Kaj je Ripple XRP Coin?

Če ste investitor ali želite v bližnji prihodnosti vložiti svoj denar, sem prepričan, da ste že slišali za nova digitalna valuta poklical valovit kovanec. Valovanje je bilo predstavljeno s svojim XRP simbol. Kot nov vlagatelj ali vlagatelj, ki o tem nima nobenih informacij valovanje kovanec, se morate seznaniti s to valuto. To vam bo pomagalo razumeti, kaj naredi valovit kovanec, tako priljubljen? Zakaj valovanje raste tako hitro? Kakšna je prihodnost valovanja in kako jih lahko kupite za naložbeni namen? Razen samo vašega glavnega vprašanja “Kaj je valovanje kovanca?

Ta članek bo obravnaval tudi številna druga vprašanja, povezana s tem digitalna valuta. To vam bo pomagalo pri odločitvi, ali je donosno vlagati v valovanje ali ne.

Kaj je valovanje?

Ripple je spletni protokol in digitalna valuta ki je bil ustvarjen za povezovanje različnih ločenih finančnih sistemov. To valuto je izdelal Valovit laboratorij ki je še vedno v svoji beta različici. Glede na ljudi zadaj valovit kovanec, glavni cilj te digitalne valute in odprtokodnega plačilnega sistema je ljudem zagotoviti nov način izmenjava denarja ne da bi skrbeli za varnost svojega denarja papirna valuta, kovanci, kreditne kartice, banke in druge podobne finančne insinuacije, ki se uporabljajo kot valuta. Omrežje Ripple je klicalo še dve različni imeni; Valovalni protokol in protokol Ripple Transaction (RTXP)

Koncept Valovit kovanec je predstavil njegov ustvarjalec, Ryan Fugger, leta 2004. Da, starejša je od Bitcoin in druge digitalne valute, ki so zaradi svoje rasti na trgu znane že danes. Vrstice oznak, cilji in cilji laboratorija Ripple so bili občasno spremenjeni. Na primer, ob uvedbi leta 2004 je bil njihov glavni cilj ustvariti spletni denarni sistem, da bodo posamezniki in podjetja lahko ustvarjali svoj denar, medtem ko je podjetje leta 2012 uvedlo nov cilj. Glede na njihov novi cilj, Valovanje je bil ustvarjen, da ljudem zagotavlja varen način za izmenjavo denarja in opravljanje finančnih transakcij, ne da bi skrbeli za fizični videz valute itd.

Kdo je izumitelj kovancev Ripple?

Koncept kovanca Ripple je leta 2004 predstavil Ryan Fugger, podjetje pa sta ustanovila dva imenovana vlagatelja; Chris Larsen in Jed McCaleb. Laboratorij Ripple je bil po dolgoletnem delu ustanovljen leta 2012. Koncept Ripple kovanca je starejši od drugih priljubljenih digitalnih valut, kot je Bitcoin, vendar so ustanovitelji potrebovali čas, da so ga uradno lansirali. Danes ima Ripple več kot 200 zaposlenih, zaradi česar je majhno omrežje digitalne valute, vendar se zaradi priljubljenosti širi po vsem svetu.

PREBERITE Ripple poskuša zavrniti neregistrirano tožbo vrednostnih papirjev

Kaj lahko storite z Rippleom?

To je digitalna valuta. To pomeni, da ga lahko uporabljate na enak način kot katero koli drugo valuto. Ja, res je, da papirne valute ali celo Bitcoina ne pozna preveč, ampak danes zaradi njegove rasti danes Valoviti kovanci sprejemajo številne spletne trgovine, banke in druga omrežja. Podjetja in banke nimajo raje Valovit kovanec zaradi zelo nizke provizije, ki jo zaračuna podjetje, kadar nima davka. Da, to je neobdavčena valuta, ker nima nobenega videza, zaradi katerega vlada ne bi smela zaračunati nobenega davka. Tudi če ima kakršen koli fizični videz, je še vedno težko spremeniti davek, ker ta valuta ni nikjer registrirana ali označena z valuto katere koli države.

Medtem ko obstaja na stotine in tisoče podjetij, ki sprejemajo in uporabljajo kovance Ripple kot svoj plačilni sistem, vendar so nekatera priljubljena imena bank Axis Bank, Cross River Bank, ReiseBank, UBS, Yes Bank, Yantra Financial Technologies in še veliko več.

Je Ripple enako kot Bitcoin?

Ne povsem, ampak na več načinov, Ripple in Bitcoin delajo enako. Tako kot Bitcoin je tudi Ripple digitalna valuta, ki temelji na matematični formuli. Oboje digitalne valute se lahko uporabljajo samo prek interneta in jih je mogoče prenesti z enega računa na drugega, ne da bi pri tem posegala katera koli tretja oseba, kot je banka. Toda za razliko od Bitcoina je Ripple brezplačna digitalna valuta, kar pomeni, da za vaše transakcije ne zaračunavajo nobenega denarja PayPal ali banke zaračunajo, razen če zaračunajo fiksno količino valovanja na transakcijo.

Tako kot Bitcoin tudi Ripple kovanec nima nobenega fizični videz njegova tržna vrednost pa nima nobene zveze s poslovanjem ali BDP podjetja določene države. Vrednost kovanca Ripple se je zvišala ali znižala šele, ko so jih vlagatelji prodali ali kupili v velikem obsegu.

Je Rippleov tekmec Bitcoina?

Pravzaprav ne Valovanje lastnikom Bitcoinov nudi tudi prostor za trgovanje in izmenjavo njihovih kovancev v drugo obliko valut. The Valovit laboratorij je bil ustvarjen za pretvorbo katere koli oblike denarja v drugo obliko valute, vključno z Bitcoini, dolarji, evri itd. Torej, na kratko, Ripple ne more biti tekmec Bitcoinu ali kateri koli drugi digitalni valuti, s katero se trguje v spletnem svetu. Lastnikom Bitcoinov bo dejansko odprl nova vrata, da svoje kovance premostijo v druge valute, ko bodo to zahtevali.

PREBERITE Nekdanji odvetnik pri SEC ne upošteva tožbe proti Rippleu a "Slam Dunk"

Če bi vlagali v Ripple?

Ja zakaj ne? Kot ste opazili, da od bitcoinov, digitalne valute postajajo priljubljeni iz dneva v dan. Danes imajo digitalne valute več denarne vrednosti kot katera koli druga oblika valute. Obdavčeni so brezplačno, sprejeti po vsem svetu in jih je mogoče enostavno zamenjati v drugih oblikah valut. Vrednost Ripple se povečuje iz dneva v dan. Po novicah je Ripple gojil 70% samo v letu 2017 kar je povečalo vrednost njegovega kovanca in bankam omogočilo, da ga sprejmejo kot obliko valute.

Je Ripple varna naložba?

Valoviti kovanci so ena najbolj varnih oblik naložb. Ni vam treba čakati, da kupci kupijo vaše kovance. V primeru visokih cen jih lahko prodate podjetju ali pa jih preprosto želite zamenjati XRP v druge valute. Hkrati je tvegana oblika naložbe zaradi velikega povpraševanja, vendar je zaradi dejavnika tveganja tudi donosnost naložbe Ripple v primerjavi z drugimi oblikami naložb precej visoka.

Ali je vredno kupiti Ripple?

Kratek in prijeten odgovor na to vprašanje je pritrdilen, ker se vrednost kovanca Ripple dnevno povečuje zaradi priljubljenosti drugih digitalnih valut, kot je Bitcoin. Od leta 2012 do 2017 je cena Ripple se je gladko povečala tam, kjer skoraj ni opaziti padca njegove vrednosti.

Kako kupiti XRP?

Ripple sodeluje s toliko posamezniki, bankami in podjetji, prek katerih lahko trgovina XRP. Za trgovanje in investiranje lahko Ripple kovance kupite prek njihove spletne strani ali njihovih partnerjev. Na svojih spletnih straneh so omenili celoten seznam svojih odobrenih partnerjev, kjer boste videli ime formalnih bank in mrež.

Sledite našemu celotnemu vodniku za nakup Ripple Coin

Po branju tega članka sem prepričan, da ste dobili vse zahtevane informacije in podrobnosti o Valovit kovanec in postajajo znani in zakaj bi morali vanj vlagati, da bi povečali vrednost svojega denarja, ne da bi naredili kaj posebnega.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me