Wat is een Ripple XRP-munt?

Als u een investeerder bent of geïnteresseerd bent om uw geld in de nabije toekomst te investeren, dan weet u zeker dat u van de nieuwe digitale valuta gebeld rimpel munt. De rimpel is weergegeven met zijn XRP symbool. Als nieuwe investeerder of als investeerder die er geen informatie over heeft rimpeling munt, u moet uzelf vertrouwd maken met deze valuta. Dit zal u helpen te begrijpen wat maakt rimpel munt zo populair? Waarom groeit rimpel zo snel? Wat is de toekomst van Ripple en hoe kunt u ze kopen voor beleggingsdoeleinden? Anders dan alleen je hoofdvraag “Wat is een rimpelmunt?

In dit artikel komen ook veel andere vragen aan de orde digitale valuta. Dit zal u helpen beslissen of het al dan niet winstgevend is om in rimpel te investeren.

Wat is Ripple?

Ripple is een online protocol en digitale valuta die is gemaakt om verschillende ongelijksoortige financiële systemen met elkaar te verbinden. Deze valuta is gemaakt door de Ripple lab die nog in de bètaversie is. Volgens de mensen erachter rimpel munt, het belangrijkste doel van dit digitale valuta en open source betalingssysteem is om mensen een nieuwe manier te bieden geld wisselen zonder je zorgen te hoeven maken over de veiligheid van hun geld, zoals papiergeld, munten, creditcards, banken en andere soortgelijke financiële insinuaties die als betaalmiddel zijn gebruikt. Het Ripple-netwerk is gebeld door twee andere verschillende namen; Ripple-protocol en Ripple Transaction Protocol (RTXP)

Het concept van Rimpel munt is geïntroduceerd door de maker, Ryan Fugger, in 2004. Ja, het is ouder dan Bitcoin en andere digitale valuta’s die tegenwoordig beroemd zijn vanwege de groei in de markt. De slogan, doelen en doelstellingen van het Ripple-lab zijn van tijd tot tijd gewijzigd. Bij de lancering in 2004 was hun hoofddoel bijvoorbeeld om een ​​online monetair systeem te creëren voor individuen en bedrijven om hun eigen geld te creëren, terwijl het bedrijf in 2012 een nieuwe doelstelling heeft geïntroduceerd. Volgens hun nieuwe doelstelling, Rimpeling is gemaakt om mensen een veilige manier te bieden om geld te wisselen en de financiële transactie uit te voeren zonder zich zorgen te hoeven maken over het fysieke uiterlijk van de valuta enz..

Wie is de uitvinder van Ripple-munt?

Het concept van Ripple-munt is geïntroduceerd door Ryan Fugger in 2004, maar het bedrijf is opgericht door twee investeerders genaamd; Chris Larsen en Jed McCaleb. Het Ripple lab is in 2012 opgericht na jarenlang werk. Het concept van Ripple-munten is ouder dan andere populaire digitale valuta’s zoals Bitcoin, maar het kostte de oprichters de tijd om het officieel te lanceren. Tegenwoordig heeft Ripple meer dan 200 werknemers, waardoor het een klein netwerk van de digitale valuta is, maar het wordt over de hele wereld verspreid vanwege zijn populariteit.

LEES Ripple probeert rechtszaak over niet-geregistreerde effecten te verwerpen

Wat kunt u doen met Ripple?

Het is een digitale valuta. Dit betekent dat u deze op dezelfde manier kunt gebruiken als elke andere valuta. Ja, het is waar dat het niet erg bekend is met papiergeld of zelfs Bitcoin, maar vanwege de groei van vandaag de dag Rimpel munten worden geaccepteerd door veel online winkelwinkels, banken en andere netwerken. De bedrijven en banken geven er niet de voorkeur aan Rimpel munt vanwege de zeer lage vergoeding die door het bedrijf in rekening wordt gebracht, waar het geen belasting heeft. Ja, het is een belastingvrije valuta omdat het er niet uitziet waardoor de overheid er geen belasting over kan heffen. Zelfs als het er fysiek uitziet, is het nog steeds moeilijk om een ​​belasting te wijzigen, omdat deze valuta nergens is geregistreerd of is gelabeld met de valuta van een land.

Hoewel er honderden en duizenden bedrijven zijn die Ripple-munten accepteren en gebruiken als hun betalingssysteem, maar enkele van de populaire namen van de banken zijn Axis Bank, Steek de rivieroever over, ReiseBank, UBS, Yes Bank, Yantra Financial Technologies en nog veel meer.

Is Ripple is hetzelfde als Bitcoin?

Niet helemaal, maar in veel opzichten, Ripple en Bitcoin werk hetzelfde. Net als Bitcoin is Ripple een digitale valuta die is gebaseerd op een wiskundige formule. Beide digitale valuta kan alleen via internet worden gebruikt en kan van de ene rekening naar de andere worden overgezet zonder tussenkomst van een derde partij zoals Bank. Maar in tegenstelling tot Bitcoin is Ripple een gratis digitale valuta, wat betekent dat ze geen geld in rekening brengen voor uw transacties, zoals PayPal of banken brengen kosten in rekening, behalve dat ze een vast bedrag aan ripple per transactie in rekening brengen.

Net als Bitcoin heeft Ripple-munt er geen fysiek uiterlijk en de marktwaarde ervan heeft niets te maken met het bedrijf of het BBP van het bedrijf van een bepaald land. De waarde van de Ripple-munt is alleen verhoogd of verlaagd als de investeerders ze hebben verkocht of in bulk hebben gekocht.

Is Ripple rivaal van Bitcoin?

Niet echt omdat Rimpeling biedt ook een plek voor Bitcoin-eigenaren om te handelen en hun munten in een andere vorm van de valuta in te wisselen. De Ripple lab is gemaakt om elke vorm van geld om te zetten in een andere vorm van valuta, inclusief Bitcoin, Dollar en Euro enz. Kortom, Ripple kan niet de rivaal zijn van Bitcoin of andere digitale valuta die in de online wereld worden verhandeld. Het zal feitelijk nieuwe deuren openen voor de Bitcoin-eigenaren om hun munten in andere valuta te overbruggen wanneer ze dat nodig hebben.

LEES Voormalig advocaat bij SEC beschouwt rechtszaak tegen Ripple a niet "Slam Dunk"

Mocht u in Ripple investeren?

Ja, waarom niet? Zoals je hebt gemerkt, is sinds Bitcoins de digitale valuta worden elke dag populair. Tegenwoordig hebben de digitale valuta’s meer geldwaarde dan enige andere vorm van de valuta. Ze worden gratis belast, geaccepteerd wereldwijd en kunnen gemakkelijk worden ingewisseld in andere valuta’s. De waarde van Ripple wordt met de dag verhoogd. Volgens het nieuws is de Ripple doorgegroeid 70% alleen in 2017 die de waarde van zijn munt heeft verhoogd en banken in staat heeft gesteld om het als een vorm van valuta te accepteren.

Is Ripple een veilige investering??

Rimpel munten zijn een van de veiligste investeringsvormen. U hoeft niet te wachten tot de kopers uw munten kopen. U kunt ze terug verkopen aan het bedrijf in geval van hoge prijzen of u wilt gewoon uw XRP in andere valuta. Tegelijkertijd is het een risicovolle vorm van beleggen vanwege de grote vraag, maar vanwege de risicofactor is het rendement op Ripple-investeringen ook veel hoog in vergelijking met andere vormen van investeringen..

Is het de moeite waard om Ripple te kopen??

Het korte en zoete antwoord van deze vraag is ja, omdat de waarde van Ripple-munten dagelijks toeneemt vanwege de populariteit van andere digitale valuta’s zoals Bitcoin. Sinds 2012 tot 2017 heeft de prijs van Ripple is soepel gestegen waar er nauwelijks een daling in de waarde is gezien.

Hoe XRP te kopen?

Ripple is een partnerschap aangegaan met zoveel individuen, banken en bedrijven waarmee u kunt handel in XRP. Voor handels- en investeringsdoeleinden kunt u Ripple-munten kopen via hun website of hun partners. Ze hebben de volledige lijst van hun goedgekeurde partners op hun websites vermeld, waarin u de namen van formele banken en netwerken zult zien.

Volg onze volledige gids om Ripple Coin te kopen

Na het lezen van dit artikel weet ik zeker dat u alle vereiste informatie en details over Rimpel munt en ze worden beroemd en waarom u erin zou moeten investeren om de waarde van uw geld te verhogen zonder iets speciaals te doen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me