Vijf redenen om in mei 2018 Ripple XRP te kopen

Rimpel – XRP is momenteel een van de meest solide projecten op Crypto Market. Met een ROI van 36.000% was XRP in 2017 de meest winstgevende investering op Crypto Market. Ripple staat op de derde plaats in de marktkapitalisatie van Crypto Market, en is een door durfkapitaal gesteunde startup met kantoren in San Francisco, New York, Londen, Luxemburg en Sydney. De leiders van Ripple brengen tientallen jaren ervaring samen in technologie, financiële diensten en compliance. Ripple verklaarde het doel van het gebruik van grensoverschrijdende betalingstechnologie en het gebruik van XRP als buffer tussen fiatgeldoverdrachten.

Het Ripple-team vorig jaar is er verbluffende vooruitgang geboekt bij de implementatie van de technologie. De XCurrent-tool wordt momenteel gebruikt door meer dan 100 financiële instellingen over de hele wereld. In Q1-2018 kondigde Ripple vijf nieuwe XRapid-pilotklanten aan: Western Union, Cambridge Global Payments, MercuryFX, IDT en MoneyGram. In de loop van dit jaar zal een van deze bedrijven naar verwachting het live gebruik van XRapid en XRP bij grensoverschrijdende geldoverdrachten aankondigen..

In januari van dit jaar lanceerde Cuallix de Cuallet-tool. Cuallix is ​​de eerste financiële instelling ter wereld die XRapid en, impliciet, de XRP-valuta gebruikt bij grensoverschrijdende geldoverdrachten. Cuallix maakt geldtransfers tussen Mexico en de VS..

Elke investeringsbeslissing wordt genomen na onderzoek van de onderliggende gegevens van het betreffende bedrijf. Ik deed mijn eigen onderzoek en kwam tot de conclusie dat de XRP momenteel de beste koop is. Hier zijn de 5 redenen waarom ik denk dat de XRP-munt de beste koop is.

1. Superieure technologie

rimpel xrp snelheid

XRP is specifiek ontworpen om de huidige grensoverschrijdende geldoverdrachten te kunnen wijzigen. We hebben het over de oude en de langzame SWIFT. Momenteel kan een overschrijving met SWIFT tussen twee landen 3 tot 5 dagen duren. Om nog maar te zwijgen van de kosten van deze transfers, die niet te verwaarlozen zijn, vooral als we het hebben over transfers van tienduizenden dollars.

Het gebruik van XRapid en de XRP bij grensoverschrijdende geldtransfers verlaagt de transferkosten van de klassieke SWIFT met 60%. XRP is een blockchain-technologie van de derde generatie. Bitcoin is bijvoorbeeld de eerste cryptovaluta, met een blockchaintechnologie van de eerste generatie.

Een XRP-overdracht is binnen 4 seconden voltooid. Ter vergelijking: een Ethereum-overdracht gebeurt in ongeveer 3 minuten en een Bitcoin-overdracht in 10 tot 30 minuten.

XRP kan 1500 transfers per seconde uitvoeren, Ethereum 15 transfers / seconde en Bitcoin 7 transfers / seconde. Je kunt zien dat XRP-technologie veel beter is dan de andere twee munten.

2. Goedkopere prijs (TA)

rimpel prijs

Nou, de goedkope prijs is de belangrijkste reden waarom XRP in mei zou moeten worden gekocht. Crypto Market had de afgelopen drie maanden een sterke correctie. XRP heeft een daling van ongeveer 90% vergeleken met ATH van 3,60 USD. De laagste prijs bereikt door XRP is 0,45 USD.

LEES XRP om eindelijk te worden toegevoegd als een citaatvaluta op Binance – CZ

De grafieken van vandaag geven aan dat de bearmarkt voorbij is en dat we ons in een consolidatieperiode bevinden. Bitcoin, degene die de toon geeft van de hele cryptomarkt, heeft de trendlijn doorbroken en gaat deze als ondersteuning bevestigen. De MACD-indicator die door veel handelaren wordt gebruikt voor koopsignalen, is positief in het gebied. Elke handelaar weet dat een valuta die voor -70, -90% tegen ATH wordt gekocht, een zeer goede winst zal opleveren.

Op dit moment is XRP een ondergewaardeerde valuta. Hieronder heb je een dagelijkse XRP / USD-grafiek. Wat kunnen we daar zien?

poloniex xrp usdt 28 april 2018 16 24 16

De daling van het geweld dat in januari begon, was stil. We hebben momenteel een opbouwperiode. We anticiperen op de vorming van een omgekeerd patroon met kop en schouders. Tot nu toe werd de linkerschouder gevormd en de onderkant (onderkant). Ik verwacht dat de daily chart de rechterschouder (0,65-0,70 USD) laat zien en dat de prijs zal evolueren op een manier die sterk lijkt op de gele lijn die is getekend. Ook is te zien dat de prijs weer boven het 200-dagengemiddelde (blauwe lijn) uitkomt. Het voor de tweede keer overschrijden van het mobiele gemiddelde van 200 dagen geeft aan dat de beren moe zijn en dat de stieren binnenkort de trend zullen oppikken.

Het kopen van XRP in het rechte schoudergebied in de prijsklasse van 0,65-0,70 USD zal de optimale strategie zijn in de komende periode. U kunt ook wachten op een koopsignaal van de MACD-tool.

Het overschrijden van de belangrijkste weerstand bij 1,25 USD zal de weg vrijmaken voor het bereiken van de voormalige ATH van 3,6 USD. Het aanraken van ATH zal natuurlijk niet binnen een paar dagen plaatsvinden. Het bereiken van de ATH zal waarschijnlijk een complexe stap zijn die enkele maanden kan duren. Er is natuurlijk de ATH-versie die veel sneller moet worden aangeraakt als een van de nieuwsberichten in paragraaf 4 van dit artikel verschijnt. Tot slot, koop en HOUD voor een jaar. Merk op dat op dit moment, XRP kopen respecteert een van de belangrijkste handelsregels: ‘Koop goedkoop’.

3. Ontwikkelingspotentieel.

Het Ripple Plan voor XRP biedt het XHuidige tool eerst. Vervolgens, nadat de liquiditeitsvereisten voldoende zijn, kunnen financiële instellingen en banken ervoor kiezen om over te schakelen naar de XRapid-tool, die impliciet de XRP-valuta gebruikt..

Een van de doelstellingen die Ripple dit jaar voorstelt, is het aanbieden van XRP op zoveel mogelijk beurzen. Dit zal meer liquiditeit creëren voor de XRP-valuta.

Onlangs zei CEO Ripple – Brad Garlinghouse in een interview met Japan:

“We zullen de introductie promoten en het doel stellen dat meer dan de helft van de banken ter wereld de overmakingsservice van het bedrijf de komende vijf jaar gaat gebruiken.”

4. Het nieuws

Er is wat belangrijk nieuws die ik in 2017 verwachtte. Een van de nieuwtjes is het live gebruik van XRapid en XRP bij grensoverschrijdende geldovermakingen door Western Union, MoneyGram of SBI.

LEES Officieel de geboorte van de Bitcoin-crisis van 2017 in China door sluiting van BTCChina

Sluit natuurlijk niet uit dat een van de banken die momenteel de XCurrent-tool gebruiken, de overstap naar XRapid en XRP live zal aankondigen..

CEO Ripple-Brad Garlinghouse zei onlangs ook dat de acceptatiegraad van het XCurrent-instrument zo snel is dat Ripple deze adopties niet zal aankondigen. Er zal maar één nieuws zijn wanneer XCurrent wordt gebruikt door meer dan 200 financiële instellingen.

5. Inkomsten, (ROI) boven het gemiddelde.

Met een ROI van 36.000% was XRP in 2017 de meest winstgevende investering op Crypto Market. 

beste prestatie rimpel xrp

Dit jaar was Crypto Market de meest ernstige crisis van de afgelopen jaren. De bearmarkt heeft geleid tot 80-90% dalingen voor sommige munten. XRP was geen uitzondering en had een daling van 90% ten opzichte van ATH van 3,60 USD. De daling was veel hoger dan die van Bitcoin.

Maar deze enorme daling en het feit dat de fundamentele gegevens van Ripple en XRP zijn erg goed, waardoor de XRP-valuta op zoek is naar de grote investeerders. Ze zullen altijd op zoek gaan naar ondergewaardeerde valuta’s met zeer goede fundamentele gegevens.

Nu ik dit artikel aan het bewerken ben, is de XRP-prijs 0,87 USD. Het behalen van een ATH van 3,60 USD zou een ROI van bijna 500% betekenen. Op Bitcoin zou het bereiken van een ATH van 20.000 USD slechts een ROI van 250% betekenen. Het is bekend dat een goedkope valuta meer (in procenten) zal groeien dan een dure valuta. De uitleg is simpel. Die valuta zal met veel minder geld worden “gepompt”.

Conclusies

Zoals je hierboven kunt zien, zijn er enkele geldige argumenten waardoor ik XRP als het beste munt om nu te kopen. Het Ripple-project is solide en het Ripple-team is de beste op de Crypto-markt. XRP is getest door verschillende grensoverschrijdende betalingsbedrijven. Ze waren blij met de resultaten van de tests. 

Op dit punt bevindt XRP zich in de laatste fase van introductie in live gebruik. Het enige dat u hoeft te doen, is geduld hebben nadat u het heeft gekocht. Of het nu een paar maanden of een jaar duurt, de XRP is een kwaliteitsproduct en de fundamentele gegevens van de Ripple zijn erg goed. De XRP-prijs zal zeer goede basisprincipes volgen. Ik verwacht dat de aankondiging van het live gebruik van XRP door financiële instellingen de ATH-prijs zal verhogen van 3,60 USD. Veel analisten in het crypto-gebied schatten voor het einde van dit jaar een prijs van 7-10 dollar.

Doe alsjeblieft je eigen onderzoek naar Ripple en XRP. Dit artikel is geen beleggingsaanbeveling, het is een informatief artikel. De investeringsbeslissing ligt geheel bij u nadat u zelf onderzoek heeft gedaan. Alle verklaringen in dit artikel zijn te vinden op de officiële Ripple.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me