svoj račun v živo. Vaš upravitelj računa vam bo svetoval, kako nastavite prave nastavitve, da zmanjšate tveganje izgube na platformi. To lahko vključuje določitev omejitve stop-loss in odločitev, kdaj boste odprli in zaprli trgovalne seje. 

Ocenjevanje dobička, ki so ga ustvarili uporabniki 

Naša ekipa si je prizadevala ugotoviti, koliko, oziroma bolje oceniti, koliko so uporabniki zaslužili med trgovanjem s Crypto Superstar. Sprva se je zdelo, da je Crypto Superstar predobro, da bi lahko bilo res, in mnogi naši bralci so imeli veljavna vprašanja, na katera smo želeli odgovoriti. Z veseljem poročamo, da je Crypto Superstar dejansko zakonita aplikacija za trgovanje ki lahko novim in izkušenim uporabnikom pomaga ustvarjati dohodek na nestanovitnem trgu kriptovalut. 

Kako to vemo? 

Naše ocene so pokazale, da je veliko aktivnih uporabnikov Crypto Superstar zadovoljnih s svojim zaslužkom. Prepričani smo, da boste pri iskanju po spletu našli tudi veliko pozitivnih priporočil. Odvisno od tega, koliko vložite in katere nastavitve imate na svojem računu, lahko zaslužite do 800 EUR ali več. To ni zajamčeno, saj je trg kriptovalut zelo nestanoviten in obstaja nekaj tveganj, vendar pa vam bo uporaba izkušene trgovske aplikacije, kot je Crypto Superstar, zagotovila večje možnosti za uspeh.. 

Crypto Superstar ni edina tovrstna tehnologija na trgu. Morda ste že slišali za Bitcoin Superstar, Bitcoin Revolution in Bitcoin Code. Trdi pa se, da je Crypto Superstar veliko boljši od teh drugih tehnologij.

Nadaljnja varnost na Crypto Superstar

Morali smo raziskati, kako varen je Crypto Superstar. Ne moremo podpirati tehnologije trgovanja, kjer bi lahko vaši podatki tvegali puščanje ali vaš račun vdrl. Našli smo nekaj zanimivih rezultatov. Naš test je razkril, da je Crypto Superstar zaščiten s SSL certifikatom. To pomeni, da so vaši osebni podatki in podatki o računu zaščiteni s šifriranjem. Ko se odločite za nadaljevanje trgovanja v živo, boste lahko nastavitve konfigurirali s pomočjo upravitelja računa. 

Nadaljnji varnostni ukrepi vključujejo: 

  • Nastavitev omejitve stop-loss: to je pomembna nastavitev, ki je ne smete zanemariti, saj vam ponuja možnost, da trgovinskemu sistemu preprečite uporabo vseh sredstev na vašem računu. To pomeni, da je mogoče trgovati z delom vašega celotnega kapitala, na primer z uporabo 250 EUR, če imate na računu do 900 EUR.
  • Nastavitev valutnih parov: Pomembno je, da nastavite svoje valutne pare. Tako boste lahko izbrali najbolj donosne valutne pare na spletu. To lahko storite tudi samodejno, odvisno od vaših želja.
  • Odpiranje & Zapiranje poslov: Algoritem Crypto Superstar deluje 24 ur. Zato je pomembno, da se odločite, kdaj boste odprli in zaprli svoje posle, saj algoritem vedno deluje. 

Znane osebnosti, ki sodelujejo pri kripto projektih

Slavna oseba Kripto projekti
Richard Branson Richard Branson naj bi v BitPay vložil 30 milijonov dolarjev.
Mel B je napovedala, da bo sprejela plačila Bitcoin za svoj novi singl.
Ashton Kutcher Ashton Kutcher je bil zagovornik Bitcoinov in je vlagal v verigo športnih stav, Unikrn
William Shatner Sodeluje s podjetjem Solar Alliance, podjetjem s sedežem v Vancouvru, ki upravlja kmetijo za pridobivanje bitcoinov na sončno energijo
Mike Tyson Tyson je leta 2015 v Las Vegasu lansiral lastno linijo bankomatov za bitcoin.
50 centov Prodan album za kriptovaluto z naslovom: drži ga in pozabi nanj
Gwyneth Paltrow Abramu se je pridružil zagonu denarnice Bitcoin kot svetovalec v epizodi serije Apple, Planet of Apps.
Snoop Dogg Leta 2017 je bil Snoop Dogg podarjen s 1.500 SparkleCOIN-ji podjetja v vrednosti približno 55.500 USD kot donacija za njegov mladinski nogometni program.
Dennis Coles Dennis Coles je svojo naložbo v svet kriptovalut napovedal kot soustanovitelj podjetja Cream Capital, podjetja, katerega cilj je zgraditi mrežo bankomatov blockchain, da bi olajšali uporabo kovancev, kot sta Ethereum in Bitcoin
Jamie Foxx Jamie Foxx je skočil na kriptovaluto, ko je začel spodbujati prodajo žetonov Cobinhood, brezplačne borze za trgovanje s kriptovalutami
Richard Sherman Richard Sherman je na Facebooku sporočil, da bo njegova uradna spletna trgovina začela sprejemati plačila z bitcoini in jo imenoval “valuta prihodnosti”.
Johnny Depp Jeseni 2018 je igralec postal partner pri zagonu blockchain TaTaTu, ki se ukvarja s snemanjem filmov.
Luis Suarez Luis Suarez želi zdaj zaslužiti tudi s predvidevanjem, kdo bo zmagal v tekmi. Urugvajski nogometni zvezdnik je na Instagramu povabil 25 milijonov svojih privržencev, da se mu pridružijo pri prijavi na platformo za napovedovanje Stox s sedežem v Ethereumu in pri napovedih za US Open
Lothar Matthaus Lothar Matthaus se je pridružil kot nogometni veleposlanik, saj ima, kot je navedel, z decentralizacijo izvida talentov TokenStars velik potencial, da bomo v bližnji prihodnosti videli nove maradone in ronaldove.
Gianluca Zambrotta Osredotočen je na treniranje nogometnega kluba na Kitajskem in v kripto svetu kot nogometni veleposlanik TokenStars.
Redfoo Je programer, ki dela na projektu Ethereum! Zelo se ukvarja z blockchainom in je za dobrodelno dražbo TokenStars Crypto Christmas podaril več osebnih predmetov.
Roger Ver Trenutno sodeluje pri številnih projektih, kot so Bitcoin Cash, bitcoin.com, Ripple, Bitpay, Kraken, Coinsetter. Roger je svojo majico podaril kripto dobrodelni dražbi TokenStars.
Tommy Haas Je teniški veleposlanik za TokenStars.

Crypto Superstar je učinkovit

Naša ekipa je ugotovila, da je Crypto Superstar vrhunski sistem trgovanja. Ima vse funkcije za pomoč novim uporabnikom, ki imajo malo izkušenj ali jim uspevajo na trgu kriptovalut. Kot pri vsaki naložbi tudi tu obstaja raven tveganja, ki pa jo lahko enostavno konfigurirate s konfiguriranjem nastavitev na računu v živo. Resnično smo bili navdušeni nad preglednostjo Crypto Superstar in lahko vam zagotovimo, da je bil ta sistem trgovanja ustvarjen z mislijo na uporabnika. 

Pogosta vprašanja

Ali lahko Crypto Superstar uporabljam v mobilnih in namiznih računalnikih?

Da. Crypto Superstar je dostopen na katerem koli namizju ali mobilni napravi. Nima mobilne aplikacije, do platforme pa lahko dostopate prek mobilnega brskalnika. Omeniti pa velja, da je programsko opremo veliko lažje uporabljati na namizju.

Ali lahko trgujem s sredstvi s finančnim vzvodom?

Da. Poročajo, da je Crypto Superstar sodeloval s posredniki, ki omogočajo trgovanje s kriptovalutami s finančnim vzvodom. Trgujete lahko z vzvodom do 1: 1000. 

Ali lahko odprem dolge in kratke pozicije?

Da, prek Crypto Superstar lahko odprete tako dolge kot kratke pozicije zaradi mreže posrednikov, s katerimi je platforma povezana..

Kakšni so načini plačila in omejitve dviga / pologa?

Minimalni znesek pologa na Crypto Superstar je 250 EUR. Načini plačila so različni in vključujejo Visa, Mastercard, bančno nakazilo, Skrill in Neteller. 

Ali gre za kakršne koli stroške in pristojbine?

Ne, kot trdi njegovo spletno mesto, Crypto Superstar ne zaračunava nobenih pristojbin ali provizij.

Kako dvignem denar?

Poročajo, da postopek dviga zahteva, da izpolnite vlogo, morali boste predložiti svoje bančne podatke in vaš dobiček se bo prenesel na vaš račun. Omejitev ni in vsak dan lahko zahtevate izplačila.

Kakšen je postopek registracije in preverjanja?

Postopek registracije je preprost in traja nekaj minut. Navesti morate osnovne podatke, kot so vaše ime, kontaktna številka, e-pošta in nastaviti alfanumerično geslo. Ko so predloženi vsi vaši podatki, je vaš račun preverjen v nekaj minutah.  

Kakšna je njihova služba za stranke?

Na spletno mesto lahko stopite samo prek kontaktnega obrazca. Ko ste enkrat registrirani

Slovar izrazov za kriptovalute

Izraz Definicija
Fiat Fiat se tradicionalno imenuje papirnati denar, ki nima nobene lastne vrednosti, a katerega vrednost v bistvu določi ustvarjalec, v večini primerov bi bila to vlada.
Bitcoin Po poročanju je bitcoin najbolj priljubljena kriptovaluta na svetu. Bitcoin deluje na Bitcoin Blockchain in je decentralizirana valuta, ki deluje neodvisno od centralnih bank in oblasti
Ethereum Ethereum je tako kot Bitcoin kriptovaluta, ki je decentralizirana. Tu lahko vlagatelji prenesejo in zamenjajo vrednost.
Litecoin Litecoin je tudi kriptovaluta in blockchain, ki zrcali Bitcoin.
Izmenjava Kripto borza je v bistvu spletna platforma, kjer kripto vlagatelji lahko zamenjajo različne kriptovalute za druge kriptovalute..
Bitcoin rudarstvo Bitcoin rudarstvo se zgodi, ko so Bitcoin transakcije preverjene in potrjene, preden so dodane v Bitcoin Blockchain.
Kripto denarnica Kripto denarnica je program, ki hrani zasebne in javne ključe vlagateljev. Uporabnikom omogoča tudi prenos, prejemanje, porabo, shranjevanje in preverjanje stanja.
Obtočna zaloga To se nanaša na količino dane kriptovalute ali žetonov, ki so javno dostopni in krožijo na trgu med kupci in prodajalci.
Tržna kapitalizacija Tržna omejitev se nanaša na tržno vrednost vseh kriptovalut, ki so na voljo na trgu na dan.
Altcoins Bitcoin je bil prva in najuspešnejša od vseh kriptovalut. Vsi ostali kovanci so združeni v kategorijo altcoinov.
Blokiraj Explorer Spletno orodje za raziskovanje in analizo verige blokov kriptovalut.
Višina bloka Višina bloka se nanaša na število blokov, povezanih v verigi blokov.
Blokiraj nagrado Spodbuda rudarju bitcoinov, ki je v bloku uspešno izračunal razpršitev (preverjanje).
Povezovanje verige Prenos ene kriptovalute v drugo. To zahteva, da se transakcija vloži v dveh ločenih verigah blokov.
Konzorcij Blockchain Blockchain v zasebni lasti in upravljanju.
Kriptografija Postopek šifriranja in dešifriranja informacij.
Decentralizirana avtonomna organizacija Nanaša se na organizacije, ki jih vodijo računalniški programi ali programska oprema in ne človeški vnos. V zvezi s tem ni osrednje oblasti.
Žeton Žetoni so močno povezani z ICO in so pogosto zgrajeni na že obstoječih standardih iz uveljavljenih verig blokov “pametnih pogodb”, kot je Ethereum.
ICO To pomeni začetno ponujanje kovancev in se nanaša na motečo novo metodo za financiranje projektov.
Vilice V kriptovalutnem smislu je vilica dogodek, ko se obstoječa kriptovaluta razdeli na dve različici kode.
Denarnica Denarnica s kriptovalutami je glavni način, kako lastniki kriptovalut lahko dostopajo do svojih kovancev.
Vroč in hladen prostor To se nanaša na to, kje gostuje določena denarnica. Vroče shranjevanje se nanaša na denarnico, ki je dostopna prek internetne povezave, kjer se hladna shramba nanaša na gostovanje denarnice brez povezave na ločenem delu strojne opreme..
Skladiščenje Depozit je finančni dogovor, pri katerem tretja oseba drži in ureja plačilo sredstev, potrebnih za dve osebi, ki sodelujeta v določeni transakciji.
Pametna pogodba Blok veriga Ethereum omogoča, da se koda nanjo namesti v obliki pametne pogodbe. Ta pogodba je v bistvu niz matematičnih pravil, ki narekujejo, kako transakcije delujejo
Dokaz o delu (PoW) Za potrditev in dodajanje transakcij v knjigo Blockchain obstajajo različni pristopi, ki so bili razviti za dokončanje tega postopka.
Dokaz o deležu (PoS) V kriptovalutah na osnovi PoS je ustvarjalec naslednjega bloka izbran z različnimi kombinacijami naključnega izbora in bogastva ali starosti.
Dokaz o pomembnosti (POI) To je dokazni slog, ki ga je kovanec NEM uvedel kot tretjo alternativo PoW in PoS.
TA Stenografija za tehnično analizo ali analizo vrednosti kovancev na podlagi preteklih gibanj cen in izpopolnjenih kazalnikov.
Vozlišče računalnik, ki je povezan z omrežjem določene kriptovalute.
Rudarstvo Rudarstvo je postopek preverjanja veljavnosti novih transakcij na knjigi z razdeljenimi kriptovalutami.
Moonshot To se nanaša na kriptovaluto, ki dramatično strelja navzgor.
Trgi medvedov in bikov Bikov trg se nanaša na naraščajoče cene in optimistična čustva, ki spodbujajo nakup. Medvedji trgi veljajo za nasprotje bikovih, s padajočimi cenovnimi trendi in pesimističnim čustvom, ki spodbuja prodajo
Kit Nanaša se na nekoga, ki ima velike količine kriptovalut
HODL Nanaša se na pasivno naložbeno strategijo ignoriranja turbulenc na trgu in čakanja na dolgoročne donose.
Hard Fork Nanaša se na vrsto vilic, ki ustvari trajno spremembo standardnega protokola digitalne valute
Dolg / dolg položaj Nanaša se na stavo, da se bo določeno sredstvo sčasoma povečalo.
Zasebni ključ Podatki, ki so predstavljeni kot niz črk in številk, ki jih investitor lahko uporabi za dostop do svoje digitalne valute
Javni ključ Naslov, na katerem lahko vlagatelj s kombinacijo črk in številk prejme svojo digitalno valuto.
Rekt Pojavi se, ko vlagatelj izgubi velike vsote denarja na trgu kriptovalut
Kratek / krajša Pojavi se, ko vlagatelj zavzame kratek položaj in stavi, da bo vrednost sredstva ali valute padla
Spodbuda za rudarstvo Nagrado dobijo rudarji za potrditev transakcij in njihovo rudarjenje v bloke
Noob Nanaša se na nove vlagatelje na trgu kriptovalut.
DApp Nanaša se na decentralizirano aplikacijo.

Drugi kripto trgovalni sistemi

Kripto trgovec Bitcoin Loophole Bitcoin Superstar Bitcoin Rush
Bitcoin Evolution Bitcoin Circuit Bitcoin dobiček Bitcoin koda

Izjava o omejitvi odgovornosti: Vsebine na tej strani ne bi smeli jemati kot finančni nasvet. Je zgolj informativne narave. Nikoli ne vlagajte tistega, česar si ne morete privoščiti, da bi ga izgubili. Pred kakršno koli finančno odločitvijo vedno raziščite čim več in se posvetujte s pooblaščenim finančnim svetovalcem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me