Napovedi cen valovanja XRP / USD

Napoved cene valovanja: napoved XRP 2021-2025

Kot ste se že navadili, poskušamo realno pogledati XRP v tem trenutku in oceniti realno ceno za konec leta. Seveda ocena verjetne cene za naslednjih 12 mesecev ni lahka naloga. V takih ocenah obstaja velika doza nevarnosti. Vendar bomo skušali pri tej oceni upoštevati čim več dejavnikov.

Leta 2017 je bil XRP zvezda na trgu Crypto Market s ROI 30000%, neverjetna donosnost naložbe. Nobena druga top 10 valut Crypto Market še ni zabeležila tolikšne rasti. V članku jeseni 2017 sem rekel, da bi lahko imel XRP ceno med 0,80 in 1 usd konec leta 2017. Nato sem navedel potrebne argumente, za katere sem mislil, da se bo cena zvišala.

Mnogi ljudje so se strinjali z mano, vendar so bili ostra in me imeli za preveč optimističnega. Bili so mnenja, da XRP ne bi dosegel 1 USD. Konec leta 2017 je tcena XRP je bila približno 1,9 USD. Na koncu, ali sem bil preveč optimističen? Poleg tega je januarja letos XRP dosegel največ 3,60 USD. Poglejmo, kaj lahko pričakujemo v letu 2018.

1. Tržna kapitalizacija ne bo ovira za dvig cen XRP:

Eden od argumentov tistih, ki se lani niso strinjali z mojo oceno 1 USD je tržna kapitalizacija. Po njihovem mnenju XRP ne bo mogel pritegniti preveč denarja, da bi se povzpel na 1 USD. Nekateri razumete moje stališče v zvezi s tem. Tržna kapitalizacija je relativno in zelo spremenljivo. Ko valuta narašča in FOMO učinkuje na množice ljudi, pritegne zneske in implicitno lahko tržna kapitalizacija raste z neverjetno hitrostjo.

To je malo verjetno XRP bo letos ali v naslednjih 2-3 letih dosegla trimestno ceno, v naslednjih 5-6 letih pa jih bo morda veliko. Glede na to Bitcoin je bil pred letom vreden nekaj sto dolarjev, kdo bi si mislil, da bo dosegel največ 20.000 dolarjev?

Vendar to ne pomeni tega XRP lahko v prihodnosti doseže 1000 USD. No, v tem trenutku se to zdi utopično. XRP ni mogoče primerjati z Bitcoinom, ker je število izdanih kovancev ogromno, 100 milijard kovancev. To bi zahtevalo ogromno denarja za dvig cene. Tako visoke rasti nihče ni ocenil Tržna kapitalizacija Bitcoina.

PREBERITE TransferGo uvaja TransferGo Now, ki uporablja Ripple Solutions za selitev skladov iz Evrope v Indijo

Omejevanje XRP cena povečanje zaradi tržne kapitalizacije je argument, ki ga uporabljajo tisti, ki so natančno preučili problem tržne kapitalizacije. Za zaključek glede na tržno kapitalizacijo ocenjujem dvomestne cene za konec leta 2018.

2. Nova partnerstva in morebitne novice o uporabi čezmejnih plačil XRP (nepreizkusna):

Kmalu zatem, Cuallix je napovedal, da je prvi XRapid opravljeni so bili instrumentalni testi z uporabo XRP. Po uradnih virih naj bi bili testi uspešni. MoneyGram je prijetno presenetil s pridružitvijo več kot 100 finančnim institucijam, ki uporabljajo Tehnologija valovanja. Rekli so, da bodo v prvi fazi uporabljali samo tehnologijo Ripple, v drugi fazi pa tudi XRP valuta.

IDT in MecuryFX sta tudi napovedala, da bosta uporabljala tehnologijo Ripple. Projekt Ripple se vse bolj uresničuje. Ne bi me presenetilo, da imam prve letošnje novice o uporabi XRP pri čezmejnih plačilih. Tudi če se to ne zgodi letos, se bo XRP v prihodnosti uporabljal za čezmejna plačila. Ripple naredi vse potrebno za to.

3. Prvi učinki programa Ripple Accelerator, novi prilivi kapitala z drugih trgov in Arrington XRP Capital Fund:

Letos pričakujem prve učinke programa Ripple Accelerator (vreden 300 milijonov USD) za povečanje XRP likvidnost. Zagotavljanje spodbud s tem programom je lahko pomemben razlog za privabljanje novih partnerjev. Več podrobnosti o tem programu lahko najdete s preprostim iskanjem po internetu. V spletnem okolju se malo govori o učinkih tega programa, vendar mislim, da bo igral zelo pomembna vloga v letu 2018.

Crypto Market je mlajši trg in privablja vse več denarja. Crypto Market je privlačen zaradi ogromnih donosov, ki jih dobimo tukaj. Na drugih trgih (WTI Oil, Gold, Forex) je te donose mogoče doseči le z instrumenti z vzvodom (trgovanje z maržami). Točno denar, ki ga zaslužite težje, predstavlja veliko večja tveganja. Crypto Market bo pritegnil tudi več denarja z borze. Tu so donosi precej nižji kot na kripto trgu. Sem eden tistih, ki je vstopil na kripto tržnico po 10 letih trgovanja na borzi. Veliko trgovcev je storilo isto, tudi investicijski skladi.

PREBERITE Glavne perspektive: Zakaj je bilo leto 2018 veliko leto za valovanje

28. novembra 2017 Michael Arrington, ustanovitelj in nekdanji urednik TechCrunch, je napovedal ustanovitev novega kapitalskega sklada. Sklad, imenovan Arrington XRP Capital, je eden največjih zaščitnih kriptografskih skladov na svetu in je v celoti denominiran v XRP. Poleg tega se bo sklad začel s 100 milijoni dolarjev in bo porabil XRP vlagati v tehnologija veriženja blokov in sredstva.

Končni zaključki:

Ob upoštevanju vseh teh dejavnikov ocenjujem XRP cena 8-10 USD konec leta 2018. Vendar je treba upoštevati, da ta ocena pomeni običajne tržne pogoje. To pomeni, da Bitcoin ne bo padel pod 4000 dolarjev – 5000 dolarjev, in po nekaj mesecih konsolidacije imamo nov bikovski trg.

Če se trg v nekaj mesecih ne stabilizira in ne bomo imeli trenda navzgor, to pomeni, da bo trg imel daljše obdobje okrevanja. Preoblikovanja občutka pesimizma s trga Crypto Market v optimističnega občutka ni mogoče narediti v dveh tednih. Če se trg v nekaj mesecih ne popravi, morda ciljne cene ne bomo dosegli do konca leta 2018. Prav tako nam ni treba slišati negativnih novic podjetja Ripple ali drugih dogodkov, ki negativno vplivajo na celotno kripto tržnico..

Ne glede na to, ali se bo trg prej ali slej vrnil ali ne, so cene takojšnjega dostopa zelo poceni. V tem trenutku je XRP zabeležil 78-odstotni padec od najvišje cene (3,6 USD). Vsak trgovec z izkušnjami ve, da je zdaj čas za to kupi XRP. Tudi če se trg zaostri in ne bomo dosegli zastavljene ciljne cene, se bo XRP nedvomno povzpel na vsaj prejšnjo ceno. Vsi tisti, ki bodo kupi zdaj bo imel lep dobiček konec leta 2021.

Ne pozabi! Največja novica, ki se lahko zgodi leta 2018, je prva (nepreizkusna) uporaba XRP pri čezmejnih plačilih. Te novice lahko ustvarijo agresiven premik navzgor. Takrat se bo verjetno zgodilo povečanje za 500 -800%.

Vse informacije v članku lahko preverite na Spletna stran z valovi (vpogledi), ali na drugih spletnih mestih v internetu. Upoštevajte vse zgoraj navedene dejavnike in po želji naredite svoje raziskave vlagajte v valuto XRP.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me