Ripple XRP-prijsvoorspelling voor 2018

Rimpeling heeft veel aandacht gekregen in de cryptocurrency-wereld. Net als andere cryptocurrencies, de cryptocurrency van Ripple, gebruikt XRP ook de blockchain-technologie. In tegenstelling tot andere cryptocurrencies is het echter gereguleerd en vergemakkelijkt het geldoverboekingen voor banken.

Lees onze nieuwe voorspelling voor 2021: Ripple Price Prediction: XRP Prediction 2021-2025

Ripple heeft in de eerste helft van 2017 een stijging van 4000% gezien. Tegenwoordig is de marktkapitalisatie van Ripple meer dan $ 100 miljard. Ripple beweert dat er in het tweede kwartaal van 2017 meer dan $ 11 miljard aan transacties was. Momenteel staat het genoteerd op 30 beurzen.

Waarom wordt verwacht dat XRP in 2018 geweldig zal presteren??

Lees ook: 5 redenen om Ripple XRP Coin te kopen

1- Operaties:

Ripple werkt samen met enkele van de grootste financiële instellingen ter wereld. Ripple streeft ernaar de hele financiële sector van stroom te voorzien door directe transacties mogelijk te maken tegen een fractie van de huidige kosten. Het biedt een probleemloze ervaring voor wereldwijde geldoverdracht met behulp van de blockchain-technologie. Verwacht wordt dat het in de toekomst zal fungeren als een liquiditeitsoplossing voor de grensoverschrijdende transacties. Banken en betalingsproviders kunnen XRP gebruiken om transacties in meerdere valuta’s af te wikkelen om de algemene kosten.

Op dit moment, SWIFT vergemakkelijkt de meeste internationale betalingsoverdrachten. Elke keer dat we een grensoverschrijdende transactie uitvoeren, moeten we de SWIFT-code van het filiaal van de bank opgeven. SWIFT heeft het monopolie op grensoverschrijdende nederzettingen. Het heeft meer dan 11.000 financiële instellingen en 200 landen op zijn netwerk. Ripple werkt samen met grote financiële instellingen en werkt samen met veel banken om zijn blockchain-technologie op te nemen. Het is moeilijk te zeggen hoe snel en of Ripple in staat zal zijn om SWIFT naar beneden te halen of niet. Het kan echter inderdaad het monopolie van SWIFT op de internationale geldoverdracht doorbreken.

LEES Ripple-prijsvoorspelling: XRP-voorspelling 2021-2025

2- Krachtige technologie:

Ripple kan 1500 transacties per seconde verwerken, wat enorm is in vergelijking met Bitcoin. Bitcoins kunnen tot 7 transacties per seconde verwerken. De technologie van Ripple is krachtig genoeg om internationale betalingssystemen zoals VISA te vervangen, terwijl de kosten worden verlaagd en directe overboekingen mogelijk zijn.

3- Vertrouwen:

Een groot aantal banken van over de hele wereld werkt actief samen met Ripple om zijn technologie over hun betalingsinfrastructuur te implementeren. Het maakt Ripple betrouwbaar en beleggers vinden XRP een relatief veiligere gok in vergelijking met andere cryptocurrencies..

4- Cryptocurrencies als veilige haven:

De prestaties van cryptocurrencies in 2017 zullen een bepalende factor zijn voor hun vraag in 2018. In 2017 steeg de prijs van XRP snel tijdens de eerste helft. Andere cryptocurrencies zullen het niet gemakkelijk vinden om de marktontwikkeling van Ripple te kopiëren. Beleggers die geïnteresseerd zijn in de digitale valuta als een toevluchtsoord voor de onzekere tijden, zullen Ripple als een veelbelovende kandidaat beschouwen.

5- Bekendheid:

Bitcoin en Ethereum zijn de meest verhandelde cryptocurrencies. Een groot percentage van cryptocurrency-handelaren en investeerders is ondanks de veelbelovende technologie nog steeds niet bekend met Ripple. Zodra een paar institutionele beleggers zich bij het netwerk aansluiten en Ripple doordringt in de reguliere beleggersgemeenschap zoals Bitcoin en Ethereum, kan een toestroom van trendvolgers ervoor zorgen dat de XRP-prijzen door het dak schieten..

Lees ook: 5 tips om uw digitale valuta te beschermen

Voorspellingen voor 2018

– Kijkend naar de laatste ontwikkelingen en toenemende interesse in de XRP, wordt verwacht dat de Ripple-prijs tegen het einde van 2018 de $ 7-barrière op zijn minst zal overschrijden.

– Het handelsvolume van XRP komt nergens in de buurt van de meest populaire cryptocurrencies, BTC en ETH. Het handelsvolume zal naar verwachting groeien in 2018, en een stijging van de speculatieve activiteit op de Ripple cryptocurrency kan de prijzen zelfs verhogen tot $ 7 – $ 10 mark..

– Hoewel de overall prijs van XRP zal naar verwachting getuige zijn van een opleving, niet alle maanden van 2018 zullen hetzelfde zijn. Veel liefhebbers van cryptocurrency houden niet van het idee dat banken of een financiële instelling of een bedrijf de cryptocurrency reguleren. Op de lange termijn en zolang er banken bestaan, zal XRP waarschijnlijk een solide investering blijken te zijn, maar de prijzen kunnen in sommige maanden een neerwaartse trend vertonen..

LEES de verwachtingen van Ripple XRP voor 2018 Van $ 2 tot The Moon

Mocht u in Ripple investeren?

Als u in Ripple, XRP wilt investeren als een langetermijninvestering die u jarenlang wilt vasthouden, lijkt Ripple een veelbelovende investering. Er is een paradigmaverschuiving gaande en we gaan op weg naar digitalisering van alle valuta. In de wereld waar geld bestaat in het digitale grootboek van banken, nemen cryptocurrencies zoals Ripple een speciale plaats in, omdat ze niet anti-bank van aard zijn zoals veel andere cryptocurrencies. In plaats daarvan zijn ze ontwikkeld om de banken de evoluerende blockchain-technologie te laten gebruiken.

Als u in XRP wilt investeren om binnen een paar maanden tot een jaar snel winst te boeken, lijkt dat veelbelovend. In 2018 wordt verwacht dat de prijzen sterk stijgen. Het zal naar verwachting op zijn minst de grens van één dollar overschrijden.

Als u een daghandelaar bent, zou het handelsvolume van XRP ook moeten groeien. Met toenemende handelsactiviteit zullen ook prijsfluctuaties worden waargenomen.

Eindoordeel

Met een veelbelovende financiële technologie voor een toekomstig en groeiend netwerk van banken, lijkt de cryptocurrency van Ripple een veelbelovende langetermijninvestering. Nu meer investeerders zich bewust worden van XRP en een groeiend bewustzijn van zijn technologie, wordt verwacht dat de prijzen van XRP in 2018 zullen stijgen. In de eerste helft van 2017 steeg de prijs van XRP tot 4000%. Aangezien het handelsvolume van deze cryptocurrency lang niet in de buurt komt van de meest populaire cryptocurrencies, BTC en ETH, wordt verwacht dat het getuige zal zijn van ten minste een vierde of de helft van de piek zoals te zien in 2017. Daarom wordt voorspeld dat het zal stijgen boven $ 7 – $ 10 in 2018.

Lees onze nieuwe gids: Een ultieme gids om te beginnen met investeren in Ripple XRP (Koopgids) in 2018

Opmerking: “Dit artikel mag niet worden opgevat als en is niet bedoeld als beleggingsadvies. Voer uw eigen grondige onderzoek uit voordat u in een cryptocurrency investeert.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me